Miniferie i Skåne på Stadshotellet Kristianstad

Dansk | DKK

Stadshotellet Kristianstad

Hyggelig byferie med god mad og sightseeing i historiske rammer

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Beliggende i hjertet af Kristianstad
 • Smuk historisk bygning
 • Stemningsfuld restaurant med god mad
418,-
3~4 dage fra
789,-

Inkl. halvpension, kaffe og kage

I hjertet af Kristianstad

3 dage
Fra 789,- / spar op til 294,-
SPAR
4 dage
Fra 1.179,- / spar op til 419,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • 1 x kaffe og kage (dag 1)
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Stadshotellet Kristianstad er et smukt, klassisk byhotel indrettet i en historisk frimurerbygning, og tilbyder en central beliggenhed på det store torv i hjertet af Kristianstad. Her går gammelt og nyt op i en højere enhed og skaber nogle yderst indbydende rammer for en hyggelig miniferie i den charmerende svenske by. Nyd et billigt hotelophold med masser af god mad, shopping, sightseeing og spændende udflugter i en af Skånes hyggeligste byer.

Hotellet tilbyder

Dette klassiske byhotel er indrettet i det historiske ’Frimurarehuset’ som blev indviet af den svenske konge, Oscar II, tilbage i 1884. Hotellet gennemgik i 2012-2013 en nænsom renovering. De historiske rammer kombineret med nutidens stilretninger og ikke mindst omgivelserne i den moderne by, skaber en ganske speciel atmosfære på hotellet.

Under opholdet kan I bl.a. nyde en tur i hotellets hyggelige sauna og lade batterierne op til nye oplevelser ude i den charmerende by. Hotellets reception er åben døgnet rundt og her lægges vægt på den personlige service. Receptionen tilbyder bl.a. mulighed for at leje cykler.

Beliggenheden midt i centrum, giver jer gode muligheder for shopping, sightseeing og hyggelige cafébesøg. Hotellet ligger tæt på den smukke bypark, Tivoliparken, såvel som byens mange forskellige museer og gallerier. Der findes også både adskillige naturområder og gode golfbaner i nærheden, og der er rig mulighed for at besøge den smukke kystby, Åhus, som ligger indenfor en kort køretur.

Hver morgen kan I stå op og nyde en herlig morgenbuffet, som serveres i hyggelige omgivelser. Hotellets smukke Restaurant Lilla P serverer gode aftenmåltider, og her har køkkenet stor fokus på den høje kvalitet og anvendelsen af lokale produkter.

I den indbydende loungebar kan I desuden nyde lette snacks i løbet af dagen og drinks om aftenen.

Der findes offentlig parkering udenfor hotellet, hvor der kan parkeres gratis mellem kl. 18 og kl. 09, samt lørdage efter kl. 14. Derudover tilbyder hotellet parkering i P-garage mod et dagligt gebyr. Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Stadshotellet Kristianstad har 38 moderne værelser med individuelle særpræg i indretningen og der findes både enkelt- og dobbeltværelser, samt mulighed for dobbeltværelse med en ekstra opredning.

Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, komfortable senge, mørklægningsgardiner, telefon og TV. De fleste værelser har bruser, mens enkelte også har badekar.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

120 km fra
Helsingborg, Sverige 
140 km fra
Øresundsbroen
270 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kristianstad (0.4km)

Besøg Skåne Län på en familieferie til Sverige. Find en billig kør-selv ferie eller et billigt weekendophold til hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted til Kristianstad, som har masser at byde på. Det er et hyggeligt sted at shoppe, og her kan I også finde små caféer og butikker med kunst fra Skåne. Desuden kan I besøge filmmuseet, hvor de har interessante udstillinger.

Byen blev grundlagt i 1614 af den danske konge Christian 4. som en fæstningsby, der skulle være Skånes bolværk mod Sverige. I 1612 havde svenske tropper ødelagt den vigtige handelsby Væ i det nordøstlige Skåne. Christian 4. opfordrede borgerne i Væ til at flytte til den nye by Kristianstad. Kristianstad har fremdeles grundlæggeren Christian 4.s monogram, et 4-tal i et kronet C, i sit byvåben og anvender det i stor udstrækning på lygtepæle og andre kommunale installationer. Det er den eneste by i verden, der har et monogram fra en udenlandsk konge i sit byvåben. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en familieferie i eget tempo med Risskov Bilferie.

Kristianstads Golfklub (10.3km)

Tag på golfferie til Sverige og find et weekendophold tæt på Kristianstad, og hvis golfskoene er kommet med på turen, så er Kristianstads Golfklub et godt bud. Klubben har eksisteret siden 1924 og kan bryste sig med at have Sveriges længste golfsæson. Klubben har 2 forskellige 18-huls baner i høj klasse, der tilbyder udfordringer for golfspillere i alle kategorier. Der er mulighed for at tage en forfriskning i klubbens restaurant eller købe en kop kaffe i kiosken. Find en billig ferie til Sverige og prøv deres golfbaner. Der er masser af muligheder hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke nyde en golfferie på en miniferie i det svenske.

Åhus (17.4km)

Åhus er en velbevaret middelalderby, hvor I kan finde rester af kirker, paladser, bymur og en klosterruin. Med sin fine havnepromenade og alt fra charmerende caféer til velrenommerede restauranter, giver det gode muligheder for en skøn dagsudflugt. Her kan I også besøge fabrikken der laver den berømte Absolut Vodka og følge med på en guidet rundtur i deres besøgscenter.

I jernalderen og vikingetiden var Åhus en vigtig handelsby. I løbet af 1900-tallet blev stedet kendt for sit ålefiskeri. På røgeriet kan I købe røget ål og har I lyst til at deltage i et rigtigt ålegilde, så er der intet bedre sted end Åhus Gästis i september. Men bestil bord i god tid.

Gå ikke glip af et besøg på Åhus skønne sandstrand. Tag håndklæder og badetøj med og tilbring dagen i det fine hvide sand. Det lave vand og issælgerne gør stedet meget børnevenligt. Udenfor badesæsonen kan du gå de skønneste ture langs med vandet.

Åhus vingård tilbyder guidede ture gennem vingården, som afsluttes med en vinsmagning fra egne druer.

Bäckaskogs Slot (18.5km)

Der er mange muligheder for en kør-selv ferie i Sverige og få sig en rigtig familieferie. Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold og familievenlige rejser, så hvorfor ikke sætte sig bag rattet og komme på en billig miniferie og blandt andet opleve Bäckaskogs Slot, som er smukt beliggende på tangen mellem Iövsøen og Oppmannasøen og er en meget populær destination. I kan komme ind på slottet, som også har en god restaurant.

Naturreservatet Forsakar (28.2km)

Gå en tur tæt ved byen Degeberga og oplev en spektakulær kløft med to vandfald - de to vandfald har et fald på hhv. 7,4 meter og 10,6 meter. Stop ved Widtskövle slottet og benyt lejligheden til at tage en kop kaffe i caféen.

Vattenriket og Pulken (21.3km)

I slutningen af marts og begyndelsen af april kan man i Vattenriket - et naturområde med mange søer, åer og vådområder - opleve et stort antal traner, der her hviler ud nogle dage, inden de fortsætter deres træk nordpå.

Ved "Pulken", der er en slags fugletårn ude i området, kan man se tranerne finde føde om dagen og i skumringen flyve i store flokke til overnatningsstederne ude i Vattenriket. De senere år har man kunne opleve 3.000-5.000 traner samtidig.

Der er P-plads i nærheden af "Pulken". Husk at medbringe en god kikkert.

I den nordlige del af området er der et udendørs museum, og dette beskriver de store botaniske og ornitologiske værdier i området. Pulken Museum er også tilgængelige for kørestolsbrugere, der kan nå platformen og nyde udsigten og fuglelivet.

Sveriges Mindste Bibliotek (24.3km)

I Bromölla finder I en sjov og ganske unik attraktion, nemlig Sveriges mindste bibliotek. Der er kun plads til, at én enkelt person kan gå ind ad gangen. Tag en slentretur rundt i byen og læg vejen forbi.

Wanås Slott (23.6km)

Wanås Slot har rødder tilbage til Snapphanetiden, men er i dag mest kendt for sine fantastiske moderne kunstudstillinger. I en stor park bag slottet er moderne "udendørs kunst" vist i stort format. Slottet er meget smukt, ligesom parken, selvom du ikke er fan af kunst.

Naturreservatet Brösarps Backar (43.3km)

Naturreservatet Brösarps Backar er ikke stort, men alligevel et besøg værd.

Om foråret blomstrer først anemoner og senere valmuer. Men de er fredede og må derfor ikke plukkes.

Om sommeren er det også smukt at vandre op i højderne og se ud over havet og æbleplantagerne.

Tyringe (46.2km)

Tyringe växte ursprungligen upp kring ett gästis, men omnämndes första gången i skrift redan år 1354, då det bara var 4 gårdar. Idag har Tyringe ca 4.600 invånare. Orten är omgiven av vacker skånsk bokskog, som ger möjlighet till promenader och cykelturer. Motionsslingor på 2,5 – 10 km, som löper genom bokskogen, startar nära hotellet. Golfare upplever ofta Skåne som ett paradis tack vare de många banorna och den långa säsongen. Den närmaste banan, Skyrup Golfklubb, ligger endast 8 km från hotellet.

800 m från hotellet ligger Tyringes idrottscenter. Här finner ni simhall med en relaxavdelning, ishall, bowling, idrottshall, gym, brottning och spinning. Det finns också en cafeteria. Önskar ni boka tid för någon sportaktivitet, kontaktar ni hotellet. På kort gångavstånd (knappt 2 km) från hotellet ligger lågprisköpcentrat FCT-köpcentrum, vars yta är 9.000 kvm. Här säljs massor av billiga varor av alla kategorier, så skynda att fynda!

På sommaren arrangeras ”Bakluckeloppisar” vissa lördagar. Den lilla avgiften för att delta går oavkortat till Lions. Tyringe har en liten men vacker kyrka, Finja kyrka, byggd i romansk stil på 1100-talet. Delar av interiören tros vara utförda av samma stenhuggare som i Lunds domkyrka. Tyringe Museum är inrymt i "Bergmans källare". Här visas en permanent maskinutställning samt en permanent fotoutställning, där ni kan se Tyringes utveckling.

Inom en omkrets av 40 km finns inte mindre än 5 golfbanor: Skyrup Golfklubb 8 km, Wittsjö Golfklubb 33km, Östra Göinge Golfklubb 40 km, Perstorps GK 18km och Ljungbyheds GK 30 km.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Christian IV

Historisk hotel i centrum

Österlen

Oplev Kristianstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

608,-
Kun
649,-

Vis kort

Centralt i Kristianstad

Læs mere

Kastanjelunds Wärdshus

Miniferie i det nordlige Skåne

Österlen

Kroferie i Skåne

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

118,-
Kun
1.259,-

Vis kort

Oplev det nordlige Skåne

Læs mere

Bykrogen

Inkl. 10-retters smagsprøvemenu

Österlen

Ferie i Skåne

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 10-retters smagsprøvemenu (dag 2)
 • 1 x kaffe og kage
 • Gratis internet og parkering

798,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Ferie i landlige omgivelser i Skåne

Læs mere

Hotel Bishops Arms Kristianstad

Inkl. halvpension

Österlen

Charmerende by i Skåne

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet og parkering
 • Central beliggenhed

346,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Suveræn placering midt i Kristianstad

Læs mere

Hotel Statt Hässleholm

Inkl. 1 aften ret

Östergötland

4 stjernet naturoplevelse

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aften ret
 • Adgang til fitness
 • Gratis internet

157,-
Kun
869,-

Vis kort

4-stjernet ferie med vandreture i Skåne

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.