Miniferie med wellness på Tanumstrand Hotell

Dansk | DKK

TanumStrand Hotell

Wellnessophold i maritime omgivelser tæt på havet

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Malerisk beliggenhed ved vandet
 • Stort wellnessområde med havudsigt
 • Dejlig mad og spændende udflugter
840,-
3~6 dage fra
1.219,-

Hotel med stort velværeområde

Populær destination

3 dage
Fra 1.219,- / spar op til 476,-
SPAR
4 dage
Fra 1.789,- / spar op til 632,-
SPAR
5 dage
Fra 2.359,- / spar op til 736,-
SPAR
6 dage
Fra 2.999,- / spar op til 841,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • Entré til spa
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Lad Jer forkæle under en dejlig miniferie med badestrand og wellness på den smukke svenske vestkyst. På Tanumstrand Hotell bor I bare 200 meter fra stranden og kan nyde masser af afslappende wellness med udsigt over havet og skærgården. Hotellet har både inden- og udendørs swimmingpools og egner sig fortrinligt både til afslappende wellnessophold, romantisk parferie og familieferie. Slap af i det store wellnessområde, spis masser af dejlig mad i hotellets nydelige restaurant og udforsk de mange muligheder på den maleriske svenske vestkyst.

Hotellet tilbyder

Tanumstrand Hotell er et topmoderne wellnesshotel beliggende i Bohusläns smukke landskaber i den vestsvenske by, Grebbestad, som er et af landets mest populære badesteder. Hotelbygningen er opført tilbage i 1988 og er senest renoveret i 2016. Her bor I tæt på havet og skærgården, bare 200 meter fra områdets herlige badestrand i et skønt maritimt miljø på den svenske vestkyst.

Hotellet har et stort wellnessområde med adskillige afslapningsområder og en pragtfuld udsigt over skærgården og havet. Wellnessområdet omfatter bl.a. swimmingpools - både inde og ude, Jacuzzi, dampbad og sauna samt et udvalg af forskellige spa- og massagebehandlinger. Derudover finder I også et fitnessrum hvor I kan få pulsen op. Poolområderne er familievenlige og opdeles i to områder; Store Blå som bl.a. byder på vandrutsjebane og boblebad og Lille Blå som omfatter udendørspoolen og som er velegnet til svømning så længe vejret tillader det.

Det omgivende område byder på mange gode muligheder og aktiviteter som f.eks. bådture i de svenske skærgårde og vandre- og cykelture i den pragtfulde natur. Der er mulighed for at leje cykler direkte på hotellet. I kan også besøge den charmerende lille fiskerby, Fjällbacka, som har en fantastisk beliggenhed ved det vestsvenske øhav. Her kan I f.eks. nyde udsigten over skærgården fra Vetteberget hvor I, på vejen op, kommer gennem Kungsklyftan, som er en smal sti mellem to bjergsider og som giver en ret unik oplevelse at gå igennem.

Hver morgen kan I stå op til en stor morgenbuffet med friskbagt brød, juice, æg, frugt, ost, forskelligt pålæg, yoghurt- og mælkeprodukter, müsli og meget andet. I har også mulighed for at bestille en frisklavet omelet som tilberedes af hotellets morgenmadskok. Morgenmaden er inkluderet i opholdet og kan nydes kl. 07.00 - 09.00 på hverdage og kl. 07.00 - 10.30 i weekenden.

I løbet af dagen har I mulighed for, at nyde en frokostbuffet med salat, kød eller fisk og vegetariske frokostretter såvel som en kop kaffe i hotellets nydelige Restaurant Latitude 58°. Og om aftenen bydes I indenfor i selvsamme restaurant til en lækker á la carte-menu med et godt og varieret udvalg af mad og vin.

Der findes også en hyggelig bar på hotellet, hvor I kan runde en herlig dag af med en drink og en hyggelig samtale.

Det er gratis at parkere ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Tanumstrand Hotell har 160 nydelige værelser. Værelserne er fordelt over tre etager og der er adgang med elevator. Der findes både enkelt- og dobbeltværelser og nogle af hotellets værelser har en skøn udsigt over havet. Nogle af værelserne findes både med og uden balkon eller terrasse. Mange af dobbeltværelserne har sammenfoldelige senge så der er plads til en ekstra opredning hvis I rejser med børn. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og er udstyret med hårtørrer, TV og telefon.

Husdyr er velkomne mod et gebyr på 350 SEK per døgn.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

150 km fra
Göteborg, Sverige
370 km fra
Helsingborg, Sverige 
460 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sydkoster og Kosterhavets Nationalpark (44.1km)

På Sydkoster – én af øerne i øgruppen Koster ud for Strömstads kyst - ligger Kosterhavets Nationalpark. Det er Sveriges første marine nationalpark og der er masser at udforske under vandet. Se f.eks. fodboldsvampe, armfødder, piperensere og koldtvandskoraler. Der er lokale færgeafgange fra Strömstad, som tager Jer ud til Koster-øgruppen.

Käringön, Smögen & Fjällbacka (12km)

Sverige har meget at byde på og specielt Bohuslän har en ganske unik natur og et storslået øhav, som det ikke er svært at blive betaget af. Find et billigt weekendophold for hele familien og oplev skærgården med de nøgne granitklipper og de små fiskerisamfund der, ligger som perler på en snor, op langs kysten. Besøg eksempelvis Käringön langt ude i Nordsøen. Øen er kun tilgængelig med færge da den er totalt bilfri.

Tag en dagtur til Smögen og gå en tur på den lange Smögenbro ved den gamle fiskerihavn.

Eller hvorfor ikke tage en tur til den lille fiskerby Fjällbacka og opleve det sted, hvor Camilla Läckbergs berømte detektivhistorier udfolder sig. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie til Käringön, Smögen & Fjällbacka i Sverige.

Smögen Whisky (41.6km)

Besøg Smögens egen whiskyproducent! Siden 2009 har de produceret ægte maltwhisky fra den bohuslänske vestkyst, med inspiration fra havet. Der er åbent for besøgende og I finder Smögen Whisky blot ca. en kilometer nord for Smögen.

Nordens Ark (52.6km)

Tag en tur til en af Bohusläns mest populære attraktioner. Nordens Ark er en zoologisk have med mere end 80 af Verdens truede dyr. Den smukke natur og muligheden for at se dyr som ulve, sneleoparder og den store Amurtiger gør parken til et oplagt sted for en udflugt hvor hele familien kan more og hygge sig.

Strömstad (41.1km)

I kurbyen Strömstad udvandt man allerede, for 230 år siden, Kebalbugtens berømte mudder og dennes forbløffende helbredende kraft er siden blevet byens kendetegn. I dag er denne smukke by absolut et besøg værd.

Hvis I er på udkig efter hyggelig shopping, ligger indkøbscentret Gallerian Strömstad i hjertet af Strömstad centrum.

Byen har flere smukke kirker, der bestemt bør besøges. Strömstads Kirke blev bygget mellem 1817 og 1820. En anden kirke som skal ses er Skee Kirke, som er én af Bohusläns ældste kirker, bygget i granit, tilbage i 1100-tallet.

Blomsholms Säteri (43km)

Tag på en spændende familieferie og kør-selv tur til Strömstad på den svenske vestkyst. Er der interesse for historie er området også oplagt til en billig miniferie. Det er bestemt besøget værd! Lige nord for Strömstad ligger Blomsholms Säteri (sædegård) som kan prale af Bohusläns største skibssætning og største stensætning samt adskillige andre grave. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og oplev Blomsholms Säteri, Strömstad på den svenske vestkyst.

Hållö (52.3km)

På bilferie i den sydvestlige del af Sverige om sommeren, kan I tage en bådtur fra Smögen til Hållö. Båden forlader havnen hver halve time. Hållö er et naturreservat med smukke granitklipper, som er perfekte til en badeferie eller naturferie. Besøg også Hållö Fyr, hvor mange dramatiske begivenheder fandt sted under krigstiden. F.eks. blev et svensk lastskib kapret af tyskerne i efteråret 1939.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

598,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat