Miniferie Tyskland

Er I på Udkig efter den perfekte miniferie, så bør I tage et kig på Tyskland. Her kan I få en hurtig tur ned over grænsen og få et fantastisk ophold, I et land der på så mange måder er velkendt, men så alligevel er helt anderledes. 

Tag på et weekendophold I Flensborg, der kun ligger tyve minutter fra grænsen ved Padborg. Kom her til en by der stadigvæk bære på mange danske traditioner, og hvor en stor del af befolkningen taler rigtigt godt dansk. 

Om I så er ude efter et luksusophold med forkælelse, spa og luksus, eller om I er på udkig efter et rigtig hyggeligt kroophold med god mad i smukke omgivelser, så vil I her kunne finde noget der passer til jer og med Risskovs pakker, kan I få det til en rigtig god pris. I kan også vælge at tage en weekendtur lidt længere inde i landet og opleve så fantastiske steder Som Kiel, Rendsburg og Frederikstad. Eller tag en bilferie endnu længere ned og kom til den fantastiske by Hamborg, og få en herlig storbysferie I denne Tysklands næststørste by, kun overgået af hovedstaden Berlin. Og ja, Byen er Ikke kun Tysklands anden største, den er faktisk også Europas ottende største by. Så er I ude efter den perfekte storbysferie med museums, shopping og massere af seværdigheder, så lad bilferien tage jer til denne storby der pulser af liv og aktivitet. 

Og imens I er I Hamborg så husk at besøge den smukke Sankt Michaels kirke. Køb en billet og få mulighed for både at se tårn og krypt. Det er en utrolig smuk kirke, der er spækket med statuer indgraveringer og fortællinger. Kommer I op I tårnet Kan I nyde udsigten ud over byen, og kommer I om aften, skulle det være ekstra flot, da byen skinner som måneoplyste perler i et sort hav. 

Ja, Tyskland er spækket med fantastiske destinationer, og de er tættere på end I tror, så hvorfor ikke tage på den perfekte kør-selv ferie med en weekendtur ned igennem dette fantastiske land.

Læs mere ...
185
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.