Rejser Danmark

Tag ud på en spændende rejse i Danmark, med et billigt hotelophold fra Risskov Bilferie, og oplev lige præcis den by, de seværdigheder og den natur I ønsker. Under en kør-selv ferie er selve rejsen mellem destinationerne en stor del af oplevelsen, og der er masser af gode fordele ved bilferien fremfor andre rejsemetoder, ikke mindst i form af frihed og fleksibilitet.


Når man rejser i egen bil kan man blot sætte GPS’en, og så ellers bare dyrke familiehyggen med sjove lege under turen. Melder sulten sig undervejs, kan man lige snuppe fransk hotdog på rastepladsen, og er der en spændende seværdighed i nærheden af rejseruten, kan man let lige tage den lille omvej, og få et ekstra minde med i bagagen. Samtidig behøver I ikke nøjes med at holde ferien ét sted, men kan let kombinere flere hotelophold, og på den måde opleve flere forskellige regioner eller landsdele. Hos Risskov Bilferie inkluderer hotelpakkerne ofte gode fordele, såsom mad og gratis parkering, så alt I skal tænke på er, at nyde ferien. Her på siden har vi samlet alle vores bedste tilbud på hoteller for spændende rejser rundt omkring i Danmark. Gå på opdagelse i det store udvalg, sæt GPS’en og tag på alletiders rejse i Danmark.

Læs mere ...
155
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.