Miniferie i Norge på Vats Fjellstue

Dansk | DKK

Vats Fjellstue

Bo i hyggelige omgivelser med masser af muligheder året rundt

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skøn beliggenhed tæt på skiområde
 • Familievenligt hotel med aktiviteter for børn
 • Hyggelige og rolige omgivelser
1.260,-
3~5 dage fra
549,-

Inkl. 2x2-retters menu

Tæt på Geilo

3 dage
Fra 549,- / spar op til 591,-
SPAR
4 dage
Fra 779,- / spar op til 930,-
SPAR
5 dage
Fra 1.019,- / spar op til 1.260,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Vats Fjellstue er et charmerende lille hotel, beliggende i Ål nord for Geilo i Norge. Hotellet er ganske nyåbnet og drives af to familier, som er gået sammen om idéen og drømmen om, at skabe en behagelig ferieoplevelse for de gæster, som kommer til området fra nær og fjern. Hotellet ligger i kort afstand af det familievenlige skicenter, Skarslia Ski og Akesenter, og tilbyder således et godt udgangspunkt for en billig skiferie for hele familien i Norge.

Hotellet tilbyder

Under opholdet på Vats Fjellstue kan I bl.a. tage et spil bordtennis og slappe af sammen i opholdsstuen hvor der også er et TV. Der er også indrettet et lille indendørs legeområde til børnene, hvor de kan hygge sig.

Det nærliggende skiområde, Skarslia, tilbyder gode forhold for både langrend, alpinski og kælk og der er både børnebakker, begynderløjper og løjper for de mere øvede. Flere af Skarslias lifte starter lige ved siden af hotellet. Udover Skarslia finder I også Ål Skisenter indenfor kort afstand og også her er der rigtig gode forhold for skiferie og vinteraktiviteter for hele familien.

Om sommeren egner både hotellets nærområde og de øvrige omgivelser sig fortrinligt til aktiv ferie med masser af herlige vandreture og fisketure i naturen. Der findes flere nationalparker i umiddelbar nærhed af hotellet og det er også muligt at ride på heste ved Gjeldokk Hestesenter, som hotellet har et samarbejde med.

I får en god start på dagen med en dejlig omgang morgenmad, som nydes i behagelige rammer, og er den perfekte måde at lade energi op til dagens oplevelser. Om aftenen kan I nyde måltidet i hotellets hyggelige restaurant, som også tilbyder børnevenlige menuer.

Der er gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Vats Fjellstue har 20 hyggelige værelser og tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger.

Værelserne er enkelt indrettet og tilbyder behagelige rammer for opholdet med eget badeværelse og komfortable senge.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

290 km fra
Bergen, Norge
300 km fra
Larvik, Norge
410 km fra
Stavanger, Norge
450 km fra
Kristianssand, Norge
500 km fra
Göteborg, Sverige
725 km fra
Helsingborg, Sverige 
825 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ål skicenter (16.1km)

Find billige hoteller til skiferien hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Ål skicenter, der også har en af Norges bedste slalom baner. Skicenteret har 13 km. løjper, med en faldhøjde på 450 meter. Her finder I også en af Hallingdals bedste bakker for nybegyndere og børn med gratis lift i børneområderne. Find en billig vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser ved Ål Skicenter.

Geilo (49.9km)

Beliggende langs Bergen-jernbanen (fra Oslo - Bergen) og RV7, er Geilo den perfekte destination både sommer og vinter. Her er I tæt på to nationalparker; Hallingskarvet og Hardangervidda Nationalpark. Selve byen Geilo er meget lille og har kun 2300 indbyggere.

Geilo tilbyder en bred vifte af aktiviteter, et udvalg af hoteller, shopping, restauranter, hyggelige caféer og flere lokale fødevareproducenter.

Geilo var et af de første skiområder i Norge, som derfor satte Geilo på kortet for skientusiaster. Med de høje bjerge og skoven er mulighederne for alpint skiløb og langrend perfekt. Geilo har mere end 500 km langrendspor og 39 forskellige løjper. Geilo er også perfekt til nybegyndere, der ønsker at opleve sjov ved alpint skiløb.

Om sommeren og efteråret er Geilo kendt for sine muligheder for vandreture og mountainbike. Der er også andre spændende aktiviteter som white water rafting, downhill cykling, fiskeri og ridning. Vandring sæsonen begynder i slutningen af ​​juni og varer indtil sneen falder, som normalt er i oktober.

Geilo Sommerpark (52.3km)

I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer have det sjovt!

I Geilo sommerpark er der en sjov og udfordrende cykelpark. Her kan man også leje en cykel, da sommerparken har Geilos største cykeludlejning. Cykelparken har også et roligt børneområde. I sommerparken kan I også svinge jer, balancere, klatre og hænge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens café kan I nyde varme og kolde drikkevarer, lette frokoster og kaffe.

Sommerparken er åben sommer og efterår. I sommerparken kan I få information og tips om vandreture, cykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

Hivjufossen (54.8km)

Hivjufossen er et imponerende vandfald på intet mindre end 250 meter. Der findes en 3 km lang vandrerute i området, som er velegnet for hele familien og de som er til aktiv ferie i naturen. Turen starter fra RV 50, som ligger ca. 300 meter nedenfor Bakke Bro. Halvvejs imellem broen og vandfaldet kan I se ruiner af et gammel beboelsesområde. Destinationen er oplagt på en billig ferie for de vandre-glade og de som bare elsker Norge's fantastiske natur.

Ål i Hallingdal (25.5km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og besøg den lille by Ål. Læg vejen forbi det lille kulturhus, som åbnede i 1992 og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset indeholder to amfisale med biograf, koncerter, teater, dans og koncerter mm. Ål kulturhus tilbyder et aktivt kulturprogram hele året. Se aal.kulturhus.no for detaljer.

Sportsfiskeri er også en mulighed, da Ål har omkring 50 søer og elve med en god bestand af ørreder. Tag fiskeudstyret med og gå på tur. Der er store oplever for både store og små. Er I mere til at spænde vandrestøvlerne på, kan Ål kommune også byde på dette. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en kør-selv ferie med hele familien.

Slædehunde i Dagali (74km)

Geilo Husky tager sine gæster på en oplevelsesrig tur med udgangspunkt i Dagali, og sammen med et spænd af toptrænede hunde, som også deltager i Finnmarksløbet og Iditarod. Der er også kortere ture rundt om Mustedalsfjorden i Geilo eller meget længere ture mod Hardangervidda.

Om fredagen går der halvdagsture fra Dagali, og de lidt kortere ture starter fra Geilo onsdag og lørdag. I højsæsonen er der flere tilbud at vælge imellem. Der arrangeres også gruppearrangementer og dagsture på forespørgsel.

Julemarked i Geilo (49.9km)

Tag til Geilo på alletiders kør-selv ferie i julen og kombiner f.eks. skiferie med julemarked i en af Norges mest populære skidestinationer. Tag hele familien med til den smukke vinterby og nyd et billigt hotelophold nær det hyggelige centrum, hvor julemarkedet har været en stolt årlig tradition siden 2012.

I løbet af december vil byens hjerte være præget af hyggelige boder som byder på alt lige fra kreativt kunsthåndværk til forskellige smagsoplevelser. Julemarkedet huser naturligvis også forskellige former for underholdning og mange af de indbydende caféer byder på dejlige julespecialiteter som kan nydes inde i varmen.

Om vinteren byder på Geilo på mere end 50 forskellige aktiviteter, hvad enten I holder af at skøjte, kælke, stå på langrend eller alpinski, og samtidig er der mange gode muligheder for at nyde udflugter, shopping og wellness. Således er Geilo et ideelt valg for en hyggelig juleferie, uanset om I bare er afsted i en weekend eller over flere dage.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Spåtind Fjellstue

Hyggeligt bjerghotel i Norge

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af kajak
 • Gratis parkering og internet

356,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Familievenligt bjerghotel i Norge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 65% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~15.99 år i ekstra opredning 35% rabat