Tag på miniferie i Aarhus på Zleep Hotel Aarhus

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Zleep Hotel Aarhus

Shopping, natur og kulturelle oplevelser i Smilets By, Aarhus

Kun 5 minutter fra centrum af Aarhus
Gratis parkering og gode busforbindelser til centrum
 • Døgnåben reception
 • Mulighed for cykelleje
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Zleep Hotel Aarhus ligger i rolige omgivelser kun 5 minutters kørsel fra centrum af smilets by, Aarhus. Her bor I i moderne omgivelser og ikke langt fra spændende kulturelle oplevelser på Aarhus' populære museer. Nyd en god frokost og den stemningsfulde atmosfære ved Åen i midtbyen eller gå en tur langs stranden ved Aarhus Bugt. 

Hotellet tilbyder 

Zleep Hotel Aarhus blev renoveret i 2014 og fremstår i dag som et moderne hotel beliggende i udkanten af Aarhus. Hotellet tilbyder døgnbemandet reception, hvor I altid har mulighed for at få hjælp og vejledning af det venlige personale. Start dagen med en god og sund morgenmadsbuffet, primært med økologiske produkter. Morgenmaden består af en rigtig god kop kaffe og diverse brød, æg, pålæg, morgengryn, yoghurt m.m. Morgenmaden serveres i hotellets morgenmadsrestaurant mandag til fredag kl. 06:00-10:00, samt lørdag og søndag kl. 07:30-11:00. 

Der er gratis parkering ved Zleep Hotel Aarhus. I skal dog huske at hente en billet i receptionen, som skal placeres i bilens forrude. Der findes 5 forskellige busruter, som tager jer fra hotellet til centrum på bare 10 minutter.

Værelser 

Hotellet råder over 126 nyrenoverede værelser, som alle er udstyret med TV, bad/toilet samt adgang til gratis WiFi. Værelserne er moderne indrettet, hvoraf nogle fremstår med rå pudset beton for et råt moderne look. Fra værelserne på de øverste etager er der en fin udsigt over byen.

Bemærk at

Hvis I har købt opholdet inkl. middag på Jensens Bøfhus, serveres middag på ankomstdagen, og vi anbefaler, at I reserverer bord på forhånd. Bordbestilling kan foretages på www.jensens.com eller ved telefonisk henvendelse til restauranten.

På Jensens Bøfhus serveres følgende 2-retters menu:
1 x rejecocktail
1 x Rumpsteak (kan byttes til 2 stk. kylling)

Vis flere

Værd at se

 • Jul i Den Gamle By (5.0 km)

  Oplev det helt unikke julemarked, ’Jul i Den Gamle By’ i Aarhus, hvor en stemningsfuld rejse gennem mere end 400 års juletraditioner danner rammen om et kæmpe julemarked i Smilets By.

  Den Gamle By i Aarhus er Verdens første frilandsmuseum for købstædernes kultur og historie og består af 75 huse og bygninger stammende fra 1500-tallet og helt op til 1970’erne. Det var her den populære DR julekalender ’Jul i Gammelby’ blev filmet tilbage i 1979, og med en miniferie eller et weekendophold i Aarhus, i julen, har I alletiders mulighed for at opleve den specielle julestemning som skabes her. Hele kulissen er sat op med autentisk julepynt- og dekorationer som de har set ud helt tilbage fra 1600-tallet og op til midten af 1970’erne. Her venter en ganske særlig juleatmosfære, med masser af boder, historiske butikker og velsmagende julegodter i lange baner.

  I Møntmestergården står nisser klar til, at lange Jer en dejlig portion risengrød og foran ildstedet kan folke stimle sammen og høre en af nisserne fortælle om sit lange, spændende liv. Børnene kan aflevere deres ønskesedler og hygge sig i ”Jul’umhej-huset”, hvor der både er hyggehuler og historiefortælling.

  Besøg Købmandsgården som er omdannet til det skønne julemiljø, fra klassikeren ’Peters Jul’ fra 1866. Bogen har stadig en særlig plads i mange danskeres hjerter, og har man læst den eller hørt historien, er det en ekstra sjov og spændende oplevelse, at besøge Købmandsgården i juletiden.

  I Bendtsens Pakhus kan I få en dejlig autentisk julestue-oplevelse med alt fra gløgg og klejner til honninghjerter og saftevand. Her er der lagt op til rigtig julehygge for hele familien – og man har også mulighed for, selv at tage mad med hjemmefra og nyde den i julestuen.

  Jul i Den Gamle By tilbyder med andre ord et helt enestående julemiljø, som er anderledes og spændende for både børn og voksne. Risskov Bilferie tilbyder et stort udvalg af hoteller i Aarhus og omegn, så I kan finde det helt rigtige ophold for Jer. Hvadenten det er et kort weekendophold, en hyggelig miniferie eller en længere juleferie I søger, finder I det helt sikkert her på siden.

  Jul i Den Gamle By
  Mærk julestemingen og smag på de gamle danske julekager i Den Gamle By i Aarhus
Vis flere

Kort

Zleep Hotel Aarhus
Viby Ringvej 4 8260 Aarhus S