Tag på miniferie i Aarhus på Zleep Hotel Aarhus

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Zleep Hotel Aarhus

Shopping, natur og kulturelle oplevelser i Smilets By, Aarhus

Kun 5 minutter fra centrum af Aarhus
Gratis parkering og gode busforbindelser til centrum
Lækker 2-retters menu på Jensens Bøfhus inkluderet
  • Døgnåben reception
  • Mulighed for cykelleje
  • Gratis parkering
  • Gratis internet
  • Elevator

Hotellet

Zleep Hotel Aarhus ligger i rolige omgivelser kun 5 minutters kørsel fra centrum af smilets by, Aarhus. Her bor I i moderne omgivelser og ikke langt fra spændende kulturelle oplevelser på Aarhus' populære museer. Nyd en god frokost og den stemningsfulde atmosfære ved Åen i midtbyen eller gå en tur langs stranden ved Aarhus Bugt. 

Hotellet tilbyder 

Zleep Hotel Aarhus blev renoveret i 2014 og fremstår i dag som et moderne hotel beliggende i udkanten af Aarhus. Hotellet tilbyder døgnbemandet reception, hvor I altid har mulighed for at få hjælp og vejledning af det venlige personale. Start dagen med en god og sund morgenmadsbuffet, primært med økologiske produkter. Morgenmaden består af en rigtig god kop kaffe og diverse brød, æg, pålæg, morgengryn, yoghurt m.m. Morgenmaden serveres i hotellets morgenmadsrestaurant mandag til fredag kl. 06:00-10:00, samt lørdag og søndag kl. 07:30-11:00. 

Der er gratis parkering ved Zleep Hotel Aarhus. I skal dog huske at hente en billet i receptionen, som skal placeres i bilens forrude. Der findes 5 forskellige busruter, som tager jer fra hotellet til centrum på bare 10 minutter.

Værelser 

Hotellet råder over 126 nyrenoverede værelser, som alle er udstyret med TV, bad/toilet samt adgang til gratis WiFi. Værelserne er moderne indrettet, hvoraf nogle fremstår med rå pudset beton for et råt moderne look. Fra værelserne på de øverste etager er der en fin udsigt over byen.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer middag på Jensens Bøfhus, anbefaler vi, at I reserverer bord på forhånd. Bordbestilling kan foretages på www.jensens.com eller ved telefonisk henvendelse til restauranten.

På Jensens Bøfhus serveres følgende 2-retters menu:
1 x rejecocktail
1 x Rumpsteak (kan byttes til 2 stk. kylling)

Vis flere

Værd at se

Vis flere

Kort

Zleep Hotel Aarhus
Viby Ringvej 4 8260 Aarhus S