Zleep Hotel Ishøj byder på miniferie eller weekendophold nær København

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Zleep Hotel Ishøj

Kulturelle oplevelser i Roskilde eller storbystemning i København

Udsigt mod Køge Bugt
Moderne hotel tæt på København
Prøv et ophold med 2-retters bøfmenu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Det moderne Zleep Hotel Ishøj tilbyder sine gæster et behageligt ophold tæt på centrum af Ishøj og med en fin udsigt over byen eller Køge Bugt. Hotellets centrale beliggenhed gør det til et godt udgangspunkt for endagsture rundt omkring på Sjælland og derfor fungerer hotellet også godt som base for familien, der er på ferie eller til den forretningsrejsende, der blot er på et kort besøg. 

Hotellet tilbyder 

Der er mindre end en kilometer til stranden, et stenkast til Ishøj Station og så ligger hotellet også lige op til E20, E47 og E55. Selve placeringen af Zleep Hotel Ishøj er derfor uovertruffen, uanset om det går syd- eller nordpå – hotellet ligger ganske enkelt tæt på næsten alle større seværdigheder på Sjælland, med lidt over 20 km til København, Roskilde og Køge. Lidt længere væk, men stadigvæk inden for en behagelig rejseafstand, ligger Holbæk og Næstved. Receptionen er placeret på 6. sal og er åben mandag til fredag mellem 06:00 – 22:00 og i weekenderne fra kl. 07:00 – 14:00. Hotellet tilbyder desuden en varieret morgenbuffet, som giver en god start på dagen. 

Værelser 

Hotellet har 42 værelser som ligger placeret på 8. og 9. etage i Ishøj Centret og fra værelserne er der en glimrende udsigt over byen eller ud mod Køge Bugt. De moderne værelser har alle eget badeværelse og er indrettet med skrivebord samt stole. Der er også gratis WiFi og et fladskærms-tv med en masse kanaler, hvis der er brug for at slappe lidt af. Alle værelserne på hotellet er ikke-rygerværelser, så al rygning foregår udenfor.

Bemærk at

Hotellets reception er lukket efter kl. 22:00 man.-fre. og efter kl. 14:00 lør.-søn. Ankommer I udenfor receptionens åbningstid, bedes I tage kontakt til hotellet på tlf. +45 70 235 635, for at få oplyst en dørkode, så I kan komme ind på hotellet.

Såfremt jeres ophold inkluderer middag på Jensens Bøfhus, anbefaler vi, at I reserverer bord på forhånd. Bordbestilling kan foretages på www.jensens.com eller ved telefonisk henvendelse til restauranten.

På Jensens Bøfhus serveres følgende 2-retters menu:
1 x rejecocktail
1 x rumpsteak (kan byttes til 2 stk. kylling)

Vis flere

Værd at se

 • Arken Museum for Moderne Kunst (2.9 km)

  Bestil en billig miniferie og få masser af kultur med i købet med et besøg på Kunstmuseet ARKEN, som ligger ved Køge Bugt Strandpark, syd for København. ARKEN har en af Skandinaviens fornemmeste samlinger af samtidskunst, men også selve museets arkitektur har vundet stor international anerkendelse, siden det blev indviet i 1996. Samlingen indeholder over 400 værker af nordiske og internationale samtidskunstnere, som dækker perioden 1990 og op til nutiden. ARKEN huser også en af Europas mest eftertragtede samlinger af Damian Hirst i selskab med værker af Asger Jorn og den abstrakte Anselm Reyle samt den kinesiske kunstner Ai Weiwei. Så nyd en billig weekendferie fra Risskov Bilferie syd for København og få een på både opleveren og kulturen!

  Arken Museum for Moderne Kunst
  ARKEN har høstet stor international ros for både sin arkitektur og udstillinger.
 • Glostrup (12.6 km)

  Glostrup ligger på Vestegnen godt 10 km fra København og selvom I ikke befinder jer i centrum af hovedstaden, så kan I finde masser af oplevelser. Smukke naturområder, naturskønne cykelruter, dejlige badestrande og lystbådehavne, hvor børn og voksne kan boltre sig. Vestegnen har flere spændende museer samt et rigt musik- og teaterliv. I kan se superligafodbold, professionel ishockey, eller I kan teste jeres evner på egnens golfbaner. Vestegnen har noget for enhver smag. Gå også forbi Glostrup Rådhus, der består af fire bygninger og som er tegnet af Arne Jakobsen. Desuden ligger der to andre bygninger tilknyttet rådhuset, som tidligere har været henholdsvis bryggervilla og en del af det gamle Glostrup Bryggeri. Desuden ligger der en hyggelige rådhuspark, hvor I bl.a. kan se et væld af store kastanietræer og den smukke skulptur "to søstre i leg". Er vejret dejligt, så kan det anbefales at gå en tur i Glostrup Bypark. Byparken er byens svar på en romantisk have. Her finder I kringlede stier, fin kunst samt masser af rhododendron. I byparken finder I desuden også en lille sø med en romantisk balkon, betagende gamle træer og en legeplads til de mindste. Glostrup er også hjemsted for Sjællands største sten Hvissingestenen. Den 250 tons tunge sten betragtes som et sjældent naturfænomen og ligger i Vestskoven. Skoven er et rekreativt område blandt de mange byområder, hvor I kan nyde et afvekslende landskab med store sletter, høje, søer samt kunstige bakkelandskaber.

  Glostrup
  Glostrup ligger lige uden for København og har masser at byde på
 • København (23.3 km)

  Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

  København
  Kør-selv til København og oplev de mange overraskelser byen gemmer på.
 • Tivoli (23.3 km)

  Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Prøv parkens mange forlystelser og nyd en oplevelsesrig dag med familien, eller gå en tur i parken og se den smukke opsætning. Tivoli er kendt for sin smukke juleudstilling, som kan nydes i December.

  Tivoli
  Tivoli er verdens næstældste af sin slags.
 • ZOO, København (18.2 km)

  Med over 3.000 dyr fordelt på over 264 spændende arter er Zoo på Frederiksberg altid en oplevelse i særklasse. Tag turen i ´Den Artiske Ring´ og kom helt tæt på dyrene, der lever i polarcirklens kolde områder. Mød isbjørnene og sælerne, både under og over vandet. Besøg også det berømte Elefanthus, som regnes for et af de bedste i verden. I Børnezoo er der tænkt på de helt små, her kan der klappes dværggeder og børnene kan på nærmeste hold følge med i, hvordan husdyrene bliver fodret. I Tropezoo er der fyldt med slanger, krokodiller, dværghjorte, fugle og masser af smukke sommerfugle, som trives i den smukt indrettede regnskov. Zoologisk Have på Frederiksberg er en lille fredelig oase, midt i den ellers så travle by, som garanterer gode oplevelser til både store og små, der holder af dyr.

  ZOO, København
  Besøg Elefanthuset og oplev de store elefanter på tæt hold.
 • Den Blå Planet (24.7 km)

  Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Med Den Blå Planet har Danmark igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten og et nyt arkitektonisk vartegn. Den Blå Planet har vand på alle sider og skal give de besøgende en fornemmelse af at være under havets overflade. Det nye byggeri består af fem "arme", der går ud fra centrum. Det gør, at gæsterne selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet for at se de eksotiske væsener under vand. Du kan komme tæt på i alt 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier med i alt syv millioner liter vand.

  Den Blå Planet
  Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne.
 • Carlsberg Glyptotek (22.8 km)

  Glyptoteket i Københavns centrum udstiller en imponerende samling af antik kunst og værker fra 19. og 20. århundrede i storslåede omgivelser. Museet blev stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker fordelt på to hovedsamlinger. Oplev en af Københavns kulturperler, og nyd evt en forfriskning i Glyptotekets café.

  Carlsberg Glyptotek
  Se en utrolig og international anderkendt samling af antik og modernistisk kunst.
 • Christiania (23.0 km)

  Christiania udgør næsten halvdelen af Københavns bevarede voldanlæg og har dermed en helt unik placering på Christianshavn. Christiania eller ´Staden´, som den også kaldes, blev etableret i 1971 og er altid et besøg værd, når solen skinner. Oplev den alternative levevis, de sjove huse, de mange skulpturer, små butikker, eller besøg en af Christianias mange caféer og spisesteder. Der er ofte koncert samt andre kulturelle oplevelser på tapetet, og er skateboardet kommet med på turen, så gå ikke glip af ´Stadens´ helt egen skaterpark. Ved juletid afholdes der altid et meget stemningsfuldt julemarked i ´den Grå Hal´ med spøjse indslag og masser af boder og små madsteder.

  Christiania
  Oplev de sjove huse og den alternative levestil på Christiania.
 • Nyhavn (24.3 km)

  Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

  Nyhavn
  Der er åbent til sent i det charmerende Nyhavn i København.
 • Kødbyen, København (22.0 km)

  Tag på en kør-selv bilferie til København og oplev den danske hovedstad med hele familien. Besøg Kødbyen som ligger på Vesterbro og som med tiden er blevet et meget populært gå-ud-sted i København. Her findes det kunstgallerier, nattklubber og restauranter side om side med nogle få slakterier, der ligger igen. I mange årti har hele område nemlig lagd grunn for kødindustrien, delt op efter farverne på bygningerne, Den Hvide, Den Grå og den Brune kødbyen. I dag er det et område som vrimler av liv og glade dage, populært blandt alle aldre og det er nesten umulig ikke at få sig en fantastisk og hyggelig dag eller aften i kødbyens lange række av muligheder. Find børnevenlige hoteller i området og hold ferie i egen bil i København.

  Kødbyen, København
  Kødbyen er også blevet et populært tilflugtssted for Københavnerne.
Vis flere

Kort

Zleep Hotel Ishøj
Ishøj Store Torv 20, 6. sal 2635 Ishøj