Hold sommerferie i Tyrol på MONDI Hotel Axams

Dansk | DKK

MONDI Hotel Axams

En uforglemmelig sommer i Tyrol på moderne hotel med lille wellnessafdeling

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Charmerende 4-stjernet hotel omgivet af natur
 • Fri adgang til lækker wellnessafdeling
 • Ideelt til aktiv ferie i alperne
1.938,-
3~8 dage fra
999,-

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Naturskønne Østrig

3 dage
Fra 999,- / spar op til 599,-
SPAR
4 dage
Fra 1.469,- / spar op til 904,-
SPAR
5 dage
Fra 1.949,- / spar op til 1.209,-
SPAR
6 dage
Fra 2.419,- / spar op til 1.514,-
SPAR
7 dage
Kun 2.899,- / spar op til 1.639,-
SPAR
8 dage
Kun 3.349,- / spar op til 1.939,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

MONDI Hotel Axams er et charmerende 4-stjernet hotel omsluttet af maleriske landskaber. Beliggende i Tyrol i udkanten af den lille kommune Axams, knap 900 meter over havets overflade, er der lagt op til såvel aktiv ferie som sommerferie og familieferie i de tyrolske bjerges overvældende omgivelser. Hotellet ligger bare 10 km. fra ’Alpernes Hovedstad’, Innsbruck, og tilbyder et ideelt udgangspunkt for udflugter og aktiviteter i nærområdet.

Hotellet tilbyder

Det første I oplever, når I træder indenfor på hotellet, er den altoverskyggende indbydende tyrolske atmosfære og gæstfrihed. Hotellet er det eneste 4-stjernede hotel i Axams og her bydes I velkommen i charmerende omgivelser i skøn harmoni med det høje komfortniveau.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets flotte wellnessområde med indendørs swimmingpool, rummelige moderne saunaer og infrarøde kabiner samt fitnessfaciliteter. Hotellet råder desuden over en stor legeplads, hvor børnene kan boltre sig, når I er på familieferie.

I får en skøn start på dagen med en omfattende morgenbuffet, som nydes i rare og lyse omgivelser. Om aftenen kan I nyde den dejlige atmosfære i hotellets rustikke restaurant Schlösswirt og den tilhørende bar og terrasse. Restauranten tilbyder udsøgte retter med et hjemligt præg og et højt, professionelt serviceniveau.

Nærområdet huser et stort udvalg af aktivitetstilbud med ideelle forhold for både vandreture, mountainbiking, golf, tennis, klatring, paragliding og ridning. Derudover finder I en lang række idylliske landsbyer blandt bjergene, som alle hver især har noget at byde på. 

Der er gratis privat bilparkering på stedet, ligesom der både er mulighed for afsikret cykel- og motorcykelparkering og under opholdet vil I have adgang til gratis trådløst internet.

Værelser

Hotellet råder over 36 værelser, som alle har navn efter nogle af områdets bjergtoppe og er indrettet i en hyggelig og rustik stil.

Hotellets enkeltværelser og dobbeltværelser er mellem 20m² og 25m². Familieværelserne er ca. 30m² og har plads til to voksne og to børn, da de er indrettet med dobbeltseng samt et separat værelse med køjeseng.

Samtlige værelser er udstyret med et rummeligt badeværelse, et tekøkken, telefon, radio og satellit-TV samt - ikke mindst - sin egen private balkon. Der findes dejlige bløde badekåber på værelset. Derudover har I mulighed for at benytte vaskemaskine og tørretumbler på hotellet.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Studio lejlighed til enkeltpersoner på ca. 20 m² med eget bad og toilet, tekøkken, dobbeltseng (180x200cm) og et spiserområde.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Studio lejlighed til to personer på ca. 20-25 m² med eget bad og toilet, tekøkken, dobbeltseng (180x200cm) og et spiserområde.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

925 km fra
Rostock, Tyskland
1050 km fra
Puttgarden, Tyskland
1075 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Birgitz (2.4km)

Birgitz er skønt beliggende på et bjergplateau i 860 meters højde over havets overflade og ligger omgivet af smukke enge, sydvest for Innsbruck ved foden af bjerget Kalkkögel. De smukke landskaber er ideelle til vandreture under en sommerferie eller aktiv ferie i Tyrol. Især de gamle bondehuse er værd at se, ligesom udsigten er helt formidabel.

Götzens (3.4km)

Das kleine Tiroler Dorf Götzens ist ein äußerst beliebtes Ausflugsziel - nicht zuletzt aufgrund seiner hervorragenden Lage und seiner vielfältigen Angebote. Hier finden Sie eine große Auswahl an Wellness-Einrichtungen, kinderfreundlichen Aktivitäten und Sportmöglichkeiten sowie Open-Air-Konzerte. Das Dorf ist ein ideales Ziel für Aktivurlaub und Familienurlaub in Tirol. Es bietet genug Spaß für Groß und Klein auch für einen längeren Sommerurlaub.

Hungerburg-Bahn (15.7km)

En tur med Hungerburg-banen til Karwendel-bjergene er helt perfekt for en udflugt for hele familien. Kabelbanen forbinder den smukke bydel, Hungerburg, med Innsbrucks centrum og fører Jer over en strækning på knap 2 km. Således får I en tur på ca. 8-10 minutter med en udsigt I aldrig glemmer. I Hungerburg kan I også tage svævebanen Nordkettenbahn op til Restaurant Seegrube og nyde udsigten herfra. Hvadenten I er på familieferie eller sommerferie i nærheden af Innsbruck tilbyder Hungerburg-Bahn en spændende oplevelse

Ambras-Slot (14.5km)

Ambras-slottet er beliggende i nogle vidtstrakte engelske haver højt over Innsbruck. Bygningen huser Europas ældste museum, der bl.a. rummer våben og panser samt kunst og bøger. Her findes også det habsburgske portrætgalleri med værker af Tizian, Van Dyck og Velásquez.

Innsbruck (12.2km)

Byen er kendt som "Alpernes hovedstad", da det er den perfekte destination for ski og snowboard om vinteren, og bjergbestigning og vandring om sommeren. Selve byen byder på utallige sportsaktiviteter året rundt, og har en smuk bymidte med historiske bygninger og en yderst venlig atmosfære. Byen ligger omgivet af imponerende bjerge.

Den gamle bydel daterer helt tilbage til middelalderen og består stadig af en række charmerende middelalderhuse. Ud mod det centrale torv ligger det Gyldne Tag, der blev bygget som bolig for de tyrolske konger og dronninger i det 15. århundrede. Herfra kunne de se turneringerne på byens torv, uden at forlade deres palads. Selve det Gyldne Tag er en balkon dækket med næsten 3.000 kobbertagsten.

Kejserpaladset er bygget i sengotisk arkitektur og kan dateres tilbage til 1460. Paladset består af fire fløje omkring en gigantisk hall i midten (Riesensaal), som er smukt malet i hvid og guld og er bestmt et besøg værd, på en miniferie eller skiferie til Østrig!

Ötztaler Ache (45.5km)

De af jer, som er glade for vand, kan tage en tur på Ötztaler Ache, hvor det er muligt at river rafte eller sejle i kajak på den 35 km lange flod. Hvis I kigger op mod bjergtoppene, kan I ofte se vågehalsene, som springer ud fra klippeskråningerne og paraglider ned til dalen i deres faldskærme, hver sommer er himlen fyldt med faldskærme i regnbuens farver og det er imponerende at se luften imellem bjergene, være fyldt af disse vågehalse.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.399,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Doubleroom Heimatgfühl
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat

First Mountain Hotel Ötztal

Ferie i naturskønne områder

Tyrol

Charmerende Tyrol

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x kaffe og hjemmebag
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x frokostpakke
 • Gratis drikkevarer

Fra kun
999,-

Vis kort

Traditionelt østrigsk hotel i Ötztal

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset room type Doubleroom Basic
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 6~10.99 år i ekstra opredning 90kr per nat
 • Barn 11~15.99 år i ekstra opredning 135kr per nat

First Mountain Hotel Zillertal

Mange aktiviteter i Zillertal

Tyrol

Sommer in Österreich

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x frokostpakke
 • 1 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis drikkevarer

201,-
Fra kun
969,-

Vis kort

Vinterferie i smukke omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Basic dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 90kr per nat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 135kr per nat