Aktiv ferie nær Heidelberg på ACHAT Hotel Reilingen Walldorf

Dansk | DKK

ACHAT Hotel Reilingen Walldorf

Tæt ved Heidelberg og Mannheim

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central placering med mange seværdigheder i nærheden
 • Den romantiske by, Heidelberg
 • Udforsk vinregionerne Baden, Württemberg og Pfalz
1.156,-
3~6 dage fra
899,-

Inkl. halvpension

Tæt på Heidelberg

3 dage
Fra 899,- / spar op til 466,-
SPAR
4 dage
Fra 1.339,- / spar op til 686,-
SPAR
5 dage
Fra 1.769,- / spar op til 916,-
SPAR
6 dage
Fra 2.189,- / spar op til 1.156,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Tilbring nogle herlige dage i hjertet af den naturskønne Rhein-Neckar region, med et billigt hotelophold på det 4-stjernede ACHAT Hotel Reilingen Walldorf. Her bor I tæt på den romantiske by, Heidelberg, og har alletiders base for vandre- og cykelture i den smukke natur, såvel som oplevelser i nogle af Tysklands mest charmerende byer.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en central beliggenhed i Reilingen, som ligger placeret i den øvre del af Rhindalen, hvor landskaberne præges af landlig idyl og store skovområder - perfekt til herlige vandre- og cykelture.

I kort afstand nordøst for hotellet, ligger den romantiske by, Heidelberg, som er et yderst populært besøgsmål i regionen. Hotellets placering lidt udenfor byen giver jer god værdi for pengene, i forhold til mange af de hoteller, som ligger i selve Heidelberg.

Under opholdet har I alletiders mulighed for at udforske de tyske vinregioner Baden, Württemberg og Pfalz, ikke mindst med ’Deutsche Weinstrasse’, som er en af verdens ældste og mest berømte, turistvenlige vinruter.

I får den bedst tænkelige start på dagen med hotellets lækre morgenbuffet, som serveres i lyse rammer.

Aftensmaden serveres i den flotte restaurant, N°31 Pavillon, hvor der både er lokale, regionale og internationale retter på menuen, og hvor der også tilbydes udeservering på den nydelige terrasse.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 118 flotte og moderne værelser, som alle tilbyder et lækkert 4-stjernet komfortniveau. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, og der er mulighed for at tilføje en ekstra opredning på dobbeltværelserne.

Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med hårtørrer, kosmetikspejl, behagelige senge, skrivebord, minibar, sikkerhedsboks, telefon og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse, ca. 18 m² stort, har eget badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Yderligere udstyr inkluderer fladskærms-tv, skrivebord, telefon, værdiboks og nogle med et siddehjørne. Gratis WIFI.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelse, ca. 30 m² stort, har eget badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Yderligere udstyr inkluderer fladskærms-tv, radio, skrivebord, telefon, værdiboks, buksepresse; nogle af værelserne har siddehjørne og balkon. Gratis WIFI. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

725 km fra
Puttgarden, Tyskland
750 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
775 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Schloss Schwetzingen (17.9km)

Dette imponerende slot i Schwetzingen har rødder helt tilbage til 1350. Dengang stod der dog blot et lille slot omgivet af voldgrave, som i 1600-tallet, blev erstattet af en stor jagthytte, og det var først omkring begyndelsen af 1700-tallet, at det nuværende slot tog form. Slottet har gennem tiderne været sommerresidens for de pfalziske kurfyrster, og mange af de oprindelige detaljer og det originale interiør er nænsomt bevaret.

I dag er det byens absolut største turistattraktion, hvor de smukke, harmoniske haver og en række forskellige rundvisninger og store internationale musikfestspil og forestillinger kan opleves. Slotshaverne er unikke, idet de på en ganske finurlig vis udtrykker historiens forskellige bevægelser indenfor arkitektur og havekunst, med flere forskellige, og nogle gange endda modstridende, stilarter. Således vil man f.eks. både kunne se romerske, engelske, franske, romantiske og barokke træk på sin vej rundt. Er I på ferie i Schwetzingen eller omegn, bør I helt bestemt lægge vejen forbi slottet, som ligger i byens Altstadt!

Heidelberg (22.1km)

Et besøg i Heidelberg, 20 km. fra Mannheim, er et besøg tilbage i tiden til en middelalderlig verden, hvor riddere og slotte var hverdagskost, og munke havde travlt med at brygge øl i deres klostre. I vil staks se det tårnhøje røde sandstensslot Heidelberg og dets tårne ​​på toppen af ​​en bakke i centrum af Heidelberg. Her står det med udsigt over de brostensbelagte gader, historiske huse og på en slentretur, fornemmer I hurtigt charmen i den livlige universitetsby. Med floden Neckar, der bugter sig gennem byen, lystbåde og gamle broer, bakker dækket af grønne områder, og en livlig downtown kerne fyldt med kunstfærdig butikker og caféer dækket af efeu, er Heidelberg et idyllisk sted at besøge, selv uden slottet. Men Heidelberg Castle (Heidelberg Schloss) er byens krone, stolthed og glæde og bør bestemt opleves, når man er på familieferie eller weekendophold i Sydtyskland.

Technoseum (25.4km)

Technoseum viser båndene mellem den tekniske og den sociale historie og levendegør industrialiseringsprocessen fra ca. 1750 til i dag ved hjælp af mange interaktive oplevelsesstationer, hvor I kan eksperimentere.

Kunsthalle (27km)

Tag på en billig sommerferie sydpå og besøg Frankfurt am Main og Mannheim med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til bilferien og kom afsted med hele familien i eget temppo.  Besøg den tyske by Mannheim som ligger lidt syd for Frankfurt am Mail. Mannheim byder på flere museer hvor især samlingerne i Mannheimer Kunsthalle er et besøg værd. Samlingerne omfatter blandt andet malerier fra den tyske og franske impressionisme, Neue Sachlichkeit fra 1920'ernes Tyskland, ekspressionismen og abstrakt tysk og fransk informel kunst. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en rigtig familieferie fyldt med kulturelle og aktive oplevelser.

Mannheim Palads (28.1km)

Paladset i Mannheim er byens mest kendte seværdighed og det er et af de største paladser i barokstil i Europa. Det blev oprindeligt beordret opført af byens fyrste Karl Phillip i 1720. I dag huser det smukke palads dele af Universitetet i Mannheim og i 2007 blev paladset renoveret efter mange år, hvor ingen havde gjort noget for at vedligeholde den gamle bygning. Paladset er derfor et oplagt udflugtsmål på en billig bilferie i Tyskland. 

Mannheim (29.2km)

Mannheim er den næststørste by i den tyske delstat Baden-Württemberg og byen repræsenterer den moderne livsstil. Byens centrum er bygget op af kvadrater og det er nemt og hurtigt at komme rundt i gaderne til fods. De hyggelige gader er fyldt med små butikker, kaffebarer, internationale caféer, restauranter og hippe natklubber. Gaderne indbyder til shopping og en undersøgelse har vist at Mannheims største shoppinggade, Planken, er blandt de fem bedste og mest populære i hele Tyskland. På en billig sommerferie sydpå i egen bil er det nemt at besøge denne hyggelige by. 

Reiss-Engelhorn-museerne (28km)

Reiss-Engelhorn-museerne råder over fire udstillingsbygninger, hvor områderne arkæologi, verdenskulturer, kunst- og kulturhistorie, fotografi, teater- og musikhistorie og antikken præsenteres.

Tyske Vinrute (Deutsche Weinstrasse) (47.3km)

Området i Tyskland er kendt for sin vin, og der er en kendt vinrute, som har nogle meget karakteristiske gule skilte, som markerer den. Den går fra Wissembourg i Frankrig til Bockenheim i Tyskland og er cirka 85 kilometer lang.

Julemarked i Frankfurt (98.3km)

Julemarkedet i Frankfurt er over 600 år gammelt, og tiltrækker hvert år millioner af gæster til byen. Mere end 200 hyggelige julepyntede boder tilbyder alt fra kulinariske oplevelser, til et valg af traditionelle og hjemmelavede julegaveideer. Julemarkedet i Frankfurt er et must for alle.

De mange hyggelige juleboder spreder sig gennem hele Frankfurt, fra Römerberg til Paulsplatz og Mainkai. Udover de mange boder, byder julemarkedet i Frankfurt på et stort og afvekslende program; Du kan eksempelvis høre tårnblæsere fra Nikolai-kirkens balkon, klokkespillet omkring det 30 meter høje juletræ og masser af andre koncerter.

Hvis det store julemarked kan virke uoverskueligt, er der også hjælp at hente: Under mottoet ”Glühwein, Geschichten og Gebäck” (Glühwein/gløgg, eventyr og kager) er det muligt at bestille en rundvisning i Frankfurts enorme julemarked. Her vil I blive vist rundt, samtidig med at I fået et indblik i julemarkedets historie og traditioner.

Alt dette sker naturligvis i smuk forening med duftindtrykkende fra de mange traditionelle tyske specialiteter, som er med til at skabe den unikke stemning som der hersker i hele Frankfurt i julemånederne.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel zum Grünen Kranz

Vinferie ved Rhinen til spotpris

Rhindalen

5. nat er gratis

Wild Offer - 6 dage inkl.
 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 5 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 x velkomstdrink

255,-
Fra kun
1.999,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Skønne Schwarzwald

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

1.254,-
Fra kun
2.119,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat