Kør-selv ferie til ANDERS Hotel Walsrode

Dansk | DKK

ANDERS Hotel Walsrode

Dage fyldt med spændende oplevelser tæt på Heide Park og Walsrode Fuglepark

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Idyllisk placering i Lüneberger Heide
 • Besøg verdens største fuglepark i Walsrode
 • Naturoplevelser, smukke byer og forlystelser
332,-
3~4 dage fra
869,-

Inkl. halvpension

Oplev Lüneburger Heide

3 dage
Fra 869,- / spar op til 219,-
SPAR
4 dage
Fra 1.299,- / spar op til 332,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters sæson menu
 • 1 x Sauna inkluderet
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Beliggende i det idylliske område Lüneburger Heide ligger det 3-stjernede ANDERS Hotel Walsrode. Her kan I nyde et ophold i naturskønne omgivelser tæt ved seværdigheder som Walsrode Fuglepark og forlystelsesparken Heide Park. Det er let at ankomme til hotellet, som ligger kun få minutter fra motorvejen.

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant serverer morgenmad indtil kl. 10.30 på hverdage og indtil kl. 11.00 i weekenden. Restauranten er åben hele dagen, så I har mulighed for at spise både frokost og aftensmad på hotellet. Desuden kan I nyde en drink og en forfriskning i hotellets lounge. På hotellet har I desuden adgang til et mindre wellness-område med sauna,  massage og skønhedsbehandlinger mod gebyr. 

Der er adgang til gratis trådløs internet både på værelserne og i fællesarealerne. Personalet kan være behjælpelige med udflugter, billetter og valutaveksling. ANDERS Hotel Walsrode blev bygget i 1992 og renoveret i 2011. Der er gratis parkering.

Værelser

Hotellet råder over 75 moderne værelser, alle med adgang til gratis trådløst internet. Alle værelser er udstyret med skrivebord, telefon og fladskærms tv med satellitkanaler. Der er adgang til eget badeværelse med føntørrer. Der er pengeskab på alle værelser, så I har mulighed for at låse værdigenstande inde. Der tilbydes rengøring dagligt. Ved aftale med hotellet kan I anmode om massage på værelset, strygejern/strygebræt og allergivenligt sengetøj.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelset som også fungerer som enkeltværelse er udstyret med en queen size seng på 160cm. Værelset har fladskærms satellit TV, fri WIFI, skrivebord, pengeskab, kaffemaskine eller vandkedel til te/kaffe. Der er privat badeværelse med bruser, make-up spejl og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 5
Dobbeltværelset er udstyret med en queen size seng på 160cm. Værelset har fladskærms satellit TV, fri WIFI, skrivebord, pengeskab, kaffemaskine eller vandkedel til te/kaffe. Der er privat badeværelse med bruser, make-up spejl og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

240 km fra
Puttgarden, Tyskland
260 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
290 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Walsrode (2.6km)

Walsrode er en by beliggende i grønne omgivelser med gode muligheder for fritidsaktiviteter. Her kan I nyde de naturskønne omgivelser, tage på cykel- eller vandretur på de mange afmærkede stier eller tilbringe en dag i en af oplevelsesparkerne i området.

En af de mest fascinerende oplevelsesparker er fugleparken, der råder over mere end 650 fuglearter og hvor der er flotte shows.

Magic Park Verden (29.3km)

Magic Park Verden er helt klart stedet at besøge hvis de yngste medlemmer af familien er med.

Oplev eventyrskoven, se lamaerne og kom tæt på de mange andre dyr, som bor i Magic Park Verden. Træd ind i den magiske verden og cirkusartisternes rige. Der er trampoliner, magisk show, og der venter en masse sjove oplevelser for hele familien. Magic Park Verden er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie og sommerferie i Tyskland.

Historisk Museum, Domherrenhaus (33.5km)

Verdens Historiske Museum, Domherrenhaus, er indrettet i en tidligere gård, der stammer fra år 1708. Her kan I besøge udstillinger, som giver et spændende indblik i byen Verden og områdets historie. Her kan I blandt andet lære mere om hverdagslivet i det 18. og 19. århundrede og se områdets traditionelle håndværk. Foruden den permanente udstilling er der også løbende særudstillinger med forskellige spændende temaer.

Museet er som udgangspunkt åbent tirsdag til søndag. Tjek gerne opdaterede åbningstider på museets egen hjemmeside og bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie til turen!

Tysk Hestemuseum, Verden (32.6km)

På det tyske hestemuseum kan I rigtigt få fortalt noget om heste! Der gives et fascinerende overblik over menneskets historie med hesten, hestesportens historie og hesteavl. I den tidligere kavalerikaserne på Holzmarkt kan I også søge spor: fremkomsten af heste og ridning, hestens rolle i forskellige epoker og kulturer - her findes svar på alle spørgsmål.

På ridesimulatoren kan I foran en storskærm galopere over Verdener hestevæddeløbsbane, køre med karet eller opleve tæt på hvordan hesten ser og opfatter sine omgivelser. Ved hjælp af en ”reflektor” kan I betragte verden med hesteøjne. Et andet højdepunkt er biblioteket, hvor mere end 15.000 bøger dokumenterer hestens historie.

Lüneburger Heide (68km)

Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

Heide Park Soltau (34.7km)

Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

Bergen-Belsen (37.1km)

Tag på bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie. En glimrende måde at få stillet nysgerrigheden på, især hvis I er historisk interesseret. Så kan I nemlig gøre et stop på vejen til eller fra hotellet i Bergen-Belsen, som ligger omkring 15 km nordvest for Celle. Koncentrationslejren rummede godt 55.000 politiske fanger, der langsomt blev sultet ihjel. Det var også her at Anne Frank mødte sit endeligt, da hun døde af tyfus blot en måned før lejren blev befriet af de allierede tropper i april 1945. Find et billigt hotelophold i Bergen-Belsen og mød den dystre fortid tæt på. En kør-selv ferie åbner op for helt nye muligheder, se om der ikke skulle være et last minute hotel hos Risskov Bilferie.

Freibad Holtorf (40.9km)

I udkanten af Nienburg finder I Freibad Holtoft, der med en række faciliteter byder på en palet af sjove aktiviteter. I finder blandt andet en 50 meter lang sportspool med 8 baner, vipper på op til 10 meter og vandrutsjebaner. Der er også en børnepool til de små. Ud over forskellige aktiviteter i det våde element kan I også spille bordtennis, volleyball og slå jer slås på deres 18-hullers store minigolfbane. Friluftsbadet holder åbent fra slutningen af maj til september. I kan se opdaterede åbningstider på Freibad-am-dobben.de.

Celle (54.2km)

Den henrivende bindingsværksby Celle med den gamle bydel, hvor I finder mere end 500 bindingsværkshuse og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sydlige udkant af Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsværksarkitektur. Kunstfærdigt udsmykkede huse fra 15. - 17. århundrede pryder den gamle bydel og skaber en gennemført middelalderlig stemning. Den nok prægtigste bygning er Hoppener Haus fra 1532: Med de seks etager op til gavlen er det et yderst fantasifuldt hus, prydet med talrige ornamenter. Hertugslottet er med bygningsdele fra 1200-tallet byens ældste bygning. Det interessante inventar i det firefløjede anlæg, hvor renæssance møder barok, omfatter det ældste barokteater, der stadig er i brug, slotskapellet, statslige gemakker og slotskøkkenet.

Celle tilbyder desuden et bredt spektrum af indkøbsmuligheder. Hovedindkøbsgaden er Zöllnerstraße, der har en kulørt blanding af individuelle forretninger og små butikker bag de prægtige renæssancehuses og historiske bindingsværkshuses facader.

Barfusspark Egestorf (58.2km)

Find børnevenlige hoteller tæt på Barfusspark Egestorf, lidt syd for Hamborg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik oplevelse; oplev naturen på en anden måde og hav føddernes velbefindende i fokus. Den ca. 14 hektar store naturoplevelsespark byder på 2,7 km anlagte stier med 60 forskellige forhindringer i naturmaterialer, så masser af mulighed for at få sig en aktiv ferie og parken er det perfekte sted for en skøn gåtur. I parken findes også en lille kiosk, hvor der kan købe forfriskninger. Der er i den grad lagt op til en aktiv ferie i den skønne park. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Oplev havnebyen Hamburg

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Nær offentlig transport

249,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~9.99 år i forældres seng 225kr per nat

BW Hotel Achim Bremen

Inkl. 3-retters menu

Bremen området

Kulturbyen Bremen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 glas øl/vin/vand til hver middag
 • 1 x velkomstdrink

181,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Storbyferie i Bremen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat