Miniferie til Aparthotel Tamarix i Kroatien

Dansk | DKK

Aparthotel Tamarix

Bo i rummelige lejligheder med havudsigt, få meter fra Adriaterhavet

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Herlig placering direkte ved Adriaterhavet
 • Moderne lejligheder med havudsigt
 • Tæt på skøn natur og historiske byer
4.888,-
6~8 dage fra
1.699,-

Sol og strand ved Adriaterhavet

Badeferie i Kroatien

6 dage
Fra 1.699,- / spar op til 3.479,-
SPAR
8 dage
Fra 2.369,- / spar op til 4.889,-
SPAR
* Pris pr. enhed i studio lejlighed (2 personer)

6 dage inkl.

 • 5 overnatninger
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vin
 • 1 x Velkomst morgenmad
 • 1 x Køkken startpakke
Risskov Pakken

Aparthotel Tamarix har en suveræn beliggenhed bare nogle få meter fra Adriaterhavet og havnen, i den maleriske fiskerlandsby Vinjerac, som ligger placeret i det nordlige Dalmatien på den kroatiske vestkyst. Landsbyen er en ganske skjult perle og tilbyder en skøn og afsides oase af ro og afslapning, som ikke er overrendt af turister. Nyd et skønt ophold i lyse og moderne lejligheder med havudsigt, og udforsk de mange fantastiske muligheder, som omgivelserne byder på.

Hotellet tilbyder

Vinjerac ligger omgivet af skønne naturområder, med mindre end 20 km. til National Park Paklenica, som er helt perfekt til vandreture.

Hotellet har en hyggelig og hjemlig atmosfære, som ikke mindst skabes af de gæstfri værter, som gør en stor dyd ud af at værne om Vinjeracs kultur og traditioner.

Opholdet inkluderer en velkomst morgenmad den første dag, så I bliver godt ladet op med energi forud for dagens spændende oplevelser og udflugter. Og der er vitterlig masser af forskellige ting at opleve med base i Vinjerac. Alle lejlighederne er desuden indrettet med et lille fuldt udstyret køkken, så der er rig mulighed for, at lave morgenmad resten af opholdet.

Blot 30 km. fra hotellet ligger den smukke by Zadar, som med en 3.000 år lang historie rummer en spændende og yderst værdifuld kulturarv.

Ud for kysten finder i et fantastisk ø-landskab, hvor I f.eks. kan tage en tur til øen Pag, som kan nås via bro, og som byder på masser af historie, kultur og natur.

Udover den nærliggende National Park Paklenica finder I også flere andre smukke og spændende naturparker i nærheden. Nationalparken ved Plitvice-søerne er Kroatiens- og en af Europas mest berømte nationalparker, og kan opleves med en køretur på en times tid. Området, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, består af 16 søer og byder på fantastiske vandfald, kilometerlange træbroer og masser af smuk natur.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Lejligheder

Hotellet tilbyder alletiders base for opholdet med lyse, moderne og komfortable lejligheder, som alle har en skøn havudsigt.

Hotellets nydelige studiolejligheder er 30 m² store, og omfatter stue- og soveværelse, perfekt for to personer.

Er I tre eller fire personer afsted på ferie er hotellets to-plans ’Grand’-lejligheder det perfekte valg for jer. Disse lejligheder tilbyder 45 m² med et stort dobbeltværelse til to personer, og en separat stue med senge til yderligere to personer.

Alle lejlighederne er indrettet med et lille, fuldt udstyret køkken med spiseområde, et badeværelse med hårtørrer og forskellige basale toiletartikler, air condition, safe og satellit-TV.

Værelsestyper *

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1500 km fra
Rostock, Tyskland
1650 km fra
Puttgarden, Tyskland
1675 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Novigrad Dalmacija (21km)

Novigrad er den kroatiske Portofino, et sted som havet har været med til at presse ind i fastlandet og skabt en skøn fjord, omgivet af små stenhuse, en fæstning på toppen af bakken samt en lille fiskehavn. Trods sin lille størrelse er det en by med masser af spændende historie. Det var her at den ungarske dronning Elizabeth, hustru til Louis I af Anjou, blev fængslet sammen med sin datter Mary. Under hendes fangenskab broderede dronningen et præsteklæde, som stadig bevares i den lokale kirke. Novigradhavet er faktisk en dyb bugt, med en smuk udsigt, og et godt sted at slappe af og nyde den lokale vin og oliven og selvfølgelig gastronomi, rig på fisk.

Paklenica National Park (30km)

Paklenica National Park er en nationalpark i Kroatien. Det ligger i Starigrad, i det nordlige Dalmatien, ved de sydlige skråninger af Velebit-bjerget, ikke langt fra Zadar, Kroatien. Parken har to dale, Mala (lille) og Velika (stor). I dag er der ikke noget vand, der strømmer gennem Mala dalen. Nær indgangen til Velika Paklenica er der en kunstig hule, der var bygget til Josip Broz Tito under spændingen mellem Jugoslavien og Sovjetunionen i slutningen af 1940'erne og begyndelsen af 1950'erne.

Zadar (33.6km)

Byen ligger godt beskyttet af øen Ugljan og er en lille provinsby med godt og vel 80.000 indbyggere. Byens 3.000 år gamle historie har også markeret byen, hvor især den gamle bydel stråler, efter at være blevet genopbygget og genrestaureret efter krigen. For mindre end 20 år siden var Zadar, som så mange andre byer i området, en trist del af den krig, der udspillede sig i Balkanlandene. Udenfor Zadar vil også forsat bære den triste vidnesbyrd med blandt andet advarselsskilte om miner. Men byen har haft en turbulent historie og været underlagt både romerne, det byantinske rige, Venedig, Ottomanerne, Østrig og Italien som faktisk ledede byen frem til slutningen af 2. Verdenskrig, hvorefter byen blev en del af Jugoslavien.

Tag en tur i minitoget som kører gennem den gamle bydel og både starter og slutter ved kirken Skt. Donatus, som er fra det 9. århundrede og placeret ved siden af det romerske Forum. De mange gyder og bugtede gade huser også flere butikker. Men der er også nyere seværdigheder, som det berømte havorgel, hvor bølgernes skvulpen presser luft op i orgelpiberne, der gengælder tjenesten med sagte og lidt triste klange fra havorglet på stenmolen. Oplev en solnedgang akkompagneret af naturens egne orgeltoner, en uforlignelig oplevelse set i lyset af den store lysskulptur, der med en diameter på 22 meter stråler vidt og bredt og også virker som samlingspunkt for byens indbyggere.

Nede ved færgelejet er der dagligt afgange til Ancona i Italien.

Pladsen med de Fem Brønde (35.1km)

Mellem bymurene fra middelalderen og den gamle renæssancebastionen, Grimani, ligger den ældste park i Kroatien, som gemmer på en særlig perle, nemlig ´Trg pet bunara´, eller Pladsen med de Fem Brønde. I middelalderen var der en forsvarsvold under de gamle bymurer og senere i det 16. århundrede hjalp venetianeren byen mod en tyrkisk belejring ved at bygge en stor vandbeholder med fem brøndhuller.

Brøndene er ikke længere er i brug og pladsen er istedet blevet et populært udflugtssted, hvor der afholdes koncerter og arrangementer, men det er samtidig også et af de bedste steder at gå sig en lang tur i den smukke og velholdte park.

Parken er opkaldt efter Dronning Jelena Madije og er grundlagt af den østrigske kommandør Baron Franz Ludwig von Welden i 1829, som var en passioneret botaniker og beundrer af den dalmatiske flora.

Sankt Donatus kirken (34.6km)

Den katolske kirke er bygget i romansk stil, tidligt i det 9. århundrede og betragtes som en vigtig kulturarv i Dalmatien.

Kuppelen er 27 meter høj og omgivet af et imponerende galleri. Den arkitektoniske stil bærer de første vidnesbyrder om den karolingiske kunst og byzantinske templer. Mange af byggematerialerne stammer fra det gamle Forum Romanum, og inde i kirkens skatkammer gemmer der sig noget utroligt velbevaret metalarbejde i sølv samt også relikvieskrinet med San Simeon.

Kirkens hårde interiør giver til gengæld en fremragende akustik og bruges ofte til koncerter, og den Internationale Festival for Renæssance Musik også kendt som de Musikalske nætter med San Donato afholdes også her i kirken.

Pag (45.6km)

Den smukke ø Pag er Kroatiens femte største ø. Om noget er øen nok mest kendt for sine mange oliventræer og selvfølgelig de herlige strande og den bedårende kystlinje og det lækre hav. På Pag er der en oliventræspark med ca. 80.000 oliventræer. Nyd turen rundt i parken og slut formiddagen af i den lille charmerende by eller ved en af de mange lækre strande i området.

Vrana (46.7km)

Vrana hørte i det 12. århundrede under Tempelridderne, og dermed hører der også spændende og mystiske historier om skjulte skatte med til byens historie. Det var her i Vrana at Tempelridderne havde begravet en af deres største skatte, spøg bare nogle af byens beboere, der er forskellige meninger om hvor, men alle er enige om, at den er begravet i nærheden.

Vrana bliver allerede nævnt i det 9. århundrede og har dermed en lang og spændende historie at fortælle. Byen husede den første ambassade til Vatikanet, hvilket tiltrak rang indenfor præsteordnen, og siden udviklede byen sig til at blive et vigtig politisk center i slutningen af det første årtusind e.Kr.

Besøg Benediktinerklostret eller fæstningen Vrana, og benyt også lejligheden til at lægge vejen forbi den smukke Vrana sø, Vransko jezero.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Panorama Jesolo

Adgang til privat strand

Veneto

Ferie nær Venedig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Strand med parasol og liggestol
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

176,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Badebyen Lido di Jesolo ved Venedig

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Resort Centinera

Halvpension og drikkevarer til maden

Istrien

Resort med egen strand

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 4 x aftenbuffet inkl. drikke
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

399,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Familievenlig ferie direkte ved stranden

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Malin

Inkl. halvpension

Kvarner

Smukke Kroatien

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling

534,-
Fra kun
1.139,-

Vis kort

En spændende ø tæt på fastlandet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 18~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat