Betaling

Betaling

Gavekort

Bandholm Hotel

I 2017 kåret til Danmarks Bedste Hotel og byder på afslapning i smukke omgivelser.

 • Restaurant
 • Bar
 • Jacuzzi
 • Massage mod gebyr
 • Hund

Hotellet

Det 4-stjernede Bandholm Hotel ligger på nordkysten af Lolland og blev bygget i 1886. Hotellet har vundet flere forskellige priser og blev i 2017 blandt andet kåret som Danmarks Bedste Hotel af verdens største rejsesite TripAdvisor. På hotellet er det muligt at bestille tid til massage og spa behandlinger og med strand og grønne omgivelser lige i nærheden, er dette hotel et dejligt sted for en en romantisk miniferie i smukke omgivelser. 

Hotellet tilbyder

På hotellet kan I spise middag i en af hotellets stemningsfulde restauranter, hvor der serveres lokalt inspirerede retter, dejlige desserter og kaffe. Efter middagen kan I nyde en drink i hotellets hyggelige bar. Foran hotellet ligger en stor terrasse, med udsigt over Lollands smukke nordkyst og her er der åbent for betjening i sommermånederne. I hotellets have er der en lille legeplads til børnene.

Hotellet tilbyder desuden mulighed for forskellige wellnessbehandlinger, hvor I kan bestille tid til en afslappende massage eller skønhedsbehandling. 

Værelser

Bandholm Hotel har 9 standard dobbeltværelser i hotellets sidebygning. Værelserne er med eget bad og toilet, skrivebord, TV og gratis trådløst internet. På familieværelserne er der mulighed for en opredning. Nogle værelser har udgang til terrasse. Disse er på forespørgsel og kan ikke garanteres.

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Frilandsmuseet i Maribo (8.6 km)

  Tag en tur til Danmarks tredjeældste frilandsmuseum i Maribo. Museet består af 13 genopførte huse, som tidsmæssigt strækker sig fra slutningen af 1600-tallet og op til begyndelsen af 1900-tallet. Beliggende, omgivet af skov, i et yderst naturskønt område, er det en fornøjelse at gå rundt mellem de gamle huse som f.eks. smedjen og sprøjtehuset. I kan også se en gammel dampmaskine fra Nysted Savværk og en fascinerende lokomobil fra 1872, som har været anvendt til pløjning. Rundt omkring er der anlagt en række forskellige smukke haver som f.eks. en rosenhave og en medicinhave med lægeurter.

  Frilandsmuseet i Maribo
  Maribo Frilandsmuseum blev grundlagt i 1927 og er Danmarks tredjeældste.
 • Maribo Domkirke (8.7 km)

  Tag på en billig bilferie i Danmark og besøg Maribo Domkirke, der oprindeligt var en birgitinsk klosterkirke, skænket til godset Grimstrup af Dronning Margrethe I. Kirken blev bygget i løbet af 1400-tallet, men blev faktisk først en domkirke i 1803. Inde i kirken kan I se Leonora Christines grav. Hun boede i det gamle munkekloster syd for kirken. 

  Maribo Domkirke
  Maribo Domkirke ligger lige, hvor Søndersø munder ud i Hunsåen.
 • Dodekalitten (14.4 km)

  På Lollands nordlige kyst ved Kragenæs, er et spændende kunsterisk projekt under opbygning. Billedhugger Thomas Kadziola og komponist Gunner Møller Pedersen vil skabe et storslået monument, bestående af 12 store stenfigurer af granit, som stående i en rundkreds, dagligt vil lade elektroakustisk musik og sang strømme ud. Dette gennem et skjult højtalersystem som bygges ind i de enorme stenfigurer. Når dette interessante monument står færdigt, vil man få en helt speciel oplevelse, når man stiller sig midt i cirklen. Arbejdet er stadig i gang, men nogle af figurerne er allerede sat op og tiltrækker allerede mange interesserede mennesker.

  Dodekalitten
  Alle Dodekalittens 12 stenstøtter forventes at stå færdige i 2024.
 • Fuglsang Kunstmuseum (35.5 km)

  Fuglsang Kunstmuseum har til huse i en smuk ny bygning fra 2008. Museet rummer dansk maleri, skulptur og kunst på papir fra ca. 1780-1980, og huser desuden samlinger af de væsentligste kunstnere og strømninger i dansk kunsthistorie – heriblandt Jens Juel, Skagensmalerne og Fynboerne. Museet har, udover samlingerne, 2-3 særudstillinger årligt.

  Fuglsang Kunstmuseum
  Den prisbelønnede bygning er tegnet af Tony Fretton.
 • Middelaldercentret (36.7 km)

  Nyd en billig weekendferie eller miniferie og oplev lidt af Danmark. I Nykøbing Falster finder I Middelaldercentret, som byder på oplevelser for hele familien. Kom tilbage i tiden og få et spændende indblik i middelalderlivet, med bragende kanoner, ridderturneringer, købstader og meget mere. I Middelaldercentret får I en, vel afmålt, blanding af spænding, historie og aktiviteter. Det er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie i Danmark. 

  Middelaldercentret
  I Middelaldercentret kommer I på en spændende rejse tilbage til 1400-tallet.
 • Guldborgsund Zoo og Botanisk Have (35.5 km)

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have gennemgik, i årene op til 2016, en stor forvandling, i form af nyrenovering og oprettelse af helt nye anlæg. Parken lægger stor vægt på dyrenes mulighed for, at udfolde deres naturlige adfærd, samtidig med at gæsterne skal kunne komme helt tæt på.

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have
  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have ligger i hjertet af Nykøbing Falster.
 • Danmarks Traktor museum (38.5 km)

  Oplev mere end 200 gamle traktorer og motorer på Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup på Falster. Museet blev grundlagt i 1988 og er indrettet i en gammel pakhusbygning fra 1918. I dag huser museet bl.a. en næsten komplet samling af den danske Bukh-traktor med særudgaver og prototyper. I finder også en fantastisk dampdrevet traktormaskine fra 1901. Danmarks Traktormuseum har løbende forskellige særudstillinger. I 2011 havde man f.eks. en særudstilling hvor temaet var sjældne traktorer.

  Danmarks Traktor museum
  Pakhusbygningen som danner rammerne om museet, var den første bygning af sin art på Falster.
 • Femø (29.1 km)

  Den lille ø Femø ligger i Smålandsfarvandet nord for Lolland, men hører til Lolland Kommune. De to største byer hedder Nørreby og Sønderby. Fra øens vestside er det muligt lige at skimte Storebæltbroens pyloner, der står omkring 50 km væk og fra øens nordspids er det muligt at se den gamle Storstrømsbro, der ligger ca. 30 km væk. Femø tilbyder alt det, der er godt for sjælen og kroppen. Ro og fred, men vigtigst af alt muligheden for at få genopladet batterierne. Der er masser af muligheder for at udforske øen på cykel og der er skønne strande med gode bademuligheder. Der kan også fiskes, padles eller surfes. Naturen gør det oplagt at tage kameraet med, en enestående chance for at få fyldt hjemmearkiverne op med de idylliske scenarier, som bare ligger og venter på at blive ”skudt” – så glem ikke kameraet. Nyd en gåtur langs Pigmosevej ned til havnen, hvor der er udskænkning og en god og hyggelig stemning blandt gæster og sejlere.

  Femø
  Kør.selv til Lolland og tag turen til smukke Femø.
Vis flere

Kort

Bandholm Hotel
Havnegade 37 4941 Bandholm