Bilferie i Danmark til Bechs Hotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Bechs Hotel

Tag på miniferie nær Henne Strand og Blåvandshuk fyr.

Tag en smuttur til Vesterhavet
Nyd middag i hotellets restaurant
Adgang til jacuzzi, sauna og solarium.
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Bechs Hotel er beliggende centralt i stationsbyen Tarm ved Ringkøbing Fjord, og her har I et godt udgangspunkt for en hyggelig miniferie med masser af oplevelser ved den jyske vestkyst. 

Hotellet tilbyder

På Bechs Hotel kan I spise middag i restauranten og efterfølgende nyde en øl eller drink i hotellets bar. Hotelværten er fra tid til anden selv at finde bag bardisken og her kan I nok få en god snak også med de øvrige gæster på hotellet. Hvis vejret tillader det, kan I nyde en kop kaffe på den store udendørs terrasse eller tag et spil billard i opholdsrummet. På hotellet er der desuden adgang til Jacuzzi, sauna og solarium. 

Der er adgang til internet på hotellet og mulighed for parkering på hotellets store parkeringsplads.

Værelser

Bechs Hotel råder over 38 dobbeltværelser, som alle er udstyret med bad og toilet, telefon, radio og tv. Nogle værelser har mulighed for opredning. Det er muligt at medbringe hund på forespørgsel.

Bemærk at

Køkkenet bestemmer hvilken menu, der serveres til aften.

Vis flere

Værd at se

 • Bundsbæk Mølle (14.1 km)

  Besøg Midtjylland på en billig kør-selv ferie med hele familien. Læg vejen forbi Bundsbæk Mølle, hvor det emmer af natur og historie. Den gamle vandmølle fra 1843 drejer stadig lystigt rundt, vandet plasker ned over møllehjulet og træværket knager stemningsfuldt under møllehjulets arbejden. Møllen bruges som udstillingslokale og i de hyggelige møllestuer har møllerfruen kaffe og kagebord klar. Find et billigt weekendophold for hele familien og kør på ferie i egen bil og i eget tempo. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev Jylland og dets mange seværdigheder på en dejlige familieferie.

  Bundsbæk Mølle
  Besøg Bundsbæk Mølle på ferie i egen bil.
 • Danmarks flymuseum (18.0 km)

  I Dansk Veteranflysamling findes danske og udenlandske fly fra 1911 til 1990. Samlingen består bl.a. af Spitfire, Meteor, Starfighter samt 11 danskbyggede KZ-fly. 8 af samlingens fly findes kun i det ene eksemplar i verden.

  Danmarks flymuseum
  Besøg Dansk Veteranflysamling med danske og udenlandske fly fra 1911 til 1990 som inkludere 11 danskbyggede KZ-fly.
 • Nørre Nebel - Skinnecykler (23.9 km)

  Lidt syd for Ringkøbing Fjord ligger den lille landsby Nørre Nebel. Måske lyder det ikke af så frygteligt meget, men ikke desto mindre gemmer byens tankstation på lidt af en hemmelighed. Udover at være omgivet af nogle af de smukkeste strande i Danmark, så har Nørre Nebel en lille velkendt forlystelse, der både kræver lidt kræfter, lidt god motion og måske fartbriller, men kun hvis der er medvind. I Nørre Nebel ligger der nemlig et jernbanespor på små otte kilometer, som fører videre op til Nyindegab. Lej en skinnecykel på den lokale tankstation og prøv lykken og oplev samtidig den omkringliggende natur på en helt anden måde. Turen kan anbefales når det ikke er for koldt, men en hyggelig familietur på skinner er vel ikke til at stå for.

  Nørre Nebel - Skinnecykler
  Prøv en tur med skinnecyklen
 • Åskov Golfklub (23.7 km)

  Find en golfferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med golfkøllerne til Åskov Golfklub. Her kan I kaste jer ud på de 18 huller på den flotte bane, som bliver plejet året rundt. Banen ligger i naturrige omgivelser, som bestemt giver golfoplevelsen et hak opad. Find en golfferie hos Risskov Bilferie og bestil et billigt weekendophold tæt på Åskov Golfklub. Tag på et weekendophold eller en miniferie og slip kræfter løs på Åskov Golfklub.

  Åskov Golfklub
  Der er 18 huer på den charmerende Åskov Golfklub.
 • Fuglereservatet Tipperne (32.0 km)

  Find en billig og aktiv ferie hos Risskov Bilferie og nyd en tur til fuglereservatet Tipperne, som ligger i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord, og oplev det rige fugleliv ved vestkysten. Fra Tipperne er der kun en kort køretur til det brusende Vesterhav. Find hoteller tæt på området ved Ringkøbing Fjord hos Risskov Bilferie og kom afsted i eget tempo på en kør-selv oplevelse till fuglereservatet Tipperne.

  Fuglereservatet Tipperne
  Fuglereservatet Tipperne ligger ved Ringkøbing Fjord.
 • Henne Strand (35.2 km)

  Den smukke og familievenlige Henne Strand ligger ved Vesterhavet og var i sin tid en vikingeby. Den lille bebyggelse har flere butikker og restauranter og er et skønt sted at tage på ferie i Danmark. Stranden er helt klart det store trækplaster. Skønne hvide sandstrande, lækre klitter og skov, og lidt nord for Henne Strand ligger Lyngbo Hede. Nyd en varm dag på stranden i selskab med bølgernes brusen og solens stråler. Se den smukke solnedgang og lyset, der kastes ud over havet. Tag derefter turen ind til Henne by og nyd lidt at spise og drikke på en af byens caféer eller restauranter. Henne Strand er en oplagt destination for en billig badeferie i det vestjydske.

  Henne Strand
  Den flotte strand ved Henne.
 • Adventure Park Ringkøbing (34.5 km)

  Adventure Park Ringkøbing er sikre rammer for en sjov dag! Indenfor er der indendørs legeland, skydesimulator og racersimulator. Udenfor er der Bumperballs, Adventure Golf, Fodbold Pool og meget mere! Der skal nok være noget, der kan få gang i hele familien!

  Adventure Park Ringkøbing
  Adventure Park Ringkøbing
 • Blåvand (56.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de smukke danske perler, spredt ud over en masse øer og selvfølgelig Jylland. Blåvand er en af oplevelserne der ligger og venter, og der er rigtig meget at både se og gøre i Blåvand, midt i naturen, tæt på stranden og Vesterhavet, og faktisk er udbuddet af oplevelser rigtig stort både til voksne og alle børnestørrelserne. Tag familien under armen og læg vejen forbi Blåvand Badeland, som også har en drypstenshule, et soppebassin beregnet til de mindste, et stort svømmebassin, spabad og sauna. Så er der også fire vandrutsjebaner, prøv ´Det sorte hul´, hvis der er mod på det, vel at mærke. Så er der også Blåvands Bolchekogeri, hvor der laves bolcher på opskrifter der går helt tilbage til 1864, eller hvad med en tur ud til strande og aflægge Tirpitz-stillingen et besøg. Også kendt som ´Batterie Vogelnest´, var denne stilling en del af Atlanterforsvaret, som tyskerne havde opført langs Nordsøens kyster. Ikke mindre spændende er at gå foroverbøjet i strandkanten på jagt efter rav og her er Blåvand strand et rigtig godt sted at starte. Husk at efter en storm er chancerne for at finde havets guld større. Tag på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie, find et børnevenligt hotel og gå på opdagelse i Blåvand.

  Blåvand
  Skønne strande ved Blåvand
 • Ringkøbing (30.9 km)

  Velkommen til Ringkøbing med de brostensbelagte gader, havnen og de spændende specialbutikker. Ringkøbing er en af Danmarks ældste købsstæder og den mest velbevarede. Byen ligger i et smukt landskab ved Ringkøbing Fjord. Det gamle centrum med torvet og kirken er utrolig fint at besøge, da det er så velbevaret. Byen har desuden mange restauranter, hvor I kan nyde en hyggelig middag. Der gøres meget for at bevare store dele af det gamle Ringkøbing. Resultatet kan tydeligt ses, når I går rundt i centrum. Torvet i Ringkøbing prydes af det gamle Rådhus, som i dag er turistinformation. Ringkøbing er charmerende og de brostensbelagte gader forbinder centrum med havneområdet. Her sætter fiskerne stadig deres præg på staden, selvom havnen i dag primært anvendes af fjordfiskere og sejlere. Det tidligere travle havneområde er i dag ændret til en oase, hvor I kan lade blikket vandre ud over fjorden, mens I også kan gå tur langs kajen eller nyde vandkanten.

  Ringkøbing
  Ringkøbing med de brostensbelagte gader, havnen og de spændende specialbutikker
 • Ringkøbing Museum (30.2 km)

  Ringkøbing Museum, hvor I kan lære noget om købsstadens spændende historie. I kan f.eks. se en udstilling om Ringkøbing i guldalderen eller hvad med at lære mere om de tyske bunkere ved Vestkysten. Ringkøbing Museum hører desuden sammen med 13 andre museer i området, så der er rig mulighed for at lære noget nyt om områdets historie.

  Ringkøbing Museum
  Ringkøbing Museum, hvor I kan lære noget om købsstadens spændende historie
Vis flere

Kort

Bechs Hotel
Storegade 4 6880 Tarm

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat