Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Belle Isle sur Risle

Romantisk ferie i nordfransk middelalderby, der også kaldes "Normandiets Venedig"

Billige ophold

3-7 dage kun 1.669,-

Vi anbefaler

Fransk slotsferie

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 2 x kaffe
 • 1 velkomstdrink + 1 flaske vand
 • 1 besøg på Calvados destilleri
 • Gratis lån af cykler og kano

3 dage kun 1.669,-

Spar op til 319,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Belle Isle sur Risle

Dette store og meget smukke franske palæ danner rammerne om det nuværende Hotel Belle Isle sur Risle. Hotellet stammer fra 1856 og byder dermed sine gæster på et historisk og helt unikt ophold i meget smukke og imponerende omgivelser. Det 4-stjernede hotel ligger i hjertet af Normandiet og udemærker sig derfor også ved sin geografiske placering i forhold til de mange seværdigheder, der er at se i området.

Hotellet tilbyder

Det romantiske hotel ligger lige ved floden La Risle, deraf navnet ”sur Risle”, som danner en smuk baggrund for hotellet og den smukt anlagte park, som er en del af hotellet. Under Anden Verdenskrig blev palæet rekvireret af tyskerne, som igen i 1945 måtte levere det tilbage til Andre-familien. I 1987 blev det smukke ”Manoir” lavet om til et hotel og de nye ejere istandsatte hele parken og selve hotellet, som i øvrigt også har dannet baggrund til en episode i en fransk filmserie, ”My Uncle Sosthene,” med den franske filmstjerne Jean Pierre Marielle.

Der er en skøn lounge, som ligger op til restauranten, hvor det er muligt at nyde en stille drink i de betagende omgivelser før aftensmaden. I restauranten bydes på en skøn morgenmad, som de fleste sent vil glemme. Restauranten har også et udsøgt menukort til både frokost og aftensmaden. Der serveres også udsøgte vegetarretter og som en god tradition i Frankrig, er der selvfølgelig også en vinkælder med et godt udvalg af franske vine til at komplimentere de lækre retter, som køkkenet disker op med.

Der er også spa afdeling på hotellet med både et inden- og udendørs svømmebassin, to jacuzzis, et Hammam, en sauna samt et fitnessrum. Brugen af saunaen, jacuzzi og hammam skal reserveres i receptionen. Der er sørget for privatparkering på hotellet, bare overlad nøglerne i receptionen, så sørger de for, at bilen bliver sikkert parkeret. Hotellet er meget familievenligt og har alle fornødenheder til de helt små babyer, spørg i receptionen, hvor de kan være behjælpelig med det meste.

Værelser

Det dejlige Hotel Belle Isle sur Risle har 24 skønne værelser med klassisk decor og møbler, der passer til perioden. Der er badeværelser på alle værelserne samt tv med 30 kanaler og otte internationale, hvis det franske skulle være lidt rustent. Der er også minibar, telefon og flere af værelserne har også en balkon eller en lille terrasse tilknyttet. Fælles for alle værelserne er den gode internetforbindelse via WiFi.

Der kan serveres morgenmad på sengen og aftensmaden kan også indtages på værelserne mod et mindre gebyr, spørg eventuelt i receptionen for nærmere information vedrørende bestillingen heraf.

Pont-Audemer

Hotel Belle Isle sur Risle ligger lige imellem den lille landsby Baquet og det charmerende Pont-Audemer, som ligger blot en halv times gå tur fra hotellet. Pont-Audemer er en lille fransk by, der også ligger midt over floden Risle. Byens tætte og naturlige forbindelse til vandet samt bebyggelse over de mange små afløb fra Risle, har givet byen kælenavnet ”Normandiets Venedig.” Den lille middelalderby har et par små overraskelser at byde på, spørg efter et bykort i hotelreceptionen, det kan hjælpe med at finde rundt. 

Start med at aflægge et besøg i Saint-Ouen-kirken på Rue de la Republique, en smuk gammel kirke fra det 15. århundrede med nogle helt usædvanligt smukke glasruder og med helt utrolige farver. Tag også en tur forbi Musée Canel, der hylder humanisten og republikaneren, arkæologen og en af de helt store fortalere for den verdslige skole nemlig Alfred Canel. Det hyggelige museum er inddelt i etager til de faste udstillinger, det store bibliotek og de midlertidige udstillinger, som er placeret på øverste sal – absolut et besøg værd og Monsieur Canels ånd mærkes stadigvæk over stedet, på alle sale og i alle rum!

Der er også små butikker i Pont-Audemer, der byder på lidt af hvert. Her er der gode chancer for at finde noget anderledes og særpræget at tage med hjem. Der ligger også små hyggelige caféer og restauranter gemt væk i sidegaderne, så gå endelig på opdagelse og find på egen hånd ud af, hvorfor byen kaldes Normandiets Venedig.

Udflugter

Der er mange dejlige udflugtsmål rundt omkring hotellet og de egner sig alle som endagsturer, der byder på mange spændende oplevelser til hele familien. Det mest oplagte mål er nok Normandiets kyster. Med bil er det hurtigt at komme rundt i Normandiet og derfor også nemt på egen hånd at udforske og besøge de berømte strande Utah, Omaha, Gold, Juno og Sword, som ligger mellem de to byer Honfleur og Cherbourg. Førstnævnte ligger faktisk kun en halv times kørsel fra hotellet og det er så muligt at fortsætte turen langs den smukke kyst vest på mod Cherbourg. 

En anden mulighed er at besøge Caen på vejen op mod kysten. En herlig by, der byder på en spændende historie helt tilbage fra omkring 1025, hvor byen gik under navnet Cadon. Slottet, Château de Caen, blev bygget af Wilhelm Erobreren omkring 1060 og kan stadigvæk besøges, det ligger omkring fire kilometer fra byens centrum.

Fra Caen arrangeres der ture til de forskellige krigsskuepladser, der blev starten på enden af Anden Verdenskrig. Besøg Omaha beach, den Amerikanske kirkegård, Merville museet og Pekasusbroen, hvor de allieredes svævefly landede natten mellem den 5. og 6. juni 1944 og efter blot 10 minutters kamp fuldstændig overrumplede den tyske stilling, der var sat til at bevogte klapbroen. Det var også her at de allierede led deres første tab, da løjtnant Denholm Brotherridge måtte lade livet i kampen om klapbroen, og dermed blev den første ud af de 4.414 registrerede soldater, der døde under D-dagen. En barsk, men uforglemmelig oplevelse, der er med til at sætte historiens gang i perspektiv. 

Bayeux ligger omkring en halv times kørsel fra Caen og er så bestemt også et besøg værd. Byens største attraktion er Bayeux Museum, hvor det berømte Bayeux-tapet har til huse. Lad fantasien ride over kampscenerne på det 70,5 meter lange stykke hørlærred mens pilene suser ned om ørerne på en og barske vikinger med og uden hoveder kæmper med blodige økser og sværd. Få en sjælden indsigt i historien om slaget ved Hastings i 1066 med dette fantastiske stykke middelaldergraffiti med en produktionsdato tæt på slutningen af vikingetiden – en enestående mulighed for at komme helt tæt på en stor historisk begivenhed.

Lidt uden for Caen, ca. fem kilometer mod vest, ligger Parc Festyland, og som navnet indikerer, er der her tale om en forlystelsespark beliggende i Bretteville-sur-Odon og som også er Normandiets største. Her er der masser af sjove attraktioner både til de store og de små familiemedlemmer og alle er garanteret et godt grin, prøv en tur i CAP’TAIN ROC eller PIRAT’AK, også kaldet den våde fornøjelse!

Der ligger mange smukke byer i en absolut overkommelig afstand fra hotellet. Prøv en tur til Rouen, som ligger lidt under 60 km fra hotellet i østlig retning. Besøg den smukke Cathédrale Notre-Dame de Rouen og tag derefter på en uforglemmelig tur ind i den gamle bydel og mærk byens historie tæt på, imens I udforsker de små gader og stræder. De to mindre byer Trouville og Deauville ligger blot 20 minutters kørsel fra hotellet og byder på ægte fransk byidyl, men også med spændende historier og gode oplevelser for hele familien. Paris ligger heller ikke langt væk, faktisk er det kun 159 km til Eiffeltårnet. Men som bekendt kræver Paris lidt mere end blot en udflugt.

Hotellets placering

Belle Isle sur Risle
112 Route de Rouen
27500 Pont Audemer

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Padborg/Kruså-grænsen
1.140 km
Puttgarden, Tyskland
1.140 km
Rostock, Tyskland
1.190 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
14:00
Check ud inden kl.
11:00
Nærmeste golfbane
Saint Julien Pont-LeVeque, 22 km
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Udendørs swimmingpool
Ja
Indendørs swimmingpool
Ja
Jacuzzi
Ja
Sauna
Ja
Fitness
Ja
Hund*
15 EUR pr. dag
Gratis parkering
Ja
Trådløst internet
Ja
Gratis internet
Ja

* Vejledende information

Bemærk at

Opholdet inkluderer et besøg på et af Frankrigs største Calvados Destillerier inklusiv smagsprøver.

Såfremt I har bestilt et ophold med middag og musik, serveres denne middag om lørdagen.

Fransk slotsferie

Ophold med morgenbuffet

3 dage kun 1.669,-
Spar op til 319,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 2 x kaffe
 • 1 velkomstdrink + 1 flaske vand
 • 1 besøg på Calvados destilleri
 • Gratis lån af cykler og kano

Priser

Mellemsæson kun 1.669,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~11,99 år
38% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 12~99 år
25% rabat i ekstra opredning

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
Ankomstsmåneder
2017 | OKT | NOV
Flere dage? klik herunder
Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Romantisk slotsferie

Ophold med halvpension

3 dage kun 2.619,-
Spar op til 314,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 2 x kaffe + lån af cykler/kano
 • 1 velkomstdrink + 1 flaske vand
 • 1 besøg på Calvados destilleri

Priser

Mellemsæson kun 2.619,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~11,99 år
45% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 12~17,99 år
28% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 18~99 år
0% rabat i ekstra opredning

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
Ankomstsmåneder
2017 | OKT | NOV
Flere dage? klik herunder
Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Fransk slotsophold

Middag med musikalsk underholdning

6 dage kun 4.969,-
Spar op til 424,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 5 overnatninger m. morgenbuffet
 • 5 x kaffe
 • 1 x middag med musik
 • 1 besøg på Calvados destilleri
 • 1 velkomstdrink + 1 flaske vand

Priser

Mellemsæson kun 4.969,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~11,99 år
44% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 12~99 år
0% rabat i ekstra opredning

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
Ankomstsmåneder
2017 | OKT | NOV
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 10 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden