Miniferie i Rhindalen på Bergs Alte Bauernschänke

Dansk | DKK

AKZENT Hotel Berg's Alte Bauernschänke

Nyd en afslappende ferie med fantastisk natur og dejlig vin i Rhindalen

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.2 / 5

Highlights

 • Historisk bygning i fortryllende omgivelser
 • Afslappende wellnessmuligheder
 • Vinsmagning i unik atmosfære
1.023,-
3~8 dage fra
1.019,-

Inkl. halvpension og vinsmagning

Historiske rammer i Rhindalen

3 dage
Fra 1.019,- / spar op til 256,-
SPAR
4 dage
Fra 1.519,- / spar op til 369,-
SPAR
5 dage
Fra 1.999,- / spar op til 476,-
SPAR
6 dage
Fra 2.469,- / spar op til 614,-
SPAR
7 dage
Fra 2.969,- / spar op til 751,-
SPAR
8 dage
Fra 3.419,- / spar op til 889,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x vinsmagning
 • Adgang til sauna
Risskov Pakken

Inkl. 4-retters menu m. vinsmagning

Historiske rammer i Rhindalen

3 dage
Fra 1.449,- / spar op til 226,-
SPAR
4 dage
Fra 1.969,- / spar op til 364,-
SPAR
5 dage
Fra 2.449,- / spar op til 511,-
SPAR
6 dage
Fra 2.919,- / spar op til 669,-
SPAR
7 dage
Fra 3.389,- / spar op til 856,-
SPAR
8 dage
Fra 3.849,- / spar op til 1.024,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 4-retters menu m. vinsmagning
 • 1 flaske vin og vinsmagning
 • 1 x 10 EUR voucher til spa-behandlinger
Risskov Pakken

Nyd en afslappende ferie med fantastisk natur og dejlig vin i Rhindalen. På Berg’s Alte Bauernschänke bor I ikke langt fra Rüdesheim am Rhein, og kan se frem til et 4-stjernet ophold i historiske rammer.

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne hotel er indrettet i en historisk bindingsværksbygning, som er blevet nænsomt renoveret, og ligger omgivet af smukke vingårde og smalle gader. Fra hotellet har I blot en kort slentretur ned til Rhinen i den UNESCO-listede Rhindal, som byder på masser af spændende muligheder, hvad enten I er til natur, kultur, shopping eller historie. Oplev f.eks. Romantik-Schloss Burg Rheinstein, nyd udsigten med en svævebanetur eller udforsk den charmerende vinby, Rüdesheim am Rhein, som bl.a. huser den populære gågade, Drosselgasse.

Hotellet omfatter tre bygninger hvoraf én huser et indbydende wellnessområde. Her kan I frit benytte saunaen, og derudover inkluderer opholdet en værdikupon, som kan bruges til forskellige spabehandlinger. Hotellet har også sin egen vinhandel, hvor der afholdes vinsmagninger i en unik atmosfære. Opholdet inkluderer desuden en vinsmagning hos Vinothek Rheinwelt Rüdesheim.

Start dagen med dejlig morgenmad i hyggelige rammer, og tag på opdagelse mens I ser frem til aftenen hvor den står på fler-retters candlelight dinnermenu, med regionale produkter og forskellige vine nøje udvalgt til hver enkelt ret.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets nydelige værelser er alle individuelt indrettet, og der er både enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger til rådighed.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med hårtørrer, behagelig seng, telefon, sikkerhedsboks og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Hyggeligt dobbeltværelse indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med hårtørrer, behagelig seng, telefon, sikkerhedsboks og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 1
Ekstra komfortabelt dobbeltværelse indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med hårtørrer, kosmetikspejl, behagelig seng, telefon, sikkerhedsboks og TV.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

700 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
700 km fra
Puttgarden, Tyskland
725 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Niederwald-Denkmal (4.4km)

Niederwald-Denkmal findes i Niederwald-parken, som ligger med en fremragende udsigt over den naturskønne Rhin-floddal. Monumentet blev oprettet mellem 1877 og 1883 til minde om det tyske kejserriges historiske forening, efter den fransk-preussiske krig var afsluttet.

Brömserburg (4.9km)

Tag på ferie i egen bil og oplev Tysklands mange seværdigheder på en familieferie med børnevenlige hoteller. Et af de steder som bestemt fortjener et besøg er Brömserburg Slot som er bygget omkring år 1.000 og ligger direkte på Rhin-flodbanken i Rüdesheim am Rhein. Oprindeligt bygget som et vandslot til ærkebispene i Mainz, var det hjemsted for mange ridderdynastier. Navnet kommer fra den adelige familie ”Brömser”, som boede her fra 1548, indtil 1668, hvor slægten døde ud. I dag er Brömserburg et kombineret vin- og lokalhistorisk museum med en imponerende glassamling. Find last minute rejser hos Risskov Bilferie og oplev Tyskland i eget tempo på en bilferie med hele familien.

Drosselgasse (5.2km)

I hjertet af Rüdesheims gamle bydel finder I den evigt charmerende Drosselgasse. Et brostenbelagt stræde fyldt med historiske bygninger, restauranter, caféer, ølstuer og små butikker. Drosselgasses autentiske og magiske atmosfære tiltrækker hvert år mere end 3 millioner besøgende, og selvom den ikke er mere end 144 meter lang, er det et sted hvor man snildt kan tilbringe en hel dag eller aften.

Rüdesheimer Seilbahn (5.3km)

Et af de helt store højdepunkter for ethvert ophold i, eller udflugt til Rüdesheim am Rhein, er svævebaneturen op til Niederwald-Denkmal-monumentet. Den fænomenale udsigt over Rüdesheims gamle bydel og Rhinen med sin glitrende vandoverflade og spredte grønne øer, gør svæveturen over vinmarkerne til en helt unik oplevelse. Stationen hvor I står på, ligger på Oberstrasse.

Rüdesheim am Rhein (5.5km)

Rüdesheim am Rhein er en af Tysklands mest produktive og naturskønne vinregioner. Byen indbyder til smukke vandreture gennem bjergene og en fantastisk udsigt over den blændende Rhin-floddal og store dele af det UNESCO-listede Rheingau-distrikt. Sammen med sine omfattende vinmarker gør byens rige kulturelle og historiske baggrund det til et af de mest spændende steder at besøge i landet.

Adlerturm (5.4km)

Find en miniferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv tur sydpå til Tyskland. Besøg det 20,5 meter høje sengotiske hjørnetårn, som blev bygget i det 15. århundrede og var tidligere placeret direkte på Rhinen. Fangehullet i kælderen var kun tilgængeligt gennem en åbning i hvælvingen ovenover. Tårnets navn kommer sig af at kroen ”zum Adler” senere har haft til huse i tårnet. Johann Wolfgang von Goethe er kendt for at have opholdt sig på kroen under hans besøg i Rüdesheim. I dag ejes grunden tårnet står på, af banken Nassausiche Sparkasse, som ligger lige ved siden af.

Bingen am Rhein (7.3km)

Find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og oplev Tyskland i egen bil og eget tempo. Besøg Bingen der er indgangen til den øvre del af UNESCO-listede Rhin-floddal. Byen er et attraktivt rejsemål, og ligger bl.a. omgivet af vinregionerne Rheinhessen, Nahe og Rheingau. Bingen byder på en bred vifte af attraktioner i en fantastisk naturskøn kulisse. Spadser langs Rhinen gennem elegante parkomårder, forbi historiske industrielle monumenter som f.eks. Musetårnet og nyd hele områdets romantiske atmosfære. Find et billigt hotelophold på et børnevenligt hotel tæt på Bingen.

Burg Rheinstein (12.6km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev de mange seværdigheder som Tyskland gemmer på. Et af dem er det eventyrlige Rheinstein Slot som ligger majestætisk placeret på en stejl klippe overfor Assmannhausen-kvarteret i Rüdesheim am Rhein. Det er et af de vigtigste eksempler på en rekonstruktion af et romantisk slot. Mesterværket blev udført af arkitekten Johann Claudis af Lassaulx og blev bygget i begyndelsen af 1400-tallet som en fyrstelig sommerbolig. Interiøret præges bl.a. af smukke glasmosaikker og vægmalerier. Detr er også muligt at finde billige weekendophold med børnevenlige hoteller i området med Risskov Bilferie. 

Wiesbaden (34.1km)

Wiesbaden har en lang tradition som kursted takket være sine 26 varme kilder og regnes rent faktisk for en af de ældste i Europa. Byen er et anerkendt center for behandling af reumatiske og ortopædiske sygdomme og de varme kilder er derfor forsat et vigtigt element i de medicinske behandlinger. Derfor har byen også mange specialiserede sygehuse og rehabiliteringscentre.

Wiesbaden er også berømt for sin smukke arkitektur og skønne klima, hvorfor byen også er kendt som Tysklands Nice.

Besøg Schloßplatz som ligger i centrum af byen og som er omgivet af flere fremragende bygninger. Hertugens Palads blev påbegyndt under William, Hertug af Nassau i 1837, og den blev afsluttet i 1841, to år efter Williams død. Paladset blev senere brugt som hovedkvarter for franske og britiske besættelsestropper efter Første Verdenskrig, derefter som museum. Siden 1945 har bygningen fungeret som ´Landtag´ eller parlamentsbygning til den føderale del af Hesse.

Den hyggelige by har meget at byde på og et par timer i dens hyggelige selskab kan bestemt ikke skade.

Mainz (34.1km)

Tag en billig bilferie i Tyskland. Strategisk beliggende ved sammenløbet mellem Rhinen og Main-floden, ligger universitetsbyen Mainz. Byen, som siden 1946 har haft status som hovedstadsby for delstaten Rheinland-Pfalz, byder på mange flotte kirker – deriblandt, ikke mindst, den fantastiske domkirke – hyggelige stræder perfekt til shopping og et Gutenberg Museum hvor I bl.a. finder den første trykte Bibel.

Julemarked i Frankfurt (69.2km)

Julemarkedet i Frankfurt er over 600 år gammelt, og tiltrækker hvert år millioner af gæster til byen. Mere end 200 hyggelige julepyntede boder tilbyder alt fra kulinariske oplevelser, til et valg af traditionelle og hjemmelavede julegaveideer. Julemarkedet i Frankfurt er et must for alle.

De mange hyggelige juleboder spreder sig gennem hele Frankfurt, fra Römerberg til Paulsplatz og Mainkai. Udover de mange boder, byder julemarkedet i Frankfurt på et stort og afvekslende program; Du kan eksempelvis høre tårnblæsere fra Nikolai-kirkens balkon, klokkespillet omkring det 30 meter høje juletræ og masser af andre koncerter.

Hvis det store julemarked kan virke uoverskueligt, er der også hjælp at hente: Under mottoet ”Glühwein, Geschichten og Gebäck” (Glühwein/gløgg, eventyr og kager) er det muligt at bestille en rundvisning i Frankfurts enorme julemarked. Her vil I blive vist rundt, samtidig med at I fået et indblik i julemarkedets historie og traditioner.

Alt dette sker naturligvis i smuk forening med duftindtrykkende fra de mange traditionelle tyske specialiteter, som er med til at skabe den unikke stemning som der hersker i hele Frankfurt i julemånederne.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat

Hotel Au Lion d`Or

Ophold i værelsestypen Vallee

Alsace

Charmerende by hotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 glas hjemmelavet marmelade
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til wellnessafdeling

184,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Fransk landidyl

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Village Classique
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat