Sommerferie i Italien på Borgo Conde

Dansk | DKK

Borgo Conde Wine Resort

Ferie med wellness og autentisk mad, omgivet af smuk vinmark

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Smuk beliggenhed midt mellem vingårde og olivenhaver
 • Lækkert wellnessområde og to udendørs swimmingpools
 • Autentiske regionale retter og hjemmehøstet vin
163,-
4~6 dage fra
3.549,-

Inkl. halvpension med vine

Spa og vin

4 dage
Kun 3.549,- / God pris!
SPAR
5 dage
Kun 4.549,- / spar op til 154,-
SPAR
6 dage
Kun 5.619,- / spar op til 164,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x vintur med vinsmagning
 • Adgang til spa- og wellnessafdeling
 • 1 fl. vin på vær. til deling
Risskov Pakken

Der er lagt op til en uforglemmelig ferie med lækker mad og vin, skøn natur, selvforkælelse og masser af spændende udflugtsmål, med et ophold på Borgo Conde Wine Resort. Beliggende i et smukt bakkelandskab, lige vest for Cesena, har I her alletiders base hvadenten I søger en sommerferie, aktiv ferie eller en hyggelig familieferie i Norditalien. Smag på Emilia Romagna I hotellets flotte restauranter, nyd livet med gratis adgang til hotellets spaområde og drag ud på spændende opdagelse i de fantastiske omgivelser.

Hotellet tilbyder

Borgo Conde Wine Resort har en dejlig beliggenhed i de smukke bakkelandskaber i udkanten af Forlí, som er hovedbyen for den norditalienske provins, Forlí-Cesena. Her omgives I af hotellets egen vinmark som, udover den fantastiske ramme den skaber, også er kilden til en række af udsøgte vine, som kan nydes til maden. Hotellet tilbyder blandt andet en spændende vinsmagning, som kan tilkøbes på hotellet.

Under opholdet kan I forkæle jer selv i hotellets flotte og indbydende spaområde, som ligger placeret i hjertet af resortet. Her er der både indendørs swimmingpool, tyrkisk bad og sauna, samt to udendørs swimmingpools, som er åbne i sommersæsonen. Derudover findes der også et lokale med moderne fitnessfaciliteter, hvor I kan træne og få pulsen op.

Der tilbydes adskillige spændende muligheder og aktiviteter i hotellets eget område, som f.eks. guidede vinture med smagning, madlavningslektioner og ridning (fra midt i marts til sidst i oktober). Derudover kan der også lejes cykler på hotellet, så I let kommer rundt i de smukke omgivelser.

Hotellet ligger I den sydøstlige del af den naturskønne norditalienske region, Emilia Romagna, som både huser den spændende storby, Bologna, såvel som mindre byer som f.eks. Cesena, Ravenna og Rimini. I har således et suverænt udgangspunkt for en ferie fyldt med muligheder. Er I til aktiv ferie ligger der hele to naturparker indenfor mindre end en times kørsel, og ønsker I at bade I Adriaterhavet, kan I også nå ud til stranden på bare 45 minutter. I kan endda køre en tur til den selvstændige stat, San Marino!

Hver morgen kan I stå op og nyde en omfattende morgenbuffet, og lade godt op med energi forud for dagens oplevelser.

Spredt over resortområdet finder I hele tre restauranter som alle, hver især, har noget forskelligt at byde på, både hvad angår atmosfære og smagsoplevelser. Tilfælles har de dog det, at de alle serverer udsøgte lokale og regionale retter fra Emilia Romagna-regionen, med stor fokus på anvendelsen af landets bedste produkter og ingredienser. Til maden serveres naturligvis udsøgte vine fra hotellets egen vinmark.

Der tilbydes gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har i alt 39 flotte og moderne værelser, som er fordelt i forskellige villabygninger, spredt over området. Hotellets standard dobbeltværelser er således indrettet i Villa Ulivelli, som ligger omkring 500 meter fra hovedbygningen, mens de lækre junior suites dels er placeret i Borgo-området nær hovedbygningen og dels i villaerne.

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, et skrivebord, 42” LED TV, minibar, safe og hårtørrer. Sengene er redt op med sengetøj af egyptisk bomuld og med til værelset hører desuden gratis toiletartikler, tøfler samt gratis kaffe og te.

Hotellets dobbeltværelser er mellem 25 og 30 m² store, mens de flotte junior suites er mellem 30 og 40 m². Ved begge værelsestyper er det muligt at tilføje op til to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 4
Classic dobbeltværelser på 25-30 m² ligger på Villa Ulivelli og har en stor dobbeltseng eller 2 separate senge, 42 tommer tv, pengeskab, minibar og badeværelse med badekar eller bruser samt badekåbe og hårtørrer. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 4
Der er 32 juniorsuiter i Borgo Condé-komplekset. De ligger både i landsbyen Borgo og i villaerne. Dimensionen af ​​juniorsuiterne spænder fra 30 til 40 m². Alle suiter er komfortabelt indrettet og kan betragtes som det perfekte valg til en romantisk weekend eller til at slappe af efter en travl hverdag fyldt med forretninger og møder. Juniorsuiterne har et rummeligt soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med badekar eller bruser, badekåbe, hårtørrer, pengeskab, minibar og 42" tv. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1425 km fra
Rostock, Tyskland
1525 km fra
Puttgarden, Tyskland
1550 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Forlì (13.1km)

Den lille by Forlì blev grundlagt af romerne i det 2. århundrede f.Kr. og ligger i krydsningen mellem Via Consolare og vejen der gik mod Toscana. Byen ligger i den østlige ende af Po-dalen, langs den berømte ´Via Emilia´ ved foden af de grønne bakker i de toscanske Romagna Apperninerne.

Byens historiske centrum består af to romerske hovedveje, der stadigvæk kan ses, men er delt ind i fire hovedgader, Mazzini, Garibaldi, Diaz og della Repubblica, der alle samles på Piazza A. Saffi.

Der findes en række bygninger der repræsenterer de forskellige tidsaldre, som den romanske Basilica di San Mercuriale med sit imponerende autentiske klokketårn fra det 12. århundrede. Rådhuset, ´Palazzo Comunale´, stammer fra det 14. århundrede og er genopbygget flere gange og så er der også ´Palazzo del Podestà´ og ´Palazzo Albertini´ fra det 15. århundrede, som bestemt fortjener et besøg. Under Ordelaffi-familiens herredømme, der varede i to århundrede, blev Forlì beriget med flere paladser, som kan nydes på en spadseretur op ad f.eks. ´Via P. Maroncelli´ eller ´Corso Giuseppe Garibaldi´. Fæstningen Ravaldino, også kendt som ´Rocca di Caterina Sforza´, rejser sig i slutningen af Corso Diaz og hele komplekset er omgivet at en dejlig park.

Prøv de en ´Passatelli´ på en af de mange lokale restauranter. Nudler kogt i bouillon, en meget traditionel ret, som har sin oprindelse i selve Forlì. Der er meget at se og beundre i byen, så afsæt gerne en dag til at opleve denne venlige og meget smukke by.

Museo Internazionale delle Ceramiche (27.8km)

Det Internationale Keramikmuseum i Faenza eller blot MIC er et af de vigtigste kunstmuseer i verden, når det kommer til keramik. Den helt fantastiske udstilling byder på værker fra forskellige keramiske værksteder fra middelalderen og op til det 18. århundrede. Der er også samlinger fra Nærøsten og fra Middelhavsområdet i den hellenistiske tidsalder samt udstillinger af moderne og nutidig keramikkunst.

Samlingerne giver den besøgende et komplet overblik over italiensk og international keramik, udviklingen af teknikker til bearbejdningen af keramik samt hvordan kunsten har udviklet sig gennem figurativ kunst, så som skulptur og design i det hele taget. Men meget af pladsen går til Faenzas egen ´fajance-keramik´. ´Fajancen fra Faenza´ går også under navnet ´majolica´ og var en speciel teknik, der blev udviklet i slutningen af 1500-tallet, hvor keramikken blev malet med et beskyttende lag af mælkehvid farve og siden dekoreret, oftest i blåt. Denne type keramik blev en vigtig konkurrent til det kinesiske porcelæn grundet blandt andet den bedre holdbarhed.

Museet er en kæmpe oplevelse for hele familien, både store som små, og et lille besøg i Det Internationale Keramikmuseum i Faenza vil bestemt ikke blive fortrudt.

Palazzo Milzetti Museo Nazionale dell'eta Neoclass (28.4km)

Palazzo Milzetti er nok det bedste eksempel på den elegante arkitektoniske og samtidig dekorative civilisation, der blomstrede i Faenza under nyklassicismen. Palazzo Milzetti hører under det italienske Nationalmuseum og repræsenterer den neoklassiske tid i Romagna. Den smukke bygning blev mellem 1792 og 1808 helt ombygget af nogle af de største italienske kunstnere i den nyklassicistiske periode, som blandt andet arkitekterne Pistocchi Giuseppe og Antonio Antolini, maleren Felice Giani og samarbejdspartnere samt billedhuggere Giovan Antonio Trentanove og Giovan Battista Ballanti Graziani.

Det meget smukke Palazzo Milzetti er bestemt et besøg værd og de smukke arkitektoniske detaljer er meget imponerende og vidner om en tid hvor dekorationerne var vigtigere end selve funktionaliteten.

Faenza (27.9km)

Byen Faenza ligger på Via Emilia, mellem havet og bjergene, lige i krydset af vejen der forbinder Ravenna med Firenze. Faenza er nok bedst kendt for sin keramik, som er en tradition der stammer helt tilbage fra det 12. århundrede, og som under renæssancen fik stor kunstnerisk betydning for keramikkunst i hele Italien. Der er derfor også mange keramikværksteder og skoler, hvor keramikkunsten med tiden er blevet meget forfinet, og der laves forsat smukke kunstværker, som kan ses overalt i byen. Der er også mange elegante butikker og blandet med de gastronomiske fornøjelser som Faenza kan byde på, vil det kun være en fornøjelse at lægge vejen forbi byens centrum.

Siden det 14. århundrede har Faenza været en vigtig politisk og kulturelt mødested, med stærke bånd til Medici-familien i Firenze. Byen er udsmykket med mange forskellige monumenter, som er med til at bibeholde byens antikke charme. Der er det imponerende ´Piazza del Popolo´, afgrænset af søjlegange, og ´Piazza della Libertà´ med den smukke katedral, der blev bygget i slutningen af det 15. århundrede.

Det Internationale Keramik Museum blev grundlagt i 1908 og har en eneståede samling af keramik fra forskellige perioder og af forskellig geografisk oprindelse og selvfølgelig en sektion med Faenza-keramik fra renæssancen.

Om sommeren holdes der ´martedì d'Estate´ eller ´sommertirsdage´, som er en traditionel begivenhed med udstillinger i gaderne og guidede ture til historiske bygninger og kirker samt levende musik og smagsprøver af de lokale produkter. En tur til Faenza kan bestemt anbefales, især på grund af byens hyggelige atmosfære og skønne arkitektur.

Russi (39.7km)

Den lille by Russi har en historie som går tusinde år tilbage som den Romerske villa lidt uden for byen også er et godt bevis på, og det historiske bycenter gemmer forsat på rester fra middelalderborgen, som engang lå på stedet.

Den hyggelige by byder også på shoppingmuligheder og der er både specialbutikker og dagligvarebutikker i et virvar, der lokker med en masse spændende farver og lækkerier.

Lidt uden for byen ligger den romerske Villa, omkranset af naturligt grønne områder. Det er en arkæologisk udgravning, der ligger ved Via Fiumazzo, og er et af de bedst bevarede eksempler på en romersk landvilla i det nordlige Italien. Landvillaen blev fundet i 1938, da der blev gravet efter ler til at brænde mursten og ved et tilfælde stødte udgravningerne ind i de termiske bade. Selve udgravningen startede ikke før 1950´erne og fortsætter stadigvæk den dag i dag.

Tæt på den romerske Villa ligger også ´Palazzo di San Giacomo´, som blev bygget i det 18. århundrede og forsat kan imponere besøgende med sit storslående ydre og de indvendige meget smukke freskomalerier.

Museo Arcivescovile (39.6km)

Dette helt unikke museum, Arcivescovile, eller Ærkebiskop på dansk, ligger i Ravenna og blev bygget i første halvdel af det 17. århundrede. Det ligger lige bag Duomo di Ravenna, og museets relikvier stammer blandt andet fra den tidlige kristne periode, mosaikker fra den første katedral der blev bygget på stedet, og så er der også Sant'Andrea-kapellet, der stammer tilbage fra dengang goterne regerede.

Basilica di San Vitale (40.6km)

Tag på en billig ferie til Ravenna og oplev den smukke by på en familieferie. Oplev den vidunderlige Basilica di San Vitale som med sikkerhed hører til de nok bedst kendte kirker i Ravenna og er bygget over et ottekantet plan og med en kombination af romerske og byzantinske elementer, med de meget berømte byzantinske mosaikker, som er helt enestående. Kirken blev opført mellem 526-547, men der er siden blevet tilføjet forskellige dele til kirken og den er i dag nok et af de bedste og mest velbevarede eksempler på den tidlige kristne byzantinske arkitektur. Find rejsen hos Risskov Bilferie og prøv en kør selv ferie og find et last minute hotel hos Risskov Bilferie. 

Temapark Mirabilandia (43.9km)

I udkanten af Ravenna ved Adriaterhavet ligger denne temapark fuld af oplevelser og forlystelser for hele familien. Parken byder bl.a. på én af Europas vildeste rutschebaner, hvor man undervejs bliver udsat for et 360 graders loop. Udover et hav af vilde ting at prøve er der også masser af smukke parker, spisesteder shoppingmuligheder og ikke mindst et stort vandlandsområde, hvor hele familien kan boltre sig. Nogle af de vildeste forlystelser har en påkrævet minimumshøjde på 140 cm.

Dantes gravmæle (40.7km)

Dante Alighieri blev født i maj, 1265 i Firenze og døde september 1321 og blev dermed kun 56 år gammel. Dante var en af de helt store italienske forfattere i middelalderen og hans nok mest berømte værk er ´Commedia´, senere kaldt ´Divina Commedia´, Den guddommelige komedie. Han blev dømt til døden i Firenze på grund af en fejde og politik blandet med stolthed, og kunne derfor ikke vende tilbage til sin hjemby, som han elskede så højt. Dante ligger derfor i dag begravet i Ravenna, og selv om Firenze i hundredevis af år har prøvet at få hans jordiske rester tilbage, er det aldrig lykkedes. Gennem århundreder har Firenze forsøgt at få de jordiske rester tilbage af sin berømte søn, men det er aldrig lykkedes og derfor står der blot et tomt gravmæle, en kenotaf, i kirken Santa Croce i Firenze.

Besøg det neoklassicistiske monument og se Dantes urne og sidste hvilested. Tag turen ned ad gaden der fører besøgende til hans gravsted, mærk freden og nyd de smukke historiske bygninger der står på hver side af vejen mod gravmælet, som er en lille hvid bygning for enden af gaden.

Ravenna (40.5km)

Ravenna har været hovedstad for ikke mindre end fire Imperier: Det Vestromerske Rige, under kong Theodoric, derefter goterne og siden det Byzantinske rige i Europa. Da byzantinerne blev fordrevet fra Italien, blev Ravenna en del af Kirkestaten, og er, takket være sin utrolige historie, derfor også et skatkammer af arkitektur og kunst. De smukke pladser og pragtfulde kirker og kapeller lader intet tilbage til fantasien. Men frem for alt er Ravenna kendt for sine meget fine byzantinske mosaikker. Besøg også den berømte florentinske digter Dante Alighieris sidste hvilested, og bliv klogere på, hvorfor han tilbragte de sidste år i Ravenna.

I Ravenna er der også gode shoppingmuligheder, tag en tur op ad ´via Cavour´, ´via Diaz´, ´via Corado Ricci´ eller besøg ´piazza del Popolo´. Der sælges alt fra sko til mosaikker, kunst og flere sko. Landskabet er selvfølgelig præget af pizzarias, is- og kagebutikker og der er et vældigt liv i gaderne. Så nyd lidt frokost eller aftensmad på en af de mange restauranter eller fortorvscaféer og følg med i den travle dag som udspiller sig i centrum af Ravenna.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Massimo D'Azeglio

Centralt i Montecatini Terme

Toscana

Kurby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

374,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Afslapning, velvære og toscansk charme

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Hotel Panorama Jesolo

Adgang til privat strand

Veneto

Ferie nær Venedig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Strand med parasol og liggestol
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

176,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Badebyen Lido di Jesolo ved Venedig

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Puccini

Inkl. halvpension

Toscana

Ferie i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 æske Montecatini Cialde pr. vær.

1.879,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Luksuriøse omgivelser i toscansk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse