Miniferie centralt i Örebro på Clarion Hotel Örebro

Dansk | DKK

Clarion Hotel Örebro

Levende 4-stjernet hotel med varm atmosfære centralt i Örebro

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fremragende beliggenhed midt i Örebro
 • Fri adgang til lækker wellnessafdeling og fitness
 • Gåafstand til de største seværdigheder
1.600,-
3~6 dage fra
759,-

Inkl. halvpension

Suveræn placering i Örebro

3 dage
Fra 759,- / spar op til 569,-
SPAR
4 dage
Kun 1.099,- / spar op til 893,-
SPAR
5 dage
Kun 1.419,- / spar op til 1.236,-
SPAR
6 dage
Kun 1.719,- / spar op til 1.600,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Clarion Hotel Örebro har en central placering på den levende restaurantgade Kungsgatan i Örebro, bare en kort gåtur fra slottet og det historiske Wadköping. Her kan I se frem til et 4-stjernet ophold med dejlig mad, fri adgang til fitness og spa og byliv med masser kunst, kultur, musik, shopping og historie.

Hotellet tilbyder

Der er lagt op til en herlig byferie i Örebro med masser af muligheder og oplevelser indenfor kort afstand af hotellet. Hotellets lobby, som har fået navnet ’Living Room’, er et levende mødested hvor såvel lokale som gæster ude fra gerne kommer og lader sig inspirere af kunsten og nyder et glas vin og en samtale.

Under opholdet på Clarion Hotel Örebro har I fri adgang til hotellets fitness- og spaafdeling som er indrettet helt oppe under taget. Således kan I træne og nyde forkælelse i kombination med en skøn udsigt over byen.

Örebro er Sveriges sjettestørste by, og har masser af spændende ting at byde på. Der er dog to vartegn, som er et absolut must når I er på ferie her: Det smukke slot fra middelalderen og det historiske friluftmuseum, Wadköping, som giver et spændende indblik i svundne tider.

Start dagen med lækker morgenmad som byder på et godt udvalg af både kolde og varme retter, og mange af produkterne er økologiske. Om aftenen kan I nyde en dejlig middag i hotellets hyggelige bistro, og runde dagen af med en drink i lobbybaren.

Der findes parkering mod gebyr, enten ved hotellet eller i et nærliggende P-hus, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Clarion Hotel Örebro har 136 hyggelige og komfortable værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser med plads til tre eller fire personer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng (90cm), arbejdsplads, safe, telefon, strygefaciliteter og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Flot dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig dobbeltseng, eller separate senge, arbejdsplads, safe, telefon, strygefaciliteter og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

290 km fra
Göteborg, Sverige
450 km fra
Helsingborg, Sverige 
550 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Örebro Slot (0.6km)

Midt i Örebro centrum ligger det storslåede Örebro Slot hvor Svartåen løber forbi. Slottet, som har været byens midtpunkt i mere end 700 år, er en meget populært turistattraktion. I dag er den gamle borg en meget levende attraktion, hvor I kan se udstillinger, teateroptrædener og messer samt nyde et godt måltid. I sommermånederne, kan I selvfølgelig også deltage i guidede ture og lære mere om slottet og dets historie. I kan også deltage i en af slottets spøgelsesture og lytte til historier om de tidligere fangers liv, hekse, folketro og nutidens berømte spøgelser.

Byparken i Örebro (1km)

Find familievenlige rejser til Sverige hos Risskov Bilferie og besøg den smukke park lige ned til Svartån i Örebro. Parken er én af Sveriges smukkeste parker, ”Stadsparken” og blev anlagt helt tilbage i 1860’erne og blev, i 2004, kåret som ”Sveriges Smukkeste Park”. Her finder I både lækre blomstergårde, en rhododendronpark, legepladser, en hyggelig café og en stor scene som både bruges til teater og koncerter. En virkelig dejlig oase, midt i byen. Tag på ferie i egen bil til Sverige og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. 

Örebro Kunsthal (1km)

Örebro Kunsthal er et af Örebro mest berømte kunstgallerier. Her kan I se det internationalt anerkendte Open Art projekt, som er en stor udendørs udstilling af moderne kunst.

Wadköping Open Air Museum (2.1km)

Oplev hvordan Örebro engang så ud, med et besøg i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske frilandsmuseum åbnede, for første gang, dørene tilbage i 1960’erne og består af bondehuse som blev fredet for nedrivning. Det kan være svært at forestille sig at disse små træbondehuse, engang hørte til nogle af Örebros største bygninger. I dag bliver de charmerende huse brugt til værksteder, butikker og små museer. Nyd duften af friskbagt brød fra bageriet, tag den hyggelige atmosfære ind med en kop kaffe på pladsen, se trædrejeren arbejde og oplev udstillingerne i ”Cajsa Wargs Hus”. I December måned forvandles Wadköping også til et yderst charmerende julemarked.

Gustavsviks Oplevelsesbad (2.2km)

Hvis familien er på ferie, kan en udflugt til Gustavsviks Oplevelsesbad stærkt anbefales. Det er et af Sveriges mest besøgte fritids- og turistcetnre. I badelandet Lost City venter et sandt eventyr af Sveriges nyeste og heftigste vandrutsjebaner, indendørs og udendørs swimmingpools, bølgebad, vandfald, ruiner og jungle. På Lost Citys nye jungle restaurant kan I vælge mellem flere spændende retter, lækre snacks, frugt og is. Om sommeren kan I også prøve krafter med eventyrminigolf og legeplads på den tilstødende campingplads.

Shopping i Örebro (10.4km)

I Örebro centrum finder I mange forskellige typer butikker. Vil I hellere besøge Örebro største shoppingcenter, ligger Mariebergs Galleria kun ca. ti minutters kørsel fra centrum.

Tysslingen (13.7km)

Ved søen Tysslinge kan I i svanesæsonen, der løber i marts og april, se mere end 4.000 svaner på samme dag. Tysslingen er Sveriges største samlingssted for disse smukke og majestætiske fugle. Under turen nordpå lander her tusindbis af svaner, og det mægtige skuespil tiltrækker hvert år omkring 30.000 besøgende fra hele Europa.

Garphyttan Nationalpark (24.7km)

For dem, der er interesseret i naturen, er et besøg i Garphyttans Nationalpark værd at overveje. Det er en af Europas ældste nationalparker, og består af frodige blomsterenge omgivet af tæt skov. Vandrestien Bergslagsleden passerer gennem den nordlige del af parken. Et besøg i Tivedens Nationalpark kan også anbefales. Det er som en skov fra sagaer og myter med uberørt mos og nedfaldne sten, der danner mystiske og spændende grotter.

Nora (35.4km)

Nora har én af Sveriges bedst bevarede træbebyggelser, primært fra 1700- og 1800-tallet. I dag bruges de gamle træbygninger stadig til butikker, håndværk og boliger. I 1993 modtog den charmerende by en international pris, ”Europa-Nostra-diplomet”, for god bevaring af bygninger og kulturminder. Gå en tur ned mellem de hyggelige bygninger og gå på opdagelse i de mange antikviteter og kuriositeter, der er præger mange af butiksvinduerne. I kan også få en gammeldags togtur med byens veteranjernbane, som byer på regelmæssige ture om sommeren. På denne måde kan I både komme til Järle og Pershyttan. Benyt også muligheden for at se og opleve de gamle damp- og diesellokomotiver.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Elite Stora Hotellet Örebro

Inkl. dagens ret

Närke

Miniferie til Örebro

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 1 x aftenens ret
 • 1 x Kaffe & chokolade efter maden
 • 2 x morgenkomplet
 • Adgang til motion og afslapningsområde

123,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

4-stjernet indkvartering i en gammel bygning

Læs mere

City hotel Örebro - Elite

1 x Kaffe & chokolade efter maden

Närke

Hotel med central beliggenhed

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 1 x Kaffe & chokolade efter maden
 • Gratis internet

402,-
Fra kun
969,-

Vis kort

3-stjernet hotel med central beliggenhed

Læs mere

Åkerby Herrgård

3. nat gratis

Västmanland

Dejlige omgivelser i Nora

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 x overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • 3 x adgang til sauna
 • 3 x gratis internet og parkering

633,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Herregårdsidyl i Sverige

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis