Miniferie i Oslo på Cochs Pensjonat

Dansk | DKK

Cochs Pensjonat

Tag på en lang weekend til Oslo og bo centralt på Cochs Pensjonat

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central placering i Oslo
 • Charmerende pensionat i historisk bygning
 • Venlig og personlig service
371,-
3~5 dage fra
589,-

Premium dobbeltværelse

Miniferie i Oslo

3 dage
Kun 589,- / spar op til 181,-
SPAR
4 dage
Kun 899,- / spar op til 256,-
SPAR
5 dage
Kun 1.169,- / spar op til 371,-
SPAR
* Pris pr. person i premium dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 20% rabat på morgenmad
 • 20% rabat på frokost og middag
 • 2 x kaffe
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Check ind på det historiske Cochs Pensjonat – midt i Oslo by – nærmere bestemt i bunden af ​​Bogstadveien, i det attraktive kvarter lige bagved slottet. Der er mindre end 15 minutters gåtur til Ibsen Museet, det norske Nasjonalgalleriet, Nobel Centeret og Karl Johans gaden.

Hotellet tilbyder

Cochs Pensjonat har altid ligget i den pænere del af Vestoslo, lige siden søstrene Coch åbnede dørene til gæstehuset for første gang i 1927. Der har altid været en meget afslappet og hyggelig atmosfære på Coch's gæstehus, og det er der stadigvæk. I dag er det et dedikeret og venligt personale der varetager pensionatets meget specielle plads midt i hovedstaden. Siden søstrene Coch etablerede gæstehuset i 1927 er der meget som har ændet sig, og det gælder også Oslo by, men det er stadigvæk billigere at bo på Cochs Pensjonat end mange andre overnatningssteder i Norges hovedstad.

Start dagen med en dejlig morgenmad på en af ​​Oslos mange morgenmadsværtshuse, eller læg vejen forbi Espresso House, caféen som ligger på stueplan i pensionatets bygning. Cochs Pensjonat har en aftale med Espresso House, og der er 20% rabat på morgenmaden.

Cochs Pensjonat har et hyggeligt opholdsrum med TV og sofa. Der er også et lille arbejdsbord samt en kaffeautomat hvor der kan købes frisk kaffe.

Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og her kan I også låne bl.a. hårtørrer og strygebræt, hvis der skulle være behov for det. I receptionen kan I også købe et Oslo Pass og få adgang til museer, seværdigheder og transport i hele Oslo – til en god pris.

I gaderne omkring pensionatet er et herligt udvalg af butikker, barer og restauranter og Cochs ligger helt i bunden af ​​Bogstadveien, som er Norges største og måske bedste shoppinggade.
I kan finde parkeringspladser i en af ​​sidegaderne og hoppe på sporvognen ved Homansbyen og Dalsbergstien, der ligger inden for 3 minutters gang fra pensionatet. Lidt længere nede ad gaden ligger Lorry, som er et af ​​hovedstadens mest legendariske vandhuller.

Værelser

Cochs Pensjonat har 200 sengepladser fordelt på 90 værelser. I kan vælge mellem enkelt- og dobbeltværelser (med ekstra seng) og muligheden for at opgradere til 'Premier'-værelser, hvis I overnatter mere end to nætter. Værelserne er pænt indrettet og udstyret med WiFi, TV og minikøkken. De fleste værelser har eget badeværelse, mens enkeltværelserne har badeværelse i gangen.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

130 km fra
Larvik, Norge
300 km fra
Göteborg, Sverige
320 km fra
Kristianssand, Norge
440 km fra
Stavanger, Norge
460 km fra
Bergen, Norge
525 km fra
Helsingborg, Sverige 
600 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Restaurant Lorry (0.2km)

Lorry er en højtelsket institution, der ligger på Parkveien 13, lige bag ved kongeslottet i Oslo. Institutionen har holdt åbent siden 1870´erne og har været mødestedet for kunstnere og natteravne, og så er det et af Oslos hyggeligste og mest traditionsrige beværtninger. Her serveres der traditionelle frokost- og middagsretter. Prøv rensdyrkager og får-i-kål, men også europæiske klassikere som løgsuppe og det britiske Fish&Chips har fundet plads på menuen. I Restaurant Lorry er det altid muligt at få sig lidt natmad ud på de lyse timer eller en skøn morgenmad, hvis det er at foretrække, velbekommen.

Karl Johans Gate (1.2km)

Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og tag på en skøn tur til til Norges hovedstad, Oslo. Karl Johans Gate er Oslos hovedgade og strækker sig fra Jernbanetorget ved Oslo Sentralstasjon til det kongelige slot i den anden ende. Langs gaden finder du et utal af restauranter, caféer og butikker. Men derudover støder du også undervejs på flere spændende, historiske bygninger, som f.eks. Oslo Domkirke og Stortinget, der er Norges svar på Folketinget. Brug også tid ved det kongelige slot og gå en tur gennem slotshaven. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og oplev den dejlige by på egen hånd.

Operahuset (3km)

Operahuset i Oslo er i nyere tid blevet et af Norges nationale vartegn. Bygningen blev færdigbygget i 2007 med et budget på 4,4 billioner norske kroner. Bygningen tilhører Nationalteatret og -operaen og er den største nationale kulturbygning opført i Norge siden 1300-tallet. Gå en tur op på taget af bygningen og nyd den smukke udsigt udover byen og vandet.

Munchmuseet (3.3km)

Tag på sommerferie eller vinterferie til Oslo, og find ferien hos Risskov Bilferie. Besøg det spændende Munchmuseum der huser nogle af Edvard Munch's nok mest berømte malerier. Det er også i Oslo, at det verdensberømte maleri "Skriget" udstilles og Munch-museet har klart nok også den største samling i verden af Edvard Munch’ s kunst. Et besøg på det berømte museum vil også åbenbare en masse spændende information omkring maleren både som menneske og som pioner for ekspressionismen som kunstart. Find en billig ferie i Oslo med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

Akershus slot og fæstning (2.9km)

I kan også besøge Akershus slot og fæstning. Fæstningen ligger strategisk ved indsejlingen til Oslo Havn og har overlevet flere belejringer gennem tiderne. Fæstningen stammer tilbage fra middelalderen, men blev ombygget af Christian d. 4, og Dronning Margrethe d. 1 boede på slottet den første del af sit liv. På slottet kan man opleve den uhyggelige fangekælder, som også blev brugt som fængsel under anden verdenskrig.

Frognerseteren (10.6km)

For rigtig mange år siden da Frognerseteren Restaurant for første gang åbnede dørene i 1891, blev stedet hurtigt et populært udflugtsmål, da det også ligger 425 meter over havets overflade. I dag kan besøgende nyde turen op med Holmenkollbanen.

Frognerseteren står stadigvæk som det stod dengang for nu over hundrede år siden og de historiske omgivelser og den smukke udsigt er bestemt hele turen værd.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas sodavand
 • Fri entré til fitness
 • Gratis internet

492,-
Kun
779,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

676,-
Kun
1.399,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Spåtind Fjellstue

Hyggeligt bjerghotel i Norge

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af kajak
 • Gratis parkering og internet

416,-
Fra kun
959,-

Vis kort

Familievenligt bjerghotel i Norge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 65% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~15.99 år i ekstra opredning 35% rabat