Tag på sommerferie til Umeå med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Comfort Hotel Winn

Tag på familieferie i Sverige Umeå både sommer og vinter

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Masser af aktive muligheder og centralt beliggenhed
 • 300 kvm indendørs område lobby med restaurant og bar
 • Stort shoppingcenter i Utopia
206,-
3~4 dage fra
579,-

Ophold med morgenbuffet

Besøg Umeå

3 dage
Kun 579,- / spar op til 145,-
SPAR
4 dage
Kun 869,- / spar op til 207,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstkaffe
 • Central beliggenhed
 • Gratis internet
Risskov Pakken
Comfort Hotel Winn er et arkitektonisk lækkert og moderne hotel som ligger i det centrale Umeå. Det 12 etagers høje hotel, og den skønne beliggenhed, er med til at give hotellets gæster og besøgende Umeås bedste udsigt over byen og floden. Comfort Hotel Winn er det rette valg, hvis I ønsker at være tæt på shoppingmuligheder.

Hotellet tilbyder

Comfort Hotel Winn ligger i Umeås nye og moderne distrikt, Forsete og nærmeste nabo er det nye Utopia indkøbscenter, der byder på gode muligheder for at shoppe rundt, samt tage på café- og restaurantbesøg.

Hver morgen serveres der en lækker morgenbuffet med økologiske retter. I weekenderne kan I sove længe og samtidig have mulighed for også at nyde en sen morgenmad, der serveres frem til kl. 11.00.  Hvis I rejser hjem om søndagen, er der gratis udtjekning indtil kl. 18.00. 
I lobbyen og baren, der tilsammen er på 300 kvm, er der rig mulighed for at slappe af med et en øl eller et glas vin og nyde den dejlige atmosfære efter en skøn dag i Umeå.

Hotellet har et samarbejde med fitnesscenteret i hotelbygningen, så der skulle være god mulighed for at fortsætte træningen under ferien og der er selvfølgelig rabat, hvis I gerne vil holde formen.

Umeå er kendt for sin kultur og museer. Start eventuelt med en udflugt til Umedalens skulpturpark eller friluftsmuseet Västerbotten Museum med historiske bygninger og udstillinger om samerne. Benyt også lejligheden til at besøge Guitars-museet der har en imponerende samling af guitarer, eller Kvindehistorisk Museum der også har en spændende udstilling og selvfølgelig Bildmuseet med moderne kunst.

I sommermånederne kan I tage bilen til Bölesholmarna hvor der er strand, grillplads og muligheder for at fiske. En udflugt til Nydala-søen er altid en oplevelse, og det er byens egen store sø hvor der kan svømme, en vandresti og mulighed for tage på kanotur. Ved Nydala-søen kan I også besøge Church Cottage og nyde en kaffe eller is på caféen. For dem, der er interesseret i golf, er der mulighed for at udfordre rejsebedriften på en runde på golfbanerne i Holmsund og Sörfors.

Fra hotellet der er ikke langt til skiområderne, hvor Nydala skiområde ligger tættest og kan byde på langrendsløjper mellem 2-10 km. Når det fryser kan I også skøjte på Tavelsøen. Gå ikke glip af at opleve nordlyset og måske en tur med et hundehold.I receptionen er der personale på stedet døgnet rundt, og der kan købes drinks og snacks i lobbybutikken.

Adgang til gratis internet tilbydes, og parkering er tilgængelig i den nærliggende parkeringshus mod et ekstra gebyr. Opladning til elbiler er i den samme parkeringshus.

Værelser

Hotellet har 185 moderne og komfortabelt indrettede værelser fordelt på 12 etager med elevator. Her kan du booke enkelt- og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en eller to ekstra senge.

Alle værelser er udstyret med privat badeværelse, hårtørrer, komfortable dobbeltsenge eller separate enkeltsenge, tv og telefon. Kæledyr er tilladt mod et ekstra gebyr og det skal aftales med hotellet på forhånd.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1000 km fra
Göteborg, Sverige
1200 km fra
Helsingborg, Sverige 
1275 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Guitars - The Museum (0.1km)

I Umeå finder I verdens største private guitarsamling på Guitars - Museet. Her inviterer tvillingebrødrene Åhdén besøgende til en udstilling med elektriske guitarer, basser, forstærkere og andre musikgenstande. Samlingen er baseret på deres store interesse for amerikansk musik, især fra 50'erne og 60'erne.

Det er også muligt at få en guidet tur gennem museet. Se mere på museets hjemmeside angående åbningstider og priser.

Västerbottens Museum (2.3km)

Västerbottens Museum er et friluftsmuseum med historiske bygninger og udstillinger om samerne. Det er en interessant og pædagogisk oplevelse for hele familien, som let kan kombineres med dejlige vandreture og en picnic i området.

Museet er designet til at give besøgende indsigt i Västerbottens historie og fremvise områdets kulturarv ved hjælp af forskellige historier, minder, genstande, fotografier og kunstværker. Der er flere historiske bygninger, hvor I kan se hvordan samfundet var bygget op den gang. Læg vejen forbi bondegården og bageriet, besøg også skolehuset og kirken, men der er mange andre spændende steder I kan besøge.

Når julen nærmer sig, arrangeres der også julemarkeder på museet. I løbet af året afholdes der også med jævne mellemrum workshops. I kan også besøge museumscaféen hvor I kan få lidt frokost eller en kop kaffe.

Umedalens Skulpturpark (6.7km)

Umedalens skulpturpark er en af Europas dejligste skulpturparker beliggende i Umedalen lige uden for Umeå. Benyt lejligheden til at tage på en lille udflugt og se kunst efter din mini-ferie. Parken er åben for besøgende året rundt, og der er også mulighed for at booke en guidet tur, hvis det kunne have interesse. Kulturparken har haft udstillinger siden 1994 med værker af over 200 kunstnere, både nationale og internationale.

Nydalasøen (7.1km)

Nydala-søen er større end en indsø og ligger øst for Umeå centrum. Om sommeren er det et godt sted at tage hen hvis I gerne vil vil have sol og svømning eller andre friluftsaktiviteter i løbet af ferien.

Omkring søen er der flere dejlige steder hvor I kan bade, en 12 km lang vandresti, der løber langs søen. En nem måde at komme frem og tilbage mellem de forskellige badesteder. I kan også tage en kanotur på søen eller nyde en kop kaffe eller is i caféen på Kyrkstugan.

Et af de mest populære badesteder er Nydalabad ved fritidsområdet Nydala og camping. Der er der blandt andet en badebro og plads i græsset til holde picnic. Der er også tennisbaner, beachvolley, grillplads, en legeplads til børn, parkering samt et omklædningsrum. Ved siden af Nydalabad er der også en opvarmet udendørs swimmingpool, Umelagun, med vandrutschebaner, boblebad og børnepool.

Tio Toppar Tavelsjö (29.3km)

Skal vinterferien planlægges, så er Umeå bestemt værd at overveje. Der er mange vinteraktiviteter i området. Her er der alt fra langrend til alpint skiløb, hundeslædekørsel og med held lidt magisk nordlys til at krydre oplevelsen.

I området omkring Tavelsjö nord for Umeå venter der en masse vinteroplevelser. Lad Tio Toppar Tavelsjö tage jer med ud i den smukke naturen, hvor I selvfølgelig skal besøge de ti bjergtoppe, Tio Toppar, i området. Der er skiløb og vandreture hvor I kan følge forskellige stier op gennem terrænet med forskellige sværhedsgrader. Alle turene har dog den billedskønne natur til fælles.

Stierne har hver vej en længde på mellem 0,5 og 2,1 km og stigninger på mellem 42 og 165 meter.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Quality Hotel Galaxen

inklusiv aftensmad

Dalarna

Centralt i Borlänge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til relax afdeling
 • Gratis internet og parkering

520,-
Kun
829,-

Vis kort

Centralt placeret i Borlänge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Sälens Högfjällshotell

Smukke naturoplevelser

De svenske fjelde

Sommer i Sälen

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 x overnatninger
 • Gratis parkering
 • 2 sovevær. m. 6 senge
 • Stue m. køkkenafdeling
 • Bruser, WC, TV & telefon

736,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Sommer og efterår i de svenske fjelde

Læs mere

First Hotel Strand Sundsvall

Ophold med morgenbuffet

Medelpad

Miniferie i Sundsvall

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet

538,-
Kun
719,-

Vis kort

Besøg Sundsvall - midt i Sverige

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis