Bilferie i Danmark til Comwell Køge Strand

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Comwell Køge Strand

Miniferie i historiske Køge kun fem minutters gang fra stranden.

Stilrent hotel nær Køge Strand
Hyggelig pejsestue og terrasse med udsigt mod vandet
Masser af spændende oplevelser og udflugtsmål
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Fra hotellet er der kun fem minutters gang til stranden, og det tager kun omkring 15 minutter, at komme ind til centrum af Køge. Hotellet tilbyder dejlige værelser, der garanterer et afslappende og behageligt ophold i kombination med den skønne natur, der omgiver Køge Bugt.

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant byder på en skøn morgenmadsbuffet, så dagen kan startes helt rigtigt, på en sund og mættende måde. Hotellet har også et fitnessrum, som er blevet renoveret i 2016 og der er samtidig blevet suppleret op med nye træningsmaskiner, der nok skal kunne hjælpe med at holde formen ved lige. Nu er det jo også ferie, så hvorfor ikke slappe lidt af i den hyggelige atmosfære i hotellets pejsestue eller i baren, hvor der serveres forfriskninger både fra hanen og fra hylderne. Det moderne hotel byder på gratis parkering og der er god WiFi-dækning på hotellet.

Værelser

Alle værelserne er hyggeligt indrettet og det er ikke svært at falde til i hotellets rare omgivelser. Værelserne er alle udstyret med eget badeværelse med bruser og toilet, samt et opholdsområde, hvor der er plads til at hygge sig med en bog eller arbejde lidt ved skrivebordet. Er hunden med på ferie, kan det også lade sig gøre, men tjek først, om der er hundevenlige værelser ledige.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer kaffe & kage samt middag, vil kaffe & kage blive serveret på ankomstdagen og middag på dag 2.

Hotellets restaurant er lukket søndag aften. Opholder I jer på hotellet søndag aften, bliver middag serveret den anden dag.

Vis flere

Værd at se

 • Vikingeborgen Borgring (6.2 km)

  I den dejlige middelalderby Køge kan i bl.a. besøge Vikingeborgen Borgring, som sensationelt blev opdaget ved en arkæologisk udgravning i 2014. Det arkæologiske arbejde er langt fra slut, og besøgende får en enestående mulighed for, at komme på rundvisning med arkæologerne og følge det spændende arbejde med at afdække mysteriet bag ringborgene.

  Vikingeborgen Borgring
  Følg arkæologernes spændende arbejde.
 • Fuglereservat Ølsemagle Revle (6.6 km)

  Fuglereservat Ølsemagle Revle i Køge, er perfekt for for naturelskere og fugleinteresserede. Reservatet er yderst rigt på især vadefuglearter. Der ligger også et udkigstårn, hvorfra besøgende kan få et bedre udsyn.

  Fuglereservat Ølsemagle Revle
  Om efteråret er stort set alle vadefuglearter at se i området.
 • Roskilde (26.4 km)

  Roskilde er en by fyldt med aktiviteter, historie, shoppping og meget mere for hele familien. Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraktion i byen. Domkirken er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og har været gravkirke for konger og dronninger i flere århundreder. Byen er også kendt for sin musikfestival: Roskilde festival, som finder sted i juni/juli på dyreskuepladsen.

  Roskilde
  Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraktion i byen
 • Stevns Klint (26.9 km)

  Oplev Stevns Klint, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Dette smukke og ganske unikke område er stedet, hvor forskere fandt ud af, hvorfor dinosaurerne og halvdelen af Verdens dyrearter blev udslettet for 66 millioner år siden, da Jorden ramtes af en asteroide. Den stejle kystklint er omkring 17 km. lang og byder på en 21 km. vandrerute, kendt som ”Trampestien”, der bl.a. går igennem Boesdal Kalkbrud.

  Stevns Klint
  Udforsk den UNESCO-listede natur omkring Stevns Klint med en ferie i nærheden
 • Koldkrigsmuseum Stevnsfort (27.1 km)

  Tag på en billig kør-selv ferie til Stevns og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg det spændende koldkrigsmuseum Stevnsfort som byder på guidede ture i det underjordiske fort. Stevnsfort var en hemmelig brik i Danmarks og NATO’s forsvar, og blev bygget med udgangspunkt i, at fortet ville ligge i første linje, skulle der udbryde krig mellem øst og vest. Find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse ved Stevns på Sjælland.

  Koldkrigsmuseum Stevnsfort
  Besøg det spændende Koldkrigsmuseum Stevnsfort med hele familien.
 • Vikingeskibsmuseet i Roskilde (27.5 km)

  Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskibsmuseet. Museet blev bygget i 1969, men siden er der kommet mange tilbygninger til. Museet har hele fem originale vikingeskibe, og her kan I virkelig få et indblik i det hårde søfartsliv.

  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
 • Rødvig Strand (27.3 km)

  Kan I lide at gå lange ture ved vandet, så kan Rødvig Strand anbefaleles. Nyd den beroligende brusen fra havet og det knitrende sand under fødderne om sommeren. Gå eventuelt ind til Rødvig Lystbådehavn og spis en god frokost og nyd den maritime stemning.

  Rødvig Strand
  Gå tur ved vandet på Rødvig Strand
 • Faxe Kalkbrud (29.1 km)

  Faxe Kalkbrud er et unikt landskab, der strækker sig over et 2 km² stort område, og består af koralkalk, som er hele 63 millioner år gammelt. I området finder I også Geomuseum Faxe, hvor I kan få masser af spændende historie og gå på jagt efter fossiler i kalkbruddet.

  Faxe Kalkbrud
  I Geomuseum Faxe kan I se masser af spændende udstillinger og finde fossiler i kalkbruddet.
 • BonBon-Land (40.0 km)

  Tag på bilferie i Danmark og kør med hele familien til BonBon-Land nær Holmegaard ikke langt fra Næstved. Her kan alle i familien få en sjov dag. Der er forlystelser til enhver smag. En tur i Mågeklatterne, Hundeprutte-rutschebanen eller hvad I nu lige er til, så skal I nok få det sjovt. Om sommeren har Pelle-piratsprøjt åbent, hvor den indre vandhund kan slippes løs. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie med hele familien i Danmark.

  BonBon-Land
  BonBon-Land
Vis flere

Kort

Comwell Køge Strand
Strandvejen 111 4600 Køge

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat