Aktiv ferie i Dolomitterne på Dolomites Hotel Valacia

Dansk | DKK

Dolomites Hotel Valacia

4-stjernet hotel med wellness og lækker mad i Val di Fassa-dalen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Naturskøn ferie i bjergene for hele familien
 • Billig hotelpakke med halvpension
 • Fremragende beliggenhed for udflugter i alperne
13.791,-
4~15 dage fra
1.499,-

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Oplevelse tæt på Dolomitterne

4 dage
Fra 1.499,- / spar op til 2.931,-
SPAR
5 dage
Fra 1.989,- / spar op til 3.921,-
SPAR
6 dage
Fra 2.479,- / spar op til 4.911,-
SPAR
7 dage
Fra 2.969,- / spar op til 5.901,-
SPAR
8 dage
Fra 3.449,- / spar op til 6.891,-
SPAR
11 dage
Fra 4.919,- / spar op til 9.851,-
SPAR
15 dage
Fra 6.879,- / spar op til 13.791,-
SPAR
* Pris pr. person i matrimoniale classic dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu m. salatbar
 • 1 x aperitif/velkomstdrink
 • 1 x Val di Fassa kort
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Nyd en herlig sommerferie eller aktiv ferie på det 4-stjernede Dolomites Hotel Valacia, som har en skøn beliggenhed i hjertet af Val di Fassa-dalen. Her bor I omgivet af fantastisk natur, og har alletiders mulighed for at nyde vandre- og cykelture i de UNESCO-listede Dolomitter. Mellem oplevelserne kan I slappe af i wellnessområdet eller udenfor ved poolen.

Hotellet tilbyder

Dolomites Hotel Valacia ligger i den naturskønne norditalienske region, Trentino, i et smukt dalområde, tæt på Dolomitterne og de italienske alper. Her kommer turister fra nær og fjern, hvert år, for at stå på ski om vinteren og vandre om sommeren. Byerne Bolzano og regionens hovedby, Trento, ligger begge indenfor en kort køretur, og her er der masser af historie, kultur og shopping at opleve.

Hotellet har sit eget wellnessområde, hvor I bl.a. kan nyde livet med finsk sauna, infrarød kabine, tyrkisk bad, tea room og afslapningsrum. I forbindelse med wellnessområdet finder I også et fitnesslokale med Technogym-udstyr, hvor I kan holde træningen ved lige under opholdet. Derudover tilbydes en række massagebehandlinger. Udenfor er der også en hyggelig pool, hvor I kan slappe af med en drink i de dejlige omgivelser.

På dette 4-stjernede hotel er servicen i top, og samtidig har I et fremragende udgangspunkt for, at udforske Dolomitterne, som er en del af UNESCO’s verdensarv, og som tilbyder alletiders muligheder for vandre- og cykelture i nogle af støvlelandets smukkeste omgivelser. 

Opholdet inkluderer et ’Val di Fassa Guest Card’, som bl.a. giver jer gratis offentlig transport med alt hvad der udbydes af ”Trentino Trasporti”, adgang til et udvalg af aktiviteter såsom mountainbiking og klatring samt rabatter og fordele på en lang række muligheder såsom minigolf, wellness, eventyrparker, museer, gastronomi og meget andet. Kortet findes også som app, hvilket gør det endnu mere let og bekvemt at bruge under opholdet.

Start dagen med en dejlig morgenmad i de hyggelige rammer, og tag ud på opdagelse i regionen. Om aftenen serveres udsøgte retter, tilberedt af regionale produkter i hotellets smukke Ristorante La Stua De Jan.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 43 flotte og komfortable værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Matrimoniale Classic dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, toiletartikler, air conditioning, behagelig seng, minibar, safe, telefon og LCD TV. De fleste har balkon med panoramisk udsigt over landsbyen eller bjergene. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1100 km fra
Rostock, Tyskland
1200 km fra
Puttgarden, Tyskland
1225 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Dolomitterne og Lagorai som cykeldestination (59.3km)

Har I lyst til at kombinere en bilferie med en cykelferie uden for de store hovedveje, har I fået øje på det rette sted. Områder omkring Dolomitterne og Lagorai har hele 1100 kilometer med cykelstier i langs bjergene og omfatter dalene Fiemme, Fassa, Primiero, Valsugana, Piné Plateau og Cembra.

Bolzano (40.9km)

Besøg den smukke og kulturrige hovedstadsby i Sydtyrol - som kendt som Dolomitternes hovedstad. Bolzano har en spøjs historie, da den indtil 1. Verdenskrig faktisk hørte under Østrig, og derfor også stadig den dag i dag, har en stor befolkningsgruppe som taler tysk. Ca. en fjerdedel af byens indbyggere er i dag ”bozere”, og altså tysktalende borgere i Bolzano.

Byen har utroligt meget at byde på hvadenten I søger traditionel shopping og sightseeing, kultur, gastronomi eller historie. Byens placering midt i de smukke grønne landskaber giver desuden gode muligheder for, at tage lidt pauser fra byen og udforske naturen. Byens centrum er spækket med kunstgallerier, museer, hyggelige caféer og butikker, og er I på ferie i Dolomitterne, må I helt sikkert ikke gå glip af denne perle!

Marmolada (23.5km)

Marmolada kaldes ofte for ”Dolomitternes Dronning”, idet det med sine 3.343 meters højde er Dolomitternes højeste bjerg. Det er også et relativt bredt bjerg, som det skæver over de to norditalienske regioner, Trentino og Veneto. På østsiden ligger det op mod Cordevole-floden og på vestsiden læner det sig ned mod det smukke dalområde, Val di Fassa.

Om vinteren er Marmolada selvsagt et af regionens mest populære skisteder og tilbyder en lang række muligheder, hvadenten man er til langrend, kælk, snowboard eller alpinski. Resten af året er der lagt op til nogle helt fantastiske vandreture. Områdets lifte tager jer med op til spidsen, Punta Penia, i tre separate omgange, og fra toppen har I en helt formidabel panoramaudsigt over de rullende landskaber. Dolomitterne er delvist UNESCO-listede og herunder tæller også blandt meget andet, Marmolada.

Museo La Grande Guerra (25km)

Navnet på dette museum kan direkte oversættes til ”museum for den store krig” (på englesk, The Great War), og er et museum omhandlende 1. Verdenskrig. Museet ligger på vejen op til toppen af Dolomitternes højeste bjerg, Marmolada, på liftstationen Serauta. Og det er ikke helt tilfældigt, at hotellet ligger på liftruten, da man også dengang benyttede sig af liftsytemer - dog som oftest hånddrevne - så man let kunne transportere mad, materialer og anden proviant op og ned fra bjergene. Museet er det højest beliggende museum i hele Europa og rummer en spændende udstilling med memrobilia og historier fra den 1. Verdenskrig samt ikke mindst alpernes betydning for krigen. Når dere er på ferie i Dolomitterne bør dere kigge innom dette museum. 

Serrai di Sottoguda (31.9km)

Er I på aktiv ferie i Dolomitterne er det helt oplagt, at udforske Sottoguda - et fantastisk naturområde som byder på masser af gode vandre- og cykelruter, såvel som ideelle skiforhold om vinteren. Midt i landskabet er der en stor kløft, hvor utallige vandfald finder vej gennem sprækkerne, og hvor en smal vej fører jer gennem de smukke omgivelser. Området er også helt perfekt at klatre i, og hvert eneste år kommer der ivrige klatrere til fra hele verden. På den måde tilbyder området både gode forhold for afslappede vandreture, såvel som de mere ekstreme aktiviteter.

Der er også masser af skjulte perler i landskabet, sande naturskatte som man skal udforske området for at finde, hvis ikke man ved hvor de er. Således bliver det hurtigt til et sandt eventyr, man vandrer rundt i og i ordets bogstaveligste forstand, går på opdagelse i.

Arabba (33km)

Arabba kaldes for Dolomitternes Juvel og er en charmerende landsby, omgivet af Sella-gruppens smukkeste spidser. Landsbyen ligger ved foden af bjergene Pordoi og Campolongo, som begge om vinteren indgår blandt nogle af områdets mest populære skisteder samt skikarussellen, Superski. Om sommeren er området helt perfekt til vandreture og klatring i alle mulige forskellige sværhedsgrader. Arabba er også et sted for jer der er interesserede i gastronomi. Landsbyen er kendt for sine lokale specialiteter og har lange traditioner for, at producere både bacon, alpeoste og meget andet. Når I er på ferie i Dolomitterne bør I helt bestemt lægge vejen forbi den smukke juvel af en landsby, Arraba, og opleve den smukke natur og alle de spændende, kulturelle og historiske seværdigheder som tæller alt lige fra gamle vandmøller til det smukke Ndraz Slot.

Trento (99.4km)

Storbyen Trento er hovedstaden i den autonome provins Trento, der ligger i regionen Trentino-Alto. Her kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser. Byen huser omkring 100.000 indbyggere og bugner af et rigt udvalg af museer med historiske monumenter, især i den gamle bydel. Det er også spændene at gå opdagelse på det nationalhistoriske museum, ”Museo Tridentino di Scienze Naturali”. Her kan I tage børnene med på lærerige oplevelser. Særligt i den gamle bydel finder i et eldorado af charmerende serveringssteder placeret i smalle gader og på byens små pladser og torve.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Garda Hotel Forte Charme

Inkl. halvpension

Gardasøen

Charmerende Torbole

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 2 flaske mineralvand
 • 3 x 4-retters menu el. buffet
 • 1 flaske mousserende vin på værelset
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)

529,-
Fra kun
1.649,-

Vis kort

Fantastisk udsigt over Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk Plus Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel alle Piramidi

Tilbud til Norditalien

Sydtyrol

Bestil inden 01.06

Wild Offer - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

566,-
Kun
1.339,-

Vis kort

Ferie mellem Trento og Cavalese

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat

First Mountain Hotel Ötztal

Ferie i naturskønne områder

Tyrol

Charmerende Tyrol

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x kaffe og hjemmebag
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x frokostpakke
 • Gratis drikkevarer

Fra kun
999,-

Vis kort

Traditionelt østrigsk hotel i Ötztal

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset room type Doubleroom Basic
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 6~10.99 år i ekstra opredning 90kr per nat
 • Barn 11~15.99 år i ekstra opredning 135kr per nat