Familieferie med billigt hotelophold på Dorf Wangerland

Dansk | DKK

Dorf Wangerland

Unikt hotel- og fritidsanlæg med utallige familievenlige attraktioner

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Ideelt hotel til familier, med masser af aktiviteter
 • Drikkevarer er inkluderet i prisen
 • Privat sø med sandstrand direkte ved hotellet
158,-
3~8 dage fra
979,-

December tilbud

Uforglemmelig familieferie

3 dage
Fra 979,- / God pris!
NEDSAT
4 dage
Fra 1.469,- / God pris!
NEDSAT
5 dage
Fra 1.959,- / God pris!
SPAR
6 dage
Fra 2.439,- / spar op til 114,-
SPAR
7 dage
Fra 3.239,- / spar op til 116,-
SPAR
8 dage
Fra 3.829,- / spar op til 159,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • Fri bar med udvalgte drikkevarer
 • Underholdning for børn
 • Børneklub (3-12 år)
Risskov Pakken

All Inklusive

Uforglemmelig familieferie

3 dage
Fra 1.199,- / God pris!
SPAR
4 dage
Fra 1.789,- / God pris!
SPAR
5 dage
Fra 2.379,- / God pris!
SPAR
6 dage
Fra 2.959,- / spar op til 124,-
SPAR
7 dage
Fra 3.829,- / spar op til 129,-
SPAR
8 dage
Fra 4.519,- / spar op til 136,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x frokostbuffet
 • 2 x kagebuffet
 • Entre til Nordsee Legeland
Risskov Pakken

Tag på alletiders familieferie hos Dorf Wangerland i det nordvestlige Tyskland - et herligt kombineret hotel- og fritidsanlæg, med et utal af aktiviteter og attraktioner direkte på stedet!

Hotellet tilbyder

Dette familievenlige hotel ligger ikke langt fra nordsøkysten i Hohenkirchen, i det nordvestlige Tyskland, og er et sandt slaraffenland for både store og små.

Under et ophold her har I både Kids Club for de 3 til 12-årige, animationsprogram for både børn og voksne med f.eks. børnediskotek og bingo, samt masser af aktiviteter som f.eks. biograf, bordfodbold, minigolf, billard, bowling og meget andet.

Opholdet inkluderer desuden direkte adgang til den populære indendørs forlystelsespark, ”Nordsee Spielstadt Wangerland”, som ligger i forbindelse med anlægget. Her kan børn op til ca. 12 år boltre sig på mere end 5.000m² med alt lige fra karuseller og radiobiler til tarzanbane og hoppepuder.

Hotellet har også sin egen private sø med sandstrande, hvor der kan spilles beachvolleyball og livet kan nydes i strandbaren.

Det er desuden muligt at leje cykler og både direkte ved hotellet, så I let kommer ud og udforsker omgivelserne.

Rundt om i det hyggelige hotelanlæg finder I adskillige restauranter og barer, hvor I finder alt hvad I behøver både morgen, middag og aften.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Bestilles halvpension er følgende ting i pakken: is, alkoholfrie drikkevarer, alkoholholdige drikkevarer som øl, vin og spiritus (fra kl. 12.00 til midnat) inkluderet, foruden morgenbuffeten og den daglige skiftende temabuffet om aftenen. Du kan også bruge følgende fritidsfaciliteter gratis: Bowlingbaner, billard, bordfodbold, beachvolley, sportshal, sportsplads, biograf og legeplads.

Hvis du bestiller all-inclusive-pakken, vil du også modtage en daglig frokost og frisisk te med bagværk og kager. Derudover er brugen af Nordsøens Legeby inkluderet i prisen.

Resortet tilbyder også andre tjenester mod et gebyr (afhængigt af vejret i nogle tilfælde): Minigolf, ponyridning, flugtrum, laser lerdueskydning, stand up padler, bueskydning, geocaching, vandklatring park, cykeludlejning og bådudlejning.

Værelser

Dorf Wangerland har 230 værelser hyggelige og rummelige værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, dobbeltværelser med en ekstra opredning og familieværelsre som er to forbundne værelser.

Alle værelserne tilbyder et 3-stjernet Superior komfortniveau og har eget bad og toilet, radio, telefon, minisafe, opholdsområde, skrivebord, behagelige senge og satellit-TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Enkeltværelserne er dobbeltværelser til en enkelt person. Disse værelser er 26 m² og er udstyret med fladskærms-tv, telefon, skrivebord og garderobe. Der er også eget badeværelse med bruser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelserne er på 26 m² og er udstyret med fladskærms-tv, telefon, skrivebord og garderobe. Der er også eget badeværelse med bruser. Mulighed for ekstra seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

380 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
380 km fra
Puttgarden, Tyskland
420 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wangerooge (5.3km)

Wangerooge er den mindste af de syv beboede tyske østfrisiske øer, og ligger mod øst i øgruppen, lige ud for Carolinensiels kyst. Øen trækker hvert år i massevis af turister til. Den rolige atmosfære kommer også til udtryk i øens slogan: ”Gud skabte tid, men han nævnte aldrig hast!” Øen byder på et væld af oplevelser, kursteder og aktiviteter. Der er alt lige fra guidede ture på det UNESCO-listede Vadehav, golf, volleyball og legepladser til spa, massage, badeland, planetarium og gamle smukke fyrtårne. Altsammen omgivet af ø-stemning og smukke kystlandskaber.

Erlebnismuseum Phänomania (10km)

Tag hele familien med på ferie i Tyskland. I den smukke kulisse af Carolinensiels historiske togstation har det interaktive udstillings- og oplevelsesmuseum Phänomania hjemme. Udstillingen handler om opfattelse og intelligens med alle sanser og de fysiske love i hverdagen. Museet er perfekt til en regnvejrsdag og tilbyder noget for folk i alle aldre. Bestil en kør selv ferie med Risskov Bilferie. 

Carolinensiel (11.1km)

Carolinensiel er et ferie- og badested i byen Wittmund, beliggende helt ud til den tyske vestkyst og Nordsøen i Niedersachsen. Området hører under ”Ostfriesland” og blev grundlagt helt tilbage i det 16. århundrede. Gennem årene har Carolinensiel udviklet sig til at være et yderst populært ferieresort, spækket med ferieboliger, sandstrande og et utal af kursteder og aktiviteter. Nogle af de mest populære muligheder tæller bl.a. vandreture i det østfrisiske vadehavsområde, museumshavnene ”Die Drei Häfen” samt et besøg på den spændende ø, Wangerooge, som ligger ud for kysten.

Die Drei Häfen (11.3km)

Lige i centrum af Carolinensiel ligger ”Alte Hafen” også kendt som ”Museumshafen”, med de historiske fladbundede sejlbåde. En stor attraktion om vinteren er ’det flydende juletræ’, der bogstavelig talt får hele den gamle havn til at lyse og funkle. I den tilstødende yachthavn ligger sejlskibe og motorbåde idyllisk og danser. Med en tur på diget langs sluseporten kan man se den ydre havn. Herfra sejler fiskekuttere og udflugtsbåde ud på Nordsøen og ud til øerne.

Schloss Museum Jever (12.4km)

Schloss Jever, omgivet af en idyllisk engelsk have, er blandt de smukkeste arkitektoniske monumenter i Nordvesttyskland. Schloss Jever tilbyder et ensemble af selve Jever Slot, park og museum. Museet huser en rig udstilling af fascinerende genstande, som giver Jer et indblik i frisisk kulturhistorie. Nyd også den fantastiske atmosfære i havecaféen. ”Die Ratte Remmer” (rotten Remmer), dukker op her og dér og sørger for, at besøget også bliver en underholdende oplevelse for børnene.

Wattwanderzentrum Ostfriesland (13km)

Fra ”Spülsaumsafari” til Vadehavs-vintervandringer tilbyder det nye ’Wattwanderzentrum Ostfriesland’s mange interessante ture i det østfrisiske Vadehav. Vær nysgerrig! I Vadehavet er der mere end 10.000 dyre- og plantearter at opdage. Gå en tur forbi Wattwanderzentrum og få alle de informationer I skal bruge forud for Jeres spændende Vadehavs-eventyr.

Nationalparkhaus Carolinensiel (11.6km)

Oplev Nationalparkhaus Carolinensiel, direkte på Museumshavnen (Alter Hafen). Her finder I talrige spændende udstillinger som både børn og voksne vil finde interessante. Udstillingerne er naturligvis tematiseret under Vadehavet, men herunder er der også masser af spændende under-områder såsom økologi, miljø, natur og biologi. Udover udstillingerne afholdes der også arrangementer af forskellig art, såsom bådture og daglange udflugter.

Deutsches Sielhafenmuseum (11.7km)

Det tyske Sielhafenmuseum inviterer Jer på en rejse tilbage i tiden, til tidspunktet hvor der sejlede fragtskibe bl.a. fra Carolinensiel og til Sydamerika. Museet giver et indblik i hvordan folk levede og arbejdede, og ikke mindst i livet på kysten med havets konstante trussel mod boliger og inventar. Sielhafenmuseum omfatter et 2.500 m² udstillingareal fordelt over tre huse, som hver især tilbyder et unikt indblik i fortidens kystliv.

Wilhelmshaven (27.6km)

Wilhelmshaven er en havneby ved Jade-bugten i Niedersachsen. Byen tiltrækker, som indkøbs- og handelscenter med masser af butikker og attraktioner, mange besøgende hvert eneste år. Den nok mest populære attraktion er sydstranden med strandpromenaden og de mange hoteller, restauranter og caféer. Byen har også sit eget besøgscenter for ture i det UNESCO-listede Vadehav og flere forskellige maritime museer.

Tierpark Jaderberg (50.4km)

Tierpark Jaderberg blev grundlagt i 1950 som en klassisk zoologisk have. Siden da er alle indhegninger blevet tilpasset og renoveret for at møde nutidens krav i forhold til behandling og vedligehold af dyr. Derudover er et par nye anlæg kommet til, såsom girafhuset samt en komplet renovering af løve-anlægget er blevet gennemført. Tierpark Jaderberg har i omegnen af 600 dyr og er et sikkert hit for hele familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Holsteinisches Haus

Inkl. 3-retters menu

Nordsøkysten

Charmerende kanalby

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet

516,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Familieejede hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Strandhotel Dagebüll

Inkl. morgenbuffet

Nordsøkysten

Nordtysk strandhotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

239,-
Fra kun
719,-

Vis kort

25 km fra grænsen!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~5.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Ringhotel Landhaus Gardels

Inkl. 2-retters menu

Nordsøkysten

Miniferie på Nordsøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x Hovedret inkl. kaffe og te
 • Gratis adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering

404,-
Kun
969,-

Vis kort

Billig Miniferie i St. Michaelisdonn

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Queensize
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat