Bilferie i Danmark til Fanø Krogaard

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Fanø Krogaard

Tag en tur til den charmerende ø, Fanø, ud for den jyske vestkyst.

Gode færgeforbindelser fra Esbjerg
Autentisk kroatmosfære
Udforsk Nationalpark Vadehavet
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Denne familieejede historiske kro ligger midt i den UNESCO-listede Nationalpark Vadehavet på Fanøs nordøstlige kyst, en kort sejltur fra Esbjerg. Her er der lagt op til en skøn kroferie med traditionel dansk kromad, flot natur, smukke omgivelser og ikke mindst god gammel dansk hygge, når det er allerbedst. Slap af på terrassen, nyd den autentiske kroatmosfære, udforsk Nordby og det smukke vadehavsområde og oplev nogle af Vestjyllands mange spændende muligheder.

Hotellet tilbyder

Fanø Krogaard ligger skønt i Fanøs største by, Nordby, på øens nordøstlige kyst, ca. 12 minutters sejltur fra Esbjerg. Med et ophold her kommer I til at bo midt i den UNESCO-listede Nationalpark Vadehavet, på en historisk kro som, trods modernisering, har bibeholdt den gamle atmosfære og sjæl. Faktisk er Fanø Krogaard én af Danmarks ældste kongelig privilegerede kroer, daterende helt tilbage til 1664. Kroens beliggenhed direkte på havnepromenaden i Nordby, gør at I har en skøn udsigt til Vadehavet og kort afstand til færgelejet, hvorfra der er hyppige forbindelser ind til Esbjerg og det øvrige fastland.

Hver morgen serveres en god og velsmagende morgenbuffet i kroens hyggelige rammer. På den store terrasse kan I nyde en dejlig udsigt, mens I spiser frokost, og om aftenen kan I nyde traditionel dansk kromad i restauranten. Frokost serveres kl. 12.00 - 15.00 og aftensmad kl. 17.00 - 20.30. 

Der er gratis parkering ved kroen og gæsterne har fri adgang til trådløst internet. 

Bemærk venligst, at kroen er bygget i to etager og der er ikke elevator/lift.

Værelser

Fanø Krogaard har i alt 17 stemningsfulde værelser, hvoraf nogle har en dejlig udsigt over vadehavet. Alle værelserne er individuelt indrettet med respekt for kroens gamle sjæl. Der findes både værelser i hovedbygningen, i gården og midt i Nordbys gamle hovedgade. Værelserne er rene og pæne, men de er mærket af tidens tand. Alle værelser har eget bad og toilet.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Fanø (4.9 km)

  Tag turen ud til det smukke Fanø, som er en del af øgruppen i Vadehavet, som også tæller Rømø og Mandø. Fanø er omkring 56 kvadratkilometer stor og kan byde på en uovertruffen natur omgivet af skønne strande. Er heldet med på turen, er der også mulighed for måske at finde noget rav, som en sjælden gang imellem skylles ind med havstrømmene. Tag også endelig turen ind til Nordby og besøg den spændende udstilling om Fanøs maritime historie på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling. I hovedgaden er der flere kunstgallerier og det er tydeligt, at kunsthåndværket er meget udpræget på øen. Der er også et pænt udvalg af caféer og restauranter, så hvorfor ikke nyde en stille frokost med familien, omgivet af vand, og midt i en skøn natur? Fra Esbjerg tager det kun 12 minutter med FanøFærgen at sejle over til Fanø.

  Fanø
  Besøg de stråtægte huse og nyd den smukke natur
 • Vadehavscentret (45.1 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev Vadehavet på den helt rigtige måde. Vadehavscentret arrangerer spændende ture, hvor I har muligheden for at opleve Nationalpark Vadehavets unikke natur og kultur sammen med en faguddannet naturvejleder. Kom eksempelvis på sælsafari og oplev sæler i deres naturlige omgivelser. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i den danske natur. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie tæt på naturoplevelserne.

  Vadehavscentret
  Tag på sælsafari med Vadehavscentret og oplev dyrene i deres eget habitat.
 • Esbjerg (5.7 km)

  Tag på billig bilferie i Danmark og besøg Sønderjylland. Esbjerg er den tredjestørste by i Jylland og har en dejlig beliggenhed ved Vadehavet. Esbjerg gemmer på et væld af oplevelser til både voksne og børn og den travle kalender byder på alt fra kræmmermarkeder til musikoplevelser. Derudover er der et væld af spændende udstillinger og museer, som bestemt fortjener at blive nærstuderet. Oplev den´store kunst´ved indsejlingen til Esbjerg Havn. Svend Wiig Hansens monumentalskulptur fylder meget og er også blevet Esbjergs vartegn. Fiskeri- og Søfartsmuseet byder på et væld af spændende maritime oplevelser for hele familien, og så er der også Esbjerg Kunstmuseum, der tilbyder kunstneriske oplevelser både for de voksne og børnene. Besøg det Byhistoriske Arkiv eller den historiske samling fra besættelsestiden, som kun ligger få hundrede meter fra Esbjerg banegård. Med over 200 specialbutikker bliver shopping i Esbjerg til en ganske speciel oplevelse. Blandt de mange butikker i centrum er der også god plads til at få hvilet fødderne på en af de mange caféer eller restauranter. Naturen spiller også en væsentlig rolle i Esbjerg, hvor I kan opleve både Vadehavet, øerne og den smukke vestjyske kyst. Ferie i egen bil har sine fordele og det er nemt at komme ud og opleve en masse. Bestil en miniferie eller et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie. De har altid et godt rejsetilbud. 

  Esbjerg
  Den imponerende skulptur i Esbjerg "Mennesket ved Havet"
 • Esbjerg Kunstmuseum (4.2 km)

  Tag på en billig miniferie og besøg Esbjerg Kunstmuseum i Jylland. Museet afholder årligt mellem 5-7 særudstillinger af samtidskunst og klassisk moderne kunst, hvor de nye tendenser i nationalt og internationalt regi bliver luftet, især den nyere kunst fra de unge generationer. På museet bliver de nye og anderledes idéer afprøvet og hele konceptet om en udstilling vendes på hovedet. Her bliver kunsten præsenteret forskelligt og sat i forbindelse med anderledes temaer som musikken og naturvidenskaben. Museet fungerer samtidigt som en slags kunsteksperimentarium, fyldt med oplevelser for både børn og voksne. En overrraskende tur, fyldt med tankevækkende oplevelser for hele familien. Nyd en billig weekendferie og tag hele familien med på ferien. 

  Esbjerg Kunstmuseum
  Esbjerg Kunstmuseum byder på nye og anderledes tendenser.
 • Fiskeri- og Søfartsmuseet (6.9 km)

  Tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse i Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Her er det nemt at få en dag til at gå og der er fyldt med masser af interessante oplevelser og rigtigt meget at se på for hele familien. Mennesket og havet er det overordnede tema og der er også tilknyttet et stort saltvandakvarium, der er selvfølgelig også både hajer, rokker og fladfisk. Der er også og en afdeling for sæler, hvor de besøgende kan opleve disse smukke dyr i deres rette element. Der er også en frilandsudstilling, der viser forskellige byscenarier, som de så ud i årene omkring 1940´erne. Der er rekonstruktioner af træskibsværfter og småhavne samt kystfiskerlejer. På den maritime legeplads kan børnene gå på opdagelse og de voksne kan hvile fødderne før turen går videre på Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Find en kør-selv ferie til Esbjerg og tag hele familien med på oplevelser i Esbjerg.

  Fiskeri- og Søfartsmuseet
  Fiskeri- og Søfartsmuseet byder på mange oplevelser for hele familien.
 • Varde Miniby (22.2 km)

  Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse med hele familien. Find børnevenlige hoteller i eller tæt på Varde og besøg centrum af Varde by, mere nøjagtigt Arnbjergparken, som også er kendt for at lægge grund til verdens ældste og mest nøjagtige opførte miniatureby. Der er over 300 bygninger i miniudgave og det er som at besøge et lilleput Varde, hvor størrelsesforholdet er på 1:10 og hver bygning et kunstværk i sig selv. Alle bygningerne er tro kopier af de oprindelige, som de stod i 1860´erne. Der kommer stadigvæk nye bygninger til, og der arbejdes løbende på projekt Varde Miniby, som bestemt er en rigtig sjov oplevelse for familien, der skal til at kigge nedad for at få det hele med. Find den mest familievenlige bilferie hos Risskov Bilferie og få et kig på minibyen.

  Varde Miniby
  Varde Miniby har over 300 bygninger i en størrelse 1:10.
 • Ribe Domkirke (34.9 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse vartegn, kan ses vidt om i det flade landskab. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (af træ) i Slesvig og Ribe omkring 860. Den nuværende kirke er påbegyndt mellem 1150-1175 og stod færdig mellem 1225-1250. Efter talrige om- og tilbygninger fremtræder den, som Danmarks eneste femskibede kirke, præget af skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vor Frue Kirke, Danmarks eneste femskibede kirke.
 • Ribe Vikingecenter (37.8 km)

  Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe. Mærk historiens vingesus og hør historierne om de gamle danere og deres liv og levned og prøv selv at være viking for en dag. Tag en tur over markedspladsen og mød de dygtige sølvsmede og glasperlemagere. Besøg vikingernes huse og især det flotte Tinghus med kalkmalerierne, der kan sætte fantasien i gang. Prøv at skyde med langbue eller deltag i træningen, der hører med til at blive en rigtig viking. Lær mere om lege og madvaner, og lad fantasien tage over og leg med i det spændende vikingeunivers, som Ribe Vikingecenter genskaber til fulde.

  Ribe Vikingecenter
  Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe
 • Sort Sol (57.7 km)

  Skal I på miniferie i Sønderjylland i foråret eller efteråret, så er I måske heldige at opleve naturfænomenet Sort Sol, når stærene samles i den sydvestjyske marsk i enorme flokke til træk. De mange stære kommer fra landene omkring Østersøen og fra Norge. De store fugleflokke tegner fascinerende mønstre på himlen lige inden de lander på jorden for natten - dette fænomen kaldes Sort Sol og kan i enkelte tilfælde rumme helt op til 1 million fugle. Stærenes forårstræk ligger fra februar til midten af april, og efterårstrækket begynder i august og kan vare helt til december.

  Sort Sol
  Oplev naturfænomenet Sort Sol i foråret eller efteråret
 • Vadehavet (74.5 km)

  Find en miniferie til Nationalpark Vadehavet hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv ferie i den smukke danske natur. Vadehavet ligger på den jyske vestkyst fra Blåvandshuk og Ho Bugt i nord til den tyske grænse i syd. Området omfatter også øerne Fanø, Rømø og Mandø. Her er det især tidevandet, der sætter sit karakteristiske præg. Fra de høje diger, som beskytter mod stormflod, kan I opleve flotte og uendelige udsigter over Vadehavet og det flade marskland. De mange sandbanker i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende sælflokke. På de tre vadehavsøer Rømø, Fanø og Mandø får I masser af uberørt natur, klitter og nogle af Danmarks fineste sandstrande. Tag på sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og oplev Vadehavet i eget kør-selv tempo med Risskov Bilferie.

  Vadehavet
  Vadehavet har en enestående natur og et rigt dyreliv.
Vis flere

Kort

Fanø Krogaard
Langelinie 11 6720 Fanø

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstra opredning 45% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat