Besøg First Hotel Marin med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

First Hotel Marin

Oplev Bergen med familien mens I bor på det dejlige First Hotel Bergen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet ligger mindre end et stenkast fra vandet
 • Central placering på Bryggen i det skønne Bergen
 • Spændende arkitektur og décor på First Hotel Marin
461,-
3~5 dage fra
939,-

Inkl. dagens ret

Smukke Bergen

3 dage
Kun 939,- / spar op til 216,-
SPAR
4 dage
Kun 1.389,- / spar op til 344,-
SPAR
5 dage
Kun 1.849,- / spar op til 461,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Dagens ret
 • 1 glas vin, vand el. juice til middagen
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Det klassiske First Hotel Marin har en central beliggenhed på Bryggen i Bergen. Går turen til Bergen, kan hotellet tilbyde gode overnatningsmuligheder og med sin centrale beliggenhed er det nemt at komme til og fra de mange seværdigheder både i Bergen og i omegnen.

Hotellet tilbyder

Hotel First Marin er et klassisk hotel med en dejlig placering på Bryggen, som også er på UNESCOs verdensarvliste. Hotellet blev bygget i F. Beyers gamle fabrikslokaler. Ikke langt fra hotellet ligger der flere eksempler på Bergens historiske arkitektur.

Hotellet er velegnet til både familier og nysgerrige og takket være sin gode placering er der ikke langt til de mange seværdigheder som Bergen har at byde på.

Start dagen med en gang morgenmad før I bevæger jer på opdagelse på Bryggen og Bergen. Efter en lang dag i de interessante og smukke omgivelser, kan I nyde et let aftensmåltid på hotellet og derefter slutte dagen af i hotelbaren med en stille drink.

Hotellet tilbyder fri adgang til træningsrummet i underetagen, og bagefter kan I nyde en tur i hotellets sauna – der er håndklæder til fri afbenyttelse ved indgangen. 

Ikke langt fra hotellet ligger der en kabelbane som er hele turen værd. I kan også tage turen ind og opleve Bergens fiskemarkedet, en spændende oplevelse for de yngste. og så er der selvfølgelig masser af muligheder for at shoppe rundt i de mange butikker i området. 

Fra hotellet er der kun ca. 1 km fra tog- og busstationen, og der tilbydes også gratis WiFi til hotellets gæster. Lufthavnsbusserne går næsten lige til døren på nær 200 meter og der er kun et kvarters gang ned til færgeterminalerne ved vandet.

Hotellet tilbyder gratis WiFi og det koster et gebyr at have bilen parkeret i kælderen.

Værelser

First Hotel Bergen Marin tilbyder 151 flotte og rummelige værelser, der alle har eget badeværelse. Værelserne er røgfri og udstyret med meget behagelige senge. Der er kabel-TV samt et skrivebord. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

975 km fra
Øresundsbroen
1000 km fra
Helsingborg, Sverige 
1225 km fra
Göteborg, Sverige
1425 km fra
Kristianssand, Norge
1450 km fra
Larvik, Norge
1650 km fra
Stavanger, Norge
1875 km fra
Bergen, Norge

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bryggen (1879.6km)

Oplev Norge på en sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Find et familievenligt hotel tæt på Bryggen, i Norge, og tag på en aktiv ferie i den smukke by og omkringliggende natur. Bryggen er en af Bergens og Norges nok mest populære turistattraktioner. Bryggen blev genopbygget efter den store brand i 1702 og er en del af UNESCO´s verdensarvsliste. De allerførste bygninger i Bergen lå på Bryggen, som i mange århundreder har været et vigtigt område i byen. Gennem tiderne har Bryggen været hærget af flere brande. Men det var især branden i 1702, som forvandlede hele byen til aske, der var altødelæggende. Det nye Bryggen blev bygget over det samme fundament, der har eksisteret siden 1200-tallet, hvilket betyder, at byen stort set har stået på samme sted i de sidste århundreder. Verdensarvsstedet består af den gamle Hanseshavn og et af de mest berømte middelalder byområder i hele Norge. Find familievenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien i eget tempo.

Bergen (1882.7km)

Tag på ferie med børn og besøg den næststørste by i Norge, som måske nok også er den smukkeste. Arranger en billig miniferie til Bergen med Risskov Bilferie og tag hele familien med. Bergen er omgivet af syv bjerge. Byen fungerer også samtidig som port til de norske fjorde, der løber ind i landet. Mange historikere hævder at Bergen var hovedstaden i Norge før Oslo, og mange 'bergensere' havde gerne set at Stortinget lå i Bergen. Det er en stærk og selvstændig by, en tidligere europæisk kulturby, på UNESCO's Verdenarvsliste og bestemt en by I ikke bør gå glip af, hvis ferie tillader det.

Prøv en tur op til toppen af Fløyen med bjergbanen, eller Fløibanen, og oplev den fantastiske udsigt over bjergene, fjorden og ikke mindst Bergen. Eller tag ud til Bryggen, som er en af de mest besøgte turistattraktioner i Norge. Oplev det store marked på torvet, eller slap af på en af de mange caféer og nyd det travle liv som udspiller sig på gader og stræderne. Bergen har også et bredt udvalg af festivaler og koncerter på byens spillesteder, hele året rundt.

Læg eventuelt en fjordcruise ind i ferieplanlægningen, den afgår fra Bergen og sejler videre til Mostraumen. Turen tager tre timer, og det er en skøn tur hvor alle ombord kan opleve Vestlandets fantastiske natur. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og organiser en forrygende ferie i bil til Bergen, Norge. Det er også muligt at finde billige weekendophold i Bergen hos Risskov Bilferie, en glimrende chance for et intensivt møde med det skønne Bergen.

Fjordcruise, Bergen - Mostraumen (1880.2km)

Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse til Bergen i Norge. En nem måde at få mættet sjælen med naturens herligheder er at tage på den 3-timers lange krydstogt til Osterfjord og det maleriske Mostraumenat og opleve de smukke fjorde og bjerge helt tæt på. Dybe fjorde, storslående bjerge, mægtige vandfald og brusende vandløb – året rundt! Krydstogten starter fra Zachariasbryggen, ved siden af ​​det velkendte fiskemarked i Bergen. På vej ud af Bergen er der en smuk udsigt udover den berømte Bryggen, den Gamle By, i Bergen dele af ​​Bergens store havneområde. Turen fortsætter under Nordhordalandsbron på den 27 kilometer lange Osterfjord i Hordaland. I den fjerne ende af den dybe fjord ligger Modalen, som er den næstmindste kommune i Norge med ca. 380 indbyggere. Båden tager jer sikkert gennem de stærke strømme på den meget smalle Mostraumen-strækning. Der er også et vandfald med på turen, og et forfriskende brusebad ved højvande, kommer I for tæt på! Båden sejler helt ind til vandfaldet for at fange en spand iskoldt bjergvand før turen fortsætter mod Modalen. Find familievenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse med hele familien i Bergen, Norge.

Troldhaugen - Griegs sidste bopæl (1875.5km)

Troldhaugen var byen hvor Edvard og Nina Grieg boede de sidste 22 somre af Edvards liv. Villaen blev færdigbygget i 1885 og er et interessant sted at besøge, hvis man vel at mærker holder af Grieg. Siden 1928 har villaen fungeret som et museum med udstillede genstande fra Griegs liv og levned.

Bullahuset - Ole Bulls hus (1880.7km)

Mange norske musikkere er på et eller andet tidspunkt blevet inspireret af Ole Bulls blide og folkekære musik, herunder Edvard Grieg og Bjørnstjerne Bjørnson. 

Ole Bull var en dygtig violinist og komponist, der blev verdensberømt under romantikken, ca. 1800-1870.

Besøg Ole Bulls hjem, Bullshuset, som er en smuk lyserød villa på Valestrandsfossen på Osterøy, kun 45 minutter fra Bergen. Om sommeren er der guidede ture, og dørene til musikhallen og komponistens arbejdsstue åbnes for besøgende gæster.

Der afholdes også regelmæssigt koncerter på stedet, så der er dermed budt op til en helt særlige kulturaftener på Osterøy. Hvis I gerne vil lytte lidt til et af Ole Bulls berømte værker, så prøv at søge på 'Sæterjentens søndag'.

Laksefiskeri i fjordene omkring Osterøy (1885.7km)

Der er rigtig gode muligheder for at fange laks i fjordene omkring Osterøy, kun 45 minutter fra den norske hovedstad Bergen. Prøv at fange laks fra en båd med lokale guider med afgang fra Osterøy, som også er Norges største indre ø. I kan også bare finde fiskestængerne frem og finde et fredeligt sted, hvor I kan dyrke laksefiskeriets glæder. I bedes dog bemærke at i Loneelva er laksene lidt mindre i størrelsen, men til gengæld er der mange af dem, før de når ud i havet og får spist sig tykke og fede.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Victor's Residenz München

Gør et stop i Sydtyskland

Bayern

Besøg München

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vand
 • Gratis internet og parkering
 • Gratis telefon opkald og SKY TV

120,-
Fra kun
319,-

Vis kort

I hjertet af Bayern

Læs mere

B&B Hotel München-Messe

Nær offentlig transport til centrum

Bayern

Oplev München

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Kun
299,-

Vis kort

Miniferie i München

Læs mere

Achat Hotel SchreiberHof Aschheim

Weekendpris

Bayern

Oplev Sydtyskland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • Gratis internet
 • 1 x Gin-smagning

209,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Tag på en oplevelsesrig tur til München

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.