Betaling

Betaling

Gavekort

Forsters Posthotel

Nyd et ophold i historiske omgivelser tæt ved Donau floden

 • 875 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 850 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 700 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Sauna

Om hotellet

Introduktion

Kun 5 minutters gang fra Donau floden ligger dette 4-stjernede hotel i smukke omgivelser i byen Donaustauf. Her kan I nyde Jeres ophold i moderne rammer, tæt på historiske og kulturelle seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Hotellet råder over 2 restauranter, som holder åbent alle dage. Her serveres både regionale og internationale retter, så der skal nok være noget på menukortet, der falder i Jeres smag. I baren kan I nyde en drink og den gode stemning og om sommeren åbner hotellet også for servering i den hyggelige gårdhave.

Hotellets wellness afdeling indbyder til afslapning og velvære i moderne faciliteter. Hotellet råder over et antal fitness maskiner, sauna og et roligt opholdsområde. Det er desuden muligt at bestille afslappende massage og spa behandlinger. På hele hotellet er der adgang til gratis trådløs internet og der er fri parkering.

Værelser

De smagfuldt indrettede værelser på Forsters Posthotel har alle eget toilet og bad med hårtørrer, radio, telefon, satellit TV og minibar. Fra værelserne er der en skøn udsigt over haven eller gårdhaven. Der er mulighed for at opgradere til deluxe værelse eller suite i bestillingsprocessen.

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Walhalla (2.2 km)

  Ved den lille landsby Donaustauf ca. 10 km. øst for Regensburg, hævet næsten 100 meter over Donaufloden, ligger det spektakulære og berømte tyske tempel, Walhalla. Templet er bygget ved Kong Ludwig 1. af Bayern og ligner til forveksling det berømte græske Parthenon-tempel i Athen. Bygningen rummer knap 200 statuer og buster af berømte tyske personer, såsom Einstein og Mozart og er en hyldest til de største og vigtigste tysk-talende personligheder i historien.

  Walhalla
  Walhalla er bygget, så det ligner Parthenon i Athen.
 • Donaustauf (1.1 km)

  Donaustauf er en hyggelig by tæt ved Donau floden. I området er der anlagt mange cykel- og vandrestier, som løber langs med ​​floden og er oplagte ruter for en dejlig dag i det fri.

  Donaustauf
  Den hyggelige by Donaustauf.
 • Regensburger Dom (9.7 km)

  Tæt på den historiske Steinerne Brücke i Regensburg, ligger Domplatz som huser den grandiøse Regensburger Dom (St. Peters Katedral). Den fantastiske domkirke er fra det 13. århundrede og er uden sammenligning den smukkeste gotiske kirke i Bayern. Med sine to 105 meter høje spir, de imponerende glasmalerier og det overvældende rummelige indre er det absolut en oplevelse, I ikke må gå glip af.

  Regensburger Dom
  Kirken er bl.a. berømt for sit fremragende drengekor, som I kan være heldige at høre, når I kommer på besøg.
 • Basilika St. Emmeram (10.1 km)

  Oplev alle hemmelighederne i Regensburg med Risskov Bilferie. Find et billigt weekendophold for hele familien og begynd at udforske den spændende by. Få hundrede meter fra St. Blasiuskirken ligger det tidligere benediktinerkloster, St. Emmeram. Grundlagt helt tilbage i det 7. århundrede bærer kirken stadig romerske præg, selvom den er blevet udbygget i flere omgange. F.eks. præges kirkens indre af overdådig barokinteriør, tilføjet i 1700-tallet. I kirken finder I forskellige gravkamre fra mellem det 12. og det 15. århundrede og tre krypter. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og oplev det smukke Regensburg og Basiika St. Emmeram.

  Basilika St. Emmeram
  Gå på opdagelse i denne flotte kirke, som stammer fra det 7. århundrede.
 • Burg Prunn (49.4 km)

  Find et billigt weekendophold for hele familien til Tyskland og besøg de romantiske slotte og borge eller imponerende klostre langs Donau. Tag for eksempel til det fremtrædende Slot Prunn, som ligger placeret højt over den maleriske by Altmühltal. Slottet stammer fra det 12. århundrede og det var her et manuskript af den berømte Nibelungenlied blev fundet. Tag på ferie i egen bil og find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Burg Prunn
  Besøg Burg Prunn, Tyskland på en kør-selv ferie.
Vis flere

Kort

Forsters Posthotel
Maxstraße 43 93093 Donaustauf

Priser fra 419,-

Spar op til 151,-