Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Forsters Posthotel

Nyd et ophold i historiske omgivelser tæt ved Donau floden

4-stjernet hotel med wellness ved Donaufloden
Elegante omgivelser og moderne faciliteter
Oplev den smukke UNESCO-listede by, Regensburg
 • 875 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 850 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 700 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Introduktion

Kun 5 minutters gang fra Donau floden ligger dette 4-stjernede hotel i smukke omgivelser i byen Donaustauf. Her kan I nyde Jeres ophold i moderne rammer, tæt på historiske og kulturelle seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Hotellet råder over 2 restauranter, som holder åbent alle dage. Her serveres både regionale og internationale retter, så der skal nok være noget på menukortet, der falder i Jeres smag. I baren kan I nyde en drink og den gode stemning og om sommeren åbner hotellet også for servering i den hyggelige gårdhave.

Hotellets wellness afdeling indbyder til afslapning og velvære i moderne faciliteter. Hotellet råder over et antal fitness maskiner, sauna og et roligt opholdsområde. Det er desuden muligt at bestille afslappende massage og spa behandlinger. På hele hotellet er der adgang til gratis trådløs internet og der er fri parkering.

Værelser

De smagfuldt indrettede værelser på Forsters Posthotel har alle eget toilet og bad med hårtørrer, radio, telefon, satellit TV og minibar. Fra værelserne er der en skøn udsigt over haven eller gårdhaven. Der er mulighed for at opgradere til deluxe værelse eller suite i bestillingsprocessen.

Værd at se

 • Walhalla (2.2 km)

  Ved den lille landsby Donaustauf ca. 10 km. øst for Regensburg, hævet næsten 100 meter over Donaufloden, ligger det spektakulære og berømte tyske tempel, Walhalla. Templet er bygget ved Kong Ludwig 1. af Bayern og ligner til forveksling det berømte græske Parthenon-tempel i Athen. Bygningen rummer knap 200 statuer og buster af berømte tyske personer, såsom Einstein og Mozart og er en hyldest til de største og vigtigste tysk-talende personligheder i historien.

  Walhalla
  Walhalla er bygget, så det ligner Parthenon i Athen.
 • Donaustauf (1.1 km)

  Donaustauf er en hyggelig by tæt ved Donau floden. I området er der anlagt mange cykel- og vandrestier, som løber langs med ​​floden og er oplagte ruter for en dejlig dag i det fri.

  Donaustauf
  Den hyggelige by Donaustauf.
 • Donau Schiffahrts Museum (9.2 km)

  Besøg Donau Schiffahrts Museum ved Eiserne Brücke i Regensburg, og få en speciel museumsoplevelse. Dette museum ligger nemlig flydende på Donaufloden. Udstillingen omfatter de to fantastiske museumsskibe Radzugdampfer Ruthof / Érsekcsanád fra 1922-23 og Motorzugschlepper Freudenau fra 1942. Ombord på skibene kan I få et unikt indblik i livet dengang og se de mange værelser.

  Donau Schiffahrts Museum
  Oplev dette spændende flydende museum.
 • Steinerne Brücke (9.5 km)

  Steinerne Brücke er tysklands ældste bevarede stenbro. Dette arkitektoniske mesterværk fra det 12. århundrede, er 310 meter langt og strækker sig over Donaufloden. Fra broen får man et fantastisk udsyn over Regensburg. I Steinerne Brückes eneste overlevende tårn finder I Brückenturm Museum, hvor udstillingen bl.a. omfatter gamle kulturgenstande og dokumenter fra konstruktionen af broen og et smukt tårnur fra det 17. århundrede.

  Steinerne Brücke
  Nyd udsigten over Regensburg fra det sidste overlevende brotårn
 • Regensburger Dom (9.7 km)

  Tæt på den historiske Steinerne Brücke i Regensburg, ligger Domplatz som huser den grandiøse Regensburger Dom (St. Peters Katedral). Den fantastiske domkirke er fra det 13. århundrede og er uden sammenligning den smukkeste gotiske kirke i Bayern. Med sine to 105 meter høje spir, de imponerende glasmalerier og det overvældende rummelige indre er det absolut en oplevelse, I ikke må gå glip af.

  Regensburger Dom
  Kirken er bl.a. berømt for sit fremragende drengekor, som I kan være heldige at høre, når I kommer på besøg.
 • Basilika St. Emmeram (10.1 km)

  Oplev alle hemmelighederne i Regensburg med Risskov Bilferie. Find et billigt weekendophold for hele familien og begynd at udforske den spændende by. Få hundrede meter fra St. Blasiuskirken ligger det tidligere benediktinerkloster, St. Emmeram. Grundlagt helt tilbage i det 7. århundrede bærer kirken stadig romerske præg, selvom den er blevet udbygget i flere omgange. F.eks. præges kirkens indre af overdådig barokinteriør, tilføjet i 1700-tallet. I kirken finder I forskellige gravkamre fra mellem det 12. og det 15. århundrede og tre krypter. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og oplev det smukke Regensburg og Basiika St. Emmeram.

  Basilika St. Emmeram
  Gå på opdagelse i denne flotte kirke, som stammer fra det 7. århundrede.
 • Befreiungshalle (38.6 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og få en billig sommerferie tæt på Regensburg. Der er børnevenlige hoteller og Tyskland er et glimerende sted at planlægge en kør-selv familieferie. Besøg den lille by Kelheim beliggende sydvest for Regensburg, hvor I finder det fantastiske monument, Befreiungshalle, på toppen af Michelsberg. Monumentet står til minde om frihedskampen mod og sejren over Napoleons hær i årene 1813 til 1815. Den 59 meter høje smukke bygning er fra 1863 og er konstrueret i form af en stor rotunde, i en stil der giver mindelser til det gamle Rom. Indenfor ser man 34 sejrsgudinder, inskriptioner af Ludwig 1. af Bayern og 18 statuer som symboliserer de 18 tyske ”stammer” eller folkeslag. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og oplev Tyskland fra sin bedste side på en kør-selv ferie.


  Befreiungshalle
  Kelheim ligger ca. 30 km. sydvest for Regensburg.
 • Burg Prunn (49.4 km)

  Find et billigt weekendophold for hele familien til Tyskland og besøg de romantiske slotte og borge eller imponerende klostre langs Donau. Tag for eksempel til det fremtrædende Slot Prunn, som ligger placeret højt over den maleriske by Altmühltal. Slottet stammer fra det 12. århundrede og det var her et manuskript af den berømte Nibelungenlied blev fundet. Tag på ferie i egen bil og find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Burg Prunn
  Besøg Burg Prunn, Tyskland på en kør-selv ferie.
Vis flere

Kort

Forsters Posthotel
Maxstraße 43 93093 Donaustauf

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~7 år i forældres seng 100% rabat
Barn 7~13 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 13~100 år i ekstra opredning 0% rabat