Tag på storbyferie i København på Glostrup Park Hotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Glostrup Park Hotel

De perfekte rammer for en storbyferie krydret med skønne naturoplevelser

Moderne hotel tæt på København
Afslapning med wellness og god mad
Ideelt udgangspunkt for oplevelser i København
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Med Glostrup som udgangspunkt har I kun ca. 10 km. til centrum af vidunderlige København. På hotellet kan I nyde luksuriøse omgivelser væk fra menneskemylderet i centrum. Hotellets restaurant er en oplevelse værd, og I kan også slappe af i den lille wellness-afdeling efter en lang dag med sightseeing og shopping.

Hotel tilbyder

Straks når I træder ind på hotellet, fornemmer I den internationale, men alligevel afslappede atmosfære, som kendetegner Glostrup Park Hotel. Hotellet er en ideel kombination af et luksuriøst og miljøbevidst hotel til turister samt et moderne konferencehotel. I hotellets restaurant La Cocotte er menuerne inspireret af naturens skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skiften på menuen. Det er det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst med en drejning mod det italienske. Vinkælderen er et kapitel for sig. Den har bl.a. et udsøgt udvalg, som er blevet belønnet med optagelse i The Dining Guide, der udgives af verdens førende vin-magasin Wine Spectator. I hotellets wellness-afdeling kan I slappe af i saunaen, dampbadet eller solariet. Der er desuden fitness faciliteter og massage bruser.

Værelser

Alle værelserne er fint og stilfuldt indrettede og har alle eget bad og toilet. Derudover er der gratis trådløst internet, telefon, fladskærms TV med diverse programmer, hårtørrer, kaffe og te faciliteter samt en minibar.  

På standardværelser er der ikke mulighed for børn i forældres seng, da sengene er seperate senge, der måler 90 x 200 cm. I kan dog opgradere til business værelse, hvor der er mulighed for børn i forældres seng. 

Businessværelserne er større end standardværelserne og med en king-size seng. Der er desuden air-condition, værdiskab og strygejern. 

Der er mulighed for opredning på sovesofa, som er 120 cm bred. Af denne grund kan der maksimalt være 3 voksne på et værelse, dog er det muligt at få et værelse til 2 voksne og 2 børn under 12 år.

Bemærk at

På standardværelser er der ikke mulighed for børn i forældres seng, da det er seperate senge, der måler 90 x 200 cm I kan dog opgradere til business værelse, hvor der er mulighed for børn i forældres seng. Børn, som sover gratis i forældres seng, har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Der kan maksimalt være 3 voksne på et værelse, dog er det muligt at få et værelse til 2 voksne og 2 børn under 12 år.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Kaffen m. sødt inkl. i opholdet serveres i lobbyens bar og ikke i forbindelse med middagen.

Vis flere

Værd at se

 • ZOO, København (7.9 km)

  Med over 3.000 dyr fordelt på over 264 spændende arter er Zoo på Frederiksberg altid en oplevelse i særklasse. Tag turen i ´Den Artiske Ring´ og kom helt tæt på dyrene, der lever i polarcirklens kolde områder. Mød isbjørnene og sælerne, både under og over vandet. Besøg også det berømte Elefanthus, som regnes for et af de bedste i verden. I Børnezoo er der tænkt på de helt små, her kan der klappes dværggeder og børnene kan på nærmeste hold følge med i, hvordan husdyrene bliver fodret. I Tropezoo er der fyldt med slanger, krokodiller, dværghjorte, fugle og masser af smukke sommerfugle, som trives i den smukt indrettede regnskov. Zoologisk Have på Frederiksberg er en lille fredelig oase, midt i den ellers så travle by, som garanterer gode oplevelser til både store og små, der holder af dyr.

  ZOO, København
  Besøg Elefanthuset og oplev de store elefanter på tæt hold.
 • København (16.9 km)

  Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

  København
  Kør-selv til København og oplev de mange overraskelser byen gemmer på.
 • Tivoli (17.0 km)

  Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Prøv parkens mange forlystelser og nyd en oplevelsesrig dag med familien, eller gå en tur i parken og se den smukke opsætning. Tivoli er kendt for sin smukke juleudstilling, som kan nydes i December.

  Tivoli
  Tivoli er verdens næstældste af sin slags.
 • Den lille havfrue (25.7 km)

  Den lille havfrue er en af Danmarks mest besøgte turistattraktioner. Hun sidder på Langelinie i København og byder rejsende velkommen i Københavns Havn.

  Den lille havfrue
  Den Lille Havfrue på Langelinie i København. Et af Danmarks varmærker.
 • Christiansborg (17.3 km)

  Christiansborg Slot beliggende på den lille ø, Slotsholmen, er delt i to. Den ene del af slottet bliver brugt af Dronningen til gallamiddage, og er til daglig åbent for besøgende. Den anden del af slottet rummer Folketinget, Højesteret og Statsministeriet. I slottets hjerte, Riddersalen, hænger Dronningens berømte og farvestrålende gobeliner med detaljerede beskrivelser af Danmarks historie gennem 1000 år. Billedtæpperne er skabt af billedkunstneren Bjørn Nørgaard.

  Christiansborg
  Besøg Christiansborg, hvor vores demokrati styres fra.
 • Nyhavn (18.0 km)

  Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

  Nyhavn
  Der er åbent til sent i det charmerende Nyhavn i København.
 • Strøget (21.5 km)

  Fra Rådhuspladsen ned til Kongens Nytorv løber strækningen, som har fået kælenavnet Strøget. Helt præcist dækker Strøget over Nygade, Vimmelskaftet, Østergade og Frederiksberggade samt de tre torve: Nytorv, Gammeltorv og Amagertorv. Strøget er mest kendt for de mange specialbutikker og tøjbutikker, og der findes både discountvarer samt store internationale mærkevarer, som Prada og Hermès. Der er et utal af caféer og barer for ikke at nævne det enorme udbud af restauranter, der tilbyder alt fra Sushi til Pariserbøffer. Men Strøget er også meget mere end blot restauranter og butikker. De mange gøglere og gademusikanter fylder godt i billedet, og der er også mange historiske bygninger langs ´Strøg-ruten´.

  Strøget
  Tag på shopping på Strøget under Jeres ferie i København
 • Rundetaarn (21.4 km)

  Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse, og blev i sin tid bygget som et observationstårn i forlængelse af Trinitatis Kirken. Men det var dengang, i dag er det en enestående chance for at opleve København fra oven. Gående er der ca. 210 meter op til toppen af Rundetaarn, og det er selvom, at det kun er 36 meter højt. Turen op går i en spiral rundt om indersiden af tårnvæggene, og derfor vil turen også synes lidt længere. Men oppe fra oberservationsplatformen er der en skøn udsigt ud over hele det gamle København med angivelser af de højeste bygninger, der kan ses med det blotte øje. God motion for hele familien, der belønnes med en enestående panoramaudsigt og nogle uforglemmelige øjeblikke fra Købmagergade.

  Rundetaarn
  Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse
 • Fisketorvet (15.1 km)

  Tag på storbyferie i København og besøg Fisketorvet der er et af Danmarks største shopping center med en unik beliggenhed i hovedstaden lige ved vandet. Her findes mange spændende butikker med high class fashion samt biograf med Skandinaviens største lærred. I centret afholdes der jævnligt events og aktiviteter, og der er restauranter for enhver smag. Find et weekendophold eller en miniferie til København hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse i hovedstaden, og husk et smut forbi Fisketovet.

  Fisketorvet
  Det store shoppingcenter har også biograf.
 • Roskilde (22.2 km)

  Roskilde er en by fyldt med aktiviteter, historie, shoppping og meget mere for hele familien. Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraktion i byen. Domkirken er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og har været gravkirke for konger og dronninger i flere århundreder. Byen er også kendt for sin musikfestival: Roskilde festival, som finder sted i juni/juli på dyreskuepladsen.

  Roskilde
  Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraktion i byen
Vis flere

Kort

Glostrup Park Hotel
Hovedvejen 41 2600 Glostrup

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 50% rabat