Bilferie til Good Morning+ Nyköping

Dansk | DKK

Good Morning+ Nyköping

Besøg Kolmården Dyrepark, Nyköpingshus og den smukke skærgård

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på det centrale Nyköping
 • Afslapningsområde med sauna og fitnesscenter
 • Nyrenoverede hotelværelser
2.596,-
2~6 dage fra
429,-

Historisk skærgårdsby

Oplev Nyköping

2 dage
Fra 429,- / God pris !
NEDSAT
3 dage
Fra 759,- / spar op til 215,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.139,- / spar op til 342,-
NEDSAT
5 dage
Kun 1.499,- / spar op til 404,-
SPAR
6 dage
Kun 1.859,- / spar op til 2.596,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatninger
 • 1 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Bo på det moderne hotel, Good Morning+ Nyköping, som ligger et par minutters kørsel fra byen. Herfra kan I nemt nå byens centrum med shopping, natur, kultur, skærgård og meget andet.

Hotellet tilbyder

Det moderne hotel, Good Morning+ Nyköping, finder ligger ikke langt fra motorvejen og kun et par kilometer fra Nyköping centrum. Hotellet tilbyder et relaxområde med sauna og motionsrum. Derudover findes der mulighed for at bowle, spille squash og badminton på hotellet. Hotelreceptionen er åben hele døgnet og er behjælpelige med spørgsmål og udflugter.  

Hver dag serveres der morgenbuffet kl. 6:00-09:30 (6:30-10:00 i weekenden). Nyd en morgenmad med det hele eller fokuser på buffetens mange sunde alternativer. Buffeten kan bl.a. bestå af müsli, groft brød, croissanter, pandekager og lokale specialiteter. 

Hotellets á la carte restaurant er inspireret af klassisk fransk bistro både når det kommer til menuen og indretningen. Her serveres både svenske og klassisk franske bistroretter. For at gøre besøget på restauranten til en rigtig god oplevelse, tilbydes der også et bredt sortiment af kvalitetsvine. Restaurantens venlige personale hjælper gerne med at kombinere maden med de rigtige vine. For de yngre gæster findes der en særlig børnemenu. Restauranten er åben mandag-lørdag fra kl. 18 til 22 og søndage fra kl. 18 til 2. Der er også mulighed for at bestille let mad døgnet rundt.

Hotellets bar er bestemt et mødested efter en dag fyldt med aktiviteter og udflugter. Her er der mulighed for at slappe af med et glas vin eller en øl fra hotellets barmenu. Også i hotelbaren finder I en børnemenu med drikkevarer og snacks. Her kan I nyde en aperitif før middagen.

Parkering ved hotellet er gratis ligesom der er gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Samtlige hotelværelser er moderne og indrettet i elegant design. Alle værelser har bad/brus, toilet, fladskærms-tv, arbejdsområde med et skrivebord, telefon og radio. Værelserne har 180 cm. brede senge, som kan flyttes fra hinanden.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

370 km fra
Göteborg, Sverige
460 km fra
Helsingborg, Sverige 
550 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Barnkulturcentrum (2.6km)

Der er masser af børnevenlige hoteller tæt på Nyköping, find dem hos Risskov Bilferie. Det er oplagt at tage på familieferie i Nyköping, hvor der er meget fokus på børnene, som tilbydes en bred vifte af aktiviteter i byen. På Barnkulturcentrum kan børnene f.eks. kreere deres egne billeder ved at male, klippe og klistre, eller besøge Modelteatermuseet. Prøv en kør-selv ferie i Sverige tæt på Nyköping og tag hele familien med på et børnevenligt hotel.

Nyköpingshus (3.1km)

Oprindeligt var dette en middelalderborg, som i løbet af 1500-tallet blev ombygget til et renæssanceslot af Hertug Karl. Desværre nedbrændte slottet i 1665 sammen med resten af byen. I løbet af 1900-tallet blev dele af slottet renoveret og Sörmlands Museum har nu permanente udstillinger i bygningen.

Parker i Nyköping (1.9km)

I Nyköping findes der mange smukke parker af forskellig karakter, og de fleste ligger i gåafstand fra hinanden. Gå en tur og slentre gennem Solparken, Mjölkflaskan, Teaterparken eller Å-promenaden, som er den mest berømte park i Nyköping.

F11 Museum (8.5km)

Tag på kør-selv ferie til Sverige og besøg F11 Museum der tilbyder et blik tilbage på en næsten 40-årig æra af det moderne luftvåbens udvikling. F11-æraen begyndte i 1941 og strækker sig indtil lukningen i 1980. Museet er et godt bud til en seværdighed på en familievenlig rejse, her kan unge og gamle få et spændende indblik i hvordan Sveriges grænser overvågedes fra luften under den kolde krig og prøv selv kræfter som pilot i flysimulatoren!

Gruvmuseet (20.9km)

I kan også køre til Gruvmuseet (minedriftsmuseum) i Koppartorp, som er en gammel minelandsby, hvor mange af bygningerne er fra 1700-tallet. Museet er åbent i juli måned på onsdage, lørdage og søndage.

Naturreservater omkring Nyköping (21.9km)

Der findes intet mindre end 47 naturreservater omkring Nyköping. Reservaterne byder på oplevelser fra enge og fyrreskove til skærgårdsøer. Bistaberget, som ligger ved Sjöskoven i Nävekvarn tilbyder nogle af områdets fineste vandrestier. Tag bilen til den lille landsby, Nävekvarn, hvor I om sommeren kan svømme, lave bål, besøge havnen med fiskeudsalg og meget mere.

Kolmårdens Djurpark (42.1km)

Tag på en kør-selv oplevelse i Sverige og find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Nordøst for Norrköping ligger en af mange dejlige familieoplevelse og venter på et besøg. Det er dyreparken Kolmårdens Djurparken som ligger i skovene udenfor Norrköping og her finder I vilde dyr fra hele verden. Kolmården er den største zoo og safaripark i Norden og samtidig den mest berømte svenske zoo. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og tag på opdagelse i Sverige på en rigtig familieferie.

Helleristningerne i Himmelstalund (60.2km)

Lige udenfor Norrköping, i et bakkeområde ved Motala Ström, kan I opleve et spændende friluftsområde med et utal af helleristninger fra oldtiden. I alt er der ca. 1.660 figurer ristet ind i områdets sten, fordelt over 57 små lokaliteter. Helleristningerne er meget forskellige og forestiller bl.a. dyr, skibe, våben, jagtscener og meget andet. Det lokale Helleristnings-museum tilbyder masser af information om de specielle helleristninger og bronzealderen i deres interessante permanente udstillinger og er et ideelt udflugtsmål til en miniferie eller sommerferie i det sydlige Sverige.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gripsholms Värdshus

Inkl. halvpension

Södermanland

Besøg Mariefred

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering

421,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Smuk natur i historiske omgivelser

Læs mere

Sunlight Hotel, Conference & Spa

Inkl. 1 x aftens ret

Södermanland

I Nyköping centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x Fri entré til spa og relax
 • Adgang til motion
 • Gratis internet og parkering

140,-
Fra kun
1.149,-

Vis kort

Hotel med industriel boutique-atmosfære

Læs mere

Hotel Bishops Arms Strängnäs

Inkl. aftenens ret

Mälardalen

Besøg Strängnäs

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

595,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Hyggeligt hotel centralt i Strängnäs

Læs mere

Hotel President Norrköping

Inkl. 1 kold platte

Centralsverige

Centralt i Norrköping

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink (alkoholfri)
 • Gratis internet og parkering
 • 1 x Kold platte

210,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Hyggeligt hotel centralt i Norrköping

Læs mere

Clarion Collection Bolinder

Inkl. halvpension

Mälardalen

Udsigt over Eskilstunåen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Adgang til relax afdeling

160,-
Fra kun
829,-

Vis kort

Central beliggenhed ved Eskilstunaån

Læs mere