Bilferie til Good Morning+ Nyköping

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Good Morning+ Nyköping

Besøg Kolmården Dyrepark, Nyköpingshus og den smukke skærgård

 • 525 km fra Øresundsbroen
 • 370 km fra Göteborg, Sverige
 • 460 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Hund

Hotellet

Bo på det moderne hotel, Good Morning+ Nyköping, som ligger et par minutters kørsel fra byen. Herfra kan I nemt nå byens centrum med shopping, natur, kultur, skærgård og meget andet.

Hotellet tilbyder

Det moderne hotel, Good Morning+ Nyköping, finder ligger ikke langt fra motorvejen og kun et par kilometer fra Nyköping centrum. Hotellet tilbyder et relaxområde med sauna og motionsrum. Derudover findes der mulighed for at bowle, spille squash og badminton på hotellet. Hotelreceptionen er åben hele døgnet og er behjælpelige med spørgsmål og udflugter.  

Hver dag serveres der morgenbuffet kl. 6:00-10:00 (6:00-11:00 i weekenden). Nyd en morgenmad med det hele eller fokuser på buffetens mange sunde alternativer. Buffeten kan bl.a. bestå af müsli, groft brød, croissanter, pandekager og lokale specialiteter. For de rigtige morgenfriske kan der endda bestilles morgenmad mellem kl. 4:00 og 6:00.  

Hotellets á la carte restaurant er inspireret af klassisk fransk bistro både når det kommer til menuen og indretningen. Her serveres både svenske og klassisk franske bistroretter. For at gøre besøget på restauranten til en rigtig god oplevelse, tilbydes der også et bredt sortiment af kvalitetsvine. Restaurantens venlige personale hjælper gerne med at kombinere maden med de rigtige vine. For de yngre gæster findes der en særlig børnemenu. Restauranten er åben hver dag frem til kl. 23:00. Der er også mulighed for at bestille let mad døgnet rundt.

Hotellets bar er bestemt et mødested efter en dag fyldt med aktiviteter og udflugter. Her er der mulighed for at slappe af med et glas vin eller en øl fra hotellets barmenu. Også i hotelbaren finder I en børnemenu med drikkevarer og snacks. Her kan I nyde en aperitif før middagen.

Parkering ved hotellet er gratis ligesom der er gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Samtlige hotelværelser er moderne og indrettet i elegant design. Alle værelser har bad/brus, toilet, fladskærms-tv, arbejdsområde med et skrivebord, telefon og radio. Værelserne har 180 cm. brede senge, som kan flyttes fra hinanden.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Barnkulturcentrum (2.6 km)

  Der er masser af børnevenlige hoteller tæt på Nyköping, find dem hos Risskov Bilferie. Det er oplagt at tage på familieferie i Nyköping, hvor der er meget fokus på børnene, som tilbydes en bred vifte af aktiviteter i byen. På Barnkulturcentrum kan børnene f.eks. kreere deres egne billeder ved at male, klippe og klistre, eller besøge Modelteatermuseet. Prøv en kør-selv ferie i Sverige tæt på Nyköping og tag hele familien med på et børnevenligt hotel.

  Barnkulturcentrum
  Lad børnene tage på opdagelse i kulturcentrum for børn, hvor der er masser af aktiviteter.
 • Nyköpingshus (2.9 km)

  Oprindeligt var dette en middelalderborg, som i løbet af 1500-tallet blev ombygget til et renæssanceslot af Hertug Karl. Desværre nedbrændte slottet i 1665 sammen med resten af byen. I løbet af 1900-tallet blev dele af slottet renoveret og Sörmlands Museum har nu permanente udstillinger i bygningen.

  Nyköpingshus
  Oplev den gamle middelalderbygning under en miniferie i Sverige
 • Parker i Nyköping (1.8 km)

  I Nyköping findes der mange smukke parker af forskellig karakter, og de fleste ligger i gåafstand fra hinanden. Gå en tur og slentre gennem Solparken, Mjölkflaskan, Teaterparken eller Å-promenaden, som er den mest berømte park i Nyköping.

  Parker i Nyköping
  Uanset årstid er Nyköpings parker smukke
 • F11 Museum (8.4 km)

  Tag på kør-selv ferie til Sverige og besøg F11 Museum der tilbyder et blik tilbage på en næsten 40-årig æra af det moderne luftvåbens udvikling. F11-æraen begyndte i 1941 og strækker sig indtil lukningen i 1980. Museet er et godt bud til en seværdighed på en familievenlig rejse, her kan unge og gamle få et spændende indblik i hvordan Sveriges grænser overvågedes fra luften under den kolde krig og prøv selv kræfter som pilot i flysimulatoren!

  F11 Museum
  Tag på billigt weekendophold nær F11 Museum i Nyköping.
 • Gruvmuseet (20.9 km)

  I kan også køre til Gruvmuseet (minedriftsmuseum) i Koppartorp, som er en gammel minelandsby, hvor mange af bygningerne er fra 1700-tallet. Museet er åbent i juli måned på onsdage, lørdage og søndage.

  Gruvmuseet
  Under en ferie i nærheden af Nyköping, bør I besøge Gruvmuseet som giver et spændende indblik i minedriftshistorien
 • Naturreservater omkring Nyköping (26.1 km)

  Der findes intet mindre end 47 naturreservater omkring Nyköping. Reservaterne byder på oplevelser fra enge og fyrreskove til skærgårdsøer. Bistaberget, som ligger ved Sjöskoven i Nävekvarn tilbyder nogle af områdets fineste vandrestier. Tag bilen til den lille landsby, Nävekvarn, hvor I om sommeren kan svømme, lave bål, besøge havnen med fiskeudsalg og meget mere.

  Naturreservater omkring Nyköping
  Der findes intet mindre end 47 naturreservater omkring Nyköping
 • Kolmårdens Djurpark (42.5 km)

  Tag på en kør-selv oplevelse i Sverige og find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Nordøst for Norrköping ligger en af mange dejlige familieoplevelse og venter på et besøg. Det er dyreparken Kolmårdens Djurparken som ligger i skovene udenfor Norrköping og her finder I vilde dyr fra hele verden. Kolmården er den største zoo og safaripark i Norden og samtidig den mest berømte svenske zoo. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og tag på opdagelse i Sverige på en rigtig familieferie.

  Kolmårdens Djurpark
  Kolmårdens Djurpark har masser af vilde og spændende dyr.
 • Helleristningerne i Himmelstalund (59.6 km)

  Lige udenfor Norrköping, i et bakkeområde ved Motala Ström, kan I opleve et spændende friluftsområde med et utal af helleristninger fra oldtiden. I alt er der ca. 1.660 figurer ristet ind i områdets sten, fordelt over 57 små lokaliteter. Helleristningerne er meget forskellige og forestiller bl.a. dyr, skibe, våben, jagtscener og meget andet. Det lokale Helleristnings-museum tilbyder masser af information om de specielle helleristninger og bronzealderen i deres interessante permanente udstillinger og er et ideelt udflugtsmål til en miniferie eller sommerferie i det sydlige Sverige.

  Helleristningerne i Himmelstalund
  Oplev et spændende friluftsområde med et utal af helleristninger fra oldtiden.
 • Karl Johans Park (0 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og besøg det smukke Sverige. Besøg den skønne Karl Johans Park i Norrköping, hvor I bl.a. finder utallige sorter af træer og specielle planter samt et større kaktusområde. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie med hele familien til Norrköping.

  Karl Johans Park
  Besøg den smukke Karl Johans Park med familien.
Vis flere

Kort

Good Morning+ Nyköping
Gumsbackevägen 2 611 38 Nyköping