Bilferie til Good Morning+ Nyköping

Dansk | DKK

Good Morning+ Nyköping

Besøg Kolmården Dyrepark, Nyköpingshus og den smukke skærgård

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på det centrale Nyköping
 • Afslapningsområde med sauna og fitnesscenter
 • Nyrenoverede hotelværelser
136,-
3~6 dage fra
779,-

Historisk skærgårdsby

Oplev Nyköping

3 dage
Fra 779,- / spar op til 130,-
SPAR
4 dage
Fra 1.159,- / spar op til 133,-
SPAR
5 dage
Fra 1.539,- / spar op til 137,-
SPAR
6 dage
Fra 1.929,- / spar op til 133,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Bo på det moderne hotel, Good Morning+ Nyköping, som ligger et par minutters kørsel fra byen. Herfra kan I nemt nå byens centrum med shopping, natur, kultur, skærgård og meget andet.

Hotellet tilbyder

Det moderne hotel, Good Morning+ Nyköping, finder ligger ikke langt fra motorvejen og kun et par kilometer fra Nyköping centrum. Hotellet tilbyder et relaxområde med sauna og motionsrum. Derudover findes der mulighed for at bowle, spille squash og badminton på hotellet. Hotelreceptionen er åben hele døgnet og er behjælpelige med spørgsmål og udflugter.  

Hver dag serveres der morgenbuffet kl. 6:00-09:30 (6:30-10:00 i weekenden). Nyd en morgenmad med det hele eller fokuser på buffetens mange sunde alternativer. Buffeten kan bl.a. bestå af müsli, groft brød, croissanter, pandekager og lokale specialiteter. 

Hotellets á la carte restaurant er inspireret af klassisk fransk bistro både når det kommer til menuen og indretningen. Her serveres både svenske og klassisk franske bistroretter. For at gøre besøget på restauranten til en rigtig god oplevelse, tilbydes der også et bredt sortiment af kvalitetsvine. Restaurantens venlige personale hjælper gerne med at kombinere maden med de rigtige vine. For de yngre gæster findes der en særlig børnemenu. Restauranten er åben mandag-lørdag fra kl. 18 til 22 og søndage fra kl. 18 til 2. Der er også mulighed for at bestille let mad døgnet rundt.

Hotellets bar er bestemt et mødested efter en dag fyldt med aktiviteter og udflugter. Her er der mulighed for at slappe af med et glas vin eller en øl fra hotellets barmenu. Også i hotelbaren finder I en børnemenu med drikkevarer og snacks. Her kan I nyde en aperitif før middagen.

Parkering ved hotellet er gratis ligesom der er gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Samtlige hotelværelser er moderne og indrettet i elegant design. Alle værelser har bad/brus, toilet, fladskærms-tv, arbejdsområde med et skrivebord, telefon og radio. Værelserne har 180 cm. brede senge, som kan flyttes fra hinanden.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

370 km fra
Göteborg, Sverige
460 km fra
Helsingborg, Sverige 
550 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Barnkulturcentrum (2.6km)

Der er masser af børnevenlige hoteller tæt på Nyköping, find dem hos Risskov Bilferie. Det er oplagt at tage på familieferie i Nyköping, hvor der er meget fokus på børnene, som tilbydes en bred vifte af aktiviteter i byen. På Barnkulturcentrum kan børnene f.eks. kreere deres egne billeder ved at male, klippe og klistre, eller besøge Modelteatermuseet. Prøv en kør-selv ferie i Sverige tæt på Nyköping og tag hele familien med på et børnevenligt hotel.

Nyköpingshus (3.1km)

Oprindeligt var dette en middelalderborg, som i løbet af 1500-tallet blev ombygget til et renæssanceslot af Hertug Karl. Desværre nedbrændte slottet i 1665 sammen med resten af byen. I løbet af 1900-tallet blev dele af slottet renoveret og Sörmlands Museum har nu permanente udstillinger i bygningen.

Parker i Nyköping (1.9km)

I Nyköping findes der mange smukke parker af forskellig karakter, og de fleste ligger i gåafstand fra hinanden. Gå en tur og slentre gennem Solparken, Mjölkflaskan, Teaterparken eller Å-promenaden, som er den mest berømte park i Nyköping.

F11 Museum (8.5km)

Tag på kør-selv ferie til Sverige og besøg F11 Museum der tilbyder et blik tilbage på en næsten 40-årig æra af det moderne luftvåbens udvikling. F11-æraen begyndte i 1941 og strækker sig indtil lukningen i 1980. Museet er et godt bud til en seværdighed på en familievenlig rejse, her kan unge og gamle få et spændende indblik i hvordan Sveriges grænser overvågedes fra luften under den kolde krig og prøv selv kræfter som pilot i flysimulatoren!

Gruvmuseet (20.9km)

I kan også køre til Gruvmuseet (minedriftsmuseum) i Koppartorp, som er en gammel minelandsby, hvor mange af bygningerne er fra 1700-tallet. Museet er åbent i juli måned på onsdage, lørdage og søndage.

Naturreservater omkring Nyköping (21.9km)

Der findes intet mindre end 47 naturreservater omkring Nyköping. Reservaterne byder på oplevelser fra enge og fyrreskove til skærgårdsøer. Bistaberget, som ligger ved Sjöskoven i Nävekvarn tilbyder nogle af områdets fineste vandrestier. Tag bilen til den lille landsby, Nävekvarn, hvor I om sommeren kan svømme, lave bål, besøge havnen med fiskeudsalg og meget mere.

Kolmårdens Djurpark (42.1km)

Tag på en kør-selv oplevelse i Sverige og find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Nordøst for Norrköping ligger en af mange dejlige familieoplevelse og venter på et besøg. Det er dyreparken Kolmårdens Djurparken som ligger i skovene udenfor Norrköping og her finder I vilde dyr fra hele verden. Kolmården er den største zoo og safaripark i Norden og samtidig den mest berømte svenske zoo. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og tag på opdagelse i Sverige på en rigtig familieferie.

Helleristningerne i Himmelstalund (60.2km)

Lige udenfor Norrköping, i et bakkeområde ved Motala Ström, kan I opleve et spændende friluftsområde med et utal af helleristninger fra oldtiden. I alt er der ca. 1.660 figurer ristet ind i områdets sten, fordelt over 57 små lokaliteter. Helleristningerne er meget forskellige og forestiller bl.a. dyr, skibe, våben, jagtscener og meget andet. Det lokale Helleristnings-museum tilbyder masser af information om de specielle helleristninger og bronzealderen i deres interessante permanente udstillinger og er et ideelt udflugtsmål til en miniferie eller sommerferie i det sydlige Sverige.

Julemarked i Norrköping (60.6km)


Velkommen til julen i Värmekyrkan og Norrköping, hvor hele familien kan nyde den magiske julestemning og fejre julens første advent. Tag på en kort weekendophold eller en miniferie i egen bil og aflæg Norrköping et julebesøg. 


Tag turen ind til det traditionelle julemarked som afholdes den første dag i advent. Børnene kan også sende deres juleønskeseddel til julemanden, som går rundt ved grantræerne. Der spilles julemusik, og et pulserende liv omkring småboderne, hvor der blandt andet sælges kunsthåndværk, der er også et kunsthåndværksted, og julegodter. Benyt også lejligheden til at besøge Norrköping, som er en dejlig by, der byder på gode restauranter, hyggelige caféer og gode shopping- og sightseeingmuligheder.

Benyt lejligheden til at kombinere en shoppingtur og starten på julen med et besøg på julemarkedet i Norrköping. I kan bestille billige hotelpakker i og omkring Norrköping hos Risskov Bilferie og få startet julen i Norrköping i Sverige.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Häringe Slott

Adgang til udendørs pool

Södermanland

Bilferie med overnatning

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til udendørs pool

750,-
Kun
1.359,-

Vis kort

Luksusophold 25 minutter fra Stockholm

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Standard twin dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Good Morning+ Hägersten

15 min. med T-banen til centrum

Mälardalen

Sveriges hovedstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna og fitness

137,-
Kun
829,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

Gripsholms Värdshus

Inkl. halvpension

Södermanland

Besøg Mariefred

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering

684,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Smuk natur i historiske omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat