Miniferie i Örebro på Good Morning Örebro

Dansk | DKK

Good Morning Örebro

Moderne hotel lige ved siden af badelandet Lost City og Örebro centrum

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på Nordens største badeland Lost City
 • Moderne hotel tæt på Örebro centrum
 • Gratis parkering og døgnbemandet reception
339,-
3~6 dage fra
739,-

Inkl. halvpension

Ferie i Örebro

3 dage
Kun 739,- / spar op til 152,-
SPAR
4 dage
Kun 1.039,- / spar op til 218,-
SPAR
5 dage
Kun 1.359,- / spar op til 263,-
SPAR
6 dage
Kun 1.649,- / spar op til 339,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Good Morning Örebro ligger tæt på Örebro centrum, og lige ved siden af det populære Gustavsvik Resort, som bl.a. rummer Nordens største vandland, Lost City. Her har I alletiders base for en familieferie med masser af action, hygge, natur og seværdigheder lige i nærheden.

Hotellet tilbyder

Det moderne og hyggelige hotel er renoveret i 2012, og tilbyder en komfortabel base for oplevelser i og omkring Örebro. Receptionen er bemandet døgnet rundt, og personalet er altid klar til at assistere jer under opholdet.

Hotellet udgør et suverænt udgangspunkt for en familieferie med actiontørstige børn. Her bor I nemlig lige ved siden af Gustavsvik Resort og Nordens største vandland, Lost City, som byder på masser af vandrutsjebaner, bassiner, laserlys og vandfald i en imponerende junglekulisse. Lidt syd for hotellet finder I også ’Sörbybacken’ hvor den står på udendørs klatring, ziplines, fodboldgolf og meget andet.

Den korte afstand til Örebro centrum giver jer gode muligheder for, at opleve Örebro Slot og udforske de mange hyggelige butikker og restauranter. Midt i byen finder I også ’Prison Island’, som er en herlig ”escape room”-oplevelse, hvor hold på 3-4 personer skal løse gåder og mysterier, i en serie af 25 forskellige fængselsceller. I forbindelse med Prison Island er der også en laser tag arena, hvor man kan spille i hold eller alle mod alle.

Der findes også en række spændende naturområder og kulturhistoriske seværdigheder i nærheden, såsom Karlslunds Herregård og Haver og friluftsmuseet i Wadköping. Derudover kan I også tage på udflugt til den charmerende by, Nora, besøge Lindesberg eller Vinön, som er en lille ø ude i søen, Hjälmaren.

Hver morgen kan I stå op og nyde morgenmaden i hotellets hyggelige rammer, og om aftenen serveres velsmagende retter i restauranten.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er moderne og komfortable, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og tripleværelser. Kæledyr er tilladt på en del af hotellets værelser.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse, egnet til enkeltpersoner, med eget bad og toilet, skrivebord, en 160cm seng eller to enkeltsenge af 80cm og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, skrivebord, en 160cm seng eller to enkeltsenge af 80cm og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Triple værelse

1 / 3
Hyggeligt tripleværelse, egnet til to voksne og et barn, med eget bad og toilet, skrivebord, en 140cm seng samt en 80cm seng og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

290 km fra
Göteborg, Sverige
450 km fra
Helsingborg, Sverige 
550 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gustavsviks Oplevelsesbad (0.1km)

Hvis familien er på ferie, kan en udflugt til Gustavsviks Oplevelsesbad stærkt anbefales. Det er et af Sveriges mest besøgte fritids- og turistcetnre. I badelandet Lost City venter et sandt eventyr af Sveriges nyeste og heftigste vandrutsjebaner, indendørs og udendørs swimmingpools, bølgebad, vandfald, ruiner og jungle. På Lost Citys nye jungle restaurant kan I vælge mellem flere spændende retter, lækre snacks, frugt og is. Om sommeren kan I også prøve krafter med eventyrminigolf og legeplads på den tilstødende campingplads.

Örebro Slot (2.6km)

Midt i Örebro centrum ligger det storslåede Örebro Slot hvor Svartåen løber forbi. Slottet, som har været byens midtpunkt i mere end 700 år, er en meget populært turistattraktion. I dag er den gamle borg en meget levende attraktion, hvor I kan se udstillinger, teateroptrædener og messer samt nyde et godt måltid. I sommermånederne, kan I selvfølgelig også deltage i guidede ture og lære mere om slottet og dets historie. I kan også deltage i en af slottets spøgelsesture og lytte til historier om de tidligere fangers liv, hekse, folketro og nutidens berømte spøgelser.

Örebro Kunsthal (2.6km)

Örebro Kunsthal er et af Örebro mest berømte kunstgallerier. Her kan I se det internationalt anerkendte Open Art projekt, som er en stor udendørs udstilling af moderne kunst.

Wadköping Open Air Museum (3.8km)

Oplev hvordan Örebro engang så ud, med et besøg i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske frilandsmuseum åbnede, for første gang, dørene tilbage i 1960’erne og består af bondehuse som blev fredet for nedrivning. Det kan være svært at forestille sig at disse små træbondehuse, engang hørte til nogle af Örebros største bygninger. I dag bliver de charmerende huse brugt til værksteder, butikker og små museer. Nyd duften af friskbagt brød fra bageriet, tag den hyggelige atmosfære ind med en kop kaffe på pladsen, se trædrejeren arbejde og oplev udstillingerne i ”Cajsa Wargs Hus”. I December måned forvandles Wadköping også til et yderst charmerende julemarked.

Vandtårnet Svampen (4km)

I Örebro kan I se det gamle vandtårn, Svampen, som i dag er et velbesøgt udsigtspunkt. Herfra har I en dejlig udsigt over byen og Närkesletten. Der er også en restaurant og café, hvis I bliver sultne. Kør-selv til Örebro og find hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Find gode tilbud til Sverige og kom afsted med hele familien i eget tempo.

Shopping i Örebro (10.1km)

I Örebro centrum finder I mange forskellige typer butikker. Vil I hellere besøge Örebro største shoppingcenter, ligger Mariebergs Galleria kun ca. ti minutters kørsel fra centrum.

Tysslingen (15.9km)

Ved søen Tysslinge kan I i svanesæsonen, der løber i marts og april, se mere end 4.000 svaner på samme dag. Tysslingen er Sveriges største samlingssted for disse smukke og majestætiske fugle. Under turen nordpå lander her tusindbis af svaner, og det mægtige skuespil tiltrækker hvert år omkring 30.000 besøgende fra hele Europa.

Garphyttan Nationalpark (24.4km)

For dem, der er interesseret i naturen, er et besøg i Garphyttans Nationalpark værd at overveje. Det er en af Europas ældste nationalparker, og består af frodige blomsterenge omgivet af tæt skov. Vandrestien Bergslagsleden passerer gennem den nordlige del af parken. Et besøg i Tivedens Nationalpark kan også anbefales. Det er som en skov fra sagaer og myter med uberørt mos og nedfaldne sten, der danner mystiske og spændende grotter.

Nora (36.3km)

Nora har én af Sveriges bedst bevarede træbebyggelser, primært fra 1700- og 1800-tallet. I dag bruges de gamle træbygninger stadig til butikker, håndværk og boliger. I 1993 modtog den charmerende by en international pris, ”Europa-Nostra-diplomet”, for god bevaring af bygninger og kulturminder. Gå en tur ned mellem de hyggelige bygninger og gå på opdagelse i de mange antikviteter og kuriositeter, der er præger mange af butiksvinduerne. I kan også få en gammeldags togtur med byens veteranjernbane, som byer på regelmæssige ture om sommeren. På denne måde kan I både komme til Järle og Pershyttan. Benyt også muligheden for at se og opleve de gamle damp- og diesellokomotiver.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Bellevue Hjo

Inkl. dagens ret

Vättern

Ved Vätterns strand

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

621,-
Kun
579,-

Vis kort

Hjo - træbyen ved Vättern

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Good Morning+ Nyköping

Historisk skærgårdsby

Södermanland

Oplev Nyköping

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

232,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Skærgård, kultur og shopping i Nyköping

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Clarion Hotel Örebro

Inkl. halvpension

Närke

Suveræn placering i Örebro

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet

259,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Suveræn placering i Örebro

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~8.99 år i forældres seng 100% rabat