Kør-selv ferie til Green Park Hotel Pamphili

Betaling

Betaling

Gavekort

ATH Green Park Hotel Pamphili

Hotel i rolige, grønne omgivelser kun 20 min. fra centrum af Rom.

 • 1.825 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.825 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.700 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund

Hotellet

Kun 20 minutter fra centrum af Rom, ligger denne lille italienske perle og gemmer sig i en større park og i et skønt grønt område i Roms Aurelio distrikt. Skal den evige by udforskes, så findes der ikke et bedre sted at gøre det fra og alle Roms skønheder ligger næsten lige foran døren. 

Hotellet tilbyder

Det dejlige hotel Green Park ligger tæt på den smukke park Villa Pamphili og kan tilbyde de tilrejsende en skøn udendørs terrasse med udsigt over haven. Der er også et træningslokale på lidt over 30 kvadratmeter med Technogym-træningsmaskiner. Dermed er der ingen undskyldning for ikke at holde træningen ved lige, selv om der står ferie på programmet. Der er også adgang til gratis WiFi på hotellet. 

Hotellets restaurant, Oasis, tilbyder sine gæster det italienske køkken vist fra sin bedste side, lavet i fuld harmoni med de romerske madtraditioner. Retterne er lavet med de bedste råvarer fra området og naturligvis med et udsøgt vinkort på hånden, fyldt med gode italienske vine. Frokosten og aftensmaden kan også indtage på terrassen, med en skøn udsigt over haven og den lille lund med limetræer. 

Hotellet tilbyder også guidede ture i Rom og Vatikanet samt mulighed for at leje cykler.

Værelser

Green Park Hotel Pamphili har 153 store og behagelige værelser, der alle har eget badeværelse, air-condition samt en minibar og en sikkerhedsboks til værdigenstande. 

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 6 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Det Sixtinske Kapel (4.3 km)

  Pave Sixtus IV´s private kapel i Vatikanet, derfor også kendt som det Sixtinske kapel, blev opført i årene 1477-1480 og siden udsmykket af de mest kendte kunstnere på det tidspunkt, Sandro Botticelli, Cosimo Rosselli, Pietro Perugino og Domenico Ghirlandaio. Mest kendt er nok de smukke loftmalerierne med scener fra Skabelsesberetningen, malet af Michelangelo i 1508-1512, men også altervæggen, som Michelangelo malede ca. 20 år senere, der afbilleder Dommedag.

  Det Sixtinske Kapel
  Det Sixtinske Kapel er kendt for sine smukke malerier
 • Piazza Navona (6.0 km)

  Den nok mest poulære plads i Rom er Piazza Navona, der oprindeligt var et sportsanlæg og en væddeløbsbane, bygget under Kejser Domitians ca. år 86 e.Kr. og målte ikke mindre end 276 meter og havde en bredde på 106 meter med plads til omkring 30.000 tilskuer. Faktisk er bygningerne omkring pladsen bygget oven på det fundament, der i sin tid var lagt til tilskuerpladserne. Neptunfontænen, eller Fontana del Nettuno, der findes på den nordlige side af pladsen var et arbejde bestilt af Pave Gregor omkring 1570 og udført af Giacomo della Porta. Fontænen midt på pladsen, foran kirken St. Agnese in Agone, hedder ´De 4 floder´, Fontana dei Quattro Fiumi, og repræsenterer Donau, Ganges, Nilen og Plata, der også symboliserer de fire verdenshjørner. Fontana del Moro ligger i den sydlige del af pladsen og er et af Roms ældste springvand. Fontænen blev opført omkring 1570 og var bestilt af Pave Gregor og den smukke fontæne blev tegnet af Bernini. Piazza Navona kaldes også for ´Roms dagligstue´blandt de lokale, så hvorfor ikke nyde den gode stemning og oplev den spændende og historiske plads i Rom.

  Piazza Navona
  Piazza Navona kaldes også Roms 'daglistue'
 • Pantheon (6.3 km)

  Dette antikke monument hører bestemt til et af de aller bedst bevarede i Rom. Det blev oprindeligt opført af Marcus Vipsanius Agrippa i år 27 f.Kr. og var et tempel dedikeret til de hedenske guder. Agrippas navn står stadigvæk som inskription på granitsøjlerne, M.Agrippa.L.F.COS.Tertium.Fecit, (da: Marcus Agrippa, Lucius søn og konsul for tredje gang, lod dette opføre). Det blev genopført under Kejser Hadrian i årene 118 - 125 e.Kr. og gennemgik senere, i det 3. århundrede en række restaureringer under Severi-kejserne og i 609 blev det givet til Pave Bonifatius IV i gave, der til gengæld brugte templet som en gravkirke og døbte templet, Santa Maria ad Martyres. Bonifatius IV arrangerede så følgende, at knogler fra de kristne helgener, begravet i katakomberne uden for bymurene, blev begravet i Santa Maria ad Martyres i stedet for. Pantheon ligger i den lavere del af Rom, i det gamle Campus Martius, på den sydlige side af Piazza ella Rotonda.

  Pantheon
  Pantheon blev et kristent gravsted under Pave Bonifatius IV
 • Trastevere-kvarteret (8.3 km)

  Trastevere har siden antikken været et byområde, der var befolket af søfolk og havnearbejdere, der arbejdede i de store havneanlæg ved bredden af Tiberen. Trastevere-kvarteret har deres egen lokaldialekt samt egne traditioner, og når turen går rundt i de smalle og snørklede brostensbelagte gader, er det nemt at forestille sig hvordan indbyggerne levede i middelalderen. Nyd en frokost på en af de mange restauranter i kvarteret og slut af med en drink på en af de mange udendørsbarer med terrasser.

  Trastevere-kvarteret
  Gå en tur i det gamle Trastevere-kvater
 • Colosseum (8.5 km)

  Det store og meget fascinerende amfiteater ligger lige i centrum af Rom og hører til et af de største arkitektoniske mesterværker som romerne har efterladt os. Byggeriet startede ca. år 71 e.Kr. under Kejser Vespasian og stod følgende færdigt i år 80 e.Kr. under Kejser Titus regerinsperiode. Faktisk blev amfiteateret opkaldt efter Flavio, Anfiteatro Flavio, som var familienavnet på både Titus og Vespasian. Det var først i middelalderen, at amfiteatreret blev omdøbt til Colosseum, mest på grund af den store bronzestatue af Kejser Nero, som stod på pladsen foran amfiteateret. Det var her at de kristne blev ofret til løverne og gladiatorene vandt hæder og rigdom, hvis de holdt sig i live længe nok.

  Colosseum
  Det imponerende Colosseum i Rom.
 • Circus Maximus (7.4 km)

  Det var Roms første og største circus, bygget i 329 f.Kr. og siden udbygget til at kunne rumme tæt på 350.000 tilskuere og det målte 600 meter ganget med 200 meter. Med andre ord, et seriøst anlæg! Det prægtige circus ligger melle Palatin- og Aventinhøjen. På midterlinjen vogtede der oprindeligt to egyptiske obelisker, hvor den ene i dag står på Piazza del Popolo og den anden foran kirken S. Giovanni i Laterano. Det, der i dag står tilbage af Circus Maximus stammer tilbage fra kejsertiden, men det er nemt at forestille sig dette prægtige anlæg propfyldt med jublende og begejstrede tilskuere.

  Circus Maximus
  Der var plads til ca. 350.000 tilskuer i Circus Maximus
 • Den Spanske Trappe (8.8 km)

  Den berømte Spanske Trappe ligger ved Piazza di Spagna, opkaldt efter Spanien, der dog ikke har betalt for denne smukke trappe men som derimod blev betalt af en fransk diplomat, for at sikre at byens borgerne havde lettere adgang til den franske kirke Trinitá dei Monti og Villa Medici. Men gaven indebar også et krav, nemlig at trappen skulle være fransk territorium, og derfor betaler Rom forsat skat til Frankrig for at romerne kan benytte Den spanske trappe. Trappens navn skyldes, at den ligger tæt på området hvor den spanske ambassade ligger.

  Den Spanske Trappe
  Den berømte Spanske Trappe ligger ved Piazza di Spagna, opkaldt efter Spanien, men er faktisk fransk.
 • Rom (10.6 km)

  Der er blevet skrevet bøger og atter bøger om den evige stad, Rom er og bliver en by, hvor der er svært at få nok. Det store metropol, en kulturvugge, en by med en historie, som ikke kan matches af nogen anden by, og alligevel vil der altid være mere at se og opleve. Peterskirken og Colosseum minder os om hvor vigtige kunstneriske milepæle italienerne formåede at sætte og hvor langt fremme de var i deres arkitektoniske udfoldelser, og det er svært ikke at blive betaget af de prægtige bygninger, der alle vidner om en utrolig historie, magt, erobringer og forståelse for at anlægge en holdbar infrastruktur, der også er en nydelse at se på. At alle veje fører til Rom er intet nyt under solen, men for at forstå Rom og dens nærmeste psykodeliske magt, kræver det en tur med tid og lyst til at udforske. Romantikken blomstre i de rette omgivelser, og her er Rom nok den bedste form for romantisk forførelse, der findes i Sydeuropa. Læs et digt til din udkårne på den Spanske Trappe, vær sammen om at få hold i nakke i det Sixtinske kapel, besøg de uhyggelige katakomber i Callixtus eller besøg Piazza Navona sammen og hyg jer på kanten af Fontana del Nettuno med en sandwich, i Rom er alt muligt, med udsigt!

  Rom
  Den evige by er svær at slippe
 • Callixtus-katakomberne (24.5 km)

  Lidt uden for Rom ved Via Appia ligger Callixtus-katakomberne, som fungerede som det sidste hvilested for især paverne, og der er forlydener om, at der blev begravet ikke mindre end 16 paver samt Sankt Cecilie, der var skytshelgeninde for musik og de blinde. Hun blev dog senere flyttet til sin egen kirke i Trastevere. Callixtus-katakomberne hører til nogle af de tidligste gravpladser for kristne, det var også her at der blev holdt gudstjenester og fejret nadver i specielle underjordiske rum. Tag turen ned i undergrunden sammen med munkene, der fungerer som guider. Der er ikke meget plads på stisystemet, og turen kan derfor heller ikke anbefales til besøgende der lider af klaustrofobi.

  Callixtus-katakomberne
  Se og oplev de uhygellige Callixtus-katakombere
Vis flere

Kort

ATH Green Park Hotel Pamphili
Largo L. Mossa, 4 00165 Roma - Italia

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 1~3 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 3~7 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 7~11 år i ekstra opredning 20% rabat