Bilferie til HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn

Dyk ned i Wiens historie og kultur med et ophold tæt på Schloss Schönbrunn

Suveræn placering overfor Schloss Schönbrunn i Wien
Skøn udsigt over byen fra hotellet
Storbyliv med kunst, historie og kultur overalt
 • 1.125 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.075 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 925 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Bar
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

HB1 Hotel Schönbrunn ligger i den smukke østrigske hovedstad Wien, i kort afstand fra det fantastiske Schloss Schönbrunn, Wiens Tekniske Museum, metrostationen og blot ca. 8 km. fra Wiens Historiske Bycentrum. 

Hotellet tilbyder

Fra hotellets rooftop bar på 6. sal, hvor morgenmaden serveres, får I en helt unik udsigt over paladset og de skønne haver ved Schloss Schönbrunn. Morgenbuffeten består af brød, forskelligt kødpålæg, ost, marmelade, honning, nutella og frugt samt et stort udvalg af kaffe, te, kakao og juice.   

HB1 Hotel Schönbrunn serverer ikke aftensmad, men gæsterne kan til gengæld finde adskillige spændende restauranter lige i nærheden.  

Hotellet har egen parkeringskælder, hvor gæsterne får ideelle parkeringsforhold mod et dagligt gebyr. Gæsterne kan frit benytte hotellets trådløse internet.

Værelser

HB1 Hotel Schönbrunn har 96 moderne indrettede værelser. Alle værelser har eget moderne badeværelse med toilet, et skrivebord, hårtørrer, air-condition og et fladskærms-TV. Der er mulighed for opredning på seng, der er 180 cm lang.

Bemærk at

Turistskat (pr. værelse) pr. døgn 1,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Schloss Schönbrunn (0.7 km)

  Schönbrunn Slot er én af Østrigs største kulturskatte. Det storslåede barokslot omfatter hele 1.441 værelser og har siden midten af 1950’erne været et utroligt populært udflugtssted for turister fra nær og fjern. Slottets historie spænder over mere end 300 år, hvilket tydeligt både mærkes og ses i de forskellige arkitektoniske stilretninger man, som besøgende, oplever på sin vej rundt. Den fantastiske slotshave har været åben for offentligheden siden slutningen af 1700-tallet.

  Schloss Schönbrunn
  Schloss Schönbrunn har siden 1996 været på UNESCO’s verdensarvsliste, og kan opleves under en ferie nær Wien
 • Tiergarten Schönbrunn (2.1 km)

  Tag på besøg i Tiergarten Schönbrunn som er Wiens Zoologiske Have, og Verdens ældste dyrepark. Den fascinerende zoo blev grundlagt helt tilbage i 1752 og er bl.a. én af de få zoologiske haver i Verden, der har kæmpepanda’er. Den historiske dyrehave byder desuden på et væld af andre spændende dyr fra samtlige kontinenter.

  Tiergarten Schönbrunn
  Tiergarten Schönbrunn ligger lige ved siden af Schloss Schönbrunn.
 • Naturhistorisk Museum Wien (4.4 km)

  Naturhistorisk Museum Wien er ét af Verdens førende museer og huser mere 30 millioner genstande. Temaerne spænder utroligt bredt, men museets primære interesseområder er solsystemets oprindelse, evolution og udvikling af livet på Jorden, samt forhistoriske traditioner og skikke. Udstillingerne omfatter bl.a. verdens største samling af meteoritter og en yderst omfattende udstilling om dinosaurer og sjældne fossiler.

  Naturhistorisk Museum Wien
  Museet ligger lige i udkanten af det smukke Museumsquartier.
 • Museumsquartier (4.6 km)

  Museumsquartier er et 60.000 m² stort område i Wiens Historiske Bycentrum og er ét af Verdens største kulturområder. Blandt nogle af områdets smukke bygninger ligger hele otte kulturelle institutioner, som bl.a. omfatter Leopold Museum, Arkitekturzentrum Wien, Kunsthalle Wien og MUMOK (MUseum MOderner Kunst). Sidstenævnte huser bl.a. værker af Andy Warhol, Picasso og Roy Lichtenstein.

  Museumsquartier
  Der er en helt særlig atmosfære når man går en tur gennem Museumsquartier om aftenen.
 • Kunsthistorisk Museum Wien (4.8 km)

  Tag på en bilferie i Europa og oplev Wien i Østrig på en billig kør-selv ferie eller et billigt weekendophold. Hold storbyferie med Risskov Bilferie og oplev de mange seværdigheder og attraktioner som Østrigs historiske hovedstad har at byde på. Et af dem er Kunsthistorisk Museum Wien som ligger overfor Naturhistorisk Museum Wien, i udkanten af det smukke Museumsquartier. Museet stammer fra anden halvdel af 1800-tallet og er Østrigs største. Udstillingerne her spænder utroligt bredt og omfatter bl.a. værker af Jan Van Eyck, Johannes Vermeer, Thomas Gainsborough, Rembrandt og Diego Velázquez. Find rejsen hos Risskov Bilferie og kom afsted sydpå med hele familien i eget tempo.

  Kunsthistorisk Museum Wien
  Kunsthistorisk Museum Wiens med sin karakteristiske ottekantede kuppel.
 • Hofburg (6.3 km)

  Hofburg ligger i Wiens Historiske Bycentrum og er et tidligere kejserligt residensslot. Slottet blev grundlagt i 1200-tallet og er siden blevet udvidet betydeligt. I dag omfatter slotsområdet en lang række af bygninger såsom Østrigs Nationalbibliotek og Den Spanske Rideskole. Komplekset er desuden inddelt i forskellige fløje som bl.a. tæller Den Schweiziske Fløj og Leopoldinefløjen og det er nemt at bruge adskillige timer her, som en udflugt når man er på miniferie eller måske bare et weekendophold i Wien.

  Hofburg
  Tag på miniferie og se dette pragtfulde palads, som i dag er den østrigske præsidents officielle arbejdsplads og residens.
 • Schloss Belvedere (6.9 km)

  Belvedere er et kolossalt slotsområde fra barok-tiden, beliggende sydøst for Wiens Historiske Bycentrum. Selve Belvedere-paladset er opdelt i en nedre og en øvre del, med pragtfulde galleri- og museumsudstillinger strækkende sig fra 1600-tallet og op til i dag. Den fantastiske Belvedere Slotshave er én af Europas mest betydningsfulde historiske haver og er på UNESCO’s verdensarvsliste.

  Schloss Belvedere
  Det fantastiske barokslot blev bygget af Prins Eugen af Savoyen, og husede Franz Ferdinand som paladsets sidste beboer.
 • Stephansdom (7.8 km)

  Stephansdom ligger på Stephansplatz i hjertet af Wiens Historiske Bycentrum og er en romersk-katolsk katedral fra 1147. I dag er kirken Wiens allervigtigste religiøse bygning, og tager hvert år imod næsten 3 millioner besøgende. Domkirkens spektakulære tag er lagt med glacerede keramiktegl, også kaldt majolika og giver noget af et særsyn.

  Stephansdom
  Kirken er viet til Skt. Stefan som var den første kristne martyr.
 • Burg Kreuzenstein (27.7 km)

  Oplev det smukke område omkring Wien i Østrig og tag turen ud til Burg Kreuzensteins middelalderlige slot ligger på en skovklædt bjergskråning, der idyllisk er omgivet af skove og bakker. Igennem historien har Burg Kreuzenstein altid stået som forsvar for forskellige ubudne gæster. Desværre blev store dele af slottet ødelagt under en kamp mod svenskerne i midten af 1600-tallet. I slutningen af 1800-tallet blev Burg Kreuzenstein restaureret og omdannet til et iøjnefaldende middelaldermuseum, der i dag tiltrækker mange besøgende. Find en billig kør-selv ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev Wien og de smukke områder omkring verdensbyen og selvfølgelig Burg Kreuzenstein.

  Burg Kreuzenstein
  Burg Murau er et besøg værd på en kør-selv ferie til Østrig.
 • Julemarked i Wien (7.8 km)

  Fra november og frem til jul bliver Wien transformeret til et magisk julelandskab, hvor duften af bagværk og varm gløgg skaber en herlig julestemning. Et af de mere kendte julemarkeder finder sted på City Hall Square, der hvert år bliver omdannet til et skinnende eventyrland, hvor julegaver, trædekorationer, slik og opvarmede drikke venter på den interesserede gæst.

  Her kan i både finde karruseller samt traditionelt håndværk og sjove juleværksteder til børn, mens træerne i den omkringliggende park stråler af lys, hvilket kan gøre selv den største juleskeptiker blød i knæene.

  Det er også nærliggende at besøge kultur- og julemarkedet foran Schönbrunn Paladset, der tilbyder romantik med et kejserligt bagtæppe. Det atmosfæriske marked byder på traditionelt håndværk, julepynt og julekoncerter samt et omfattende program til børnene, hvor de også kan få lov at opleve interessante juleværksteder.

  Julemarked i Wien
  Julemarked i Wien
Vis flere

Kort

HB1 Hotel Schönbrunn
Wien-Schönbrunn, Linzer Straße 6-8

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i babyseng 100% rabat
Barn 2~5 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 5~14 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 14~100 år i ekstra opredning 17% rabat