Golfferie for hele familien på HimmerLand

Dansk | DKK

HimmerLand

Et sandt paradis for golf- og naturelskere såvel som børnefamilier

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Et af Danmarks mest eftertragtede hoteller
 • Spaområde med faciliteter både inde og ude
 • Omgivet af smuk himmerlandsk natur
501,-
3 dage fra
1.199,-

Oplev den himmerlandske natur

Forkælelse i særklasse

3 dage
Fra 1.199,- / spar op til 501,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 1 runde på Academy Course
 • 1 runde minigolf + bowling
 • Kupon til et gl. vin/øl/soda i 'Hul 19'
 • Gratis entré til fitness og svømmehal
Risskov Pakken

Tag på alletiders golfferie eller familieferie midt i den fantastiske himmerlandske natur, og nyd et ophold på et af Danmarks mest eftertragtede hotelresorts - HimmerLand! Her venter et væld af uforglemmelige golfoplevelser, såvel som masser af herlig natur, bl.a. omkring Sjørup Sø og Limfjorden. HimmerLand er med andre ord helt ideelt for golf- og naturelskere, men også for børnefamilier og livsnydere med hang til wellnessforkælelse og udsøgt mad.

Hotellet tilbyder

HimmerLand er et af Danmarks mest eftertragtede hoteller, og ligger som en skøn oase midt i den smukke himmerlandske natur. Man fornemmer med det samme den specielle atmosfære, når man kører ind til resortet af den passende døbte ’Lars Larsen Vej’, at her har man at gøre med et hotel i absolut topklasse. Hos HimmerLand finder I nogle af Danmarks bedste og mest attraktive golfbaner, og hotellet råder over hele to 18-hulsbaner og en 6-hullers ’Academy Course’. Den ene af 18-hulsbanerne, New Course, er en European Tour-bane som bl.a. spilles under turneringerne Made in Denmark og Challenge Tour, så I får helt sikkert nogle spændende og ganske unikke udfordringer.

Men HimmerLand er også meget andet end golf, og I finder f.eks. også et lækkert wellnessområde, som både omfatter indendørs- og udendørs spafaciliteter og en række behandlinger, minigolfbane, bowling, kroket, svømmehal, fitness, indendørs legerum og udendørs legeplads. I alle ferierne arrangeres desuden aktiviteter for både store og små, med bl.a. skattejagt, flødebollekursus og ginsmagning. Opholdet inkluderer både gratis entré til fitness og svømmehallen, en runde golf på Academy Course, en runde minigolf og én times bowling inkl. sko.

Start dagen med en skøn morgenmad i hyggelige rammer, og lad godt op med energi til dagens oplevelser, hvad enten I har golf eller andre aktiviteter på dagsordenen. Om aftenen kan I f.eks. spise på en af HimmerLands tre forskellige restauranter, som omfatter en fine-dining restaurant med 6-9 serveringer, et brasserie med danske og internationale klassikere på menuen og en hyggelig diner, som bl.a. serverer friskbagte pizzaer.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

HimmerLand har 60 flotte og rummelige værelser, som alle tilbyder en skøn udsigt mod naturen. I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, superior dobbeltværelser og familieværelser med to ekstra opredninger, som også findes i superior-udgave.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Lyst og rummeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, økologisk og bæredygtig sæbeserie, dobbeltseng bestående af to enkeltsenge, skrivebord og stol, lænestol og sofabord, minibar, bakke med te og kaffe, pudemenu, safe og fladskærms-TV. Derudover egen terrasse eller balkon med havemøbler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Lyst og rummeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, økologisk og bæredygtig sæbeserie, dobbeltseng bestående af to enkeltsenge, skrivebord og stol, lænestol og sofabord, minibar, bakke med te og kaffe, pudemenu, safe og fladskærms-TV. Derudover egen terrasse eller balkon med havemøbler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse

1 / 4
Lyst og rummeligt Superior dobbeltværelse med udsigt mod 18. green og golfsøen, eget bad og toilet, hårtørrer, økologisk og bæredygtig sæbeserie, dobbeltseng bestående af to enkeltsenge, skrivebord og stol, lænestol og sofabord, minibar, bakke med te og kaffe, pudemenu, safe og fladskærms-TV. Derudover egen terrasse eller balkon med havemøbler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Aars (13.2km)

Find en billig ferie til Aalborg hos Risskov Bilferie og besøg Aars, som har en historie der lige så gammel, som den er spændende. For ca. 2000 år siden boede de gæve kimbrere her, og den dag i dag kendes himmerlændingene som Kimbrere. Dette kan opleves på Museumscenter Aars, som rummer mere end 12.000 års arkæologi og kulturhistorie. Byens torve er et smukt skue. De prydes af smukke kunstværker skabt af internationale anerkendte kunstnere som Per Kirkeby, Kirsten Ortwed og Poul Gernes. Byens 1200-tals kirke er også et besøg værd. Tag på sommerferie i området omkring Aalborg og opdag de mange spændende seværdigheder som gemmer sig. Der er også børnevenlige hoteller i området, find dem hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Aars og Aalborg.

Vitskøl Kloster (13.4km)

Tag på bilferie i Nordjylland og find billige hoteller hos Risskov Bilferie. Find en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og planlæg en kør-selv ferie til blandt andet Vitskøl Kloster, som er et af Nordeuropas ældste klosteranlæg. Gennem de sidste 10 år klostret blevet nænsomt renoveret, og i dag fremstår som et unikt bygningsanlæg. Klosteret er bl.a. kendt for sin store krydderurtehave og det er muligt at købe planter i gartneriet. Besøg også den gamle klosterruin og tag et kig på husdyrene på markerne. Find jeres kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Vitskøl Kloster og Nordjylland.

Løgstør (17.7km)

Tag på bilferie i Danmark og læg vejen forbi Løgstør som ligger helt ned til Limfjorden. Find billige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i området hos Risskov Bilferie og besøg Løgstør, også kendt som ”Muslingebyen Løgstør”, da byen i særdeleshed er kendt for denne velsmagende specialitet. Gå en tur igennem byens gamle gader med små huse bygget til fiskere og sømænd i 1800-tallet, eller langs havnen, som altid summer af liv. Lystfiskeri er populært i Løgstør, hvor blandt andet sild, østers og naturligvis muslinger kan fiskes op af fjorden. I centrum kan I besøge Løgstør Kirke eller Limfjordsmuseet. Der er desuden et godt udvalg af restauranter og butikker i byen. Løgstør er omgivet af smuk natur, som egner sig godt til både vandre-, cykel- og rideture. Oplagt til en aktiv ferie. Find en familieferie til Limfjorden med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd lidt muslinger, hvis sæsonen er til det.

Limfjordsmuseet (18.4km)

Tag på bilferie i Danmark og besøg de mange danske perler. Find en kør-selv ferie eller et weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse langs Limfjorden. Besøg Limfjordsmuseet som ligger i havnebyen Løgstør og som byder på spændende udstillinger om livet over og under Limfjordens overflade. Her kan I følge livet blandet fjordens mange fisk og I kan endda få lov at stikke fingrene i museets store rørebassin. I kan også se museets historiske fartøjer, der ligger ved kaj i Frederik den VII's Kanal ved Danmarks ældste fungerende drejebro. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i Danmark, i eget tempo.

Stenaldercenter Ertebølle (19km)

Midt i naturen i Vesthimmerland, og tæt på den berømte køkkenmødding fra jægerstenalderen, ligger Stenaldercentret Ertebølle. Danmarks eneste stenaldercenter byder på unikke oplevelser med fortiden, leg og læring.

Centret har fokus på børneaktiviteter, de gode fortællinger og det enestående kultur- og naturlandskab rundt om Ertebølle Hoved.

Rold Skov (29.7km)

Rold Skov er Danmarks største skov. Den giver med sine 8000 ha mulighed for masser af oplevelser af forskellig karakter. Selvsagt byder skoven på en masse fine vandreture, tag f.eks. rundt om Store Økssø. Rold Skov er et sandt mekka for MTB ryttere, da der findes ruter i forskellig sværhedsgrad og længde. Også ridning i den store skov er populært. Der er også en skøn naturlegeplads, Røverknolden, som indbyder til både leg og hygge.

I gamle dage kunne det være helt farligt at besøge stedet. Legendariske røvere som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig skarpt øje med kroen, og når gæsterne på vej hjem drog gennem Rold Skov, slog røverne til. Men gudskelov hører røverierne i skoven fortiden til og i dag er det kun legenden, der lever samt de flotte statuer til minde om de fire røvere.

Rebild bakker (39.3km)

Rebild Nationalpark er et stort område med lyngklædte bakker. Der er rig mulighed for en skøn dag i naturens tegn - der er noget for enhver, uanset om man er til mountainbike eller lange gåture.

Aalborg (55.3km)

Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg.

I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade.

Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum.

I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

Svinkløv Klitplantage (34.9km)

Svinkløv Klitplantage er et ca. 700 hektar stort område, beliggende ud mod Jammerbugten. Plantagen er statsejet med offentlig adgang og tilbyder en suveræn blanding af pragtfulde naturlandskaber og en fantastisk badestrand. Derudover er der en række aktiviteter i plantagen – f.eks. finder I bl.a. tre afmærkede vandreruter, St. Olavs Kilde og adskillige bål- og picnicpladser.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Dronninglund Hotel

Inkl. 3-retters menu/buffet

Nordjylland

Oplev Nordjylland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe og småkager
 • 2 x før middag drink

391,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Oplev natur, Skagen & Aalborg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Aars

Limfjorden

Oplev Himmerland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

961,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2 x 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

279,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat