Miniferie med golfophold på Hjarbæk Fjord Golfcenter

Dansk | DKK

Hjarbæk Fjord Golfcenter

Moderne hotel med golfbane og lækre ferielejligheder tæt på Viborg

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.3 / 5

Highlights

 • Flotte ferielejligheder
 • Lækker aftenmenu inkluderet i pakken
 • Kort afstand til Viborg
2.556,-
3~6 dage fra
849,-

Inkl. 3-retters menu og 1 glas cava

Miniferie med golfophold

3 dage
Fra 849,- / spar op til 1.026,-
SPAR
4 dage
Fra 1.249,- / spar op til 1.526,-
SPAR
5 dage
Fra 1.639,- / spar op til 2.036,-
SPAR
6 dage
Fra 2.019,- / spar op til 2.556,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-personers lejlighed

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x 1 glas cava
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hjarbæk Fjord Golfcenter har en fremragende placering ved Hjarbæk Fjord i bunden af Limfjorden. Her bor I i flotte og rummelige ferielejligheder, hvoraf mange ligger lige ud til den smukke golfbane. Nyd et ophold med udsøgt mad i restauranten, golf for de der ønsker det og masser af fantastisk natur lidt nord for Viborg.

Hotellet tilbyder

Det moderne golfhotel ligger omgivet af skøn natur, direkte ud mod Hjarbæk Fjord, i den midtjyske by, Skals. Her venter et sandt paradis af muligheder, ikke bare for golfinteresserede, men for alle naturelskere som søger en komfortabel base nær Viborg, og de pragtfulde landskaber omkring Limfjorden.

Golfbanen omfatter hele 27 huller, og tilbyder masser af varierede udfordringer med rigeligt af sandbunkere, søer og velholdte greens. Nybegyndere kan prøve kræfter på Pay & Play-banen, som hører til blandt landets smukkeste af slagsen, og som giver en god fornemmelse for spillet, inden man begiver sig ud på de store baner. For de mere øvede spillere tilbyder Pay & Play-banen desuden gode muligheder for, at finpudse det korte spil.

Er man ikke så meget til at spille golf, er naturen omkring golfbanen og fjorden helt oplagt til vandreture, afslapning og fordybelse. Nyd livet på Virksund Strand, udforsk Skandinaviens ældste kalkmine, besøg Viborg eller tag en tur i Hvolris Jernalderlandsby. Mulighederne er mange, og således egner hotellet sig fortræffeligt både til golfophold, aktiv ferie og miniferie med shopping og sightseeing.

I får en god start på dagen med hotellets morgenmad, som giver jer godt med energi forud for dagens oplevelser. Om aftenen tilbyder Restaurant Hjarbæk Fjord et udvalg af forskellige retter fremstillet af de bedste råvarer fra det kreative køkken, hvor alt tilberedes fra bunden. Udover den udsøgte mad har restauranten også en fantastisk beliggenhed med en skøn udsigt over golfbanen, som den ligger indhyllet i de smukke omgivelser, med fjorden i baggrunden.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Lejligheder

Hotellet rummer 25 lyse og moderne ferielejligheder, som alle har egen have eller terrasse, og mange ligger lige ud mod golfbanen. Vælg mellem ophold i 2-personers eller 4-personers lejligheder.

Værelsestyper *

2-personers lejlighed

1 / 4
Lys 2-personers lejlighed på 65 m² med stort køkken, udstyret med alle nødvendige hvidevarer, badeværelse, behagelige senge og TV. Alle lejlighederne har enten egen have eller terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

4-personers lejlighed

1 / 3
Lys 4-personers lejlighed på 100 m² med stort køkken, udstyret med alle nødvendige hvidevarer, badeværelse, behagelige senge og TV. Alle lejlighederne har enten egen have eller terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hvolris Jernalderlandsby (15.6km)

Ved Skals Ådal, omkring 17 km nord for Viborg, ligger Hvolris Jernalderlandsby, som er et friluftsmuseum, hvortil der også hører et stort naturområde med en naturlegeplads og små stier, der leder rundt i området. Start med at udforske ´Tømmerlanden´, hvor der er en arkæologisk udstilling med flere af de spændende fund, der er gravet op omkring Hvolris. Her har der boet mennesker helt tilbage til stenalderen for omkring 6000 år siden. Noget af det helt specielle ved Jernalderlandsbyen er, at udgravningerne ligger side om side med de genopbyggede huse og værksteder, og som i dag er en del af det spændende og lærerige jernaldermiljø. I løbet af året afholdes der en række kurser i forskellig oldtidshåndværk og der foregår ligeledes mange aktiviteter i ferierne. Få slebet sværdet og tag turen tilbage i tiden på en rigtig sjov og underholdende måde i Hvolris Jernalderlandsby, en perfekt destination til hele familiens sommerferie eller som en del af et weekendophold eller en miniferie i det jydske.

Viborg Domkirke (22km)

Tag på opdagelse i Danmark med Risskov Bilferie og kør-selv ud til oplevelserne der ligger og venter. En af de mange overraskelser som Viborg gemmer på er dens smukke domkirke, hvis historie går tilbage til det 12. århundrede. Undervejs op i tiderne oplevede kirken flere alvorlige brande, hvor den sidste raserede i 1726. Der var derfor ikke meget tilbage af den flotte domkirke, faktisk var kun den gamle krypt der overlevede tidens hærgen. Resten er blevet genopbygget og den nuværende kirke blev indviet i 1876. I kryptens søndre kapel ligger Skt. Kjelds brønd, hvor mange syge, og især blinde, siges at være blevet helbredt. Domkirkens vægge og hvælvinger er blevet dekoreret af kunstneren Joakim Skovgaard og hans medhjælpere, som i tiden 1901 frem til 1913 dækkede domkirkens vægge og hvælvinger med meget farvestrålende freskoer fra bibelhistorien, fra Adam og Eva og frem til de sidste tider. Find bønevenlige hoteller i Viborg og omegn og kør-selv på ferie i eget tempo med hele familien.

Skive (26.4km)

Skive by har en spændende historie og er med tiden blevet til et handelscentrum, med et net af gågader og masser af shoppingfristelser. De mange specialbutikker og små hyggelige butikker ligger inden for en behagelig afstand, der er simpelthen bare ikke langt til den næste butik. Der er altid liv og glade dage i gaderne især omkring Rådhustorvet og Posthustorvet, hvor der ofte arrangeres aktiviteter og markedsdage.

Verdenskortet (23.9km)

Tag på en billig bilferie i Danmark og besøg Verdenskortet ved Hobro. En dag skulle nogle enge afvandes tæt ved Klejtrup Sø, syd for Hobro, og frem dukkede en sten, der lignede Jylland til forveksling. Det fik danskamerikaneren Søren Poulsen til at bygge sin egen lille verden i engene. Den nye verden blev bygget mellem 1944 og 1969 og måler 45 x 90 meter. Byggeriet foregik ved, at der blev anbragt store sten oven på de tilfrossede enge og på de steder, hvor verdensdelene skulle være. Når isen så smeltede, kunne stenene med lidt besvær vippes på plads. Ækvator er markeret med røde pæle og hele Verdenskortet er gengivet med søer, floder og kendte bjergkæder, så det er nemt at sende mor og far til Australien, Borneo eller Mount Everest, hvis de gerne vil. Der er også en 18-hullers minigolfbane på Verdenskortet og om sommeren er det oplagt at nyde en sejltur i Stillehavet, hvor også de mindste kan være med, selvom der kan være lidt bølger. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse rundt omkring i verden på 'Verdenskortet',

Mønsted Kalkgruber (30.7km)

Mønsted Kalkgruber ligger ved Mønsted, syd for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruberne er huler i et overfladenært kalklag, hvor der i mange århundreder er blevet brudt kalk, bl.a. til fremstilling af mørtel til opbygning af kirker og klostre. Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkmine og en endeløs labyrint af minegange. Prøv minetoget om sommeren eller se, hvor mange flagermus, du kan spotte.

Stenaldercenter Ertebølle (36km)

Midt i naturen i Vesthimmerland, og tæt på den berømte køkkenmødding fra jægerstenalderen, ligger Stenaldercentret Ertebølle. Danmarks eneste stenaldercenter byder på unikke oplevelser med fortiden, leg og læring.

Centret har fokus på børneaktiviteter, de gode fortællinger og det enestående kultur- og naturlandskab rundt om Ertebølle Hoved.

Vikingecenter Fyrkat (36km)

Tag på en bilferie i Danmark og oplev landets spændende historie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på oplevelse til Fyrkat som blev opført omkring år 980 under den danske vikingekonge Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke længere, men ringvolden, der markerer byens størrelse, kan stadigvæk opleves. Bag volden var der bygget 16 langhuse, som i dag er markeret med hvide sten og lige uden for volden er der bygget en tro kopi af et langhus, der måler næsten 29 meter i længden og som er bygget udelukkende i egetræ.

De arkæologiske fund, der er gravet op omkring borgen og ved gravene kan opleves på Hobro Museum. Besøg også Vikingegården, der med sine ni huse samt smedje udgør en stormandsgård, som de så ud, dengang Harald Blåtand var konge. Vikingecenter Fyrkat gemmer på en masse oplevelser og egner sig glimrende til en familietur, også med de helt små. Planlæg den perfekte kør-selv ferie med familien og lær mere om den spændende danmarkshistorie på turen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. 3-retters menu

Midtjylland

Natur, shopping og golf

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

157,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

723,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat