Kør-selv ferie til Hotel Au Lion d'Or

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Au Lion d'Or

Fransk charme i historiske omgivelser

Der er to dejlige restauranter på hotellet
Wellness-afdeling med bl.a. jacuzzi og sauna
Gratis parkering og WiFi
 • 875 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 850 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 900 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Hund

Hotellet

Hotel Au Lion d'Or ligger i den charmerende by La Petite Pierre i det nordlige Alsace. Det hyggelige byhotel emmer af ægte fransk stemning og tilbyder Jer et hotelophold i smukke, historiske omgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotellet har 2 restauranter, som begge serverer raffinerede franske retter tilberedt med kvalitets råvarer. "La Winstub" byder Jer indenfor i en hyggelig og afslappet atmosfære. Restauranten er åben hver dag fra kl. 8.00-21.00 og tilbyder lokale specialiteter fra Alsace. I "Le Restaurant Panoramique" serveres god fransk mad med panoramaudsigt over den skovklædte dal. Restauranten er åben hver dag kl. 12-14 og 19-21. I kan også nyde maden på fortovsrestauranten, hvor I rigtig kan følge med i det franske landsbyliv. Hotel Au Lion d'Or skaber de perfekte rammer for et afslappende ophold. I har gratis adgang til hotellets wellness afdeling, hvor der er indendørs swimmingpool, jacuzzi og sauna og der er mulighed for massage mod gebyr. Siden 2002 har hotellet udviklet og tilbudt et nyt velvære koncept, som kaldes arbroterapi. Konceptet består af naturlige produkter baseret på skovens ressourcer. Hotellet tilbyder roomservice og det er muligt at få serveret morgenmad på værelset. Der er adgang til gratis trådløst internet på hele hotellet og der er desuden mulighed for gratis privat parkering.

Værelser

De rustikke og charmerende værelser på Hotel Au Lion d'Or er alle udstyret med eget bad og toilet, TV, radio og siddepladser. Der er adgang til gratis trådløs internet på alle værelser. Værelsestyper "Village" har udsigt over landsbyen.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Château de la Petite-Pierre (0.5 km)

  Bygget i det 13. århundrede, og holdt pænt vedlige indtil 1684 hvor det blev fornyet og moderniseret af Vauban. Slottet var stratetisk placeret, så det kunne kontrollere passagen mellem Alsace og Lorraine. I dag er det hovedsædet for den nordlige del af Vosges regionale Naturpark. Slottet har også en permanent udstilling der fortæller om slottets spændende historie men også om det fauna og flora som gror i den smukke park. Det er nemt at finde parkering, og slottet ligger lige i udkanten af skoven og den lille landsby, tæt på den berømte vandresti 'Grand Randonnée'.

  Château de la Petite-Pierre
  Det smukke Château de la Petite-Pierre har haft en vigtig strategisk betydning
 • Rocher de la Grenouille (1.7 km)

  Der er et hav af gode vandreruter i nationalparken i Vogeserne. Spørg efter ruterne på hotellet eller undersøg selv de vidunderlige ture rundt i området hjemmefra. Rocher de la Grenouille er et af de mange udflugtsmål, som også ligger tæt på La Petite Pierre

  Rocher de la Grenouille
  Læg vejen forbi Rocher de la Grenouille
 • Château Dietrich (34.0 km)

  Château Dietrich, også kendt som Reichshoffen-slottet, er helt fantastisk slot med masser af spændende historie tilknyttet. Det skønne område er også omgivet af en smuk park. Slottet blev oprindeligt grundlagt og bygget til Hertugen af ​​Lorraine i 1232, men efter slid og forfald blev det smukke lyserøde sandstensslot genopbygget og tilhører den dag i dag den velhavende Jean de Dietrich-familie.

  Château Dietrich
  Besøg det smukke slot i Reichshoffen
 • Haguenau (39.7 km)

  Tag en bilferie til den lille by Haguenau, som ligger i Alsace Haguenau Nord, omkring 35 km nord for Strasbourg. Byen huser i dag over 35.000 indbyggere og har op igennem tiderne fungeret som et knudepunkt takket være dens centrale og skønne placering, midt i en stor skov på over 14.000 hektar. Omgivet af grønne naturområder er Haguenau med sine 580 butikker og markeder også et godt sted at gøre holdt for at shoppe lidt rundt. Der er restauranter og barer og faktisk er det en ret livlig lille by. Haguenau blev grundlagt omkring 1115 af Frederick Borgne og efter en rig og turbulent periode med blandt andet brand og tysk overtagelse er Haguenau i dag det største centrum for beskæftigelse i det nordlige Alsace. Byen har to museer og der findes mange monumenter i hjertet af byen.

  Haguenau
  Oplev den lille by Haguenau med dens 580 butikker, restauranter og barer.
 • Musée de La Bataille du 6 août 1870 (43.4 km)

  Dette helt unikke museum er fuldstændig dedikeret til slaget som blev afviklet d. 6. august 1870 i den fransk-preussiske krig og som endte med et fransk nederlag. Slaget stod mellem Frankrig og Preussens ledelse samt de sydtyske lande Baden, Kongeriget Bayern og Württemberg. Krigen medførte blandt andet starten på Den Tredje Republik efter at kejser Napoleon III's tilfangetagelse og efterfølgende overgivelse. For Tysklands vedkommende blev det efter krigen samlet under Preussens ledelse. Yderligere konsekvenser for Frankrig blev tabet af Alsace og Mosel, som blev tysk i 48 lange år. Museet udstiller sværd, skydevåben, uniformer og hjelme samt alt det en soldat i den franske hær anno 1870 havde brug for i kunsten at overleve. Der er også en hel del skønne malerier og der er i alt 1.300 spændende genstande udstillet, der alle bærer vidnesbyrd om den tragiske fortid.

  Musée de La Bataille du 6 août 1870
  Genoplev slaget mellem Frankrig og Preussen d. 6 august 1870
 • Ouvrage du Four à Chaux (51.0 km)

  Ouvrage du Four à Chaux blev bygget mellem 1930-1935 og var en del af de mange fæstninge som udgjorde Maginot-linjen, som var en fransk fæstningslinje, der skulle forsvare området i Alsace op mod den tyske grænse mellem Luxemburg og Rhinen. Som bekendt gik tyskerne rundt om fæstningsforsvaret og over Ardennerbjergene, og dermed opfyldte Maginot-linjen sin forsvarsfunktion. Da Hitler annekterede Østrig, Sudetenland og Bøhmen, blev Ouvrage du Four à Chaux bemandet og blev også en vigtig del af områdets vækst takket være de meget driftige soldater. Oplev den spændende historie der knytter sig til et af de helt store fæstningsværker op gennem tiderne, Maginot-linjen. Fæstningen dækker et areal på 26 hektar, med 6 mandskabsblokke, 3 artillerikanoner og 4,5 km underjordiske gange. Anlægget husede ca. 600 mænd. Fæstningen fungerede som forsvar indtil d. 1. juli 1940, hvor de franske regimenter blev tvunget til at overgive sig efter kampene mellem maj og juni 1940.

  Ouvrage du Four à Chaux
  Maginot-linjen er en del af landskabet i Alsace
 • Le Moulin de la Blies – Musée des Techniques Faïen (50.0 km)

  Find en billig sommerferie til Frankrig hos Risskov Bilferie og tag på en familieferie med bilen sydpå. Besøg det sælsomme museum der fortæller om fremstillingen og udsmykningen af Sarreguemines berømte fajancevarer også kendt som tin-glaseret keramik. Møllen, som nu huser et museum for forskellige måder at fremstille keramik på, plejede at huse alle de maskiner, der var nødvendige for at lave den keramiske masse. Huset, hvor fabriksdirektøren og hans familie boede i det 19. århundrede, fungerer i dag som en receptionsbygning. I mellemtiden er mange af værkstederne og lagerområderne bagved møllen forsvundet med tiden og naturen har spredt sig og genopstået som en smuk have ​​"Fayenciers" og designet af landskabsarkitekt Philippe Niez. Find familievenlige hoteller hos Risskov Bilferie og start ferien med manér.

  Le Moulin de la Blies – Musée des Techniques Faïen
  Lær mere om fremstillingen af keramik.
 • Ligne Maginot de Schoenenbourg (58.7 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn tur til Alsace i Frankrig. Find børnevenlige hoteller til turen og nyd rejsen i eget tempo med hele familien. Besøg Schoenenbourg-fortet som var den mest betydningsfulde fæstning, som igen var en del af Maginot-linjen, som beskyttede Alsace. Fortet består af 8 blokke med plads til 650 mænd. Det er muligt at besøge barrakkerne, køkkenet og kommandocenteret samt se de forskellige kanonpositioner, ammunitionsdepoter og livet på fortet som en del af den berømte Maginot Linje dokumenteres løbende under besøgets forløb. Tag på opdagelse i Alsace, Frankrig på en kør-selv ferie. Find de billige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Ligne Maginot de Schoenenbourg
  Bliv en del af historien med et besøg til Maginot-linjen.
 • Bouxwiller (15.3 km)

  Find en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie og kør-selv til Bouxwiller i Frankrig, som også er en af ​​de smukkeste byer i det nordlige Alsace, kendt for sine arkitektoniske og historiske skatte. Byen har beholdt sin charme med sine bindingsværkshuse og smalle gader og omkring slotsparken kan I forsat beundre de bygninger, der engang var en del af Domhuset. Bouxwiller er en aktiv by der også tiltrækker mange turister, især om sommeren, men det berømte julemarked er bestemt også en oplevelse, og starter i begyndelsen af ​​december. Bouxwiller er også kendt for sin store bakke, Bastberg, hvorfra der er en skøn udsigt over hele området, som i øvrigt også er kendt for sine mange hekser! Bouxwiller går helt tilbage til romertiden og blev allerede nævnt i et dokument i år 725. Der er en række museer i byen, Pays de Hanau og Musee Judeo-Alsacien, og det er nemt at få hele dage til at gå i den charmerende lille by. Find et billigt weekendophold for hele familien i Alsace med børnevenlige hoteller og masser af spændende oplevelser i området, også dem i børnehøjde.

  Bouxwiller
  Det er umuligt at fortryde et besøg i Bouxwille
Vis flere

Kort

Hotel Au Lion d`Or
15 rue Principale 67290 La Petite Pierre

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat