Kør-selv ferie til Hotel Au Lion d'Or

Dansk | DKK

Hotel Au Lion d'Or

Fransk charme i historiske omgivelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Der er to dejlige restauranter på hotellet
 • Wellness-afdeling med bl.a. jacuzzi og sauna
 • Gratis parkering og WiFi
559,-
3~8 dage fra
869,-

Inkl. en flaske vin

Oplev vinruten i Alsace

3 dage
Fra 869,- / spar op til 196,-
SPAR
4 dage
Fra 1.219,- / spar op til 285,-
SPAR
5 dage
Fra 1.599,- / spar op til 344,-
SPAR
6 dage
Fra 1.979,- / spar op til 402,-
SPAR
7 dage
Fra 2.339,- / spar op til 481,-
SPAR
8 dage
Fra 2.699,- / spar op til 560,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 glas hjemmelavet marmelade
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotel Au Lion d'Or ligger i den charmerende by La Petite Pierre i det nordlige Alsace. Det hyggelige byhotel emmer af ægte fransk stemning og tilbyder Jer et hotelophold i smukke, historiske omgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotellet har 2 restauranter, som begge serverer raffinerede franske retter tilberedt med kvalitets råvarer. "La Winstub" byder Jer indenfor i en hyggelig og afslappet atmosfære. Restauranten er åben hver dag fra kl. 8.00-21.00 og tilbyder lokale specialiteter fra Alsace. I "Le Restaurant Panoramique" serveres god fransk mad med panoramaudsigt over den skovklædte dal. Restauranten er åben hver dag kl. 12-14 og 19-21. I kan også nyde maden på fortovsrestauranten, hvor I rigtig kan følge med i det franske landsbyliv. Hotel Au Lion d'Or skaber de perfekte rammer for et afslappende ophold. I har gratis adgang til hotellets wellness afdeling, hvor der er indendørs swimmingpool, jacuzzi og sauna og der er mulighed for massage mod gebyr. Siden 2002 har hotellet udviklet og tilbudt et nyt velvære koncept, som kaldes arbroterapi. Konceptet består af naturlige produkter baseret på skovens ressourcer. Hotellet tilbyder roomservice og det er muligt at få serveret morgenmad på værelset. Der er adgang til gratis trådløst internet på hele hotellet og der er desuden mulighed for gratis privat parkering.

Værelser

De rustikke og charmerende værelser på Hotel Au Lion d'Or er alle udstyret med eget bad og toilet, TV, radio og siddepladser. Der er adgang til gratis trådløs internet på alle værelser. Værelsestyper "Village" har udsigt over landsbyen.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Standard-dobbeltværelse er 16 m² og har udsigt over "landsbyen" på gadesiden. Det er udstyret med tv, telefon, garderobeskab, trådløs internetadgang og eget badeværelse.

Dobbeltværelse

1 / 3
Værelset, der er ca. 20 kvm stort, er udstyret med eget badeværelse og udsigt over byen. Derudover er der Tv, garderobeskab samt telefon på værelset. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

875 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
875 km fra
Puttgarden, Tyskland
925 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Château de la Petite-Pierre (1.3km)

Bygget i det 13. århundrede, og holdt pænt vedlige indtil 1684 hvor det blev fornyet og moderniseret af Vauban. Slottet var stratetisk placeret, så det kunne kontrollere passagen mellem Alsace og Lorraine. I dag er det hovedsædet for den nordlige del af Vosges regionale Naturpark. Slottet har også en permanent udstilling der fortæller om slottets spændende historie men også om det fauna og flora som gror i den smukke park. Det er nemt at finde parkering, og slottet ligger lige i udkanten af skoven og den lille landsby, tæt på den berømte vandresti 'Grand Randonnée'.

Rocher de la Grenouille (1.7km)

Der er et hav af gode vandreruter i nationalparken i Vogeserne. Spørg efter ruterne på hotellet eller undersøg selv de vidunderlige ture rundt i området hjemmefra. Rocher de la Grenouille er et af de mange udflugtsmål, som også ligger tæt på La Petite Pierre

Château Dietrich (34km)

Château Dietrich, også kendt som Reichshoffen-slottet, er helt fantastisk slot med masser af spændende historie tilknyttet. Det skønne område er også omgivet af en smuk park. Slottet blev oprindeligt grundlagt og bygget til Hertugen af ​​Lorraine i 1232, men efter slid og forfald blev det smukke lyserøde sandstensslot genopbygget og tilhører den dag i dag den velhavende Jean de Dietrich-familie.

Haguenau (40.1km)

Tag en bilferie til den lille by Haguenau, som ligger i Alsace Haguenau Nord, omkring 35 km nord for Strasbourg. Byen huser i dag over 35.000 indbyggere og har op igennem tiderne fungeret som et knudepunkt takket være dens centrale og skønne placering, midt i en stor skov på over 14.000 hektar. Omgivet af grønne naturområder er Haguenau med sine 580 butikker og markeder også et godt sted at gøre holdt for at shoppe lidt rundt. Der er restauranter og barer og faktisk er det en ret livlig lille by.

Haguenau blev grundlagt omkring 1115 af Frederick Borgne og efter en rig og turbulent periode med blandt andet brand og tysk overtagelse er Haguenau i dag det største centrum for beskæftigelse i det nordlige Alsace.

Byen har to museer og der findes mange monumenter i hjertet af byen.

Musée de La Bataille du 6 août 1870 (42.3km)

Dette helt unikke museum er fuldstændig dedikeret til slaget som blev afviklet d. 6. august 1870 i den fransk-preussiske krig og som endte med et fransk nederlag. Slaget stod mellem Frankrig og Preussens ledelse samt de sydtyske lande Baden, Kongeriget Bayern og Württemberg. Krigen medførte blandt andet starten på Den Tredje Republik efter at kejser Napoleon III's tilfangetagelse og efterfølgende overgivelse. For Tysklands vedkommende blev det efter krigen samlet under Preussens ledelse. Yderligere konsekvenser for Frankrig blev tabet af Alsace og Mosel, som blev tysk i 48 lange år.

Museet udstiller sværd, skydevåben, uniformer og hjelme samt alt det en soldat i den franske hær anno 1870 havde brug for i kunsten at overleve. Der er også en hel del skønne malerier og der er i alt 1.300 spændende genstande udstillet, der alle bærer vidnesbyrd om den tragiske fortid.

Ouvrage du Four à Chaux (50.3km)

Ouvrage du Four à Chaux blev bygget mellem 1930-1935 og var en del af de mange fæstninge som udgjorde Maginot-linjen, som var en fransk fæstningslinje, der skulle forsvare området i Alsace op mod den tyske grænse mellem Luxemburg og Rhinen. Som bekendt gik tyskerne rundt om fæstningsforsvaret og over Ardennerbjergene, og dermed opfyldte Maginot-linjen sin forsvarsfunktion.

Da Hitler annekterede Østrig, Sudetenland og Bøhmen, blev Ouvrage du Four à Chaux bemandet og blev også en vigtig del af områdets vækst takket være de meget driftige soldater. Oplev den spændende historie der knytter sig til et af de helt store fæstningsværker op gennem tiderne, Maginot-linjen.

Fæstningen dækker et areal på 26 hektar, med 6 mandskabsblokke, 3 artillerikanoner og 4,5 km underjordiske gange. Anlægget husede ca. 600 mænd.

Fæstningen fungerede som forsvar indtil d. 1. juli 1940, hvor de franske regimenter blev tvunget til at overgive sig efter kampene mellem maj og juni 1940.

Le Moulin de la Blies – Musée des Techniques Faïen (50km)

Find en billig sommerferie til Frankrig hos Risskov Bilferie og tag på en familieferie med bilen sydpå. Besøg det sælsomme museum der fortæller om fremstillingen og udsmykningen af Sarreguemines berømte fajancevarer også kendt som tin-glaseret keramik.

Møllen, som nu huser et museum for forskellige måder at fremstille keramik på, plejede at huse alle de maskiner, der var nødvendige for at lave den keramiske masse. Huset, hvor fabriksdirektøren og hans familie boede i det 19. århundrede, fungerer i dag som en receptionsbygning. I mellemtiden er mange af værkstederne og lagerområderne bagved møllen forsvundet med tiden og naturen har spredt sig og genopstået som en smuk have ​​"Fayenciers" og designet af landskabsarkitekt Philippe Niez. Find familievenlige hoteller hos Risskov Bilferie og start ferien med manér.

Ligne Maginot de Schoenenbourg (60.9km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn tur til Alsace i Frankrig. Find børnevenlige hoteller til turen og nyd rejsen i eget tempo med hele familien. Besøg Schoenenbourg-fortet som var den mest betydningsfulde fæstning, som igen var en del af Maginot-linjen, som beskyttede Alsace. Fortet består af 8 blokke med plads til 650 mænd.

Det er muligt at besøge barrakkerne, køkkenet og kommandocenteret samt se de forskellige kanonpositioner, ammunitionsdepoter og livet på fortet som en del af den berømte Maginot Linje dokumenteres løbende under besøgets forløb. Tag på opdagelse i Alsace, Frankrig på en kør-selv ferie. Find de billige hoteller hos Risskov Bilferie.

Bouxwiller (15km)

Find en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie og kør-selv til Bouxwiller i Frankrig, som også er en af ​​de smukkeste byer i det nordlige Alsace, kendt for sine arkitektoniske og historiske skatte. Byen har beholdt sin charme med sine bindingsværkshuse og smalle gader og omkring slotsparken kan I forsat beundre de bygninger, der engang var en del af Domhuset.

Bouxwiller er en aktiv by der også tiltrækker mange turister, især om sommeren, men det berømte julemarked er bestemt også en oplevelse, og starter i begyndelsen af ​​december. Bouxwiller er også kendt for sin store bakke, Bastberg, hvorfra der er en skøn udsigt over hele området, som i øvrigt også er kendt for sine mange hekser!

Bouxwiller går helt tilbage til romertiden og blev allerede nævnt i et dokument i år 725. Der er en række museer i byen, Pays de Hanau og Musee Judeo-Alsacien, og det er nemt at få hele dage til at gå i den charmerende lille by. Find et billigt weekendophold for hele familien i Alsace med børnevenlige hoteller og masser af spændende oplevelser i området, også dem i børnehøjde.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Notre Dame de Bonne Fontaine

Inklusiv 1 flaske vin

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Velkomstdrink
 • Adgang til swimmingpool

Kun
899,-

Vis kort

Smag på det gode, lokale køkken i Alsace

Læs mere

Hotel Pflug

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Schwarzwald

Oplev Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 5 EUR til Brennerei-Scheibel
 • 1 Bonushæfte + KONUS kort

334,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Det bedste af Tyskland og Frankrig

Læs mere

Hotel Majestic Alsace

Inkl. 4-retters menu og vinsmagning

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 4-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • Adgang til swimmingpool

Kun
999,-

Vis kort

Nyd vinsmagning i Alsace

Læs mere

Hotel Munsch Alsace

Inkl. halvpension og vinsmagning

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

230,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Miniferie mellem vinmarkerne i Alsace

Læs mere