Aktiv ferie i Levico Terme på Bio Hotel Elite

Dansk | DKK

Nature Bio Hotel Elite

Skøn kombination af bjerge, søer, wellness og dejlig mad i Levico Terme

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Familieferie tæt på søen Levico
 • Aktiv ferie med vandre- og cykelture i skøn natur
 • Hotellet ligger i Levico Terme i hjertet af alperne
585.211,-
4~15 dage fra
769,-

Inkl. vinsmagning

Oplev kurbyen Levico Terme

8 dage
Fra 1.739,- / spar op til 2.041,-
SPAR
11 dage
Fra 2.419,- / spar op til 2.546,-
SPAR
15 dage
Fra 3.399,- / spar op til 3.456,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

8 dage inkl.

 • 7 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x madpakke
 • 1 x vinsmagning
 • 1 flaske vin
 • Gratis parkering og internet
Kvalitetstid

Inkl. vinsmagning

Oplev kurbyen Levico Terme

4 dage
Fra 769,- / spar op til 969,-
SPAR
5 dage
Fra 1.019,- / spar op til 1.239,-
SPAR
6 dage
Fra 1.269,- / spar op til 1.499,-
SPAR
7 dage
Fra 1.519,- / spar op til 1.769,-
SPAR
8 dage
Fra 1.769,- / spar op til 3.164,-
SPAR
11 dage
Fra 2.519,- / spar op til 42.794,-
SPAR
15 dage
Fra 3.519,- / spar op til 585.211,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x madpakke
 • 1 x vinsmagning
 • Trentino Guest Card
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Der er lagt op til en afslappende kør-selv ferie på det 3-stjernede superiorhotel, Bio Hotel Elite, som tilbyder alletiders kombination af bjerge, søer, wellness og dejlig mad i den populære norditalienske kurby, Levico Terme.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en skøn beliggenhed i Levico Terme, i kort afstand fra kurbyens charmerende centrum såvel som Levico-søen. Her har I alletiders base, både for familieferie, wellnessophold og aktiv ferie, alt efter hvad I er til. Levico Terme er en af Italiens mest berømte kurbyer, og er både kendt for sine terapeutiske kildevæld og termiske bade, de smukke søer, Levico og Caldonazzo, såvel som den korte afstand til de naturskønne områder i de italienske alper. I har også bare en kort køretur til den smukke hovedby, Trento, som byder på masser af kultur, historie og shopping.

Besøg den lækre private strand ved Levico-søen, hvor opholdet inkluderer rabat på indgangen såvel som leje af liggestole og parasoller - perfekt til en lækker badeferie i de varme måneder. Under opholdet har I også mulighed for, at leje cykler og e-bikes, så I let og bekvemt kommer ud og rundt i den skønne omgivende natur.

Hotellet har en stor have med legeplads, hvor børnene kan hygge sig under opholdet. Der er stor fokus på familie- og børnevenlighed, og der arrangeres derfor løbende en række forskellige underholdningstilbud og aktiviteter for både store og små. Har I brug for en pause fra oplevelserne, kan I slappe af i hotellets massagecenter, hvor overnattende gæster får 10% rabat.

Opholdet inkluderer desuden et ’Valsugana Guest Card’, som tilbyder rabatter og gratis entréer til en række forskellige ting i Valsugana-dalen, som f.eks. guidede ture og adgang til museer og udstillinger.

På Bio Hotel Elite har man et særligt fokus på miljøvenlighed, økologi og anvendelsen af gode, lokale og organiske produkter. Det er en stor del af hotellets identitet, og det kommer både til udtryk ved det dejlige morgenbord, såvel som om aftenen, hvor I kan se frem til udsøgte lokale og regionale retter fra det italienske køkken.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser tilbyder rummelige og komfortable rammer for jeres ophold, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, med mulighed for at tilføje op til to ekstra opredninger på dobbeltværelserne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, air conditioning, safe, telefon, 22" satellit-TV og egen balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Standard dobbeltværelse på 21-22 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, en dobbeltseng eller to twin-senge, air conditioning, safe, telefon og 22" satellit-TV. De fleste af disse værelser har balkon som vender ud mod dalen bag hotellet. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Comfort dobbeltværelse på 24-26 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, air conditioning, safe, telefon og 26" TV. De fleste af disse værelser har balkon, hvoraf nogle vender ud mod Levico-søen. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1125 km fra
Rostock, Tyskland
1250 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
1250 km fra
Puttgarden, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Caldonazzo Sø (8.3km)

Den dejlige sø lidt sydøst for Trento, Lago di Caldonazzo, er dejlig hvis I trænger til at komme ud og bade, da badevandstemperaturen i sommermånederne er over 20°. Udover badning så sker der tit noget på søen, hvad enten det er windsurfing, fiskeri, sejlads, roning eller dykning. Der sker meget både på søen og omkring søen. Bestemt et besøg værd i dejligt vejr.

Montagnaga (16.4km)

Montagnaga er en lille, uberørt nord-italiensk bjerglandsby hele 882 meter over havet. Derfra er lidt under 200 km til Adriaterhavet, og området har mange store og små søer. I Montagnaga bor der i underkanten af 1000 indbyggere, men den gamle, charmerende bjerglandsby kan pryde sig med en spændende historie med mange traditioner. Det er et dejligt sted at køre med flot bjergsceneri. De lokale spisningssteder byder på lokale delikatesser med vin fra regionen. Bliv heller ikke overrasket, hvis I ser mere tysk-østrigsk inspirerede retter som sauerkraut på menuen. Mange restauranter dyrker deres sydtyrolske identitet.

Sant’Orsola (18.4km)

Nogle få kilometer øst fra storbyen Trento finder I de otte åbne gårde, der er en del af Sant’Orsola. Her kan I få indblik i kultiveringen af forskellige bær som jordbær, kirsebær og blåbær. Det er en skønt oplevelse, der fungerer i harmoni med naturens betingelser. Ildsjælene fra de otte flotte gårde i Sant’Orsola tilbyder guidede turer, bærsmagning og andre arrangementer.

Castello del Buonconsiglio (20.2km)

Buonconsiglio slottet har status som det vigtigste slot i hele regionen. Det har en fortid som residens for prinser og biskopper og står i dag som Trento’s helt store vartegn. I dag huser slottet også et museum som hvert år danner ramme om en række succesfulde udstillinger.

Lago Di Serraia (21km)

Lidt nord for Trento i Norditalien ligger den smukke Lago di Serraia. Tag på bilferie i Europa og find en masse familievenlige rejser til Italien hos Risskov Bilferie.  Søen Lago di Serraia byder på friskt og rent vand til de mange badegæster hvert år. Her er også masser af muligheder for vandsport og afslappende fornøjelser langs vandkanten med snuden vendt mod solen. Serraia-søen er også populær om vinteren, hvor man kan skøjte. Det er også en familievenlig destination med charmerende byer langs bredden med skønne restauranter. Find en billig sommerferie for hele familie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelsesrig familieferie i Italien.

Trento (24.9km)

Storbyen Trento er hovedstaden i den autonome provins Trento, der ligger i regionen Trentino-Alto. Her kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser. Byen huser omkring 100.000 indbyggere og bugner af et rigt udvalg af museer med historiske monumenter, især i den gamle bydel. Det er også spændene at gå opdagelse på det nationalhistoriske museum, ”Museo Tridentino di Scienze Naturali”. Her kan I tage børnene med på lærerige oplevelser. Særligt i den gamle bydel finder i et eldorado af charmerende serveringssteder placeret i smalle gader og på byens små pladser og torve.

The MUSE (26.1km)

Dette fantastiske science-museum blev til i 2013, da selvstyret i Trentino bad den berømte arkitekt Renzo Piano (bl.a. arkitekten bag Centre Georges Pompidou i Paris) om hjælp til, at omdanne et ubrugt industriområde på ca. 19.000m² til – ikke blot et museum, men et sted som skulle reflektere på forholdet mellem mennesket og naturen. Således blev denne smukke bygning til og museet fik meget hurtigt stor success – faktisk så stor at museet, som det eneste i Italien, høstede hæderlig omtale ved ”Museum of the Year Awards” 2015.

Dolomitterne og Lagorai som cykeldestination (32.7km)

Har I lyst til at kombinere en bilferie med en cykelferie uden for de store hovedveje, har I fået øje på det rette sted. Områder omkring Dolomitterne og Lagorai har hele 1100 kilometer med cykelstier i langs bjergene og omfatter dalene Fiemme, Fassa, Primiero, Valsugana, Piné Plateau og Cembra.

Segonzano (28.5km)

Segonzano er en lille by med ca. 1500 indbyggere, der ligger 25 km. fra Trento i en højde af 430 til 1542 meter. Området strækker sig over de omfattende bakker Dosso di Segonzano og Ceramont. Der er 15 fraktioner på skråningerne og bakkerne, som I kan finde i temmelig forskellige miljøer.

Vinmarker og bjerge præger den nederste del af byen, derfor er det heller ikke underligt, at borgerne her lever af landbrug, hovedsagelig i vinindustrien.

I Segonzano er det værd at opleve naturens mirakel kaldet pyramiden. Den er med elegante søjler og med en højde på 20 meter, hvis spids delvist krones af en stor sten. Segonzano har oplevelser for alle, der elsker at opholde sig udendørs, denne stårslåede natur ville nemlig være ærgerlig at gå glip af.

Valle dei Laghi (35.9km)

I det smukke dalområde, umiddelbart bag det umiskendelige alpebjerg, Monte Bondone, finder I et pragtfuldt landskab hvor romantiske slotte, charmerende landsbyer og idylliske søer synes strøet med løs hånd. Det er her Vino Santo Passito-vinen bliver produceret, såvel som forskellige typer af Grappa samt en lang række af andre produkter.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel San Pietro

Flotte omgivelser ved Gardasøen

Gardasøen

Feriedage i Italien

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin
 • Adgang til wellness

114,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse (DB)
 • Barn 0~1.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Garda Hotel Forte Charme

Inkl. halvpension

Gardasøen

Charmerende Torbole

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 2 flaske mineralvand
 • 3 x 4-retters menu el. buffet
 • 1 flaske mousserende vin på værelset
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)

241,-
Kun
1.649,-

Vis kort

Fantastisk udsigt over Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk Plus Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel alle Piramidi

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Sydtyrol

Oplev Trentino

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

406,-
Kun
1.499,-

Vis kort

Ferie mellem Trento og Cavalese

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat