Tag på miniferie til Hotel Brander Hof

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Brander Hof

Tag på ferie i naturskønne omgivelser nær bjergkæden Erzgebirge.

Hyggeligt hotel i naturskønne Sachsen
Dejlig atmosfære med bar og Biergarten
Naturoplevelser og spændende byer
 • 650 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 625 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 470 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Mulighed for cykelleje

Hotellet

Hotel Brander Hof ligger i hjertet af den naturskønne tyske delstat Sachsen, og tilbyder et ideelt udgangspunkt for at opleve store dele af regionens smukke landskaber, byer og spændende attraktioner. Den varme og afslappede atmosfære på hotellet danner rammen om et oplevelsesspækket ophold omgivet af den smukke saksiske natur.

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant har en bred spændvidde og tilbyder traditionelle og rustikke retter samt spændende buffeter. Nyd en kold øl, en kop kaffe eller en cocktail i hotellets hyggelige biergarten, hvor der også tændes op for grillen om sommeren.  

Hotelbaren ”Havana” indbyder til en dejlig afrunding på en oplevelsesrig dag med musik, cocktails og snacks i en afslappet atmosfære.  

Fra hotellet er der mulighed for, med bus, at komme ud og opleve store dele af Sachsen såsom Annaberg-Buchholz og det smukke område ”Sächsische Schweiz”. 

Skulle I have lyst til lidt selvforkælelse ligger Wellness Studio ”Frische Brise” bare 120 meter fra hotellet, og her finder I alt lige fra sauna og spa til massage- og skønhedsbehandlinger.  

Der er elevator på hotellet samt adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 37 komfortable dobbelt- og enkeltværelser som alle er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dobbeltværelse med to separate enkeltsenge.  Det er muligt at medbringe kæledyr efter anmodning. 

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer gratis drikkevarer, kan I vælge imellem husets rød-og hvidvin, øl, alkoholdfrie drikke og kaffe i tidsrummet 11:00-21:00. I kan desuden smage husets egen snaps i tidsrummet 19:00-20:00.

Frokost serveres kl. 12:00-13:00 og aftensmad kl. 19:00-20:30.

Vis flere

Værd at se

 • Erzengler badesø (3.8 km)

  Tag på sommerferie i Tyskland og besøg Natur- und Waldbad Erzengler (Erzengler badesø), som siden 1931 har fungeret som badesø. Det ligger naturskønt omgivet af skov, så der er gode muligheder for at finde en skyggeplads om sommeren. Ved søbreden er opsat en 74 meter lang vandrutsjebane, som er søens hovedattraktion, samt en vippe (1 meter) og stedet er velegnet til børnefamilier. Det er muligt at leje både og sejle en tur på søen. Der er adgang til søen mod gebyr (vejl. pris: 2,50 EUR). Natur- und Waldbad Erzengler er perfekt til en familieferie og badeferie og er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie. 

  Erzengler badesø
  Erzengler badesø, et sted hvor indre glæde og total afslapning går op i en højere enhed.
 • Oederan (15.5 km)

  Byen Oederan ligger i en dal og byder b.la. på en charmerende gammel bydel, smukt beliggende på en bakke i dalen. Her kan man gå rundt i timevis og opdage fortidens små spor på de gamle gader og bindingsværkshuse. Derudover bør man gå en tur ind forbi Museum Oederan, som er ét af Tysklands fremmeste væverimuseer. Her kan man selv få lov til at prøve at væve som man gjorde det tilbage i en svunden tid.

  Oederan
  Kør selv på ferie til den charmerende by Oederan
 • Frauenstein (19.7 km)

  Frauenstein ligger i et skønt område i Ore-bjergene i Mittelsachsen, sydvest for Dresden. Byen er kendt for sin vinproduktion og byder på mange vin-relaterede oplevelser og aktiviter, såsom guidede ture rundt på en vingård, vinsmagning og historie. Nordvest for Frauensteins centrum står den imponerende slotsruin Burg Frauenstein fra 1200-tallet. Borgen blev oprindeligt bygget med det formål at forsvare områdets handelsruter og sølvmineindustri. Gennem tidens løb har både angreb, brande og egentlige belejringer sat sine spor på bygningen. Dele af borgen er blevet restaureret i hhv. 1968, 1990 og 1992 og siden 2007 har offentligheden haft mulighed komme ind og kigge.

  Frauenstein
  Er du til vin? så gå ikke glip af Frauenstein.
 • Augustusburg (25.6 km)

  Find en billig sommerferie sydpå og tag på opdagelse i Tyskland som egner sig rigtig godt til en kør-selv ferie. Tag på en fantastisk rejse tilbage til det 18. århundrede med et besøg på Augustusburg, som blandt andet er kendt for sit imponerende jagtslot med de tilhørende omfattende, smukke haver. Slottet er en af Tysklands første rokokobygninger og for Kölns kurfyrste og ærkebiskop, Clemens August, var det favoritresidensen. Slottet med sine haver blev optaget på UNESCO’s liste over Verdens kulturarv i 1984 og er bestemt værd at besøge på en lang weekend eller familieferie det centrale Tyskland. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

  Augustusburg
  Det imponerende Augustusburg fungerede som jagtslot i det 18. århundrede.
 • Golfclub Dresden Elbflorenz e.V. (42.0 km)

  Er golftasken kommet med på turen, så ville et glimerende sted at få den luftet være Elbflorenz Golfklub, som ligger 10 km syd for Dresdens centrum. Banen har 18 huller og ligger i et naturskønt område, med et let bakket landskab med naturlige forhindringer og tætte baner, især omkring hullerne 12-15, som løber gennem Poisenwald, Poisenskoven, som engang tilhørte en tysk konge. Banen kan give udfordringer til selv den øvede spiller, og efter en tur rundt, kan der slappes lidt af i det tilstødende klubhus.

  Golfclub Dresden Elbflorenz e.V.
  Prøv Elbflorenzs udfordrende 18-hullers bane
 • Zwinger (55.8 km)

  Som ca. 80% af Dresden blev også Zwinger ødelagt under de allieredes bombardement mellem den 13. – 15. februar 1945. Men slottet blev opbygget igen i slutningen af 1950´erne. Zwinger er nok Tysklands mest berømte barokbygninger, fyldt med smukke malerier, der blandt andet kan nydes i Zwinger-museet. Malerierne blev under krigen gemt i Sovjetunionen og siden leveret tilbage til byen. En af de absolutte hovedattraktioner er museet Gemäldegalerie Alte Meister, hvor der hænger værker af Rafael, Giorgione og Titian. Besøg også Våbenkammeret, der har en imponerende samling af gamle våben og kamprustninge. Zwinger huser også en meget berømt procelænsudstilling og her er det specielt den kinesiske og japansks samling, der er af en betydelig karat.

  Zwinger
  Zwinger-paladset har en række spændende museer
 • Frauenkirche (56.0 km)

  Den smukke kirke blev desværre ødelagt i 1945 som følge af et af de absolut mest voldsomme luftbombardementer under 2. Verdenskrig og udbrændte i den efterfølgende ildstorm. Frauenkirche genopstod dog igen i 2005 efter en længere istandsættelse, påbegyndt i 1994. Ifølge historien skulle der have stået en kirke på samme sted siden år 1000, men den originale Frauenkirche stammer derimod fra det 18. århundrede og stod færdig og klar til brug i 1743. Kirken var tegnet af arkitekten George Bähr, der desværre aldrig nåede at se kirken fuldført, da han døde i 1738. Kirkens enorme store kuppel blev et kendemærke for byen og har oplevet lidt af hvert, blandt andet blev kuplen bombarderet af den preussiske hær i 1760, uden at tage skade, og siden var kirken også centrum for Maj-oprøret i 1849.

  Frauenkirche
  Frauenkirche åbnede dørene i 2005
 • Dresden (55.0 km)

  Den tyske storby Dresden er også hovedstad i delstaten Sachsen og ligger placeret i Elbens floddal mellem Berlin og Prag. Dresden er også kendt som ´Elbflorenz´eller Elbens Firenze, takket være byens udformning og omgivelser med vindyrkning på Elbens skråninger. Byen har haft virke som residens for Sachsens konger og kurfyrster, og udviklede sig især under ´August den Stærke´, som en vigtig kulturby med berømte bygningsværker som Frauenkirche, Schloss Pillnitz og Zwinger, der alle blev bygget i August´ regeringstid mellem 1694-1733. Efter 2. Verdenskrig endte Dresden op i DDR, men byen er kommet stærkt igen efter murens fald og den tyske genforeningen. En del chipproducenter har slået sig ned i området og ligeledes er der flere forskningsinstitutioner og universiteter i byen. Dresden er derfor også blevet kaldt for Sachsens Silicon Valley. Der er flere spændende kunstsamlinger og især Dresden SKD er berømt for sin samling af kunst og Gemäldegalerie Alte Meister er klart et besøg værd, hvis guldsmedekunst har interesse. På Zwinger-slottet er der også en interessant udstilling af matematiske instrumenter fra barokken og oplysningstiden, besøg ´Mathematisch-Physikalischer Salon´. Den gamle bydel i Dresden er charmerende og livlig, med en summen af mennesker og aktiviteter. Altmarkt-Galerie shopping arcade er et godt sted at starte shoppingturen i den indre by, der også har sin andel af fortorvscaféer og restauranter. Hver fredag holdes der i øvrigt marked i Lingner-Allee.

  Dresden
  Udsigt over Dresden fra Elben
 • De tre Slotte ved Elben (63.0 km)

  Blot 3 km. øst for centrum af Dresden finder I de tre fantastiske slotte ved Elben. Schloss Albrechtsberg, Lingnerschloss og Schloss Eckberg er kendt som de tre slotte ved Elben og de er et fantastisk besøg samtidig med at I kan slentre langs floden. Går I over på den anden side af floden kan I nyde slottene på bedste vis. Alle tre blev de bygget i årene mellem 1850 og 1861 og ligger i fine parkanlæg i engelsk stil.

  De tre Slotte ved Elben
  Schloss Albrechtsberg, Lingnerschloss og Schloss Eckberg er kendt som de tre slotte ved Elben.
 • Erzgebirge (78.6 km)

  Hold billig sommerferie i Europa og tag på opdagelse i bjergkæden Erzgebirge, som danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet. Bjergområdet har fået navnet Erzgebirge fra ordet "Erz", som betyder "malm", fordi bjerggrunden er rig på forskellige metalholdige mineraler. Lige siden middelalderen har disse mineraler gjort området til et af Europas vigtigste indenfor bjergværksdrift. Erzgebirge er også kendt for den stolte tradition indenfor træskærerarbejde og træsnitteri, særligt i forbindelse med julerelaterede figurer. Räuchermänn, nødeknækkere og pyramider er kendte produkter, som sælges for store beløb i hele verden. I byen Seiffen, lige nord for den tjekkiske grænse, er der flere museer herom. Bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag på en kør selv ferie.

  Erzgebirge
  tag på opdagelse i bjergkæden Erzgebirge, som danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet.
Vis flere

Kort

Hotel Brander Hof
Markt 4, 09618 Brand-Erbisdorf

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~11 år i ekstra opredning 50% rabat