Kør-selv ferie til i Nordtyskland til Hotel Carstens

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Carstens

Gæstfrihed og spændende oplevelser i Nordtyskland

Hyggeligt hotel i charmerende nordtysk landsby
Feriehygge i hjemlig atmosfære
Oplev Kiel og Plön
 • 100 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 110 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 200 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Introduktion

Hotel Carsten har en ideel placering kun 90 km syd for den danske grænse og i hjertet af Slesvig-Holsten. Oplevelser er der masser af omkring Bordesholm, hvor hotellet ligger. Oplev Vadehavet, Østersøkysten, Hansestæderne, Neumünster eller tag på tur på de mange vandrestier og cykelruter. Glæd jer til at bo i rolige omgivelser og til gode tyske måltider på Hotel Carstens.

Hotellet tilbyder

Hotel Carstens ligger i den lille hyggelige landsby, Bordesholm. Her er der fred og ro og plads til at slappe af og nyde hinandens selskab. Hotellets personale er imødekommende, og gør altid deres bedste for, at I får et dejligt ophold på hotellet. Fra mandag til fredag serveres en righoldig morgenmadsbuffet i hotellets hovedhus fra kl. 06:15-10.00. Lørdag og søndag serveres morgenmaden fra kl. 07.00. Hotellet serverer righoldige tyske aftensmåltider i deres restaurant. Hotellet har desuden en hyggelig grøn have, hvor der kan grilles eller slappes af. Hotellet har desuden egen keglebane, som I kan benytte jer af.

Værelser

Hotellet har 40 værelser, hvoraf flere ligger i hotellets hyggelige gæstehus ved siden af hotellet. Alle værelser har eget bad/WC, telefon og fjernsyn. Mod et lille gebyr kan I benytte jer af adgang til trådløst internet både i hotellet og i gæstehuset.

Værd at se

 • Neumünster (12.3 km)

  Tag en tur til byen Neumünster, hvis historie som klosterby på Hærvejsruten går tilbage til 1130, og meget af den gamle charme er genskabt efter krigen, på klosterøen, langs floden Schwale og på byens torv med de smukke borgerhuse, der også huser caféer, ølstuer og butikker i stribevis. I Neumünster kan I besøge badelandet, Das Bad am Stadtwald eller tage i Tierpark, som er en zoologisk have. Byen har også en dejlig strandpromenade ved Einfelder See.

  Neumünster
  Tag forbi byens torv med de smukke borgerhuse, der også huser caféer, ølstuer og butikker i stribevis.
 • Kiel (21.5 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og besøg Kiel i Nordtyskland, ikke langt fra den danske grænse. Kiel egner sig glimrende til en billig familieferie og har samtidig meget at byde på. Find familievenlige rejser til området, og kør-selv afsted på ferie i eget tempo. Kiel har meget at byde på selv om den ikke virker stor, men det er en universitetsby, flådebase og samtidig en vigtig havneby. Tysklands største færgehavn ligger i Kiel og her forenes maritim livsfølelse og byliv, kultur og historie. Byen er en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen. Byens stolthed er Kielerfjorden. Her finder I strande, hvor årets højdepunkt finder sted - "Kielerugen", den verdenskendte regatta og folkefest. I kan besøge den gamle bydel, hvor I finder Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Resten af fjordarmen danner en halvcirkel rundt om den gamle bydel. Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. Find en sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv sydpå og oplev Kiel og Østersøen.

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
 • Botanischer Garten Kiel (24.8 km)

  Kiel i Nordtyskland er bestemt ikke en by der skal undervurderes.Fyldt med historie, en spændende havn og egner sig glimerende til en kør-selv ferie i det nordtyske. Tag på en familieferie til området og find et billigt og børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. Kiels store smukke botaniske have omgiver Christian Albrechts Universitet. Haven rummer hele syv væksthuse, med alverdens spændende og eksotiske planter, inddelt i klimatiske temaer. I visse perioder i løbet af året, kan man også være heldig at se sommerfugle. Find billige miniferier og børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie sammen i den spændende nordtyske by Kiel.

  Botanischer Garten Kiel
  Gå en dejlig tur i den botaniske have i Kiel.
 • Tiergehege Tannenberg (26.0 km)

  Tiergehege Tannenberg er et dejligt naturområde på omkring 40 hektar beliggende ved Østersøkanalen nord for Kiel. Det smukke område præges af store skove og enge og små idylliske vandløb og damme og huser et skønt vildt dyreliv med mange forskellige arter, såsom okser fra det skotske højland, vildsvin, væddere, rådyr og dådyr. De ufarlige dyr færdes frit i området, mens de farlige befinder sig på store indhegnede arealer.

  Tiergehege Tannenberg
  Området er perfekt til en skøn vandretur i det fri.
 • Outlet centret McArthurGlen Neumünster (32.4 km)

  Tag en shoppe dag til outlet centret McArthurGlen i Neumünster, hvor I kan shoppe jeres favorit designer-varemærker nedsat med 30-70 % rabat hele året rundt. Her finder I et stort udvalg af tøj, tilbehør og fodtøj, elegante ting til hjemmet og smart sportstøj. Udforsk fantastiske mærker og masser af nye trends.

  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
 • Plön (31.7 km)

  Når I kommer til Plön, er det første I får øje på det smukke slot: grandiost og snehvidt troner den smukke bygning over byen. Renæssanceslottet blev bygget tilbage i 1600-tallet og var indtil 1761 stamsæde for hertugerne af Plön. I 1800-tallet var slottet desuden sommerresidens for Kronprins Frederik den senere Frederik d. 8.

  Plön
  Plön slot
 • U-Boot U 995 (40.2 km)

  U-Boot U 995 er den eneste tyske u-båd, fra 2. Verdenskrig, man stadig har mulighed for at komme ind i og se. Her får I et helt unikt indblik i besætningens liv ombord. U-båden, der var aktiv under 2. Verdenskrig, blev lavet til museum i 1972, og har siden budt mere end 12,5 millioner besøgende velkommen. Kom forbi og oplev hele historien, og se også Laboe Naval Memorial, som ligger i kort afstand af u-båden.

  U-Boot U 995
  Den eneste tyske u-båd, fra 2. Verdenskrig, man stadig har mulighed for at komme ind i og se.
Vis flere

Kort

Hotel Carstens
Holstenstraße 23 24582 Bordesholm

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "Vi er lige kommet hjem fra et ophold på Hotel Carstens i Bordesholm. Vi var meget tilfredse med alt. Køkkenet er i top og værelserne pæne og rene. Personalet er meget opmærksomt og behjælpeligt. Et sted man gerne vender tilbage til.
  "Steen og Barbara Bech Nielsen"

  Vi siger tak for jeres forslag med hotel Carstens.
  Det er noget af det bedste vi har været ude for på vores små ture til Tyskland, alle
  vores gæster var glade og imponeret.
  Maden var god, servicen i top og gode værelser.
  Vi var meget imponeret af deres borddækning og pynt til min fødselsdag, som vi holdt i et lille lokalet for os selv.
  Dette hotel kan varmt anbefalet til andre.
  "Hans Karlø"

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 16% rabat