Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Fjordgården

Rolige omgivelser, med udsigt til fjorden og 2 min. fra Ringkøbing

 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

På Hotel Fjordgården får I ren afslapning kombineret med Vesterhavets rå natur og købstadens charmerende, brostensbelagte gader, kulturelle oplevelser og gode shopping muligheder. Hotellet ligger naturskønt ved Ringkøbing Fjord, og på hotellet kan I forkæle jer selv med spabehandlinger i Fjordens Wellness og frit benytte poolområdet med jacuzzi og sauna. Afrund en dejlig dag i hotellets indbydende restaurant, hvor der serveres veltilberedte retter lavet fra bunden med friske råvarer. Hotellet er i 2018 blandt Danmarks 25 bedste hoteller ifølge verdens største rejsesite, TripAdvisor.

Hotellet tilbyder 

Hotel Fjordgården danner rammen om gode oplevelser og forkælelse med en beliggenhed i den unikke vestjyske natur ved Ringkøbing Fjord. Fra Hotel Fjordgården er der udsigt til Ringkøbing Fjord. Læn jer tilbage og nyd ferien, stå op til en indbydende morgenbuffet og nyd en kop kaffe med dagens avis. 

Hvis I har lyst til at slappe af efter en indholdsrig dag, kan I frit benytte jer af hotellets poolområde med indendørs swimmingpool, jacuzzi og sauna. Der er også mulighed for at bestille tid på Fjordens Wellness og forkæle jer selv med en ansigtspleje eller en afslappende spabehandling mod et gebyr. 

Afslut dagen i Brasseriet, hvor I kan sætte jer godt til rette og nyde en veltilberedt middag fra hotellets menukort, lavet fra bunden af årstidens friske råvarer. Personalet hjælper gerne med at vælge den helt rette vin - og det rette glas - til middagen. Det er nemlig ikke uden betydning, hvilket glas, man serverer vinen i. Hotellet har investeret i vinglas fra det legendariske østrigske firma Riedel, der igennem 270 år har specialiseret sig i fremstilling af vinglas, som er tilpasset hver enkelt druetypes særlige karaktertræk, og hjælper vinen til at præsentere sig i sin helhed. Her venter med andre ord en madoplevelse, der forkæler både øjne og smagsløg.

Foruden god mad og vin kan I også nyde en kold øl fra det lokale bryghus, Mylius Erichsen Bryghus i Ringkøbing, eller et glas whiskey fra Stauning Whisky, der har vundet flere internationale priser.

Værelser 

På Hotel Fjordgården er der 98 velindrettede dobbeltværelser, som alle er røgfrie. Værelserne fremstår lyse og hyggelige og råder over bad, TV, telefon, trådløst internet, god skrivebordsplads samt kaffe og te faciliteter.

Læs mere her

Bemærk at

Børn i alderen 0-4 år har kun morgenmad inkluderet i prisen og kan tilkøbe aftensmad fra børnemenuen. Dette afregnes direkte til hotellet.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Adventure Park Ringkøbing (2.3 km)

  Adventure Park Ringkøbing er sikre rammer for en sjov dag! Indenfor er der indendørs legeland, skydesimulator og racersimulator. Udenfor er der Bumperballs, Adventure Golf, Fodbold Pool og meget mere! Der skal nok være noget, der kan få gang i hele familien!

  Adventure Park Ringkøbing
  Adventure Park Ringkøbing
 • Houvig Fæstning (82.3 km)

  Tag på ferie i bil og kør til Houvig Fæstning, 3,8 km nord for Søndervig, som er et af de vigtigste tyske fæstningsanlæg i Danmark fra 2. verdenskrig. Det består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere. For de historie- og krigsinteresserede er en billig miniferie i Vestjylland ikke til at komme udenom.

  Houvig Fæstning
  Se Houvig Fæstning, som består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg fra 2. Verdenskrig.
 • Lyngvig Fyr (17.5 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find børnevenlige hoteller eller kroophold hos Risskov Bilferie så turen kan blive noget specielt. Kom afsted i eget tempo og nyd de mange smukke seværdigheder som Danmark kan diske op med. Fra Lyngvig Fyr kan I opleve en fantastisk udsigt over den smukke Ringkøbing Fjord på den ene side og det barske Vesterhav på den anden, når I har besteget de 228 trin. Her til er der også lejlighed for at gå en tur i klitterne og nyde naturen. Find et billigt weekendophold eller en sommerferie med masser af aktiviteter hos Risskov Bilferie og kom afsted til de mange oplevelser som ligger og venter.

  Lyngvig Fyr
  Besøg det gamle Lyngvig Fyr.
 • Jyllands Park Zoo (43.4 km)

  Jyllands Park Zoo er en zoologisk have i Videbæk i Vestjylland. Parken indeholder over 500 dyr, og har desuden en række forlystelser som karrusel og rutsjebane. Jyllands Park Zoo er ideel at besøge, hvis I har de yngste med på miniferie.

  Jyllands Park Zoo
  Familieudflugt til Jyllands Park Zoo
 • Ringkøbing Museum (1.7 km)

  Ringkøbing Museum, hvor I kan lære noget om købsstadens spændende historie. I kan f.eks. se en udstilling om Ringkøbing i guldalderen eller hvad med at lære mere om de tyske bunkere ved Vestkysten. Ringkøbing Museum hører desuden sammen med 13 andre museer i området, så der er rig mulighed for at lære noget nyt om områdets historie.

  Ringkøbing Museum
  Ringkøbing Museum, hvor I kan lære noget om købsstadens spændende historie
 • Hvide Sande (22.0 km)

  Med en fin beliggenhed mellem hav og fjord ligger den lille by Hvide Sande - et oplagt mål for en familieferie eller badeferie i Vestjylland. Fiskeri er hovederhvervet i byen, der har Danmarks yngste fiskerihavn. På havnen kan I følge fiskernes daglige gang og der er altid liv, f.eks. tidligt om morgenen, når kutterne læsser fangsten af ved auktionshallen. Hvide Sande kan også tilbyde en dejlig, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyde en sommerdag.

  Hvide Sande
  Miniferie i Hvide Sande: nyd en dejlig, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyde en sommerdag.
 • Danmarks flymuseum (15.9 km)

  I Dansk Veteranflysamling findes danske og udenlandske fly fra 1911 til 1990. Samlingen består bl.a. af Spitfire, Meteor, Starfighter samt 11 danskbyggede KZ-fly. 8 af samlingens fly findes kun i det ene eksemplar i verden.

  Danmarks flymuseum
  Besøg Dansk Veteranflysamling med danske og udenlandske fly fra 1911 til 1990 som inkludere 11 danskbyggede KZ-fly.
Vis flere

Kort

Hotel Fjordgården
Vester Kær 28 6950 Ringkøbing

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 0% rabat