Hold miniferie i Danmark på Hotel Frederikshavn

Dansk | DKK

Hotel Frederikshavn

Miniferie i Nordjylland med smukke strande og udflugter til Skagen

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.3 / 5

Highlights

 • Skøn beliggenhed ved havnen i Frederikshavn
 • Ferieminder med solnedgang ved Kattegat
 • Oplevelser i massevis i Nordjylland
697,-
3~4 dage fra
999,-

2-retters menu inkl. 1 glas vin/øl

Oplev Frederikshavn

3 dage
Fra 999,- / spar op til 461,-
SPAR
4 dage
Fra 1.469,- / spar op til 438,-
SPAR
* Pris pr. person i budget dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu hos Bones
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 1 x 1 glas øl, vin el. vand
 • 1 gl. vin, øl el. softdrink til maden
Risskov Pakken

Spis middag på Bones Frederikshavn

Tilbud til Frederikshavn

3 dage
Fra 1.299,- / spar op til 538,-
SPAR
4 dage
Fra 1.919,- / spar op til 697,-
SPAR
* Pris pr. person i budget dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu hos Bones
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 1 x 1 glas øl, vin el. vand
 • 1 glas vin, øl eller softdrink til maden
Risskov Pakken

Hotel Frederikshavn er det oplagte rejsemål, hvis I vil bo centralt og tæt på alt!

Hotel Frederikshavn, byens maritime hotel er beliggende midt i byen – kun 5 minutters gang fra havnen – kun 2 minutters gang til centrum og gågaden – og kun 10 minutters gang til Læsøfærgen og færgeterminalen for Stena Line og DFDS og ikke mindst lige op af Banegårdspladsen og E45.

Overnatter du i Frederikshavn, er du tæt på en meget stor del af Vendsyssel indenfor en radius af 50 km. Hotel Frederikshavn ligger næsten på toppen af Danmark og lige midt i ”Lysets land”For dig betyder det, at du/I er tæt på Skagen, Læsø, Hirtshals, Brønderslev, Sæby, Aalborg eller Hjørring indenfor ca. 40-45 minutter. De skønne omgivelser i og omkring Frederikshavn spænder lige fra et meget aktivt havnemiljø til Bangsboparkens og Palmestrandens stille og rolige atmosfære, hvor der er rig mulighed for fordybelse.

Opholdet inkluderer:

 • Ved ankomst til hotellet serveres der eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage.
 • 1 valgfri drink fra baren. I vælger mellem friske drinks fra Nohrlund og specialøl fra Frederikshavn Bryghus. Dem kan vi stærkt anbefale.
 • 1 x middag på Restaurant Bones. Valgfri hovedret, fri salatbar, fri softicebar, 1 glas vin eller 50 cl. sodavand/øl.
 • 2 x Frederikshavns bedste morgenbuffet står klar til jer, når I står op. Vi har et bredt udvalg af blandt mange hjemmelavede produkter.
 • 2 x overnatning.

Værelser

Hotellet tilbyder gratis parkering, så der er aldrig problemer med at parkere den firhjulede under opholdet. I bliver indkvarteret på budget værelser, som alle er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord, stol, kabel-tv og gratis wi-fi. Opgradering tilbydes.


Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Enkeltværelse på 11 m² med kvalitets boxmadas med lækker dyne og pude. Værelset har eget bad og toilet med bruser oghårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms TV med kabel TV, et skrivebord med lampe og gratis WiFi.

Budget dobbeltværelse

1 / 2
Budget dobbeltværelse på 13 m² med kvalitets boxmadas med lækker dyne og pude. Værelset har eget bad og toilet med bruser oghårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms TV med kabel TV, et skrivebord med lampe og gratis WiFi. Mulighed for 1 ekstra person i sovesofa/køjeseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 3
Standard dobbeltværelse på 16 m² med kvalitets boxmadas med lækker dyne og pude. Værelset har eget bad og toilet med bruser oghårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms TV med kabel TV, et skrivebord med lampe, stol og gratis WiFi. Mulighed for 1 ekstra person i sovesofa/køjeseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse

1 / 3
Superior dobbeltværelser er ca. 20 m² store og individuelt indrettet. Værelserne har eget bad og toilet med bruser oghårtørrer. Værelserne er udstyret med fladskærms TV med kabel TV, et skrivebord med lampe, stol, telefon og gratis WiFi. Derudover har værelserne et siddeområde med sofa, og nogle har sofabord. Mulighed for 1 ekstra person i sovesofa/køjeseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Frederikshavn (1.4km)

Tag på bilferie i Danmark og find en billig sommerferie eller vinterferie på toppen af Danmark med Risskov Bilferie. Øverst oppe ligger Frederikshavn ud mod Kattegat. Frederikshavn er en handelsby, der hvert år modtager over 5 millioner besøgende, og det kan ikke undre, da der er meget at opleve. Byen har en hyggelig atmosfære omringet af skøn natur og de herlige friske pust fra havet.

Prøv at tage en tur op i Krudttårnet eller besøg Fiskeklyngen, som er den ældste bydel i Frederikshavn, der stammer helt tilbage fra 1568. Historiske oplevelser venter på Bangsbo Fort og Bunkermuseet, som ligger i den sydlige del af Frederikshavn. Fra fortet er der en storslået udsigt over Frederikshavn og Kattegat, og på gode dage er det muligt at se helt op til Skagen. Bunkermuseet er en del af 20 bunkere, som ikke længere bliver brugt af søværnet. Sommeren kan I tilbringe på Palmestranden og året rundt afvikles flere forskellige events i byen. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse med hele familien til det nordligste Danmark.

Palmestranden (3.6km)

Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og tag på kør-selv oplevelse til Nordjylland med hele familien. Husk badetøjet, fordi om sommeren er Palmestranden ved Ålbæk Bugt det helt rigtige sted at opholde sig. Den omkring 500 meter lange badestrand er smukt dekoreret med palmer, som giver strandgæsterne en ægte sydlandsk fornemmelse. Udover det dejligt kølige saltvand er der både beachvolley og strandfodbold samt mulighed for at spille petanque. Find børnevenlige hoteller i Nordjylland hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i det jyske med alle familiemedlemmerne og Fido.

Bangsbo (4km)

Danmarks billigste priser på weekendophold findes hos Risskov Bilferie. Med kør-selv ferie i Danmark åbner der sig en masse muligheder for at komme til at kende Danmark bedre, og spækket med oplevelser. En af dem er Oplev Bangsbo i det sydlige Frederikshavn, hvor der venter oplevelser til folk i alle aldre. Bangsbo er en fredelig oase fuld af natur og kultur. Der er historie fra 2. Verdenskrig, en imponerende og smuk botanisk have, en dyrehave, hvor I kan se vilde hjorte og egern samt meget andet. Se f.eks. samlingen af køretøjer fra 2. Verdenskrig ved Bangsbo Museum. Der er idylliske danske kroophold tæt på, så kig forbi hos Risskov Bilferie og se hvilke kør-selv muligheder der er.

Bangsbo Fort Bunkermuseum (4.7km)

Find et last minute hotel tæt på Bangsbo og oplev Bangsbo Fort Bunker Museum i Nordjylland på et weekendophold tilbud. Risskov Bilferie har gode tilbud, og et besøg ved det spændende befæstningsanlæg bygget ved den tyske besættelsesmagt under 2. Verdenskrig, er en af de små hemmeligheder der gemmer sig ikke langt fra Bangsbo by. 

Bangsbo Fort Bunker blev senere udbygget af det danske søværn og bunkeren blev under Den Kolde Krig. I alt omfatter området hele 80 betonanlæg, hvoraf de 10 er kommet til efter 2. Verdenskrig. Find Danmarks billigste priser på weekendophold og kør-selv Danmark rundt fra oplevelse til oplevelse.

Hirsholmene (3.7km)

Hold en billig miniferie og besøg Danmarks nordligst beliggende øer Hirsholmene. Den smukke lille øgruppe ligger i Kattegat ud for Frederikshavn og omfatter øerne Hirsholm, Græsholm, Kølpen, Deget og Tyvholm. Stenrevsøerne, som har været fredet siden 1938, huser et fantastisk rigt natur- og dyreliv og er altså et ægte naturreservat i Kattegat. I kan komme til Hirsholmene med båden Seadog fra havnen i Frederikshavn, fra Østerby Havn på Læsø eller fra Vestersø. Turene er støttet af Naturstyrelsen.

Ørnereservatet (27.1km)

Find en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og oplev naturen og den beboere med Risskov Bilferie. Besøg den fantastiske Eagle World; Ørnenes Nationalpark i Bindslev. Her får I en oplevelse for livet i selskab med ca. 100 ørne og falke. Reservatet blev etableret i 1980 af den, nu afdøde, polske forfatter og naturfotograf, Frank Wenzel, som brugte mere end 55 år af sit liv på at studere og fotografere rovfugle. Find en miniferie eller et billigt weekendophold og oplev de smukke rovfugle i deres eget habitat.

Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit. (31.7km)

Milen er ca. 1000 meter på hver led, indeholder 3,5 millioner m3 sand, er op til 40 meter høj og dækker et areal på ca. 2 kvadratkilometer - og så vandrer klitten 15 meter årligt mod nord-øst.

Nyd en gåtur til toppen af milen, hvor en rigtig smuk udsigt venter.

Skagen (41.3km)

I Skagen, hvor to have mødes, er der oplevelser for alle hele året rundt. I Skagen finder I nogle af Danmarks skønneste og mest hvide sandstrande, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2 x 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

Fra kun
1.169,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat

Hotel Hjallerup Kro

Krotilbud til Nordjylland

Nordjylland

Kroophold til minipris

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Fra kun
1.199,-

Vis kort

Hyggelig nordjysk kroferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat