Familieferie i Østrig på Hotel Gasthof Adler

Dansk | DKK

Hotel Gasthof Adler

Hyggeligt hotel i naturskønne omgivelser, ideelt til familieferie

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Dejlig beliggenhed i Bregenzerwald
 • Familievenligt hotel med gode aktiviteter til børnene
 • Skøn natur, idylliske landsbyer og spændende oplevelser
231,-
4~8 dage fra
1.399,-

Inkl. halvpension

Oplev Østrig

4 dage
Kun 1.399,- / spar op til 101,-
SPAR
5 dage
Kun 1.849,- / spar op til 139,-
SPAR
6 dage
Kun 2.299,- / spar op til 176,-
SPAR
7 dage
Kun 2.749,- / spar op til 214,-
SPAR
8 dage
Kun 3.219,- / spar op til 231,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Bregenzerwald Karte
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Dette familie- og børnevenlige hotel ligger i centrum af den charmerende østrigske landsby, Lingenau, i det naturskønne Bregenzerwald-område. Beliggende i det smukke Bundesland Vorarlberg, kendt for sine ideelle skiforhold og smukke natur, er der lagt op til et skønt ophold, hvor der er gode muligheder for, at kombinere en familieferie omkring Bodensee med en aktiv ferie som f.eks. vandreferie, cykelferie eller skiferie i de fantastiske omgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotel Gasthof Adler tilbyder en børnevenlig atmosfære og er ideelt for familieferier, men også par vil hurtigt føle sig rigtig godt tilpas i de skønne omgivelser. 

Hotellets restaurant serverer specialiteter fra det originale østrigske køkken, med en varieret menu. Til børnene tilbydes en speciel børnemenu, og et legeområde direkte i forbindelse med restauranten.  

På hotellet har I mulighed for at slappe af i den solrige have og nyde udsigten over bjergene fra den skønne solterrasse. Børnene har en stor legeplads til rådighed med bl.a. rutschebane og klatrestativ samt et legerum i huset. Hele familien kan desuden hygge sig med en omgang bowling ved hotellets egen keglebane. I den forbindelse ligger også en hyggelig kælderbar. 

Der er gratis parkering ved hotellet og I har gratis adgang til trådløst internet under opholdet.

Værelser

Hotellet har både enkelt,- dobbelt og familieværelser til rådighed, alle med en dejlig udsigt enten over haven eller Bregenzerwalds smukke bjerge. Alle hotellets værelser er komfortabelt indrettet, udstråler en rolig og lys atmosfære og er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, fladskærms-TV, et siddeområde og balkon/terrasse.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelset har en enkeltseng, TV og skrivebord, Det er med eget bad og brusebad. Det er muligt at få en barneseng op til 6 år sat ind på værelset.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
De lyse dobbeltværelser har dobbeltseng, telefon, TV og skrivebord. De kommer med eget toilet og brusebad. Det er muligt at få en barneseng op til 6 år sat ind på værelset. Mulighed for ekstra person(er) i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

950 km fra
Rostock, Tyskland
975 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
975 km fra
Puttgarden, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Oberstaufen (20.7km)

Landsbyen Oberstaufen ligger omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge - et sandt eventyrland tæt ved Bodensee i Sydtyskland.

Bjergene lokker uanset om I er til vandreture, stavgang, mountainbiking, skiferie eller om I blot er der for, at nyde den fantastiske udsigt.

Besøg Alpsee Bergwelt og det naturskønne område ved søen, der byder på sjov for både børn og voksne. Her finder I Alpsee Coaster, som er Tysklands længste rutsjebane. Rutsjebanen er mere end 3000 meter lang og fører jer fra liftstationen på toppen af bjerget og hele vejen ned til foden af bjerget. Turen varer 5-10 minutter. Alpsee Bergwelt byder også på en klatrepark og en legeplads til børnene.

Bregenz (25.7km)

Find en billig ferie til Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg Vorarlbergs hovedstad, Bregenz som ligger ud til søen Konstance, eller Bodensee, som den kaldes på tysk. Byens små gader indbyder til en gåtur, og oplev St. Martins Tower, St. Gallus Kirke og promenaden. Find en billig ferie og børnevenlige hoteller og kør-selv til Bregenz med Risskov Bilferie.

Waldseilgarten Damüls (37.7km)

Hos Waldseilgarten i Damüls kan I komme op i mellem træerne. Her kan både børn og voksne få en aktiv dag ved at bevæge sig rundt på forskellige forhindringer oppe i højderne. Der er desuden grillplads, legeplads og beachvolleybane.

Sonntag Stein (50.7km)

Tag bjergbanen i Sonntag Stein og oplev det fantastiske landskab om sommeren. Om vinteren er det desuden et yndet skiområde.

Feldkirch (47.3km)

Besøg den smukke by Feldkirch med floden Ill, som er en biflod til Rhinen. Byen har en velbevaret gammel bydel, som er meget charmerende. Samtidig har den det flotte Slot Schattenburg til at trone over sig.

Friedrichshafen (59.7km)

Friedrichshafen er en hyggelig by ved breden af Bodensee og udsigten til bjergene og den store sø er helt fantastisk. Det kan anbefales at tage op i det 22 meter høje udsigtstårn ved havnen. Tårnet blev bygget i år 2000 og herfra har I en fantastisk udsigt over byen, slotskirken og søen med de østrigske og schweiziske alper i baggrunden. Det er også værd at ligge turen forbi slottet og slotskirken, som oprindeligt blev bygget som et kloster til Benedictiner munke. Slotskirken er kendetegnet ved sine to 55 meter høje tårne, som også fungerer som byens vartegn. 

I kan tage på sejlads på Bodensee eller deltage i en af koncerterne, som bliver afholdt ved havnen. Ønsker I nogle mere aktive timer sammen, så har byen et bredt udvalg af sportsaktiviteter såsom tennis, squash, minigolf, ridning, cykeludlejning og golf. Hvis I er interesserede i kulturelle arrangementer, så besøg kulturcenter Graf-Zeppelin-Haus, hvor der afholdes alt lige fra ballet, klassiske koncerter og teaterforestillinger til pop- og rock koncerter. Besøg Zeppelin Museum, hvor I får fortalt historien om Zeppelin Luftskibene. Den centrale del af udstillingen er en rekonstruktion af en 33 meter lang LZ 129 Hindenburg, som var designet af Zeppelin GmbH. Museet åbnede i 1996 og er indrettet i den tidligere banegård ved havnen.

Alpenbad Montafon (75.8km)

Alpenbad Montafon er regionens største friluftsbad. I 2009 blev der åbnet en generøs naturlig badestrand med ikke-svømmeområde, 50m svømmebassiner og springklipper samt et 25m sportsbassin.

Et andet højdepunkt for børn i alle aldre, oplevelsesbassinet med springvand, strømkanal, bobler, dobbeltbølgede rutsjebaner og 70m rutsjerør. Der er også et generøst småbørnsbassin med et særligt mor-barn-område, strandkurve at slappe af i, en legeplads og en god beachvolleybane.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Skønne Schwarzwald

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

1.269,-
Fra kun
1.919,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel alle Piramidi

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Sydtyrol

Oplev Trentino

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

486,-
Kun
1.419,-

Vis kort

Ferie mellem Trento og Cavalese

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat