Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Hotel Kyriad Orange Centre

I bydes velkommen til en natursmuk ferie af Provences lavendelduft

Billige ophold

3-6 dage kun 1.019,-

Vi anbefaler

Farverige Provence

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x 3-retters menu
  • 1 velkomstdrink
  • Centralt i Orange

3 dage kun 1.019,-

God pris !

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Hotel Kyriad Orange Centre

Vinmarker, olivenlunde og uendelige lavendelmarker byder jer velkommen til en uforglemmelig ferie i Provence. Charmerende Provence er det ideelle feriested for enhver mad-, vin- og naturelsker og I vil opleve det rene paradis. Hotel Kyriad Orange Centre ligger centralt i Oranges gamle bydel ved den berømte triumfbue.

Hotellet tilbyder

Hotel Kyriad Orange Centre ligger placeret i hjertet af den gamle bydel i den charmerende og hyggelige by Orange. Blot ca. 50 meter fra byens berømte seværdighed Arc de Triomphe og kun 200 meter til Orange's berømte antikke romerske teater. I kan derfor nyde byen på gåben og bare slentre rundt i de hyggelige gader, tilbringe en stund på én af caféerne eller kigge nærmere på de berømte seværdigheder. På hotellet er der elevator og hotellet er helt røgfrit. Hotellet har desuden egen restaurant, hvor I kan nyde alt fra traditionelle franske retter til internationale retter. Der er desuden en hyggelig hotelbar, hvor I kan nyde et godt glas rødvin efter dagens oplevelser.

Værelser

Alle hotellets dobbeltværelser er simpelt og moderne indrettet i lyse farver og blev alle renoveret i 2008. Værelserne har alle eget bad/toilet, trådløst internet, satellit-TV samt telefon. Der er desuden air-condition på værelserne.

Orange

Anslået antal indbyggere 30.025

Den hyggelige by Orange,er en typisk Provenceby med fortovscaféer, hyggelige gader og gamle pladser, arkitektur med smukke facader og et bymiljø, der byder på et fint udbud af forretninger og indbydende restauranter. 

Hver torsdag er der marked i gågaderne på byens torv og i juli og august afholdes operakoncerter på amfiteatret, se program på www.choregies.asso.fr. 

Byens historie er lang og går tilbage til 35 f. Kr. Næsten lige så gamle er de to største attraktioner - amfiteatret Theatre Antique med Kejserstatuen og triumfbuen Arc de Triomphe. Begge er ganske forståeligt optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Den fineste væg i mit kongerige, som Ludvig d. 14 omtalte bagvæggen i amfiteatret, er det bedst bevarede af de teatre, som findes i den vestlige del af det gamle romerske imperium. Der er plads til 8.000-10.000 tilskuere, og det bruges stadig til koncerter p.g.a. af den sublime akustik. Triumfbuen er nærmest en billedbog med sine utallige friser og dekorationer, der fortæller om stolte romeres sejre til lands og til vands samt ikke mindst om de slagne gallere.

Udflugter

Provence er stærkt vanedannende. Har I først besøgt det smukke landskab en gang, vender I tilbage lige så ofte, I har mulighed for det. Hver gang opdager I noget nyt og er lige så fascinerede anden, tredje, ja tiende gang, som I var, da I første gang gik på opdagelse i de små landsbyer og tog på besøg hos vinbønderne. I føler jer altid velkomne. I byerne er der plaskende fontæner, trange gader og gyder, huse med maleriske facader, gode spisesteder og flotte gamle middelalderhuse- og kirker. Selvom I kan føle jer hensat til en længst svunden tid, skal I ikke lade jer snyde. Det er dynamiske og moderne mennesker, der bor her.

I kan tage på små dagsture langs vinmarker og olivenlunde til spændende småbyer, floder og fortryllende udsigter akkompagneret af cikadernes sang. Den gamle paveby Avignon er tæt på Orange, ligesom vinbyerne Chateau-neuf-du-Pape, Gigondas og Vacqueyras også kan nås på dagsture. 

Mod øst ligger Mont Ventoux og Dentellerbjergkæden. Mod vest giver Centralmassivets vulkanske højslette liv til de mange, klare floder. Uden for byerne vokser skyggefulde plataner langs vejene, de blomstrende lavendelmarker, uendelige vinmarker og olivenlunde og en herlig duft af krydderurter. Det frodige landskab skifter fra tørre sletter over bølgende bakker til høje dramatiske bjerge - ofte gennemskåret af søvnige floder, der kæmper sig frem mod havet. 

Andre udflugtsmuligheder er: Det romerske teater i Orange: 0,2 km. - Vinbyen Chateau-neuf-du-Pape: 14 km. - Vinbyen Gigondas: 20 km. - Pavebyen Avignon: 32 km. - Nougatbyen Montelimar: 55 km. - Mont Ventoux: 60 km. - Aix-en-Provence: 103 km. - Montpellier: 107 km.

Hotellets placering

Hotel Kyriad Orange Centre
86 Avenue de L’Arc de Triomphe
84100 Orange

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Puttgarden, Tyskland
1.520 km
Padborg/Kruså-grænsen
1.535 km
Rostock, Tyskland
1.565 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
14:00
Check ud inden kl.
12:00
Beliggende i centrum
Ja
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Hund*
7 EUR pr. dag
Elevator
Ja
Parkering mod gebyr
6 EUR
Trådløst internet
Ja
Miljøtillæg (person) pr. døgn*
0.9 EUR

* Vejledende information

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 0.90 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Farverige Provence

Central beliggenhed i Orange

3 dage kun 1.019,-
God pris !
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x 3-retters menu
  • 1 velkomstdrink
  • Centralt i Orange

Priser

Lavsæson kun 1.019,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~13,99 år
30% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +600,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | DEC
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden