Miniferie i Alsace på Hotel Munsch Alsace

Dansk | DKK

Hotel Munsch Alsace

Nyd et ophold med autentisk mad, skøn natur og spændende seværdigheder

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.9 / 5

Highlights

 • Opholdet inkluderer vinsmagning i Cave Klipfel i Barr
 • Kort afstand til Colmar og andre spændende byer
 • Autentisk alsacisk mad og udsøgt vin
489,-
3~7 dage fra
1.269,-

Inkl. halvpension og vinsmagning

Vinferie i Alsace

3 dage
Fra 1.269,- / spar op til 280,-
SPAR
4 dage
Fra 1.969,- / spar op til 307,-
SPAR
5 dage
Fra 2.599,- / spar op til 405,-
SPAR
6 dage
Kun 3.349,- / spar op til 382,-
SPAR
7 dage
Kun 3.969,- / spar op til 490,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse med balkon

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x vinsmagning
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Hotel Munsch Alsace har en herlig beliggenhed i hjertet af vinmarkerne i Alsace, lige ved foden af slottet Château du Haut-Koenigsbourg, tæt på den smukke landsby, Ribeauville. Her er der lagt op til et skønt ophold med dejlig mad og vin, hyggelige vandreture i naturen, historiske seværdigheder og smukke byer.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger i naturskønne omgivelser i Saint-Hippolyte-området, som er berømt for sin Pinot Noir, med navnet ’Rouge de Saint-Hippolyte’. Under opholdet kan I komme på vinsmagning hos de lokale vinbønder og udforske nogle af regionens smukkeste landsbyer; Ribeauville, Riquewihr og Eguisheim. Den smukke region er fuld af historiske seværdigheder, og I kan bl.a. besøge en imponerende gotisk kirke fra det 15.- og 16. århundrede, se voldresterne og opleve et springvand fra det 16. århundrede.

Om morgenen serveres en dejlig morgenbuffet, som nydes i hotellets hyggelige og indbydende rammer. Hotellets restaurant består af to spisestuer, som tilsammen sætter den helt perfekte alsaciske stemning. Her serveres både klassikere, som f.eks. den berømte alsaciske sauerkraut, og mere raffinerede retter, som f.eks. vildtretter og filet mignon. Derudover er der også en hyggelig terrasse tilknyttet, som kan benyttes når vejret tillader det. Efter maden er hotellets lounge det perfekte sted for en drink, og en hyggelig samtale.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Munsch Alsace har 40 flotte og stemningsfulde værelser, indrettet i bløde farver med træpaneler og stilfulde møbler. Vælg mellem Komfort enkelt- eller dobbeltværelser, som begge har balkon, og hvor nogle har udsigt mod slottet og vinmarkerne. Det er også muligt at tilføje en ekstra opredning på dobbeltværelserne.

Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse, og udstyret med hårtørrer, behagelige senge, telefon og TV.

Værelsestyper *

Komfort enkeltværelse med balkon

1 / 2
Dobbeltværelset er på ca. 31 m² og stilfuldt indrettet. Der er også et TV, en ventilator, en behagelig dobbeltseng og et privat badeværelse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse med balkon

1 / 2
Værelset er på ca. 31 m² med eget badeværelse og stilfuld møblering. Derudover er værelset udstyret med Tv, ventilator og en komfortabel dobbeltseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

900 km fra
Puttgarden, Tyskland
925 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
950 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Koenigsbourg (7.8km)

Tag på bilferie i Europa og aflæg Alsace i Frankrig et besøg på en kør-selv ferie med hele familien. Besøg den spændende middelalderborg i Koenigsbourg. Borgen er en stor oplevelse, og man kan enten følge en guide eller selv gå rundt. Det er et fantastisk bygningsværk, som efter at have været stærkt forfaldent, blev genopbygget af Wilhelm d. 2.. Herfra er der mulighed for at nyde udsigten over Rhindalen helt til Schwarzwald på den tyske side. Find billige bilferier til Frankrig hos Risskov Bilferie og nyd en herlige familieferie i eget tempo.

Colmar (19.4km)

Colmar har også et “Petite Venise”, eller Lille Venedig, takket være beliggenheden af de smukke bindingsværkshuse, der ligger helt op til floden Launch og de mange smukke kanaler spreder sig som et net rundt i byens centrum, helt á la Venedig. Prøv at tage en sejltur op ad floden eller udforsk den smukke og velbevarede by, hvis utrolige rigdom og diversitet afspejles i både arkitekturen og byens særprægede historie. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

Det kan bestemt betale sig at have en guidebog med og læse nærmere om de charmerende bindingsværkshuse i centrum, der alle har en helt speciel historie at fortælle.

En tur til Skt. Martin-kirken i midten af byen er bestemt også en oplevelse, og på trods af kirkens store størrelse, betragtes den stadigvæk kun som en kirke. Besøg også museet Unterlinden, der har til huse i et gammelt kloster. Her findes blandt andet Issenheims verdensberømte altertavle samt Martin Schongauers passionsalter, med sine 24 malerier både foran og bagpå og så huser museets samling også en række kunstmalerier og skulpturer fra tiden, der dækker senmidddelalderen frem til renæssancen. Der er også en række moderne værker, så der er faktisk lidt for enhver kunstsmag. Det gamle kloster er bestemt også med til at give både stedet og udstillingerne deres helt egen og spændende atmosfære. 

Der er også masser af små charmerende butikker i Colmar, gemt rundt i de små gader, men det er især i den gamle bydel, at der er gode indkøbsmuligheder. De mange små butikker med udsøgte varer og spændende antikvitetsforretninger gemmer på interessante historier, der kan købes med hjem, og der er derfor gode muligheder for netop at finde en lille ting, der kan bruges som gave til en speciel person. Der er også gode muligheder for at få noget godt at spise, og især de gode vine fra Rhindalen vil nok kunne give lidt røde kinder.

Find billige hoteller tæt på Colmar hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie i Frankrig.

Vinruten i Alsace (15.5km)

En dejlig udflugt er at køre en tur på den såkaldte vinrute, hvor I kan stoppe I de mange traditionelle landsbyer på vejen; Riquewihr, Eguisheim, Ribeauville og Kayserberg. Her finder I vinudsalg, gode restauranter og smukke bindingsværkshuse. Riquewihr er den måske mest fortryllende by på vinruten. Volde fra middelalderen afgrænser byen med sine labyrintiske gader, gemte baggårde og bindingsværkshuse. I Hunawihr finder I en storkepark, som også er et besøg værd. Storken er et vigtigt symbol i Alsace, og siges at bringe lykke og babyer. I en periode faldt storkebestanden i Alsace og man gør nu meget for at bibeholde bestanden, som igen er anseelig.

Turckheim (24.5km)

Turckheim er en hyggelig by beliggende i Alsace lige vest for Colmar og på områdets smukke vinrute. I den hyggelige by er der flere gåture, som I kan bevæge jer ud på, som giver jer et fint billede af byen. I kan tage den høje rute, hvor I fra en bakketop kan gå og nyde udsigten over byens tage. Da Turckheim er en vinby er det også oplagt at gå en tur og kigge nærmere på de mange vinmarker, der omkranser byen. I kan også nyde et glas af den gode vin på et af de mange serveringssteder.

Når I bevæger jer rundt i byen er det også oplagt at tage et nærmere kig på byens mange smukke og gamle bygninger. Gå f.eks. forbi byporten France, der tidligere blev brugt som handelspunkt hovedsageligt med handler med Schweiz. Også byporten Munster er interessant, da det var her man førte heksene igennem på vej mod bålet. Tag også turen forbi det fine rådhus, der stammer tilbage fra det 17. århundrede.

Château Hohlandsbourg (31km)

Lidt uden for Colmar ligger Château Hohlandsbourg, som er bygget på en bjergtinde med en enestående panoramaudsigt over Alsace og Vosges-bjergene. I godt vejr er det muligt at se domkirkens spir og de schweiziske alper fra slottet, som stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, hvor det var hjemsted for den Habsburgske slægt, som var en del af Europas største fyrstehus. Slottet er blevet restaureret og er i dag et center for kulturel udvikling. Slottet kan besøges og det er dermed lagt op til en spændende slotsoplevelse med en fantastisk udsigt for hele familien.

Obernai (34.7km)

25 km sydost om staden Strasbourg, i hjärtat av Alsace i Frankrike, ligger den lilla staden Obernai som är ett trevligt stopp på bilsemestern. Staden har bara omkring 11 000 invånare, men lockar varje år massor av turister, inte minst på grund av de utsökta vinerna och den välrenommerade gastronomin. Läget längs vinvägen i Alsace, bidrar också till besökarnas tillströmning. Den större staden Strasbourg, med Europaparlamentet och Europadomstolen, har bidragit till ett uppsving för det tidigare lantliga området.

Besök museet Domaine de la Léonardsau och upptäck stadens gamla slott och ruiner.

Neuf-Brisach (35km)

Neuf-Brisach er en virkelig unik by med byplan fra 1698 tegnet af Vauban, en militæringeniør ved Louis XIV. Vauban døde i 1707 og Neuf-Brisach blev hans sidste store projekt og anses for hans mesterværk. Byens design er et ottekantet fort med kvadratgade. Midt i landsbyen er en imponerende kirke. Landsbyen

blev beskadiget under anden verdenskrig, men det er et unikt eksempel

på befæstningsarkitektur fra begyndelsen af 1700-tallet. I dag er landsbyen besat af UNESCOs verdensarvsliste. Gå ikke glip af en guidet tur gennem landsbyen eller besøg Vauban Museum, der fortæller byens spændende historie.

Bonhomme (54.3km)

Tag på ferie i egen bil og oplev Frankrig fra sin bedste side. Besøg den lille traditionelle landsby Bonhomme, hvor I finder nogle få hoteller, vinudsalg og restauranter. Herfra kan I starte en vandretur eller cykeltur, hvor I kan udforske Alsace og Vogeserne. I Kayserberg Valley, mellem vinmarker og bjerge, vil I på en vandretur opdage den kulturelle rigdom og den smukke natur, som denne region råder over. I kan vandre i Vosges National Park i Alsace eller på ruter gennem vinmarkerne – de er alle godt afmærkede. Om vinteren er der mulighed for langrendsture og sneture i området. Find en familievenlig bilferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

EuropaPark Rust (43.4km)

Tag på en billig bilferie i Europa og besøg Tysklands største - og Europas næstmest populære forlystelsespark! Her får hele familien én på oplevelsen med alt lige fra karruseller og vilde rutsjebaner til eventyr og virtual reality. EuropaPark Rust er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie. 

Humbrecht-Trapp (44.7km)

På vingården Humbrecht-Trapp venter en helt enestående vinoplevelse i de naturskønne omgivelser i Alsace. Her kan I nemlig, som noget ganske specielt, få en spændende rundvisning på dansk ved Ann-Sophie Rouvillain, som er født og opvokset i Danmark og som for nylig er blevet en del af familien bag foretagendet.

Humbrecht-Trapp har siden 1620 - altså i næsten 400 år - med stor omhu og kærlighed, produceret en lang række velsmagende alsaciske vine. Gården er siden starten gået fra generation til generation og omfatter i dag omkring 7,5 hektar vinranker, spredt rundt om i byen. Der produceres årligt lige omkring 35.000 flasker vin, i et bredt sortiment som både omfatter de syv officielle Alsace-vine, såvel som andre varianter som f.eks. Crèmant, Grand Cru og Pinot.

Selve gården er en oplevelse i sig selv med en skøn traditionel indretning og atmosfære, som er meget karakteristisk for Alsace-regionen, og hvadenten I kommer som grupper eller enkeltpersoner, tager Ann-Sophie Rouvillain med stor glæde imod og viser Jer rundt på stedet. Kontakt gerne Ann-Sophie forud for jeres besøg.

Lac Blanc (39.2km)

Tag på en billig bilferie og udforsk Frankrig der med sin skønne natur og dejlige mad er et eftertragtet mål for kør-selv turisterne. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kør-selv i eget tempo til Lac Blanc, som er en fin dybblå sø. I kan vandre en tur rundt om søen på en vandresti. Om vinteren kan I finde et skiområde her, og om sommeren er der en cykelbane. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse ved Lac Blanc.

Julemarked i Strasbourg (58.8km)

Julemarkederne i Strasbourg står for mange som et af de allerstørste oplevelser i højtiden. Der er virkelig magi i luften, når Strasbourgs julemarkeder med juletræer, belysning, træhytter og traditionel gløgg hvert år åbner fra slutningen af november. 

I Strasbourg er julemarkederne med til at binde den festlige højtid sammen med åndelig tro og kultur, og det er da heller ikke for ingenting, at julemarkederne i 2013 blev kåret som den bedste juledestination i Europa.

Det er næsten 450 år siden, at det første julemarked kaldet "Christkindelsmärik" blev en tradition i Strasbourg, hvilket gør det til et af de ældste i Europa. Siden da har byen fortsat med traditionen og sørget for at give besøgende en gæstfri og autentisk oplevelse for livet.

Julemarkederne i Strasbourg et er fortsat et af de steder, man simpelthen bliver nødt til at besøge i juletiden.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Ferie i Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

259,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Les Jardins d’Adalric

Inkl. 1 x 3-retters menu + vinsmagning

Alsace

I hjertet af Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • 1 flaske vin
 • Adgang til swimmingpool

277,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Nyd de charmerende omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 3~5.99 år i ekstra opredning 75% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat