Tag på kør-selv ferie til Hotel Pankrac

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Pankrac

Storbystemning, kultur, shopping og ølsmagning i Tjekkiet

 • 775 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 750 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 575 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Det charmerende Hotel Pancrac er beliggende i den roligere del af Prag og tilbyder sine gæster et afslappende ophold i smukke omgivelser og tæt på byens centrum. Prag er en af de smukkeste byer i Centraleuropa, og hotellet har et fremragende udgangspunkt for at opdage og udforske denne bys perler, og den hyggelige atmosfære omkring hotellet er perfekt til hvile efter lange vandreture, museer og et væld af nye oplevelser.

Hotellet tilbyder

Det moderne hotel tilbyder sine gæster et behageligt ophold. Hotellet serverer en dejlig morgenbuffet fra kl. 07.00 til 10.00 i hotellets lobby. Hotellets restaurant er specialiseret i pizza og pasta, men serverer også grillet kød og fremragende og varierede opskrifter til fiskeretter, alle med deres gode hjemmelavede brød.

Der er gratis parkering på hotellet, men kun 5 parkeringspladser, som skal reserveres på forhånd. Ejendommen har også et solarium, frisør og skønhedssalon. Receptionen er åben 24 timer, og det er muligt at få gode råd om forskellige dagsture i Prag med omgivelser. I receptionen kan du også købe drikkevarer og souvenirs.

Der er selvfølgelig gratis WiFi på hotellet.

Værelser

Værelserne er enkelt indrettede og har alle deres eget separat badeværelse med toilet og bruser. Der er også tv på værelserne.

Bemærk at

Hotellet råder over 5 parkeringspladser så det er nødvendigt at reservere parkering på forhånd.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Prag Slot (13.2 km)

  Prag Slot er et kolossalt bygningskompleks, smukt beliggende ved Vltava-floden. Dette spektakulære antikke borgkompleks er ét af verdens største og er stedet, hvor både tjekkiske konger og romerske kejsere har haft kontor. Komplekset består af en lang række kirker og bygninger samt et pragtfuldt haveanlæg. En af de vigtigste bygninger er Skt. Vitus Domkirke, hvor man bl.a. kan komme helt op i toppen af kirketårnet og nyde en uforglemmelig udsigt over byen og floden med de mange smukke broer.

  Prag Slot
  Prag Slot er én af Tjekkiets mest populære seværdigheder.
 • Prag Zoo (10.2 km)

  Prags Zoologiske Have ligger i et naturskønt område, nord for centrum. Den smukke zoo blev i 2015 kåret som Verdens 4. bedste zoologiske have, og er da også én af Prags allermest populære attraktioner. Beliggende i to niveauer og omgivet af en blanding af grønne marker og klipper, og husende mere end 500 pattedyr, 600 fugle og 100 krybdyr, er der lagt op til en dejlig dag for hele familien.

  Prag Zoo
  I Prag Zoo kan I bl.a. se nogle yderst sjældne asiatiske løvearter.
 • Josefov (6.5 km)

  Som et lille distrikt midt i den gamle bydel Stare Mesto, ligger det gamle jødiske kvarter, Josefov. Dette lille distrikt er fuldstændig omgivet af Stare Mesto og huser bl.a. en række jødiske synagoger, en jødisk kirkegård og ikke mindst Det Jødiske Museum i Prag, hvor jødernes sørgelige historie under nazismen bl.a. skildres. Blandt de, i alt, syv synagoger i området er én af de mest populære Den Spanske Synagoge, som bl.a. har en udstilling om jødernes liv i Tjekkiet fra befrielsen og frem til i dag. I det sydlige Stare Mesto finder I også et museum for den jødiske forfatter, Franz Kafka, født i Prag i 1883.

  Josefov
  Den gamle jødiske kirkegård er et populært turistmål.
 • Karlsbroen (4.8 km)

  Tag på bilferie i Europa og oplev at rejse på familieferie i eget tempo. Find en billig sommerferie eller vinterferie og besøg det smukke Prag, hovedstaden i Tjekkiet. Find rejsen hos Risskov Bilferie, måske et billigt weekendophold for 2, og oplev blandt andet Karlsbroen som strækker sig mere end 500 meter over Vltava-floden i Prags centrum og er byens mest berømte ud af de, i alt 18 broer. Karlsbroen er grundlagt ved Karl 4. i begyndelsen af 1400-tallet og forbinder Den Gamle By (Stare Mesto) med Prag Slot på den anden side af Vltava. Herfra får I en skøn udsigt over den smukke flod og masser af levende kultur bl.a. i form af musik. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og nyd den smukke by.

  Karlsbroen
  Af og til er der tåget på Karlsbroen, men det gør slet ikke noget. Tværtimod.
 • Stare Mesto (6.4 km)

  Stare Mesto er Prags gamle bydel, der ligger ved én af Vltava-flodens mange krumninger med Mala Strana-kvarteret på den modsatte side. Det antages, at der har været bebyggelse i dette område allerede helt tilbage i det 9. århundrede. Dette smukke gamle distrikt byder på en lang række spændende oplevelser, ikke mindst i form af den enorme gamle rådhusplads, også kendt som Det Gamle Bytorv. På vej rundt gennem den charmerende bydel, mellem spontane kulturindslag og små gadehandlere, vil I også bl.a. kunne finde nationalbiblioteket og det gamle gotiske krudttårn.

  Stare Mesto
  Stare Mesto-bydelen er den gamle bydel i Prag.
 • Staromestske Namesti (Det Gamle Bytorv) (6.8 km)

  Den gamle rådhusplads (eller Det Gamle Bytorv) er en 9.000 m² stor plads i Stare Mesto (Prags gamle bydel). Allerede tilbage i 1000-tallet blev torvet anvendt som handelsknudepunkt, og var kendt i store dele af Europa. I dag er der også jævnligt markeder på pladsen, og der er altid liv med restauranter, caféer, butikker og barer overalt. Én af pladsens mest bemærkelsesværdige facetter er den smukke gotiske Týn-kirke og det store astronomiske ur fra 1410. Uret er specielt interessant, når klokken slår hel, da det er på dette tidspunkt at en lille lem i uret åbnes og Jesus Kristus kommer ud foran sine disciple. Ved siden af ringer døden med en klokke.

  Staromestske Namesti (Det Gamle Bytorv)
  Se det verdensberømte astronomiske ur under Jeres ferie i Prag.
 • TV-tårnet (5.5 km)

  Det 216 meter høje TV tårn i Prag er byens vartegn på godt og ondt. Konstruktionen har været genstand for en vis mængde kritik gennem tiderne, og er sågar engang blevet kåret som én af byens grimmeste bygninger. Det skal man imidlertid ikke lade sig stoppe af, idet historien bag tårnet er ret spændende og udsigten herfra er én af de bedste, I får i byen.

  TV-tårnet
  Det futuriske tårn blev bygget i 1970’erne.
 • Driving Range Rohanský ostrov (8.7 km)

  Lige ved siden af Rohan Boat Prague ligger driving rangen, Driving Range Rohanský ostrov. Her kan I få stillet jeres trang til golf, eller prøve at kaste jer ud i det.

  Driving Range Rohanský ostrov
  Prøv kræfter med golfen på Driving Range Rohanský ostrov.
 • Skt. Vitus-Katedralen. (8.8 km)

  En af Centraleuropas vigtigste religiøse bygninger er Skt. Vitus-Katedralen. Den indeholder religiøse billeder, gravkamre og så opbevares de tjekkiske kronjuveler der. Den oprindelige katedral er fra år 925. Selve bygningen af den store katedral blev først færdig i 1929, og har været under opbygning i hele det forrige årtusind. Årsagen skyldes de mange krige og ildebrande, der har hærget konstruktionen. Katedralen er desuden kendt for sin mosaik ved den sydlige indgang, Dommedag. Denne er lavet af en million stykker sten og glas! Gå op af de 287 trin til toppen af katedralens hovedtårn for at få en fin udsigt over byen.

  Skt. Vitus-Katedralen.
  Skt. Vitus Katedralen er en af Centraleuropas mest betydningsfulde bygninger, og kan opleves under en ferie i Prag.
Vis flere

Kort

Hotel Pankrac
Na Pankraci 1597/76 140 00 Praha 4

Priser fra 399,-

Spar op til 156,-