Tag på bilferie i Danmark til Hotel Postgaarden Sorø

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Postgaarden Sorø

Tag på miniferie i Sorø og oplev Sjællands mange spændende muligheder.

 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Introduktion

Hotel Postgaarden ligger midt i Sorø, på Midtsjælland, og tilbyder shopping, naturoplevelser og lokalhistorie indenfor gåafstand, samt udflugtsmuligheder i alle retninger, lige fra lystskoven i Korsør til vikingeskibsmuseet i Roskilde.   

Hotellet tilbyder 

Hotel Postgaarden ligger i shoppingdistriktet, midt i én af Danmarks mest charmerende købstader, Sorø, på Midtsjælland. 

Bygningen stammer helt tilbage fra 1700-tallet, og dannede oprindeligt rammerne om en herbergs- og værtshusgård. I sin tid som hotel og spisested har bygningen haft besøg af store personligheder som H.C. Andersen, Ingemann og ikke mindst Ludvig Holberg, som menes at have haft en vis forkærlighed for Sorø og omegn. Hotellet har bevaret den charmerende stil fra dengang og moderniseret indretningen, så den er mere tidssvarende. 

Hotellet tilbyder gratis privat parkering og gratis trådløst internet. Kæledyr må gerne medbringes – der kan dog være tillægsgebyr.

Restaurant

I hotellets stemningsfulde restaurant tilbydes en fin morgenbuffet, frokost samt spændende aftensmåltider à la carte. 

Restaurantens vision er at forene det klassiske køkken med nye tanker og idéer. 

 Værelser 

Hotel Postgaarden har 23 værelser til rådighed, som alle er forskelligt indrettet. Der er mulighed for at booke et enkeltværelse og dobbeltværelser, alt efter behov og antal af gæster. Alle værelserne er udstyret med fladskærms TV og eget badeværelse.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket om tirsdagen og der serveres ikke aftensmad denne dag.

Såfremt I bor på hotellet flere dage, og ønsker at spise middag en bestemt aften, bedes I oplyse dette ved bestilling. Ellers bestemmer hotellet, hvilken dag, der serveres middag.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Sorø Sø (0.6 km)

  Gå en tur langs vandet ved Sorø Sø.

  Sorø Sø
  Området omkring Sorø Sø er ideelt til vandreture under en hyggelig ferie på Sjælland
 • Sorø Bådfart (0.7 km)

  Tag en tur med "Lille Claus", som sejler fra bådbro til bådbro. Sejlturen er åben fra april til oktober.

  Sorø Bådfart
  Prøv en hyggelig tur med Lille Claus under Jeres ferie på Sjælland
 • Sorø Helsebad (2.1 km)

  Sorø Helsebad har et af Danmarks største varmtvandsbassiner. Vandtemperaturen er på 31-33 grader og bassinet er 25 m x 12,5m. Sorø Helsebad byder på vendterapi og fysisk træning i vand.

  Sorø Helsebad
  Forkæl Jer selv i Sorø Helsebad under Jeres ferie i nærheden
 • Birkegårdens Haver (19.9 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange skønne ting der foregår, også i børnehøjde. Her kan I nyde dagen i de smukke haver, der er legeplads til børnene og en hyggelig lille café. Planlæg en ferie i egen bil og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie.

  Birkegårdens Haver
 • Slagelse (14.6 km)

  Slagelses hyggelige indre by tilbyder bl.a. gode shoppingmuligheder. Den meget livlige bymidte har meget at byde på og I kan gå på opdagelse og udforske de mange stræder og smågader, der afvekslende bliver til små pladser og torve, hvor det altid er nemt at finde en masse små specialbutikker. Slagelse har også en historisk stemning, og den mærkes bestemt, når Skt. Mikkelskirken aflægges et besøg. Den ligger midt i Slagelse og er en af Danmarks ældste teglstenskirker med aner helt tilbage til det 14. århundrede.

  Slagelse
  Slagelse byder både på shopping, kultur og historie som altsammen kan opleves når I er på ferie på Vestsjælland
 • Næstved (30.9 km)

  Næstved er en spændende handelsby på Sydsjælland. Byen var et religiøst centrum i middelalderen og der blev bygget adskillige klostre. I dag er byens vartegn Sct. Peders Kirke, som blev bygget i slutningen af 1200-tallet. Den dag i dag er der også mange spændende forretninger i byen, bl.a. i Næstved Storcenter, der har mere end 60 butikker.

  Næstved
  Næstved er en spændende handelsby på Sydsjælland
 • Vikingeborgen Trelleborg (23.1 km)

  Vikingeborgen Trelleborg er en af Danmarks helt store kulturskatte, da det er en af de bedst bevarede ringborge, der findes i det ganske land. Trelleborg blev bygget af Harald Blåtand i år 980 og de mange rester i terrænet er forsat til skue. Det er helt gratis at blive en del af den spændende historie. Tag familien med og oplev, hvordan vikingerne arbejdede både som landmænd og krigere, en rigtig god oplevelse for hele familien.

  Vikingeborgen Trelleborg
  Trelleborg er på årlig basis værter for en kæmpe vikingefestival, med markeder og aktiviteter og hvad der ellers hører sig til.
Vis flere

Kort

Hotel Postgaarden Sorø
Storgade 25 4180 Sorø

Priser fra 569,-

Spar op til 650,-