Miniferie på Hotel Savoy Jönköping i Småland

Dansk | DKK

Hotel Savoy Jönköping

Smukt hotel med central beliggenhed og god restaurant

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn placering i Jönköping
 • Nydeligt relaxområde og fitnessrum
 • Rummelige og moderne værelser
113,-
3~4 dage fra
969,-

Ophold med morgenbuffet

Designhotel ved Vättern

3 dage
Kun 969,- / spar op til 114,-
SPAR
4 dage
Kun 1.429,- / spar op til 108,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Kør på ferie i egen bil til Jönköping og bo centralt på Hotel Savoy, som både bl.a. byder på relaxområde og fitnesscenter. Jönköping ligger ved Vätterns sydlige strand, ikke langt fra den herlige smålandske natur, og med hotellets centrale beliggenhed er I samtidig tæt på shopping og sightseeing i byens centrum.

Hotellet tilbyder

Hotel Savoy Jönköping har en central beliggenhed i Jönköping med både underholding, shopping og sightseeing indenfor kort afstand. Byens hovedbanegård ligger blot en kort gåtur fra hotellet, og således kommer I let frem og tilbage mellem oplevelserne.

Hver morgen serverer hotellet en herlig morgenbuffet hvor man har lagt stort fokus på kvalitet og sunde råvarer, hvilket er med til at give jer en god start på dagen. Om aftenen har i mulighed for at spise i hotellets egen restaurant, Sofiehof Kök & Bar. Restauranten lægger stor vægt på anvendelsen af lokale råvarer og tilbyder en behagelig indretning som skaber en afslappet atmosfære for måltidet. Sofiehof er blevet et populært spisested såvel for hotelgæster som for de lokale borgere i Jönköping.

Hotellet har et hyggeligt relaxområde med boblebad og sauna samt et moderne fitnessrum med et godt udvalg af forskellige træningsmaskiner. Derudover er der håndvægte på alle værelser til såkaldt ’in room training’, hvortil der også hører en træningsvideo fremstillet for ProfilHotels-kæden.

Jönköping ligger ved Vätterns sydlige strand, og her er I tæt på den smukke smålandske natur, såvel som gode shoppingmuligheder i byens centrum, hvor I også bl.a. finder både et tændstiks- og et fuglemuseum. I har også mulighed for at besøge Skullaryd Älgpark som ligger indenfor en overskuelig køretur.

Der kan parkeres mod et gebyr ca. 200 meter fra hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. Hotellets reception er åben døgnet rundt.

Værelser

Hotel Savoy har 90 værelser og tilbyder både enkelt- og dobbeltværelser. Der er mulighed for at tilføje op til to ekstra opredninger på nogle af dobbeltværelserne.

Alle værelserne har eget badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer og er udstyret med senge fra Carpe Diem, skrivebord, sikkerhedsboks, minibar, TV, håndvægte, tekedel og mineralvand. I de fleste værelser er der også lænestole.

Her sover I godt og vågner udhvilet, ikke mindst takket være mørklægningsgardinerne som alle værelserne er udstyret med. Så kan man bare vågne, strække sig, tage et dejligt brusebad og så ellers gå ned og nyde en herlig omgang morgenmad.

Alle hotellets værelser tilbyder mulighed for at træne med håndvægte i et moderne ’in room training’-koncept, hvor der også vil være en træningsvideo som er udarbejdet specielt til ProfilHotels.

Det er tilladt at medbringe kæledyr mod et gebyr - dette bedes dog venligst forudbestilt.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

150 km fra
Göteborg, Sverige
240 km fra
Helsingborg, Sverige 
340 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Jönköping (0.7km)

På sommerferie eller en miniferie i det sydlige Sverige bør man besøge regionens største by, Jönköping, er en gammel købstad. Her finder I et rigt udvalg af butikker, ​​der passer til enhver smag. Byen er en af ​​de hurtigst voksende byer og der sker altid noget. Det er værd at besøge områder som City Park, spændende museer, koncerter og teaterforestillinger i det nybyggede kulturhus "Spira", adskillige biografer og et af de største indkøbscentre i Skandinavien; A6 center. Jönköping har også en lang kystlinje med en dejlig havn fyldt med cafeer, udendørs terrasser, restauranter og hyggelige barer.

Tändsticksmuseet i Jönköping (0.7km)

Tændstikmuseet i Jönköping er indrettet i en af de gamle fabriksbygninger fra 1848. I midten af 1800-tallet blomstrede tændstikindustrien, og Jönköping voksede hastigt. Dengang var Jönköping kendt i hele verden for sin produktion af tændstikker. På Tændstikmuseet i Jönköping, der ligger ved havnen, kan I se værktøj, maskiner, tændstikæsker, etiketter m.v. fra tændstikepokens barndom.

Fuglemuseet i Jönköping (1.2km)

I udkanten af Jönköping Stadspark, I en rød teglbygning fra 1914, ligger fuglemuseet i Jönköping med en stor samling udstoppede fugle. Samlingen består af 1.450 udstoppede fugle fordelt på 330 arter, som stammer fra perioden omkring år 1900. Museet rummer også 2.580 æg fra svenske fugle.

Sand Golf Club (25.8km)

For øvede golfspillere er den spektakulære Sand Golf Club i Bankeryd et must at prøve at gå rundt på. Banen rangerer som Sveriges 11. bedste, nr. 92 i Europa og der skal bookes teetid på forhånd. Det kan I gøre her: http://www.sandgolfclub.se/ hvor I også finder mere information om den fantastiske bane.

Gränna (38.6km)

Gränna er kendt for sin produktion af bolche stænger. De første bolcher blev produceret i 1859, da Amalia Eriksson fik godkendelse til at åbne et bolchekogeri i byen. Mest kendt er de populære rød-hvide pebermynte bolcher. Snyd ikke jer selv for et besøg på "Gränna Bolchekogeri". Butikken er åben det meste af året og i løbet af sommeren (uge 24-32) er der gratis rundvisninger hver dag kl. 10.30, 13.00, 15.00 og 16.30. Hvert år afholdes også VM i produktion af bolche stænger i Gränna.

På Gränna Museum kan I lære mere om byens kendte personlighed, Salomon August Andrée, der blev født i Gränna i 1854. Her kan I bl.a. få indsigt i hans ulyksalige ballon rejse til Nordpolen i 1897.

Tag færgen over til Visingsö, hvor familien Brahe regerede i lang tid. Der er stadig en fastboende befolkning på øen og det er populært at besøge de gamle fæstningsruiner.

For besøgende med børn finder I det bedste badeområde ved Grännas havn.

Skullaryd Elgpark (46.1km)

Tag på tour rundt i den flotte park, hvor I kan opleve elge og rensdyr. Parken har i sommerperioden flere daglige safariture rundt i parken, hvor I kommer tæt på "Kongen af Skoven" - Elgen, som er intet mindre en imponerende. Desuden finder I i parken også en café, som sælger diverse forfriskninger.

Julmarked i Jönköping (5.2km)


Tag familien på dejlig miniferie eller weekendophold i Jönköping i løbet af den anden weekend i december og besøg det traditionelle og hyggelige julemarked på Strömsberg gård.

I det historiske miljø på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det traditionelle julemarked, hvor besøgende kan opleve en dejlig julestemning. Her er der små boder hvor der sælges alt fra håndværk, keramik, smykker, tekstilarbejde og billedkunst til slik og søde sager.

Julemarkedet er børnevenligt, og i løbet af dagen er der underholdning med Lucia-tog og børnekor samt et chokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynder at melde sig serveres der hotdogs og kaffe.

Strömsbergsgård ligger lidt uden for Jönköping og er nemt tilgængelig hvis I kommer i bil. Bestil en billig hotelpakke hos Risskov Bilferie i eller tæt på Jönköping og benyt samtidig lejligheden til at besøge den smukke Smålandske natur i Strömsbergs naturreservat.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

BW Vetlanda Stadshotell

Naturoplevelser i Sverige

Småland

Oplev Småland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering og internet
 • Beliggende i centrum

517,-
Kun
619,-

Vis kort

Bo centralt i hyggelige Vetlanda

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Best Western Vrigstad Värdshus

Slap af med god mad i Småland

Småland

Halvpension i Småland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • Adgang til jacuzzi og sauna
 • Gratis internet og parkering

551,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Tæt på naturen og mange seværdigheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng 170.4kr per nat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat