Tag på miniferie i nyborg på Hotel Villa Gulle

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Villa Gulle

Tag på miniferie i Nyborg på Fyn og bo nær Nyborg Slot og den gamle bydel

 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Dette hyggelige gamle familiehotel tilbyder en skøn beliggenhed midt i den charmerende fynske middelalderby, Nyborg, med kort afstand til Nyborg Slot og med udsigt til byens havn og de hyggelige gamle gader i centrum. Her kan I nyde typisk danske retter i de stemningsfulde restaurantlokaler, udforske Nyborgs mange dejlige områder og tage på udflugt til nogle af Fyns mange andre spændende byer og steder.

Hotellet tilbyder

Nyborg ligger ca. 40 km. øst for Odense og er en idyllisk lille havne- og handelsby rig på både kunst, kultur, natur og historie. Derudover byder Nyborg på et levende bybillede med mange spændende forretninger, restauranter og caféer.

Hver morgen serveres en stor morgenmadsbuffet. Om aftenen bliver der skruet op for hyggen i hotellets tre restaurationslokaler med dæmpet belysning og jævnlige musikalske indslag til at underbygge den dejlige stemning, mens I nyder et velsmagende aftenmåltid. Køkkenet byder på typisk dansk mad. Restauranten er åben kl. 18.00 - 20.00.

Restauranten er ofte udsmykket med kunstværker af nogle af byens mange spændende kunstnere. Hotellet holder løbende udstillinger, som skifter tre til fire gange årligt.

Fyn har utroligt meget at byde på, lige fra gamle herregårde, slotte og kirker til små idylliske øer, oldtidsminder og smukke landskaber, og med et ophold ved Hotel Villa Gulle, får I adgang til lidt af det hele. Nærområdet byder på bl.a. på en fantastisk golfbane, familiesjov i Nyborg Badeland, nogle af Fyns bedste badestrande og lækre grønne skovområder. Hotellets personale laver gerne en dejlig madkurv, så I kan tage på picnic i et af de mange skønne områder i byen. Fra hotellet har I desuden blot nogle få hundrede meter til det fantastiske område omkring Nyborg Slot fra ca. 1170. Slottet er Danmarks bedst bevarede kongeborg og var rigets centrum i Middelalderen.

Det er gratis at parkere ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Villa Gulle har 23 skønne værelser, alle renoveret i 2008. Der er både enkelt- og dobbeltværelser samt 3-sengsværelser til rådighed. Alle værelser tilbyder en behagelig og lys indretning og er udstyret med eget bad og toilet, komfortable møbler og senge samt fladskærms-TV. 

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Nyborg (0.6 km)

  Nyborg er en gammel fæstningsby, som ligger helt ud til Storebælt og det er herfra, at der er videre forbindelsen over Storebæltsbroen til Sjælland. Gadenettet i Nyborg er forsat, som det var i middelalderen, hvilket er med til at give en hyggelig atmosfære i centrum af byen, som både rummer renæssancebygninger, toppede brosten og voldgrave samt en masse spændende butikker og delikatesseforretninger. Start med at lægge vejen forbi Nyborg Slot, som er Nordens ældste kongeborg. Slottet ligger i selve byen og blev bygget i starten af det 12. århundrede, hvor det kontrollerede passagen mod Sjælland. Slottet er i dag et museum og kan besøges af alle med interesse i dansk historie.

  Nyborg
 • Nyborg Slot (0.5 km)

  Se Danmarks eneste bevarede kongeborg fra Middelalderen. Det fantastiske fæstningsanlæg blev opført i slutningen af 1100-tallet på ordre af den danske kongemagt. I dag er hele området ét stort museum fyldt med oplevelser og udstillinger som f.eks. de tre storslåede riddersale og forskellige interessante historiske genstande.

  Nyborg Slot
  Nyborg Slot afholder hvert år middelalderfestivalen, Danehof, i den første weekend i Juli.
 • Johannes Larsen Museet (20.4 km)

  Tag en tur til den evigt charmerende fynske købstad, Kerteminde, som foruden sine hyggelige gader, sine fremragende badestrande og sin idylliske havn, også huser det spændende Johannes Larsen museum. Museet er indrettet i malerens eget hjem, hvor han boede det meste af sit liv, fra 1901-61 og er absolut et besøg værd for de kunstinteresserede, på sommerferie eller badeferie i det fynske.

  Johannes Larsen Museet
  Johannes Larsen er, ligesom mange andre fynske malere uddannet på Zahrtmanns Skole.
 • Vikingemuseet Ladby (22.1 km)

  Gå ikke glip af det helt specielle Vikingemuseum Ladby, beliggende ud til Kerteminde Fjord. Museet er ganske unikt, idet det har Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden; Ladbyskibet. I 2011 startede museet et projekt, som gik ud på at rekonstruere Ladbykongens gravskib. Ved hjælp af en professional bådebygger og hele 30 frivillige stod det færdige skib klar i Maj, 2016. Det blev søsat d. 14. Maj samme år under stor mediebevågenhed.

  Vikingemuseet Ladby
  Se den unikke skibsgrav, rekonstruktionen af Drageskibet og masser af interessante fund og særudstillinger.
 • Egeskov Slot (28.5 km)

  Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

  Egeskov Slot
  Bliv en del af eventyret på Egeskov.
 • H.C. Andersens Hus (33.2 km)

  Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

  H.C. Andersens Hus
  H.C. Andersens eventyr er oversat til mere end 160 forskellige sprog.
Vis flere

Kort

Hotel Villa Gulle
Østervoldgade 44 5800 Nyborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat