Tag på familieferie på JUFA Hotel Altaussee

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

JUFA Hotel Altaussee

Oplev den aktive naturferie i de smukke bjergrige omgivelser i Østrig

Vidunderlig beliggenhed i Altausee
God mad, fri adgang til sportshal og legerum til børn
Ideelt udgangspunkt for en ferie både sommer og vinter
 • 1.175 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.150 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.000 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Sauna
 • Legerum
 • Legeplads

Hotellet

Oplev den smukke og bjergrige natur i Østrig. JUFA Hotel Altaussee har en vidunderlig beliggenhed i det smukke landskab præget af de krystalklare søer, blomstrende enge og høje bjerge. 

Hotellet tilbyder

JUFA Hotel Altaussee er et hyggeligt hotel beliggende i den smukke og bjergrige natur i Østrig. Hotellet ligger lige ved gode vandreområder og områdets saltmine. Ved foden af Loser bjerget ligger hotellet og byder velkommen til en god kombination af afslappende ferie krydret med aktiviteter i naturen. Hotellet har et åbent café område, hvor I kan nyde forskellige retter samt en forfriskning eller en varm kop kaffe. Hvis vejret tillader det kan I nyde den smukke udsigt fra hotellets solterrasse. I har gratis adgang til den tilstødende sportshal, hvor der er forskellige aktiviteter. Hvis I trænger til afslapning kan I nyde en stund i hotellets saunaområde, hvor I bl.a. kan finde en finsk sauna.

For børn  

Børnene får en hyggelig ferie i Østrig på JUFA Hotel Altaussee. Til de yngste er der nemlig både et legerum og en udendørs legeplads. Desuden er der mange cykelstier og et stort grønt område omkring hotellet. Viser vejret sig ikke fra sin bedste side, er der et sportslokale, der støder op til hotellet, og et filmområde.

Hotellets værelser

Alle hotellets moderne værelser er enkelt indrettet med eget bad og toilet, safe og TV. Der er twinbeds på alle værelser. Ønsker I et værelse med opredning er dette i køjeseng.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Såfremt jeres ophold inkluderer frokostpakke, skal denne bestilles på hotellet en dag i forvejen.

Vis flere

Værd at se

 • Ski resort Loser - Altaussee (2.2 km)

  Ski resort Loser - Altaussee byder på 33 km præparerede pister, som passer til skiløbere på alle niveauer. Her er fire stolelifte og 4 slæbelifte til at transportere jer rundt i området. Der findes også en langrendsbane på stedet. Resortet byder på flere restauranter, hvor I kan tage en pause, få varmen og nyde en frokost eller en varm kop kaffe eller chokolade.

  Ski resort Loser - Altaussee
  Området omkring Altaussee er helt perfekt for en skiferie i Østrig for hele familien
 • Altaussee (2.6 km)

  Nyd en aktiv ferie i smukt landskab med mystiske søer, et væld af blomster i mange farver og de majestætiske bjerge. Disse smukke omgivelser venter jer i Altaussee, hvor I finder utallige naturaktiviteter overalt. I bjergene omkring byen er der flere markerede vandrestier, hvor der er forskellige ruter til alle niveauer, så I kan nyde en vandretur i den smukke natur. Også de mange søer tilbyder et væld af aktiviteter og I kan f.eks. svømme i det krystalklare vand, dykke, fiske eller sejle i kano. Om sommeren er der et eksklusivt badeområde ved Kahlseneck snack station. I finder også gode cykelstier samt mulighed for high ropes klatring. Find en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til Østrig i eget tempo.

  Altaussee
  Altaussee byder på et smukt landskab fyldt med søer, bjerge og naturskønne vandrestier.
 • Narzissenfest (7.3 km)

  En af områdets største og mest populære årligt tilbagevendende events er uden sammenligning "Daffodil Festivalen" også kaldet "Narzissenfest", der finder sted hvert år i maj og juni. Narzissenfest er Østrigs største blomsterfestival, og besøgende fra hele verden strømmer til for at opleve de smukkeste blomster og de lokale traditioner i Østrig.

  Narzissenfest
  Narzissenfest er Østrigs største blomsterfestival, og besøgende fra hele verden strømmer til for at opleve de smukkeste blomster
 • Hallstatt (25.7 km)

  I Hallstatt finder I en unik stemning, og det er en dejlig udflugt at besøge den lille perle af en landsby. Bagved byen står de lodrette klippevægge og passer på den. Til den anden side har I en fantastisk udsigt over søen og de omkringliggende bjerge. Hallstatt er ganske enkelt en lille, men utrolig charmerende og historisk landsby ved Hallstätter See. I dag har byen en togstation på modsatte søbred. I kan sejle med den lille båd, der i pendulfart sejler frem og tilbage mellem stationen og byen. Byen er på UNESCO's liste over verdens kulturarv og et meget populært udflugtsmål - ikke til at komme udenom, når man er på kør-selv ferie i Østrig. Om aftenen falder der en unik stemning over byen og søen.

  Hallstatt
 • Schafbergbahn - tag toget til bjergtoppen (47.0 km)

  Tag på en oplevelsesrig togtur med enestående udsigt! Schafbergbahn er Østrigs stejleste togbane og har siden 1893 fragtet passagere til toppen af det 1783 meter høje bjerg, Schafberg. Turen varer ca. 35 minutter og på denne tid tilbagelægges knap 6 km og 1190 højdemeter med en maksimal stigning på 26%. Toget kører fra stationen i St. Wolfgang i perioden maj-september. Tag på en nostalgisk togtur med et af verdens ældste damplokomotiver og nyd den smukke udsigt over Salzkammergut-regionens blanke søer, grønne skove og majestætiske bjergtoppe.

  Schafbergbahn - tag toget til bjergtoppen
  Tag på en nostalgisk togtur med et af verdens ældste damplokomotiver til toppen af bjerget, Schafberg
 • Russbach (38.1 km)

  Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz, hvor I finder utallige vandreruter passende til både børn og voksne. På vandreruterne kan I beundre den bjergtagende panorama, Dachstein gletscher, Gosaukamm højderyg og Tennengebirge bjergkæde. Den gule Ameisenexpress tager jer gennem et let kuperet alpint terræn til Edtalmhütte, hvor I kan få fornyet energi med et traditionelt østrigsk måltid. Der er masser af vandreeventyr for børnene og legepladser i Bruno's bjergverden. Emma, den kæmpestore myre, ser altid frem til at få besøgende. Den alpine have gemmer på mange skatte, mens svingskoven og Bruno's gigantiske rutsjebane inviterer børnene til at have det sjovt. De voksne kan i mellemtiden slappe af ved de hyggelige panorama lounges eller nyde kaffe og kage på solterrassen. Bjergbanen Russbach, som også kaldes "Hornbahn" af de lokale, ligger i centrum af Dachstein West's vandre-region i Tennengau. Stationen er kun 6 minutters gang fra Russbach centrum og gør opstigningen til Hornspitz til en leg. Det er et godt sted at starte for vandere eller hvis I blot vil gå en tur.

  Russbach
  Hornbahn i Russbach tager jer nemt og ligetil op i 1450 meters højde på Hornspitz
 • Gosaukammbahn (39.0 km)

  Jernbanen Gosaukammbahn kører fra søen Gosausee op til de grønne enge i Zwieselalm, som tilbyder en fantastisk udsigt over den imponerende forrevne Gosaukamm højderyg, den krystalklare Gosausee samt Gosau gletscher. Zwieselalm byder på gode afmærkede stier, velegnede til klapvogne, over alpine enge og gennem grønne bjergskove til nogle indbydende alpine hytter. Øvede bjergbestigere vil være lige så tilfredse her som fritidsvandrere eller dem, som er mere passionerede for det alpine køkken. Der er ingen risiko for at fare vild med de godt skiltede stier. En af de mest populære stier fører op til toppen Grosser Donnerkogel, hvorfra der er en skøn udsigt. På vejen op til Grosser Donnerkogel skal I forbi nogle forrevne og dramatiske kalkstensformationer.

  Gosaukammbahn
  Lad det ene fantastiske landskab erstatte det andet, som I glider gennem den smukke og barske natur
 • Badesee Lassing (54.6 km)

  Hvad med en billig sommerferie sydpå? Besøg det smukke Badesee Lassing som ligger mellem Steiermark Ennstal og Paltental ca. 800 m. over havets overflade. Her kan både store og små more sig med et væld af aktiviteter i og omkring den smukke sø. Lidt aktiv ferie på vandrutsjebanerne, der er også tennis og volleyball, bordtennis og legepladser og lækre forhold for vandre- og cykelture i det skønne område. Så hvad med at planlægge en familieferie samt et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie.

  Badesee Lassing
  Badesee Lassing er et lækkert aktivitetsområde.
 • Lammerkløften (56.4 km)

  Find en billig ferie sydpå hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en oplevelse i egen bil og eget tempo. Der er masser af gode tilbud i Østrig, så hvorfor ikke planlægge en kør-selv sommerferie med familien i Østrig. Besøg den smalle kløft, der ligger knap 30 kilometer syd for Salzburg og 10 kilometer vest for Golling. Kløften er dannet af Lammer-floden, som har skåret sig ind i bjerggruppen Tennengebirge. Kløften er meget smal, og det giver en helt speciel fornemmelse, når I går i den. Der er familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, også med børnevenlige hoteller, så det kunne næsten ikke være nemmere.

  Lammerkløften
  Besøg den spændende og 'vilde' Lammerkløft.
 • Salzburg (82.9 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østrig, der især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music. Den dejlige festspilsby er altid et besøg værd. Blandt de seværdigheder, der skal ses, når I besøger Salzburg, er borgen, der troner sig op på en bjergtop lige over floden. Desuden er Salzburg Mozarts fødeby og både hans fødested og hans bolig i de senere år kan besøges. Er I The Sound of Music fans er byen et must. Alle de skønne lokaliteter fra den populære film kan besøges.

  Salzburg
  Salzburg er en kulturbombe som helt sikkert skal opleves når I er på ferie i Østrig
Vis flere

Kort

JUFA Hotel Altaussee
Lichtersberg 67 8992 Altaussee

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i babyseng 100% rabat
Barn 4~16 år i ekstra opredning 40% rabat