Tag på miniferie og bo på Kystvejens Hotel & Konferencecenter

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kystvejens Hotel & Konferencecenter

Ferie i smukke omgivelser og med sjove oplevelser lige om hjørnet

Hyggeligt hotel med god beliggenhed i Grenå
Ferieidyl med god mad og aktiviteter
Perfekt udgangspunkt for oplevelser på Djursland
 • Restaurant
 • Fitness
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Bo i smukke omgivelser ved havet i feriebyen Grenå. Kystvejens Hotel byder på fordybelse, afslapning og fysisk udfoldelse. Der er også rig mulighed for at tage på udflugter til bl.a. Djurslands turistby nr. 1 Ebeltoft. Men I kan også gå/køre 1 km. fra hotellet og besøge det interessante Kattegatcenter.

Hotellet tilbyder

Kystvejens Hotel er tegnet af Friis & Moltke og byder på 13.000 m2 under ét tag. Hotellets morgenbuffet serveres hver morgen 06:00 - 09:30. Når I er gæst på Kystvejens Hotel kan I benytte jer af pausestationen i foyeren, som byder på kaffe/te, frugt, saft og snacks. Der er restaurant på hotellet, som primært holder åbent på hverdage, men det er en god idé at kontakte hotellet direkte for at høre nærmere om restaurantens åbningstider. Der er mulighed for at checke ind 24 timer i døgnet. Der er adgang til gratis internet på hotellet.

Hotellet har en lille TV-stue med mulighed for at spille billard og bordfodbold. Kysthotellet ligger desuden midt i smuk natur, omkranset af løv- og nåleskov, der indbyder til en lang vandretur eller en rask løbetur. Strandkanten, vandet og udsigten til den vidtstrakte himmel er kun et stenkast væk. Her kan I slentre langs stranden eller tage en frisk dukkert i bølgen blå. Er I til andre former for aktiv udfoldelse, så giver omgivelserne også rig mulighed for det. I receptionen kan I få udleveret kort over forskellige løbe- og cykelruter rundt i området. Der er desuden fitness på hotellet. Der ligger også både ridehal, naturskole, golfbaner samt sportshaller i gåafstand fra hotellet. Der er gratis parkering for hotellets gæster lige uden for døren.

Værelser

De 160 smagfulde værelser har original kunst og arkitekttegnede møbler. Alle værelser har mørklægningsgardiner, telefon, 32" fladskærm med internationale kanaler samt et stort arbejdsbord. Der kan max. sove 1 barn i forældrenes seng og 1 barn i egen seng på forældrenes værelse.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Kattegatcentret (1.0 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder som ligger og gemmer sig både på Sjælland og i Jylland. Kør selv til Jylland og oplev Grenå enten på en billig sommerferie eller vinterferie. Kør-selv til Kattegatcentret og nyd en dag fyldt med spændende oplevelser. Centret er et stort dansk akvarium med mere end 250 arter af havdyr – heriblandt sæler, fisk og hajer, der lever i Kattegat, samt mange tropiske fiske- og hajarter. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kør-selv afsted på ferie i egen bil i Danmark og nyd en tur til Grenå i eget tempo. 

  Kattegatcentret
  Besøg Kattegatcentret i Grenå på en familieferie.
 • Grenå (2.4 km)

  Besøg Djurslands største by, Grenå. Byen har fire havnemiljøer og byder også på et skønt byliv med masser af specialforretninger, restauranter og caféer. Når I går rundt i byen skal I desuden holde øje med de velbevarede bindingsværkshuse. Hvis vejret tillader det, finder I en meget fin strand i byen. I Grenå kan I også besøge Museum Østjylland i den hyggelige købmandsgård samt det interessante Kattegatcenter.

  Grenå
  I grenå kan I bl.a. opleve Kattegatcenter, som er helt ideelt til en regnvejrsdag under ferien i Østjylland
 • Skandinavisk dyrepark (22.7 km)

  Tag på udflugt i Skandinavisk dyrepark og få en oplevelse med dyr. Mød ørne, bjørne, ulve og andre vilde dyr helt tæt på.

  Skandinavisk dyrepark
  Mød de fantastiske isbjørne med en tur i Skandinavisk Dyrepark, når I er på ferie i Østjylland
 • Ree Park Safari (23.7 km)

  Tag familien med ind i dyrenes verden. I Djurslands store safaripark møder du dyr fra 5 kontinenter i enestående og naturskønne omgivelser.

  Ree Park Safari
  Tag familien med ind i dyrenes verden.
 • Djurs Sommerland (24.6 km)

  Har I børnene eller børnebørnene med på Djursland, så er det oplagt at tage en tur i Skandinaviens største sommerland, Djurs Sommerland. Det store område byder på sjove forlystelser til både store og små, skønne grønne arealer, hvor I kan nyde frokosten samt et stort vandland, som uden tvivl vil bringe glæde hos de mindste. Når entréen er betalt er det gratis at prøve alle forlystelser.

  Djurs Sommerland
  Djurs Sommerland for børn og barnlige sjæle.
 • Mols Bjerge (31.3 km)

  Nationalpark Mols Bjerge er kendt for det særprægede istidslandskab, hvor mennesket har levet i årtusinder. På med vandreskoene og afsted på opdagelse i den smukke natur. Nationalparken dækker over både land og vand og her kan I opleve et dramatisk bakkeområde, som stammer fra den seneste istid. Mols Bjerge er et vidunderligt naturområde med oplevelser for både store og små. En frisk vandre- eller cykeltur er oplagt.

  Mols Bjerge
  Mols Bjerge i Danmark
 • Kalø Slotsruin (36.0 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie ved Kalø. Her er der også lagt op til en aktiv ferie, med masser af natur. Nyd den godt 1/2 km gåtur ud til Kalø Slotsruin, som er ligger i Kalø Vig, Midtjylland.

  Kalø Slotsruin
  Besøg den historiske Kalø Slotsruin i Midtjylland.
 • Ebeltoft (32.6 km)

  Tag på billig bilferie i Danmark og besøg den hyggelige købstad Ebeltoft, som har en vidunderlig beliggenhed ved vandet. I den smukke gamle bydel finder I utallige fine bindingsværkshuse, som stadig står, som da de blev bygget. Ebeltoft er i dag kendt for de krogede gader med toppede brosten, de gamle huse og de mange charmerende gågader med et udvalg af specialbutikker, restauranter og caféer samt en hyggelig og gæstfri atmosfære. Ebeltofts vartegn er uden sammenligning verdens største træskib, Fregatten Jylland. Skibet er et helt unikt stykke Danmarkshistorie. Her kan I opleve levende dansk marinehistorie og samtidig nyde en autentisk frokost. I museumshallen ved skibet er der løbende forskellige, spændende udstillinger omkring søfartshistorie. Museum Ebeltoft er en del af Museum Østjylland, der er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består af flere forskellige bygninger og I kan f.eks. kigge indenfor i Det gamle Rådhus, hvor I kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøge fangehullet i kælderen. Besøg også den charmerende Farvergård i hovedgaden, hvor egnens bønder i sin tid fik farvet deres garn og hjemmevævede klæder. Nyd en billig weekendferie eller miniferie fra Risskov Bilferie. 

  Ebeltoft
  Oplev krogede gader med toppede brosten, gamle huse og de mange charmerende gågader med et udvalg af specialbutikker.
 • Aarhus (66.5 km)

  Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse rundt i hele landet. Aarhus har mange plusser og er også kendt som 'smilets by', og her finder I et hav af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og gastronomiske oplevelser. I Aarhus kan I bl.a. besøge det flotte kunstmuseum Aros, gå en tur ved Moesgaard museum, besøge Tivoli Friheden eller Den gamle by. Ja, mulighederne er mange for en begivenhedsrig dag. I kan også tage en dag fyldt med shopping i byens utallige butikker og nyde en forfriskning på et cafébesøg. Find jeres sommerferie, vinterferie eller efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Aarhus med hele familien.

  Aarhus
  Aarhus er kendt for sin charme og er også kendt som 'smilets by'.
Vis flere

Kort

Kystvejens Hotel
Kystvej 26 8500 Grenå

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat