Vinterferie og sommerferie på Långbergets Sporthotell

Betaling

Betaling

Gavekort

Långbergets Sporthotell

Hold ferien på toppen af Långberget med charmerende udsigt

 • 700 km fra Øresundsbroen
 • 410 km fra Göteborg, Sverige
 • 625 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Udendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Langt væk fra storbyens jag, finder I det godt 630 meter høje Långberget, hvorpå dette hotel ligger på toppen med en fantastisk panorama udsigt og aktiviteter i massevis hele året rundt.

Hotellet tilbyder

Det hyggelige Långbergets Sporthotell ligger på toppen af Långberget med udsigt til den fantastiske svenske natur. Hotellet har egen restaurant, hvor I kan nyde både frokost og aftensmad med mange svenske specialiteter imellem. Der gøres opmærksom på, at menuen, der er inkluderet i prisen, er typisk kro mad eller dagens ret. Hotellet har også sauna og der er mulighed for forskellige massager mod et gebyr. På det røgfri hotel finder I desuden også legeplads til børnene og generelt gode muligheder for udendørs aktiviteter. Hotellet har en udendørs pool, som man kan benytte i sommerperioden frem til den 31. august. Der arrangeres mange aktiviteter på hotellet, bl.a. frokoster i tippitelt m.m. Man kan tilmelde sig dette ved ankomst på hotellet.

Aktiviteter vinter

Långbergets Sporthotell kan i vinterperioden tilbyde alle slags skiløb, langrend såvel som alpint. Hotellet ligger godt placeret i forhold til mulighederne for ski og pisterne ligger en overkommelig gå tur væk. Der er rig mulighed for al form for lejning af både ski og udstyr til turen ned af bakkerne på skiferien. Skipas kan også tilkøbes. Långbergets Sportshotell kan tilbyde stort set alt hvad hjertet begærer i forhold til aktiviteter i sneen, både med og uden ski. Her finder I alle former for sværhedsgrader og skiskole, hvis behovet er for dette. Foruden kan området også byde på snescooter og snesko.  

Långbergets Sporthotell tilbyder masser af vidunderlige vinteraktiviteter for både børn og voksne:  

- Skiskole for både alpinskiløb, langrend og snowboarding (Min 3 personer)  

- Private skilektioner (gives hele dagen)  

- Guidet snesko-vandretur i terræn (min 4 personer, 3-4 timer.). Varm chokolade, sandwich og chokolade inkluderet.  

- Børne snescooter på bane - slædetur med juice i cafe Ripan

Aktiviteter sommer

At vandre i området er selvfølgelig oplagt, og i vildmarken kan I være heldige at støde ind i flere af Sveriges vilde dyr. I Värmlands skove lever der f.eks. elge, hjorte og ulve, mens I kan være heldige at spotte bævere, hvis I f.eks. sejler ud på en af de mange søer. På et 5-nætters ophold får I den ultimative mulighed for at komme tæt på nogle af skovens mange dyr, i det der i jeres pris er inkluderet en elgsafari i egen bil, eller med bussen for 200 SEK pr. person (normalpris 375 sek.) med en svensk guide, hvor I får chancen for at stå øje til øje med Sveriges konge, som elgen kaldes på de kanter. Guiden indvier jer på turen gennem skovene i elgens liv. Undervejs gøres der ophold, hvor guiden tænder bål, hvorefter der bliver serveret elgkød og en varm kop kaffe.

Værelser

De lyse dobbeltværelser har alle eget bad og toilet, tv samt telefon. Desuden er der en dejlig udsigt udover det smukke landskab fra alle værelser.

Bemærk at

Opholdene inkluderer sengelinned, håndklæder og slutrengøring.

For at kunne stille cykler til rådighed på det ønskede tidspunkt, bedes I ved bestilling notere, hvornår I vil benytte dette. Hvis det ikke er oplyst ved bestilling, garanterer vi ikke, at cyklerne er til rådighed, og I bedes selv rette henvendelse til hotellet.

Hvis I ønsker at sejle lidt længere, kan det anbefales at tage færgen Frederikshavn - Oslo, når I skal til Långbergets Sporthotell. Sejlturen tager ca. tre gange længere tid end Frederikshavn - Göteborg, men er normalt lidt billigere, og fra Oslo tager det kun ca. 3 timer til hotellet.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Digerfallet (21.2 km)

  I finder Digerfallet omgivet af en gammel skov, i den øvre del af Klarälvdalen. Vandet fra det smukke vandfald ender i Tåsjödammen, hvor vandet via tunneler ledes videre hen til det lokale vandkraftværk i Sysslebäck.

  Digerfallet
  Besøg det smukke Digerfallet omgivet af en gammel skov.
 • Höljesbadet (31.4 km)

  I løbet af sommeren er der åbent for Höljesbadet ca. 30 km. nordvest for Långberget. Höljesbadet er en lækker tempereret udendørs swimmingpool med tilhørende børnebassin og er et oplagt forslag til en miniferie eller familieferie i det sydlige Sverige. Her er det rigtig rart med en dukkert, når solen står højt. I finder også en kiosk hvor der kan købes snacks og drikkelse. Bemærk venligst, at der ikke er livreddere tilstede, og dermed er det påbudt, at børn under 7 år kun må bade i følge med en voksen.

  Höljesbadet
  Hold familieferie ved Höljesbadet og nyd den lækre tempererede udendørs swimmingpool og det tilhørende børnebassin.
 • Guidet elgsafari i Höljes (31.4 km)

  På en elgsafari i skoven omkring Höljes vil I sikkert se skovens elegante konge, men I kan også være heldige at få et glimt af mange andre dyr, såsom ræve og og hjorte. Elgsafari med Rawhides Guiding Company finder sted omkring daggry eller skumring, turen tager mellem 3 og 4 timer og mad er inkluderet. I guidens bil er der maksimalt plads til 4 voksne eller 2 voksne og 3 børn. Hvis I er flere og kan medbringe egne biler er dette ikke noget problem. Den guidede tur foregår på hollandsk, tysk og engelsk.

  Guidet elgsafari i Höljes
  Der er lagt op til spænding og sjov for hele familien med elgsafari i Höljes
 • Sälen (115.1 km)

  Sälen har end ikke 700 indbyggere, men er et af Sveriges mest populære turistmål. Oplev selv hvad der gør Sälen så magisk. Om vinteren kan I suse rundt på ski gennem det eventyrsagtige snelandskab og om sommeren kan I vandre gennem smukke Dalarna. Der er også golf i nærheden, og området er ideelt til fiskeri og cykelture. Sälen byder desuden på en restuarant og natklub, hvor Sveriges ypperste DJ’s ofte kommer og spiller.

  Sälen
  Sälen er et yderst populært turistmål og er med sin brede vifte af muligheder oplagt til såvel skiferie som sommerferie
 • Torsby (92.5 km)

  I Torsby findes Sveriges, ja endda Verdens længste skitunnel, som er åben i løbet af vinteren. Den tilbyder en unik oplevelse med verdens eneste indendørs skiskydningsspor.

  Torsby
Vis flere

Kort

Långbergets Sporthotell
Hotellvägen 1 68060 Sysslebäck

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat