Billig kør-selv ferie til Montra Hotel Hanstholm

Betaling

Betaling

Gavekort

Montra Hotel Hanstholm

Beliggende i vidunderlige naturomgivelser ved Vesterhavet og Nationalpark Thy

 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna

Hotellet

Introduktion

Hanstholm ligger på det yderste hjørne af Thy og hotellets beliggenhed i fredet skovområde med kort gåafstand til havet indbyder til den perfekte naturferie.

Hotellet tilbyder

Montra Hotel Hanstholm tilbyder en anerkendt restaurant, hvorfra I kan nyde den mest vidunderlige udsigt over det fredede naturreservat samt mod Hanstholm fyr.

Hotellet tilbyder desuden utallige aktiviteter. I kan benytte den indendørs swimmingpool, der er 2 m. dyb på det dybeste sted og 70 cm. på det laveste. I forbindelse med swimmingpoolen finder I en sauna, som I også frit kan benytte jer af. I kan også booke jer ind til forskellige wellness behandlinger mod et gebyr, men dette skal gøres inden ankomst og direkte til Karin Østergaard som bestyrer salonen. Hun har tlf. 21 43 99 02. Der tages forbehold for ledighed.

Derudover har hotellet solarium, poolbord og udendørs legeplads med klatretårn, rutsjebane og en stor sandkasse.

Mod gebyr kan I benytte jer af hotellets egen udendørs minigolf og petanque baner.

I får desuden 10 % rabat til Bunkermuseet (lukket november til og med januar), Atlanterhavsvolden samt 10 % rabat på greenfee til Nordvestjysk Golfklub og Morsø Golfklub. Billetter kan købes i hotellets reception.

Værelser

Hotellet råder over 76 værelser fordelt på 55 dobbeltværelser og 21 enkeltværelser. Heraf er 7 nyere mindre værelser placeret i et anneks lige bag hotellet. Alle værelser er udstyret med tv, radio, telefon, adgang til internettet og eget badeværelse.

På størstedelen af værelserne kan der laves op til 2 opredninger på sovesofa. Det er muligt at bestille et værelse med balkon eller terrasse.

Ønsker I at medbringe hund/kat, får I tildelt et værelse i stueetagen og I kan derfor ikke tilvælge balkon. 

Hotellet ligger i et fredet skovområde og der er ikke havudsigt fra hotellet. I kan dog komme til havet efter blot fem minutters gang igennem skoven.

Læs mere her

Bemærk at

Det aftales med hotellet hvilken aften der ønskes menu/buffet, hvis dette indgår i opholdet.

Hotellets restaurant lukker om søndagen efter morgenmaden. Ved ankomst søndag serveres middagen derfor om mandagen. I sommerperioden har restauranten dog åben hver dag.

Bemærk at opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge eller skiftet håndklæder i løbet af opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen mod et gebyr på kr. 15. Ekstra rengøring kan tilkøbes for kr. 70 per gang. Begge dele aftales med receptionen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Thisted (21.6 km)

  I Thys største by Thisted finder I en intim stemning i de små gader. I de kringlede kroge finder I en dejlig kombination af smukke, gamle bygninger krydret med nutidens fristelser i form af hyggelige caféer og gode restauranter samt flere spændende butikker. For enden af gågaden ligger Thisted Havn, hvor I altid finder et livligt miljø og hvor der er gode indkøbsmuligheder.

  Thisted
  Besøg den Thys hyggelige havneby Thisted, som har meget at byde på.
 • Nationalpark Thy (27.5 km)

  Nationalpark Thy kaldes "Danmarks sidste vildmark". Nationalparken strækker sig fra fyret i Hanstholm og 12 km. langs vestkysten til Agger Tange. Nationalparken tilbyder nogle enestående naturomgivelser, der er karakteriseret af åbne vidder, uberørthed, stilhed og sjældne naturtyper. Desuden kan I opleve kyst, klitter, klitheder, store søer og klitplantager samt Danmarks største naturreservat, Hanstholm Vildtreservat. Kort sagt er der naturoplevelser for enhver smag.

  Nationalpark Thy
  Nationalpark Thy kaldes "Danmarks sidste vildmark"
 • Vikingeborgen Aggersborg (51.9 km)

  Vikingeborgen Aggersborg er den største ringborg i Danmark. Den blev bygget af Harald Blåtand i år 980. Borgen blev brugt til at overvåge sejladser mellem Danmark og Norge. Vikingeborgen lå i datidens handelscentrum, hvor handelsskibe mellem Hanherred og Vesthimmerland havde travlt med at transportere varer.

  Vikingeborgen Aggersborg
  Mærk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Jesperhus (52.8 km)

  Tag hele familien med på ferie og besøg ferieparken på Mors, hvor Jungledyret Hugo bor. I Jesperhus Blomsterpark er dyrene fritgående, således at I kan komme helt tæt på dem. Læs mere om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk.

  Jesperhus
  Vandhunde i alle aldre vil elske Jesperhus Feriepark
 • JyllandsAkvariet (62.7 km)

  Tag krabben, før den tager dig! Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet eller stryge en rokke over ryggen? Tag på kør-selv ferie og besøg rørebassinerne i JyllandsAkvariet, hvor kan du prøve alle tre. Du kan også tage med på ravsafari, guidet havnetur eller sælsafari med båd eller traktorbus.

  JyllandsAkvariet
 • Fårup Sommerland (84.8 km)

  Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn. Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

  Fårup Sommerland
  En sjov dag for hele familien venter i Fårup Sommerland.
 • Aalborg (97.1 km)

  Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade. Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

  Aalborg
  Aalborg er en særdeles levende by med kulturoplevelser, shopping og gode restauranter.
Vis flere

Kort

Montra Hotel Hanstholm
Chr. Hansens Vej 2 7730 Hanstholm

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat