Betaling

Betaling

Gavekort

OREA Resort Devet Skal Vysocina

Rekreativ ferie i Tjekkiet

 • 950 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 900 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 750 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Fitness

Om hotellet

På Orea Resort Devět Skal, der ligger i de Moravske Bjerge, kan I glæde jer til smukke gåture i naturen, god mad i hotellets restaurant og en tur i poolen. Her er der lagt op til rekreativ ferie i en spændende del af Tjekkiet.

Hotellet tilbyder

Orea Resort Devět Skal ligger ved Nové Město i Tjekkiet, i naturområdet Ždárské Vrchy ved Milovský søen. Stedet er kendt og elsket i Tjekkiet som feriemål. På hotellet er der rig mulighed for at lade batterierne op og komme helt ned i gear. I hotellets wellnessafdeling kan I svømme en tur i poolen, få en dejlig massage eller blive varmet igennem i saunaen. Husk at reservere tid, hvis I vil gøre brug af saunaen. Dette kan være tiltrængt efter en vandring i den smukke natur omkring hotellet.

I hotellets restaurant serveres der både morgenmad og aftensmad. Køkkenet tilbereder lokale tjekkiske specialiteter suppleret med internationale retter. Restauranten har en sommerterrasse, hvor I kan spise, hvis vejret tillader det. Desuden har hotellet en lounge med pejs, hvilket om vinteren skaber en hyggelig og intim restaurantoplevelse. I lobbybaren kan I få en god kop kaffe eller en cocktail med udsigt over Milovsky søen.

Hotellet er børnevenligt og desuden er jeres hund mere end velkommen. Hotellet glæder sig til at byde jer velkommen, og står gerne til rådighed med vejldening og ideer til jeres udflugter i området omkring hotellet.

Værelserne

Hotellets komfortable værelser er alle indrettede med eget bad og toilet. Desuden finder I TV og telefon på alle værelser.

Bemærk at

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Brno (79.4 km)

  Tag på en kør-selv ferie sydpå og oplev den hyggelige universitetsby Brno som også er Tjekkiets næststørste by og den største by i Mähren-området. Her finder I utallige historiske bygninger og spændende seværdigheder. Byen ligger lige hvor de to floder Svitava og Svratka løber sammen. Den historiske by har næsten 500 beskyttede historiske seværdigheder og det historiske centrum i byen tilbyder et utal af spændende og kulturelle oplevelser. Byen er spækket med smukke bygninger og spændende museer at kigge nærmere på. Find et hotel med børnerabat hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelsestur til Brno. Book et last minute hotel hos Risskov Bilferie og tag på opdagelse i Brno i Tjekkiet.

  Brno
  Besøg Brno i Tjekkiet med Risskov Bilferie.
 • Katedralen Skt. Peter og Paul (79.3 km)

  Tag på bilferie sydpå til Tjekkiet, og oplev den smukke by Petrov på en kør-selv ferie med hele familien. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og læg vejen forbi byens smukke katedral, Skt. Peter og Paul, som ligger på bakketoppen Petrov i centrum af byen. Katedralen blev bygget tilbage i 1200-tallet og fremstår som et af Tjekkiets nationale kulturmonumenter. Katedralen er desuden et af de vigtigste stykker arkitekturhistorie i Mähren. Det indvendige af katedralen er mest i barokstil, mens de to imponerende tårne er i gotisk stil. Find en billig familieferie og kør-selv på oplevelser i Tjekkiet med Risskov Bilferie.

  Katedralen Skt. Peter og Paul
  Besøg Katedralen Skt. Peter og Paul i Petrov, Tjekkiet.
 • Naturområdet Žďárské Vrchy (7.8 km)

  Besøg det beskyttede naturområde Žďárské Vrchy i De Moravske Bjerge. Hovedattraktionen i dette område er naturen. Her kan I nyde stilheden, tage på smukke vandreture eller svømme i Milovský søen. Er I til naturoplevelser er det værd at begive jer op på områdets højeste top, Devet Skal. Det er en klippetop med en stor klippeblok på toppen. Herfra har I en fantastisk udsigt over området.

  Naturområdet Žďárské Vrchy
  Besøg det beskyttede naturområde Žďárské Vrchy i De Moravske Bjerge
 • Slottet Pernštejn (42.0 km)

  Slottet Pernštejn er et af de mest besøgte slotte i Moravia. Slottet er imponerende og har blandt andet været kulisse til flere film. Det blev bygget for 800 år siden og er et af Europas bedst bevarede gotiske renæssance slotte.

  Slottet Pernštejn
  Oplev det berømte Pernštejn Slot under en ferie nær Moravia i Tjekkiet
Vis flere

Kort

OREA Resort Devet Skal
Snezne - Milovy 11 Svratka 592 02

Priser fra 629,-

Spar op til 8,-