Billigt hotelophold i Tjekkiet på OREA Resort Devet Skal Vysocina

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

OREA Resort Devet Skal Vysocina

Rekreativ ferie i Tjekkiets naturskønne bjergområde.

Skøn beliggenhed i bjergene
Balkon på alle værelser
Masser af aktiviteter på hotellet
 • 950 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 900 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 750 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

På Orea Resort Devět Skal, der ligger i de Moravske Bjerge, kan I glæde jer til smukke gåture i naturen, god mad i hotellets restaurant og en tur i poolen. Her er der lagt op til rekreativ kør-selv ferie i en spændende og naturskøn del af Tjekkiet.

Hotellet tilbyder

Orea Resort Devět Skal ligger ved Nové Město i Tjekkiet, i naturområdet Ždárské Vrchy ved Milovský søen. Stedet er kendt og elsket i Tjekkiet som feriemål. På hotellet er der rig mulighed for at lade batterierne op og komme helt ned i gear. I hotellets wellnessafdeling kan I svømme en tur i poolen, få en dejlig massage eller blive varmet igennem i saunaen. Husk at reservere tid, hvis I vil gøre brug af saunaen. Dette kan være tiltrængt efter en vandring i den smukke natur omkring hotellet.

I hotellets restaurant serveres der både morgenmad og aftensmad. Køkkenet tilbereder lokale tjekkiske specialiteter suppleret med internationale retter. Restauranten har en sommerterrasse, hvor I kan spise, hvis vejret tillader det. Desuden har hotellet en lounge med pejs, hvilket om vinteren skaber en hyggelig og intim restaurantoplevelse. I lobbybaren kan I få en god kop kaffe eller en cocktail med udsigt over Milovsky søen.

Hotellet er børnevenligt og desuden er jeres hund mere end velkommen. Hotellet glæder sig til at byde jer velkommen, og står gerne til rådighed med vejldening og ideer til jeres udflugter i området omkring hotellet.

Værelserne

Hotellets komfortable værelser er alle indrettede med eget bad og toilet. Desuden finder I TV og telefon på alle værelser.

Bemærk at

Vis flere

Værd at se

 • Katedralen Skt. Peter og Paul (79.3 km)

  Tag på bilferie sydpå til Tjekkiet, og oplev den smukke by Petrov på en kør-selv ferie med hele familien. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og læg vejen forbi byens smukke katedral, Skt. Peter og Paul, som ligger på bakketoppen Petrov i centrum af byen. Katedralen blev bygget tilbage i 1200-tallet og fremstår som et af Tjekkiets nationale kulturmonumenter. Katedralen er desuden et af de vigtigste stykker arkitekturhistorie i Mähren. Det indvendige af katedralen er mest i barokstil, mens de to imponerende tårne er i gotisk stil. Find en billig familieferie og kør-selv på oplevelser i Tjekkiet med Risskov Bilferie.

  Katedralen Skt. Peter og Paul
  Besøg Katedralen Skt. Peter og Paul i Petrov, Tjekkiet.
 • Naturområdet Žďárské Vrchy (7.8 km)

  Besøg det beskyttede naturområde Žďárské Vrchy i De Moravske Bjerge. Hovedattraktionen i dette område er naturen. Her kan I nyde stilheden, tage på smukke vandreture eller svømme i Milovský søen. Er I til naturoplevelser er det værd at begive jer op på områdets højeste top, Devet Skal. Det er en klippetop med en stor klippeblok på toppen. Herfra har I en fantastisk udsigt over området.

  Naturområdet Žďárské Vrchy
  Besøg det beskyttede naturområde Žďárské Vrchy i De Moravske Bjerge
 • Slottet Pernštejn (42.0 km)

  Slottet Pernštejn er et af de mest besøgte slotte i Moravia. Slottet er imponerende og har blandt andet været kulisse til flere film. Det blev bygget for 800 år siden og er et af Europas bedst bevarede gotiske renæssance slotte.

  Slottet Pernštejn
  Oplev det berømte Pernštejn Slot under en ferie nær Moravia i Tjekkiet
 • Jihlava Dyrepark (62.5 km)

  Dyreparken Jihlava Zoo, med sine knap 200 eksotiske dyr, ligger smukt i en dal. Det er først og fremmest for sine store eksotiske rovdyr, at dyrehaven er blevet kendt.

  Jihlava Dyrepark
  Jihlava Zoo har tæt på 200 eksotiske dyr og blandt andet kendt for sine tigere.
 • Jihlava (64.4 km)

  Når man er på bilferie, skal man naturligvis ud at opleve lidt, og i dén henseende er Tjekkiets ældste mineby, Jihlava, et godt bud. Her finder I blandt andet Jihlava Zoo, som har knap 200 eksotiske dyr, heriblandt truede dyrearter. Dyreparken er smukt beliggende i en dal og er primært kendt for deres mange store eksotiske rovdyr. I Jihlava centrum finder I ét af Europas største torve – en enorm middelalderlig plads, hvorfra der er få skridt til mange andre forskellige aktiviteter. Tag f.eks. en spændende gåtur gennem Jihlavas underjordiske korridorer; katakomber hvoraf dele menes at stamme helt tilbage fra det 14. århundrede. Besøg bryggeriet Jezek, som producerer den kendte og meget populære tjekkiske Jezek-øl. Tag en rundtur og få en smagsprøve. Bryggeriet har også egen restaurant, hvor I kan få Jer en dejlig autentisk tjekkisk frokost.

  Jihlava
  Tjekkiets ældste mineby, Jihlava byder på både zoo, en middelalderlig plads, og ét af Europas største torve.
 • Rančířov (73.0 km)

  Den lille by Rančířov med cirka 400 indbyggere ligger i hjertet af Vysočina-regionen. Området er smukt og indbyder til flotte vandreturer.

  Rančířov
  Tag på smukke udflugter i Rančířov
 • Špilberk slot (79.2 km)

  På bakketoppen i Brno finder I Špilberk slottet, der stammer tilbage fra det 13 århundrede. Slottet var i den tid et stort kongeslot, men siden hen udviklede det sig til en fæstning og senere til et berygtet fængsel under Østrig-Ungarn. Nazisterne brugte også fængslet under 2. verdenskrig og mange tjekkiske patrioter sad i fængslet på deres vej mod tyske fængsler eller koncentrationslejre. Under 2. verdenskrig foretog nazisterne en rekonstruktion af slottet, så det kom nærmere de baraklignende bygninger, som kendetegnede "det tredje rige". I dag huser slottet et spændende bymuseum.

  Špilberk slot
  Špilberk slot gemmer på utroligt meget historie og er et oplagt besøgsmål under en ferie i Brno
Vis flere

Kort

OREA Resort Devet Skal
Snezne - Milovy 11 Svratka 592 02

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 0% rabat